REPUBLICA PROCURORILOR. CONSOLIDAREA SISTEMULUI. ŞI A CUPLULUI BĂSESCU-PONTA

basescu ponta antonescu gabriel petrescu

Foto: Gabriel Petrescu – poate cea mai bună fotografie politică a ţării

Ponta a declarat că l-a sunat de dimineaţă pe Băsescu şi i-a cerut voie să-l nominalizeze ca ministru al Justiţiei pe procurorul Robert Cazanciuc, fost purtător de cuvânt al Parchetului General. După care a cerut CSM să ia act de demisia lui Cazanciuc ca procuror, iar CSM a executat în unanimitate. Imediat.

Superb!

Procuror trimis judecător la Curtea Constituţională, procuror care conduce magistraţii de la CSM, premier-procuror.

Care spune că vrea stabilitate. Stabilitatea sistemului băsecurist. Pe care îl consolidează. Bizonii de la PSD sunt în mod sigur mulţumiţi, ei vor paşte fericiţi în continuare, obişnuiţi cu furajarea. Majoritatea membrilor şi foarte mulţi din simpatizanţi. De unde şi perpetuarea sistemului, vreme de 23 de ani. Electoratul fesenist. Furajabil din burtică de mamă care aplauda minerii în Piaţa Universităţii. Electorat cazon, devertebrat, decerebrat şi care primeşte cu resemnare veştile de sus, fiind gata de executare. Un electorat pe care asocierea cu PNL şi mai ales, personalitatea preşedintelui Antonescu îl trezise la conştiinţa de sine ca dimensiune umană. Verticală şi cugetătoare. Periculos pentru cei pe care nu-i interesează decât propria carieră, puterea şi averea. Pentru care au nevoie de supunere. Deci, Ponta a amorţit la loc electoratul deşteptat. Rămân liberalii. Dar sunt mult mai mulţi simpatizanţi decât se mint sondajele de la Cluj. Şi suficienţi antibăsişti dinamici rămaşi din cei 7,4 milioane. Trebuie nişte procurori care să-i cuminţească. La timp şi în proporţie de masă.

Ponta îmi provoacă o profundă senzaţie de vomă. La propriu.

El a vrut iniţial să-l pună pe Horia Georgescu, dar Crin nu i-a făcut jocul să declare că are mână liberă. Pentru că liberalii în mod cert nu puteau fi colegi cu Horia Georgescu. Ponta a forţat, din nou, ruperea USL, cu mâna PNL. Cum spuneam, nu ţine! S-o facă el.

Horia Georgescu era totodată o sfidare la adresa Antenei 3, pentru că Oana Stancu a făcut ancheta în care a arătat cine este personajul – abject, corupt, infect. Oana Stancu a fost înlăturată, la pachet cu Ursu, de la Realitatea, de către Sebi Ghiţă. Zis Moguliţă. Am reamintit nu de alta, dar ca să nu uităm.

Dacă vă uitaţi la Robert Cazanciuc, undeva în lanţul genetic n-are cum să nu fie înrudit cu Hăimăneală.

Cazanciuc e cuţu al cuplului Băsescu-Ponta, cuplu de copertă pentru mariajul homosexual. Pentru a cărui legalizare în România este aşteptat şi preşedintele francez, Hollande.

Cazanciuc este doar un turist pe ruta Bucureşti-Bruxelles, drumuri pe care le va face în genunchi patru labe, dus-întors.

PSD deja se acomodează cu gândul că va reface FSN. Întrebarea e: cu cine? 😀

P.S. Că nu tranzacţionează Justiţia, PNL a dovedit. Din plin. Ca dovadă şi faptul că a preferat să piardă un minister, fără să primească nimic în schimb.

18 răspunsuri to “REPUBLICA PROCURORILOR. CONSOLIDAREA SISTEMULUI. ŞI A CUPLULUI BĂSESCU-PONTA”

 1. Roxana Iordache Says:

  Ponta, abject până la capăt: dacă PNL nu acceptă suprataxarea, să găsească Chiţoiu banii pentru pensiile militarilor.

  Atât de abject n-a fost nici Boc.

 2. Marius Mina Says:

  Dinastia Nasului , Stat in Stat @ Kovesi: Voi continua sa resping cererile comisiilor parlamentare de audiere a procurorilor. Deci Parlamentul e pielea buhaiului . Noua securitate e mama noastra.

 3. Roxana Iordache Says:

  Mascarada cu tata Anastase ciupit un pic pe motiv de alifii e pentru aceiaşi furajaţi pe care i-am indicat mai sus. Era doar fezandarea premergătoare anunţului cu Cazanciuc. Şi o ameninţare pe care a fluturat-o Ponta ulterior că aşa se va întâmpla şi la Mediaş – că de Iohannis personal într-un milion de ani n-ar avea sânge să se ia. Dar ceva scos de la naftalină de prin parchete se poate încerca, dacă tot a început amicul Sebi Moguliţă campania.

  Asta vor face porcurorii, jocuri de imagine pentru prostirea prostibililor. :mrgreen:

  Doar nu vă făceaţi iluzii că o să-l ia la întrebări pentru petrol şi alte contrabande? 😆

 4. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Noua securitate, vorba vine. Că ea se trage din decembrie 89. :mrgreen:

 5. REPUBLICA PROCURORILOR. CONSOLIDAREA SISTEMULUI. ŞI A CUPLULUI BĂSESCU-PONTA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 6. Marius Mina Says:

  Pai, nu sunt juniorii din teren ? MR Bean , de la Justitie, e coleg de „U”nitate cu Tonta , colegi de banca , clociti in acelais incubator „genetic”

 7. Radu Humor Says:

  Ei, uite că se ajunge iar la situaţia pe care o aminteam într-o postare anterioară, unde Roxana nu era de acord cu execuţiile politice 🙄
  Dar dacă ei le cer insistent…;)
  Aşa bătaie de joc ca acum n-a întâlnit România niciodată în istoria ei postmodernă ( o fi existând şi aşa ceva 😉 ).
  Acuma, după atâţia ani de la împuşcarea Ceauşeştilor se pare că din nou, nu avem altă soluţie :mrgreen:

 8. Radu Humor Says:

  „Ponta, abject până la capăt: dacă PNL nu acceptă suprataxarea, să găsească Chiţoiu banii pentru pensiile militarilor.

  Atât de abject n-a fost nici Boc.”
  Dar ce-ar fi să cerem noi să fim conduşi direct de la Bruxelles şi să renunţăm la Guvern şi Parlament. Că tot nu mai au nici un rost, dar mai ales nici o valoare !
  Când vezi cine a ajuns în aceste demnităţi, plătite din banii proştilor care nu se mulţumesc doar să li se kc în cap toţi derbedeii, dar se mai şi rad în cap, să simtă plăcerea mai mare, înţelegi mai bine tot ce s-a întâmplat prin alte părţi 🙄

 9. Marius Mina Says:

  dupa justitie urmeaza internele ….

 10. Matei Florin Says:

  Concluziile mele (trase de o bună bucată de vreme, dar neacceptate niciodată pe acest blog):
  – Băsescu şi Ponta fac ce vor în ţară, susţinuţi pe faţă, din exterior, de C.E. şi SUA
  – reacţiile verbale ale PNL nu au şi nu vor avea niciun efect, celor doi coabitanţi nepăsându-le nici cât negru sub unghie de lamentările stinghere ale liberalilor
  – în aceste condiţii, coabitarea PSD – PNL, sub umbrela USL, devine absurdă
  – pe Ponta nici măcar nu-l mai interesează dacă PNL rămâne în USL sau pleacă; a o lălăi în continuare, pe preceptul cretin că cine pleacă din USL pierde, a nu rupe alianţa, carevasăzică, înseamnă a-ţi asuma un rol secund, insignifiant, de fundal mormăitor, de opoziţie necredibilă şi suspicionată că preferă firimiturile unei guvernări debile, decât re-adoptarea sloganului ,,prin noi înşine”
  – parlamentul a devenit absolutamente nefuncţional, aspect ce induce, încet, dar sigur, ideea că ,,numărul doi” din România – preşedintele Senatului, adicătelea – e, de fapt, al ,,n-şpelea în ierarhia unei puteri controlate total de cuplul amintit în preambul

  @Radu Humor: dacă nu îţi este cu supărare, care ,,noi” să cerem?

 11. Radu Humor Says:

  Mă gândesc chiar să-l chem în judecată pe Ponta, deoarece prin ieşirile lui pe sticlă şi felul în care mi l-a descris pe Băsescu ( mafiot, mincinos, beţivan, afemeiat, hoţ şi trădător de ţară, etc. ) m-a indus în eroare şi am votat pentru suspendarea lui :mrgreen:
  Şi acum mă gândesc cu groază că dacă era cumva suspendat un asemenea preşedinte, atât de iubit acum,
  nu numai de Udrea, dar şi de Merkel, Reding, Day, sau chiar de Barosoo, Rompuy, Grey 😳 , dar iată şi de Ponta, Zgonea, Rus, Sârbu, Dâncu şi alţi oameni de stat (degeaba, pe banii statului 😉 ), intram Doamne fereşte într-o normalitate, de unde Dumnezeu ştie cum am mai fi ieşit 😉
  În nici un caz întregi şi cu Ardealul luat, ca acuma şi cu un nivel de trai prăbuşit până la limita de subzistenţă, cu toate resursele vândute pe nimic, cu nişte preţuri la nivel european şi cu nişte venituri la nivel de nord-african 🙄
  Până la urmă Ponta ori a dezinformat, ori s-a făcut frate cu dracul (Băsescu) şi atunci înseamnă că nu-i mat breaz ca el, ci dimpotrivă !
  Că doar, spune-mi cu cine te-nsoţeşti ca să-ţi spun cine eşti 🙂

 12. Radu Humor Says:

  @Matei Florin
  Oricum suntem mai mulţi decât cred ei, ba chiar şi de cât credem noi 😉
  Doar că încă n-a început numărătoarea !
  Nici pentru noi, dar, din păcate, nici pentru ei !
  Aia, inversă 😉
  Românii se, şi îi, urnesc mai greu 🙄

 13. ioprotestatarul Says:

  Mi-a facut placere sa citesc comentariile si sa constat ca „trageti” toti la tinta corecta. Tonta o sa plateasca pro_fund pretul tradarii…

 14. ada1957 Says:

  Roxana.. NU TOTI PROCURORII…NUMAI PONTA – PRIETEN LA CATARMA CU NUTI UDREA…..
  Sa NU uite CRIN si PNL- ca JEGUL de „procuror”9 cam slab profesionalzice gura targului…) l-a invitat la TSD -conferinat -pe BETIVU BASESCU…
  Deci au impreuna cu NUTI UDREA SI BETIVU – o istorie comuna..
  Plus ca Guvernatorul l-a dorit cu ardoare GINERE – ptr EBA.

 15. Marius Mina Says:

  Alfabetul tradarii – Ponta I-a pus lui Basescu pe tava Curtea Constitutionala ,taierile de pensii si salarii
  15/Iunie/2010 * “Îl retragem pe Dorneanu, nu mai faceţi niciun vot, hai că ne facem de căcat! Deci vă spun eu că îl retragem, puneţi-vă pe cine vreţi, noi plecăm, nu mai faceţi votul. Gata, e ok, puneţi-vă pe cine vreţi, gata, pe bune, numiţi-vă pe cine vreţi, şi cu asta basta”

 16. raduprajan Says:

  O EPIGRAMA PENTRU CRISTIAN PREDA: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/04/11/o-epigrama-pentru-cristian-preda/.

 17. Jan Pantelimon Says:

  Pontoarca (scula springarilor ) blufeaza atat de strident incat te lasa interzis . Coafura uselista rezista si merge trista mai departe .

 18. Roxana Iordache Says:

  @Matei Florin. N-ai răspuns la întrebare. Cu cine? 😀

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: