REMUS CERNEA CERE TAXĂ PE CREDINŢĂ. UN ECOLOGIST PESEDIST CARE UITĂ GAZELE DE ŞIST

Regele Mihai Evanghelie biserica.org

Foto via biserica.org

Deputatul USL, Remus Cernea, mai precis, deputat PSD şi apropiat al premierului Ponta, şi-a băgat o iniţiativă legislativă conform căreia biserica, în general, cultele, să nu mai primească bani de la stat. Aia cu, în general, cultele, e un pretext. Chiar nu vreau să fiu maliţioasă şi să vă întreb cum se racolează prozeliţii.

Şi ce mai zice Cernea? Că să mai bage Tonta o taxă, una barosană, similiară cu taxa de 2% din venit pe care poţi să o direcţionezi la ONG-uri. Dar pe lângă asta, ca să fie clar. Deci, taxă pe credinţă. Pe care ateii nu sunt obligaţi s-o plătească. Vă daţi seama care e intenţia insidioasă? Satanică cu ochi. Sic!

Campania împotriva Bisericii e infectă şi agresivă. Biserica Ortodoxă e ţinta principală la noi în ţară şi în egală măsură, pe plan mondial, Biserica Catolică. Bisericile apostolice.

Creştinismul e ţinta principală a guvernanţei mondiale, care vizează transformarea ţărilor în colonii şi a popoarelor, în turme fără Dumnezeu. Ca să fie setate pentru a executa orice le cere neosclavagismul internaţional.

Poate că Remus Cernea nu-şi dă seama în ce scop e folosită iniţiativa lui. Îi acord prezumţia de credinţă în trasul din maimuţă.

Dar dacă e aşa de ecologist cum se pretinde şi cum se erija înainte de a-l domestici Ponta cu absorbţia în PSD, nu era mai potrivit să se fi alertat cu privire la gazele de şist? Simpla explorare e de natură să pună în pericol şi mediul, şi patrimoniul, şi interesele turistice ale României.

Ne mai amintim că Remus Cernea l-a atacat violent pe Crin Antonescu pentru declaraţia liderului PNL că prima personalitate pe care o va vizita după alegerea ca preşedinte al ţării va fi Patriarhul Daniel.

Poate că următoarea iniţiativă a lui Remus Cernea va fi să ceară cenzurarea Imnului Naţional.

Ar fi interesant să vedem cum PSD susţine proiectul legislativ privind taxa pe credinţă. 🙂 Implicit, lăsarea preoţilor fără salarii.

Iniţiativa lui Cernea e cu atât mai smintită cu cât, statul fiind laic, cultele sunt subvenţionate la fel ca organizaţiile nonguvernamentale/ instituţiile declarate de interes naţional.

Iar interesul naţional se confundă cu păstrarea fiinţei naţionale. Inseparabilă de credinţa creştină. Fiinţă şi credinţă pe care slugile băsecuriste ale guvernanţei mondiale vor să le distrugă.

Deci, să nu-mi spuneţi că în egală măsură ar suferi şi cultele neoprotestante – de pildă, penticostalii care au subvenţionat campania electorală a lui Ponta -, fără subvenţii de la stat şi din pricina taxei crescătoare de prozeliţi. 😛

Sau poate cultul iudaic ar fi afectat? 😛 Dacă tot s-a declarat de acord cu Remus Cernea, mi-ar plăcea să-l aud pe dragul de Niels că-şi vinde averea şi o donează Sinagogii. 😆

Şi să nu-mi veniţi cu texte privind „averea B.O.R.” şi alte clişee vulgare, mai bine gândiţi-vă că voi sunteţi vizaţi direct la buzunare! Adică, ar trebui fie să plătiţi 2% taxă pe credinţă, fie să vă declaraţi atei. Acum e mai clar? Cât de antiliberal e proiectul de stânga extremă, care nu ştie decât să reprime libertăţi şi să jupoaie financiar.

Această iniţiativă condiţionează financiar apartenenţa religioasă şi dreptul la credinţă. Asta face.

Numai că bisericile sunt pline. Iar Sfânta Cruce învinge. Mereu.

Şi ştiţi de ce? Din iubire. Dacă iubirea ar guverna, ar fi raiul pe pământ.

Nu credeţi?

13 răspunsuri to “REMUS CERNEA CERE TAXĂ PE CREDINŢĂ. UN ECOLOGIST PESEDIST CARE UITĂ GAZELE DE ŞIST”

 1. REMUS CERNEA CERE TAXĂ PE CREDINŢĂ. UN ECOLOGIST PESEDIST CARE UITĂ GAZELE DE ŞIST » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Radu Humor Says:

  Jegul ăsta tace mâlc atunci când soseşte bomba ucigaşă cu substanţe radioactive în portul Constanţa, exact în judeţul unde a candidat el, dar are mâncărimi fundamentale ( nu degeaba le ia apărarea homosexualilor 😳 ) când vine vorba de credinţa strămoşească ( acuma să nu se creadă că toţii preoţii ar merita să li se ia apărarea, că printre ei sunt şi destui popi, dar problemele astea ni le putem rezolva singuri !).
  De ce nu se sesizează nimeni de retrocedările criminale, acordate ( majoritatea cu acte false) bisericilor maghiare din Ardeal, sau etnicilor maghiari, sau alte secte religioase de acolo ?!
  Ne-am învăţat prea uşor să luăm în derâdere semnalele de alarmă trase de personalităţi din Transilvania şi nu numai ( acad. CGiurescu, CVTudor sau Gh. Funar), până ce ne vom trezi că ne trag ăştia Ardealul de sub picioare 😉
  Când este dovedit că soţul lui Kovesi, al cărui nume îl poartă şi după divorţ ( dovadă că a fost de formă 😉 ) a fost urmărit de serviciile româneşti tocmai pentru activităţi în slujba guvernului maghiar ( şi nu numai !) se trezeşte un infantil şantajabil ca Ponta să-i facă pe plac lui Băsescu ( altul pe care-l doare în tuhăs de România) şi s-o numească şef la DNA pe Codruţa (ustura-o-ar mingiuţa, cum ar zice unul pe care l-am pomenit mai sus 😳 )!
  Aştia ori ne cred proşti, ori chiar suntem 🙄 !

 3. Marius Mina Says:

  Margaret Thatcher dead: spokesman

 4. Sandi Says:

  Avea 87 ani . Atac cerebral azi dimineata.

  Mare politician, mare doamna !

  Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Margaret Thatcher !

 5. Sandi Says:

  Politicienii nostri ? Niste gunoaie fata de un politician ca Margaret Thatcher !!!

 6. Sandi Says:

  Nu. Nu-i la adresa lui Basea ci a lui Putin !

 7. ciuhuhu Says:

  REPET, PSD face cea mai mare greseala din istoria lui daca nu-l elimina pe Ponta din functia de presedinte PSD si de premier, si de membru PSD!

 8. ciuhuhu Says:

  Dumnezeu s-o odihneasca pe Doamna de Fier a Angliei, a sfirsit urit, dementa i-a furat memoria!

 9. ciuhuhu Says:

  Remus Cernea sa-si taie parul, si obraznicia, abia dupa aia sa mai vorbeasca!

 10. Roxana Iordache Says:

  Radu Humor, unde e discernământul tău? VC Tudor? Ăsta e pus să compromită cauza naţională sau tu chiar uneori te laşi dus de nas? Nu vezi cum se pupă cu EBA şi cum îl linge pe Băsescu? L-a atacat doar atunci când impostorului i-a fost de folos.

 11. ciuhuhu Says:

  Nu ma intreseaza DELOC, ce face PSD cu PONTA, LA CONGRES LUNA ASTA e in interesul lor sa-l elimine din functii, NU AL MEU!

 12. Donkeypapuas Says:

  Şi cum rămâne cu subvenţionarea Marii Loje Naţionale, declarată „de utilitate publică”.

  Pe de lată parte măsura va avea nişte urmări dezastruoase asupra relaţiilor internaţionale pentru că România şi-a luat nişte angajamente la momentul Marii Uniri, atitudinea faţă de minorităţi ŞI CULTELE LOR fiind una de „discriminare pozitivă:

  Prin urmare vor fi tăiate toate subsidiile către diversele culte, ceea ce înseamnă prigonirea minorităţilor? Sau măsura vizează DOAR Biserica Ortodoxă? Intră aici şi catolicii şi greco-catolicii sau nu? Dar în cazul acesta nu suntem în faţa disciminării majorităţii? În cazul acesta ultim înseamnă că avem de-a face cu o altă măsură în sens… neocolonialist.

 13. Radu Humor Says:

  Roxana
  Am atâta inteligenţă să discern din maldărul de imbecilităţi adevăratele probleme pe care le ridică Vadim.
  Numai că datorită caracterului său infect a ajuns să fie din ce în ce mai mizerabil
  . Culmea ipocriziei a fost atunci când i-a ridicat statuie lui Itzac Rabin 🙄
  Eu cred că am spus primul că România Mare a fost moşită ca să ţină locul unei adevărate mişcări naţionale !
  Nici chiar aşa ca Miscarea Legionară, dar nici ca Mişcarea Poponară a lui Băsescu 😛
  P.S.
  Eba n-are gusturi rele în materie de bărbaţi 😉
  Postarea ei propagandistică vis-a-vis de mişcarea lu tac-su unde apare şi chipeşul Corneliu Zelea Codreanu spune chiar mai multe decât ar vrea sau ar putea, ea 🙄

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: