DRAGNEA L-A BĂGAT PE PONTA ÎN NECAZ DIPLOMATIC CU MERKEL SAU VREA S-O ŞTEARGĂ DIN GUVERN ÎNAINTE DE CONGRESUL PSD?

Fie a vorbit gura fără Dragnea, fie i-a făcut-o aseară (la) Radu Tudor. Când a zis că s-ar putea ca Ponta să fie primit de Merkel în mai sau iunie, dar nu neapărat ca efect al desemnării şefilor de la parchete, ci pentru că „s-a închis criza politică”.

Ponta a infirmat imediat, pentru gandul.info, preluat de Antena 3. Ce iritaţie spontană! 😆

Sau poate Drangea caută s-o şteargă din Guvern înainte de congresul PSD?  Ajutându-l – cu şi fără ghilimele – pe Ponta să-l scoată la pachet cu un ministru liberal prea incomod, vă povestesc mai încolo. 😉

P.S. PNL niciodată nu s-a băgat în problemele interne ale PSD, spre deosebire de unii lideri şi răspopiţi pesedişti care şi-au dat cu presupusul despre deciziile de partid ale liberalilor. Deşi e vorba de premier, nu PNL e în măsură să ceară schimbarea lui din funcţia de preşedinte al PSD. E o decizie care ţine de PSD. Numai că la Congres, salutul liberalilor va fi adresat de … Cum spuneam, vă spun data viitoare. 😉

Reclame

9 răspunsuri to “DRAGNEA L-A BĂGAT PE PONTA ÎN NECAZ DIPLOMATIC CU MERKEL SAU VREA S-O ŞTEARGĂ DIN GUVERN ÎNAINTE DE CONGRESUL PSD?”

 1. Bendis Says:

  … ”Eu nu cred că Victor Ponta a făcut înţelegere cu Traian Băsescu pentru numirea procurorilor. Eu continuu să cred că Victor Ponta a luat informaţii de peste tot, şi-a făcut o proprie analiză şi a făcut nişte propuneri” (:D cum ar veni nu …exclude posibilitatea! )

  „E posibil ca premierul Ponta să fie primit de doamna Merkel în mai sau iunie, aşa am înţeles. Nu neapărat ca efect al numirii propunerilor făcute de Victor Ponta pentru şefii parchetelor, ci ca nu complex de împrejurări.” 😀 😀 😀

  Nuante, nuante ….
  Nimic nu e intamplator …. in politica cu atat mai putin!

 2. Roxana Iordache Says:

  @Bendis. Da. Şi uneori, pete. De culoare, evident. 🙂

 3. DRAGNEA L-A BĂGAT PE PONTA ÎN NECAZ DIPLOMATIC CU MERKEL SAU VREA S-O ŞTEARGĂ DIN GUVERN ÎNAINTE DE CONGRESUL PSD? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. Sandi Says:

  Din nou dovada cat de curva este … politica !

  Din patul peneleului inapoi in patul pedeleului !!

  http://www.cotidianul.ro/adriana-saftoiu-purtator-de-cuvant-al-pdl-210775/

 5. Roxana Iordache Says:

  Sandi, ştiu, mă pregăteam să scriu despre asta, dar a intervenit o prioritate. Oricum, nu rămân datoare. 🙂

 6. Radu Humor Says:

  Foaie verde de cicoare,
  Curva-i curvă, până moare ! 😳

 7. Marcus Says:

  Numita Ko(b)esi Mai Valoroasa Decat Surata Kobe De Japonia

  M-am linistit, frati si surori, si promit ca de acum incolosea nu-mi mai pun intrebari ca prostu’, ci ma las condus de biumviratu (nu stiu exact ce este, dar este pe model latin de triumvirat) format din tovarasul presedinte si ala micu’ de fu doar utecist.
  Ce n-a reusit nici Moscova, la momentele ei de glorie, sa ne transforme conform planului Valev in colonie sovietica, a reusit chiombila, mai nou sustinut la greu de Victoras.
  De ce spun asta? Pentru ca am vazut cum s-au bulucit ambasadele licuricilor cei mari, recte SUA si GB, sa-i felicite pe cei doi biumviri pentru modul cum au redescoperit-o ei pe justitiara Ko(b)esi si au pus-o in fruntea DNA, solutionand astfel o grava criza politica ce s-ar fi declansat daca la conducerea DNA ar fi fost numit altcineva.
  Iata ca dupa Decebal, Mircea, Stefan si Mihai, Providenta ne-a mai luat inca o data in calcul si ne-a daruit cu numita Ko(b)esi monument de integritate, profesionalism si neaservire politica , daruire care pur si simplu a pus punct vanzolelii inregistrata la momentul in care Ponta si-a dat pantalonii jos si a aratat celor care l-au votat o anumita parte anatomica, in lipsa de deget mijlociu pe care la momentul respectiv il folosea sa semneze pacte de coabitare cu penalul Basescu.
  Toate bune si frumoase, vin acum fel si fel de comentatori si oameni politici, subjugati pur si simplu de solutia gasita intr-o noapte de chin si nesomn prim ministeresc, sa ne explice ce bine este ca trimisii Stapanirii la Bucuresti, in sfarsit linistiti, ii si ne mangaie pe crestet pe chiombu, Victor si preasuspusi vasali.
  Splendid! Io, totusi, ca prostu’, dupa ce l-am auzit pe un pesedist drag mie explicandu-ne ca aceste carti (cu numirea sefului de la DNA) au fost facute in cancelariile Stapanirii pentru a asigura bunastarea si linistea nu musai a Basescului, ci a fel si fel de multinationale si persoane importante (nu spun cine!) care si-au rotunjit mult peste limitele bunului simt capitalul prin spolierea prostimii din Romania, in conditiile crizei economice actuale, ma intreb pana cand, ba?

 8. plano Says:

  @Roxana
  In calitate de conselera, mrgreen: tu ce sfat îi dai lui Crin… pentru Congresul PSD? Sa se duca sau nu?

 9. Bendis Says:

  reiau …. 😆
  “E posibil ca premierul Ponta să fie primit de doamna Merkel în mai sau iunie, aşa am înţeles. Nu neapărat ca efect al numirii propunerilor făcute de Victor Ponta pentru şefii parchetelor, ci ca nu complex de împrejurări.”

  intrebat fiind de ziaristi … poanta raspunde asa … „domnul radu tudor a afirmat iar domnul Dragbnea, loliticos fiind, nu l-a contrazis” …

  Inainte de reevaluare…chioretele zice de poanta ca minte precum respira …. se pare ca pupilu’ nu vrea sa-i insele … credintele! 😀

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: