DIN CATEGORIA DREAPTA LUI LIVACHE. ADRIANA SĂFTOIU POARTĂ VORBELE ÎNAPOI ÎN PD-L :)

Adriana Săftoiu a revenit în PD-L şi a devenit purtător de cuvânt.

De fapt, ea a fost mereu în legătură cu Blaga şi după ce l-a slujit pe Băsescu, a zburat de la Cotroceni din cauză de Udrea.

Şi a luat-o Patriciu ca să continue cauza, în PNL. Ghinionul ei s-a numit Crin Antonescu. Are miros fin, detectează minciuna.

Atunci, s-a orientat spre Tăriceanu, Chiliman şi sentimentalul Ludovic, în impresia că ar putea ceva împotriva preşedintelui Antonescu. Fiasco penibil.

În tot acest timp, ea era consilierul neoficial al lui Blaga.

Iar în campania pentru referendum, a fost dintre cei mai infecţi detractori ai lui Crin Antonescu şi susţinători ai lui Băsescu, lingând acolo unde fusese scuipată. A fost la fel de băsistă înfocată ca în prima zi. Şi aşa l-a sfătuit şi pe Blaga. Spre ducerea PD-L pe drumul fără întoarcere.

Singura şansă pentru PD-L de a reveni, mai precis, de a deveni partid – nu stabiliment – era să se fi delimitat de Băsescu, după care Blaga să-l contracandideze pe Crin la prezidenţialele anticipate, care urmau să aibă loc simultan cu parlamentarele. Blaga pierdea onorabil, în faţa unui adversar onorabil. Procentele PD-L creşteau, nu mai deveneau confidenţiale, cum s-au făcut praf după ce l-a slujit pe mizerabil. În aşa fel încât mizerabilul să dea vina pe el pentru picajul electoral. Aşa-i trebuie!

Blaga n-a observat şi nici nu vrea să priceapă că, la referendum, Adrienuţa a făcut jocul lui Băsescu pe lângă el, în iluzia că va putea să o substituie pe Udrea. N-a reuşit decât să o trimită în culise pe durata campaniei din vară. După care Băsescu a aruncat-o din nou, cum din nou l-a aruncat şi pe Blaga, şi a scos-o în faţă pe Udrea.

Adriana Săftoiu, între timp, a mai avut o relaţie profesională cu ginerele lui Meleşcanu. Ulterior, Imre, din aliat, a devenit martor al acuzării în procesul de partaj al lui Patriciu. Care o adusese pe Adriana.

Fata se pricepe. E din nou grasă, a rămas frumoasă. Şi când vorbeşte, dacă nu te uiţi la ea, parcă o auzi pe Borfeta. Iar dacă Borfeta a votat împotriva ei e pentru că s-a ocupat de comunicare, cu gaşca Udrei. Acum, comunicarea a preluat-o Livache. Pentru imagine. Ca să fie clar că PD-L face dreapta până la capăt. :)

Şi ce-a făcut Adriana Săftoiu imediat ce a prezentat-o Vasile Blaga? L-a plagiat pe Crin Antonescu, a devenit papagaliţa lui, adică a zis că Băsescu a reintrat în spiritul Constituţiei când s-a delimitat de PD-L.

Blaga imediat s-a delimitat, a intervenit şi a zis că Băsescu nu s-a implicat în viaţa PD-L. Textual a zis. Şi sexual.

Vara trecută, Adriana Săftoiu şi Vasile Blaga erau trup şi suflet cu Băsescu, îl susţineau aproape apoplexic împotriva lui Crin Antonescu. De fapt, împotriva intereselor României.

Dacă Blaga crede că Adriana Săftoiu îi aduce beneficii politice se va trezi când nu va mai avea ce conduce. ;)

Reclame

9 răspunsuri to “DIN CATEGORIA DREAPTA LUI LIVACHE. ADRIANA SĂFTOIU POARTĂ VORBELE ÎNAPOI ÎN PD-L :)”

 1. DIN CATEGORIA DREAPTA LUI LIVACHE. ADRIANA SĂFTOIU POARTĂ VORBELE ÎNAPOI ÎN PD-L :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Sandi Says:

  Prin targ s-a auzit odata cum ca tataia Peter Imre ( ginericul lui tataie Melescanu) ar fi ” studiat-o ” atent in biroul sau.

 3. argusdre Says:

  Muierea in cauza a fost sigur inamorata in felul ei posesiv de Besescu si nu a putut ierta matrozului faptul ca a inghitit praf de prajiturele strecurat pe poarta din dosul Treicocenilor, cauza care a dus la departarea unuia de celalalt. Din momentul husuirii ei de la Palat si pana-n ziulica de azi , in tot ce a intreprins femeiusca lucratoare cu gura, nu s-a vazut decat dorinta ascunsa de a reveni sub marele pavoaz…Mai ales ca si cofetara Trumpita este in delegatie… Desi a hoinarit pe la alte gasti, a jucat fals, a avut insomnii, a avut deliruri, dovedind clar ca nu-si gasea locul, exact precum o gaina care nu are acces la cuibar si-i in pericol sa lepede oul prin balarii.Ghinionul insa e grandios, cand in sfarsit a crezut ca la prins pe Zeus de-un deget de la picior, Besescu aruncand flacari si pucioasa pe nari in toate directiile, a bagat PDL-ul direct in p.m. cu tot cu “gurita cea neobosita”. Mare pacat !

 4. Sandi Says:

  Ceva tare aici !!

 5. Sandi Says:

  … aici :

  http://www.cotidianul.ro/in-pat-cu-dusmanul-210787/

 6. ioprotestatarul Says:

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/04/impostori-tradatori.html

 7. Ghita Bizonu' Says:

  D;aia n-are ursu la coade .. Asta dupa ce a prstat la matroz trebuia lasata sa se apuce de ceva .. de exemplu sa dea meditatii de romana EBei .
  Nu ! A fost salvata , promovata , facuta parlamentara.
  Pai sa ne mai miram ?!

 8. Sandi Says:

  Stai bre tetio ca mai are pana la titlul de mare savanta ! 🙂

 9. Sandi Says:

  Ia sa vedem daca Blaga are cojones sau e … Bleaga ! O da afara sau nu din partid pe aceasta macanitoare !

  http://www.inpolitics.ro/blaga-in-fata-primei-mari-provocari-excluderea-ebei-din-pdl-art67958.aspx

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: