SANDRA, FII BĂRBATĂ! CU TONTA :)

Începe în câteva minute emisiunea Sandrei Stoicescu, „Q&A”, cu Ponta.

Comentăm live.

Sper ca Sandra să fie căprioară doar cu fizicul. 🙂

UPDATE. Zice că a făcut ce-a făcut ca să nu mai zică UE că nu face ce vrea Băsescu. Asta a rezultat. Adică, placa despre acuzaţiile că vrea să oprească anchetele, „lupta anticorupţie”. Care? „Am distrus o propagandă dusă un an de zile”. Vai de capul tău! 🙂

Şi-l mai pomeneşte obsesiv pe Daniel Morar, că am scăpat de el.

Şi mai zice că Băsescu e conform deciziei Curţii Constituţionale, preşedinte.

Şi mai şi minte, că când a venit Băsescu în Parlament, l-au primit Crin şi Zgonea. L-a primit doar Bizonul. 🙂

Şi mai zice că de fapt în campania electorală a minţit. Că Sandra îl atacă elegant, adică îl întreabă cum se simte acum când îl laudă Băsescu, după ce a zis că Doamne fereşte să-l laude.

Şi mai vine şi cu texte băsite că el e prim-ministru pentru 18,5 milioane, nu doar pentru 7,4. Şi nici nu-şi dă seama ce-a zis.

Păcat doar că Sandra nu l-a troznit cu procurorii, să-i servească „mapele profesionale”.

UPDATE 2. O să se facă dosare şi pedeliştilor, dar şi pesediştilor şi peneliştilor corupţi. Prostu-ăsta s-a auzit ce spune? 😛

UPDATE 3. O apără pe Kovesi cu dinţii, Sandra îl atacă, dar din păcate nu-i spune esenţialul, că Parchetul a confiscat listele electorale de la referendum.

UPDATE 4. E nervos, se foieşte pe scaun. Repetă placa imbecilă că a pus-o pe Kovesi ca să nu mai zică UE că USL opreşte anchetele anticorupţie. Pentru că Kovesi „are o imagine f. bună în faţa partenerilor internaţionali”.

Sandra: Rezultatele au fost vizibile în raportul MCV.

Ponta: Nu ştiu ce rol a avut d-na Kovesi. Habar n-am.

Vai de capul tău, Tonta!

UPDATE 5. „Faptul că d-l Morar a înţeles că nu poate fi şi om politic, şi magistrat e un lucru foarte bun”. Ce-ai făcut?! 😯

Sandra: E d-na Kovesi omul lui Băsescu?

Tonta: Nu ştiu. „Partenerii noştri europeni n-o văd ca pe omul d-lui Băsescu”.

UPDATE 6. Haideţi să nu ne mai plângem că dacă nu ne interesează Europa, vrem să-i dăm cu flit şi să primim numai avantaje!

„Dacă nu trebuie să ne plecăm în faţa Europei, atunci să nu-i cerem nimic”. Prostia nu doare.

UPDATE 7. Sandra atacă tot timpul, elegant. Mi se pare mie sau Tonta are o erupţie? Spontană. 🙂

UPDATE 8. Tonta, eşti mic! Eşti de nimic.

Zice că a zis că a anunţat că-şi asumă interimatul ca să numească procurorii. Tace chitic cu privire la declaraţia că numeşte un ministru liberal ca s-o facă, după care a doua zi de dimineaţă i-a numit el, ca să nu se pomenească Băsescu cu un ministru tare.

UPDATE 9. Foarte tare Sandra. Încearcă să-i explice despre electoratul căruia îi e dator. Tonta zice că dacă nu vrea Băsescu, nu numeşte. Sandra zice că ar putea să iasă şi să informeze publicul că Băsescu nu vrea. Tonta: Şi ce rezolv? Sandra: Că vă păstraţi electoratul. Tonta: Şi la Bruxelles s-ar spune că aici e un copil care se joacă. Sandra: Dar nu le-aţi putea spune că e un preşedinte care se joacă cu ţara?

UPDATE 10. E şi prost şi ticălos. Anunţă că dă drumul şi la gazele de şist. „Să stau ca prim-ministru şi să nu fac nimic, doar ca să nu supăr pe nimeni”.

Băi, cretinule, tu nu vrei să nu se supere nimeni, tu vrei să nu se supere stăpânii tăi din ţară şi de peste hotare! Pentru tine, nimeni suntem noi, alegătorii.

Şi bagă retorica greţoasă că a făcut pactul ca să înceteze războiul şi să reconstruiască ţara. Hai siktir, jigodie!

Am semnat pactul pt că Băsescu nu mă numea, îl suspendam din nou, era cam de Crăciun, aveam referendum în februarie, pe aceeaşi lege, cu 50 la sută, deci în martie ne întorceam de unde am plecat. Eu cred că am făcut bine.

Sandra: Vă numea d-l Antonescu premier.

Tonta: Iarăşi venea d-l Băsescu înapoi.

Cum să vină, băi, fraudă, dacă între timp voi amendaţi legea cu cvorumul? Dar, imbecilule, Băsescu la scorul cu pricina te numea obligat. Tu te-ai dus ca o slugă prea-plecată, ca ultima târâtură, să semnezi cu Băsescu un pact al cărui draft ai recunoscut public că era redactat imediat după revenirea impostorului la Cotroceni.

UPDATE 11. Stabilitate politică, idiotule, înseamnă să dispară Băsescu şi să demontaţi tot aparatul lui. Dar pentru sistem, stabilitate politică înseamnă să rămâneţi voi încoţopeniţi, să nu cumva să vină omul din afara sistemului.

„Sunt cel mai normal dintre ceilalţi români”. Ăsta e sănătos? 🙂

„Foarte curând, d-l Băsescu va merge la pensie”.

OK, ne-ai liniştit.

P.S. Felicitări, Sandra Stoicescu!

50 răspunsuri to “SANDRA, FII BĂRBATĂ! CU TONTA :)”

  1. ada1957 Says:

    Minte procurorul cum respira , jenant, infatuat ,arigant si prost cat cuprinde.
    Neinsulta si noua inteligenta.
    La B1 – Nu la- oprit nimeni sa vorbeasca….

  2. Sandi Says:

    Nu ma uit ca ma enervez. De ajuns ce citesc aici .

  3. SANDRA, FII BĂRBATĂ! CU TONTA :) » Bloogle Says:

    […] Original Blog » […]

  4. ada1957 Says:

    Dobitocul vrea sa ne convinga ca TOTUL sta in pixul lui Betivu.
    E TARE Betivu cu 900.000 de oameni in spate ,DEMIS de7,4 milioane.
    Se foeste in scaun si in cateva randuri la inregistrarile video s-a facut NEGRU.
    FRICA L=A PARALIZAT..Asteapta dosarul lui SEX CU MINORE… si Nu numai.
    Vivat…..Pentru asta nu stai priponit 2 ani cu spuspendare …
    Luni il ia iar la Jilava pe Adrian Nastase.

  5. Ghita Bizonu' Says:

    Da draga .. asa cum facu si Nastase. Si a ajuns unde a ajuns …

    Da cnd ma vzusi pe mine in parlament ?!

  6. virgilvirgil Says:

    He-he-he ! Intreaga clasa politica e fericita .
    Cel mai cistigat e Antonescu .
    Singurul nefericit cu adevarat e Morar .
    Chiar e asa greu de priceput ca tot ciurcusul asta are ca scop punerea pe butuci a DNA si aburiurea octzidentului ?!

  7. ada1957 Says:

    Trebuie sa ne linistim…VIDEANU candideaza lapresedintie…VIVAT

  8. Roxana Iordache Says:

    Jegul a făcut aluzie la Crin, aluzie, doar, că n-are sânge să-l atace frontal, pe motiv că a invocat „procedura de la Bruxelles”, dar n-a spus de ce: ca dovadă cu nu Bruxelles-ul ne cere să numim procurorii lui Băsescu. Şi n-a spus nici de ce i-a impus Monei Pivniceru să nu aplice legea românească, după care a aplicat-o el. Şi n-a spus nici că procedura „castingului” e preferată de corpul magistraţilor.

    Sandra a reuşit un interviu excelent şi totuşi, atacurile ar putea fi doar de catifea, dacă n-a punctat aspecte esenţiale. De exemplu, dacă la celelalte a avut follow-up-uri, de întrebarea dacă e şantajabil a trecut foarte repede.

    Chiar nu-l întreabă nimeni?

  9. Roxana Iordache Says:

    Virgile, da, ai o logică! 🙂

  10. virgilvirgil Says:

    Aici nu de logica e vorba ci de adevar …

  11. bmarinescu41 Says:

    Excepţional !!!
    Am totuşi o supărare pe Sandra 😀 !!! La cât că..at a mâncat TONTa nu i-a dat un pahar cu apă deşi ar fi trebuit să-i dea măcar un bidon de 5 litri 😀 )))

  12. plano Says:

    Interviu excelent, raspunsuri excelente, lamuritoare, credibile.
    Trebuie sa fii orb sa nu vezi ca s-a deblocat situația critica de la Ministerul Public si ca Daniel Morar a plecat.
    Un barbat de stat isi asuma decizii , nu se lamenteaza ca o muiere pivnicera ca n-a luat decizii din cauza lui Basescu sau a CE.
    Cred ca si Crin rade de patima cu care propagandistii conservator- liberali s-au napustit asupra lui Ponta.
    Stie el de ce!

  13. Jan Pantelimon Says:

    Felicitari pentru cei care au putut urmari emisiunea Sandrei . Aveti un ficat perfect sanatos .

  14. Radu Humor Says:

    Una peste alta, Ponta s-a mai scos ceva la imagine !
    Are şi el faliţii lui , dar mai ales pe cei care-l saltă-n sondaje de zici că i-a pus Dumnezeu mâna-n cap 😛
    Ponta a ales fără pic de scrupule cariera lui, deşi se vede clar că se afundă tot mai adânc, pe zi ce trece, în minciună şi compromis nimănui folositor ( chiar nici lui Băsescu !)
    Numai că ff curând vor urma deziceri sau chiar întoarceri la 180 de grade (cu epoleţi 😉 ), pe care nu le va mai putea explica zâmbind, ci doar rânjind sau hăhăind ca Băsescu.
    Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti !

  15. Radu Humor Says:

    Sanda putea ( dar putea 😉 ) să profite de găselniţa lui cu faptul că el este nu doar premierul celor 4,8 , 7,4 ( de ce nu 8,5?) ci şi a tuturor celor 18, 2 milioane de români, afirmaţie care scăzând chiar numai pe cei sub 18 ani, ca să nu mai spunem de cei cu domiciliul în străinătate, dovedesc că a fost nu numai atins, dar şi depăşit cvorumul necesar la Referendum.
    Eventual să-l întrebe de ce întârzie în asemenea bătaie de joc apariţia raportului INS cu cifra exactă, dar mai ales ce se va întâmpla când se va demonstra că Referendumul a fost validat, dar furat cu bună ştiinţă de nişte escroci care probabil, după cum bîjbîie, o să-i ţină lumânarea până la sfârşit 🙄

  16. ciuhuhu Says:

    Imi pare eau ca-s obligat sa zic acest adevar: zi jidan si trage apa la WC!

  17. ciuhuhu Says:

    VA ROG MULT, spre binele vostru, cititi cartile lui Stanislav Grof si ale lui Michael Newton, amindoi doctori, primul in psihiatrie, al doilea in psihologie!

  18. Gabi Mihalcea Says:

    Fara sa jignesc pe nimeni, dar vreau sa fac o observatie. Undeva cindva, blogul tau era inima unor discutii aprinse intre milioane de opinii. Acum au ramas 4-5 comentatori si toti in ecou cu tine. Cind eu si Plano, singurii care iesim din cor si indraznim sa ne exprimam diferit, sintem trimisi la lada de gunoi cu sloganul „spalati pe creier”… Tie chiar nu ti se pare ciudat? Cu ceva timp in urma ma simteam indiferent de subiect ca pot sa ma exprim liber. Acum am ajuns sa simt ostilitatea ta si a celor ce te urmeaza chiar si cind nu postez. Talibanismul vostru mi se pare periculos.

  19. Gabi Mihalcea Says:

    PS. @ Rox
    Si ca sa dau un exemplu legat de talibanismul tau periculos, intr-un post adresat mie, ai amestecat reprosurile la adresa simpatiei mele vizavi de Ponta, aestecat cu Obama ca sa inchei ca „speri ca viitorul meu nepot nu va fi spalat pe „creier”. Nu te supara asta este mai mult decit o INSULTA! Sa te legi fara rusine de un copil nenascut, un copil ai carui parinti nu-i cunosti, mi se pare out of control.
    Sincer din suflet, te-am crezut o prietena (si din acest motiv am vrut sa impartasesc fericirea mea cu tine, dar se pare ca m-am inselat )si ca indiferent de opinii politice familia este SFINTA.
    Crede-ma nimeni, nimeni, nici macar dusmanii mei ai mai rai nu l-au jignit precum tine pe nepotul meu nenascut!

  20. ciuhuhu Says:

    Corect Gabi M. te pup.

  21. ciuhuhu Says:

    Un singur mic repros Gabi M., te incrincenezi prea tare, RELAX, DO NOT WORRY BE HAPPY, lasa nepotul tau nenascut im plata lui Dzeu. poate-i un nou Hitler, monstru.

  22. ciuhuhu Says:

    Roxana-i excelent articolul comentarul tau, ai pe merit, nota 10!

  23. ciuhuhu Says:

    Am uitat un i la cuvintul comentarul…

  24. Gabi Mihalcea Says:

    @ciuhuhu, jigodie fa hitler pe cine vrei in familia ta, dar nu pe nepotul meu nesacut!

  25. Gabi Mihalcea Says:

    Deci sa nu avem vorbe ca nu te-am inteles; iti reproduc postul:
    „Gabi, poate tu ai timp. Nu ştiu despre ce articol e vorba şi nici nu mă interesează să-mi pierd timpul. În rest, sigur că amuzamentul a devenit interzis pe blogul meu, nu-i evident?

    Când n-ai informaţii şi te pronunţi nu faci decât propagandă în orb. Adică, iei 4 granted ceva ce nu ştii. Voi, unii de la peluzele PSD, aveţi simpaticul obicei să le aplicaţi interlocutorilor prezumţia că sunt ca voi.

    Deci, am zis că nu spun. Cine vrea să afle, oricum va proceda profesionist, adică, va verifica încă o sursă cel puţin, independentă de mine, ideal, două. Stai liniştită, totul e perfect, Obama e Dumnezeu. Doamne iartă-mă! De fapt, dacă ai putut să votezi frauda-aia şi după ce ai văzut cum îşi bate joc de România ,,,

    Sper ca nepoţelul tău to be să nu devină unul din marea masă a americanilor spălaţi pe creier.”

  26. argusdre Says:

    1.-Poate că Sandra, din cauza dorinţei de subtilităţi, a “sărit” o întrebare destul de simpluţă : “d-le Ponta, ca procuror, cât de bine v-aţi cunoscut cu tatal Codruţei, Ioan Lascu, fost (numai) timp de 30 de ani procuror şef al Parchetului local Mediaş, prieten devotat al securiştilor, sereiştilor şi miliţienilor, pensionat anticipat în primăvara anului 2010 ?”
    2.-Poate ca totul s-a facut si cu stirea lui Crin, dar avand in vedere ca el urmeaza sa participe la alegerile pentru viitorul presedinte al Romaniei, s-a considerat ca-i mai bine sa arate ca „eu sunt mic, nu stiu nimic…”

  27. johnson1312 Says:

    Cum mai urla „antibasismul” in el inainte de a-l numi premier in 2012 :

  28. ciuhuhu Says:

    Gabi M. reactia ta-i tipic Hitlerista, nepotul tau poate fi orice, si un mare criminal….

  29. ciuhuhu Says:

    Gabi M. am Duhul premonitilor, de mina nepotului vei muri, nu stiu cum.

    M-am gindit mult, am ezitat mult inainte de a posta asta.

  30. ciuhuhu Says:

    Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate!

  31. plano Says:

    @Gabi
    Scrie ce gandești , nu te enerva!
    Nu toti cei care scriu aici spun ce gandesc,
    Roxana transmite mesaje pentru schimbarea raportului de forte in USL.
    Cand electoratul USL se va satura de jignirile și ifosele liberalilor ii va cere lui Ponta să faca partajul politic.
    Atunci si numai atunci Ponta se va conforma exigentelor electoratului sau.

  32. Sandi Says:

    Despre „sinuciderea” procurorului Panait nimic ?!?

  33. Sandi Says:

    johnson1312 spune:
    duminică 7 aprilie 2013 la 7:34:23 am
    Cum mai urla “antibasismul” in el inainte de a-l numi premier in 2012 :
    ****
    Aia era tare daca o dadea Stoiceasca aseara !!

  34. Sandi Says:

    Banc cu Băsescu la poarta Raiului, la CNC al PDL

    Într-o bună zi la poarta Raiului sosește Traian Basescu, președintele României, pentru a negocia chestiuni politice. A fost întâmpinat de Sfântul Petru, care a început negocierile cu el. După ceasuri bune nu au ajuns la un consens.

    Auzind zarva din curte Dumnezeu a scos capul pe geam și l-a întrebat pe Sfântul Petru ce se întâmplă? Sfantul i-a explicat că e cu unul Basescu cu care nu reușește să ajungă la un compromis. Dumnezeu i-a spus să îl lase pe președintele României să intre la el.

    Băsescu a intrat la Dumnezeu și cum geamul rămăsese deschis Sfantul Petru îl auzea pe Dumnezeu cum îi răspundea președintelui României: “Așa… și cu asta sunt de acord, și cu cealaltă, și cu ailaltă, precum și cu ultima. Dar auzi măi Băsescule am și eu o întrebare – De ce în tot aranjamentul ăsta pomenit de tine eu trebuie sa fiu doar VICE?”

  35. Matei Florin Says:

    Lichelism în stare pură, asta a oferit Ponta la Stoiceasca. Asortat cu un cinism înspăimântător. Nu pot uita cum acest Ponta, afişând aceeaşi figură cinică, spunea zilele trecute – şi aici (dar nu numai) îi dau totală dreptate Stejarului – că el n-are alegeri în 2014, ca Antonescu. A fost cea mai clară dovadă că insul acesta (şi PSD, în general) nu dă/nu dau doi bani pe Crin şi pe PNL. În această ordine de idei, dacă PNL va lâncezi într-o expectativă care, cred eu, îi enervează electorii, să nu mire pe nimeni consecinţele de-apoi. Căci, creditându-i pe coabitacii PSD – Ponta, Zgonea, Dragnea, Rus, Corlăţean şi muuulţi, muuulţi alţii, poate 99 % din PSD -, liberalii nu fac decât să legitimeze cinismul flatulent al acestora. Şi aşa, sunt – în opi9nia mea – doar nişte elemente de decor, mai ales în guvern (că Parlamentul a devenit pur şi simplu nefuncţional). PNL ar trebui să pună teme în dezbatere publică, inclusiv privind slugărnicia asta înfiorătoare faţă de un Occident care, prin atitudinea vârfurilor politice, dispreţuieşte poporul român.

  36. ciuhuhu Says:

    Corect M. Florin, frumos ai spus adevarul!

  37. ciuhuhu Says:

    Procurorul Panait a fost sinucis, nu s-a sinucis.

  38. Donkeypapuas Says:

    Hai să facem o campanie! Să ne adresăm parlamentarilor pentru a le cere demiterea guvernului.

  39. Sandi Says:

    ciuhuhu spune:
    duminică 7 aprilie 2013 la 1:14:45 pm
    Procurorul Panait a fost sinucis, nu s-a sinucis
    ****
    Ia mai citeste odata cum am scris cuvantul sinucis !

  40. Sandi Says:

    Asadar, spune ceva daca stii !

  41. johnson1312 Says:

    Victor Ponta, recuperare prin penitență relaxată?

    de Lucian Avramescu

    Mi-au plăcut câteva răspunsuri ale lui Victor Ponta la întrebările Alessandrei Stoicescu (emisiune a Antenei 3, sâmbătă seara). Erau aproape convingătoare. Arată că nu-i prost, ceea ce știam, încearcă să iasă curat – ceea ce este imposibil – din marele rahat în care a intrat, trăgându-ne și pe noi după el, în mod nemeritat. Mi-a displăcut profund atitudinea în ansamblu. Vagile încercări de penitență erau minate de aceeași relaxare îngâmfată care-l urmărește de când îl știu. Penitență prin relaxare? Nu se prea leagă. Ironizarea realizatoarei, când scrâșnită, când pe ton de cafenea literară, nu se prea lega cu ideea de a cere sincer iertare celor pe care i-a jignit și care, să-i fierbi și-n apă clocotită, tot nu vor înțelege de ce a trebuit semnat un pact cu diavolul. Coabitezi cu diavolul în numele tău, dar nu în numele nostru! Uneori jignirea roade mai tare ca foamea, iar românii au și ei sensibilitățile lor nevindecabile, mai ales pe un ton bășcălios relaxat.
    Victor Ponta a lăsat să se înțeleagă că el e premier nu doar al antibăsiștilor, ci și al băsiștilor. Așa e. Cumpăna pe care trebuie s-o țină între unii și alții e greu de nimerit orizontală, fiindcă ăia de au votat să plece Băsescu sunt mai numeroși și atârnă mai greu. Nu i-a cerut nimeni să asasineze băsiști sau să le taie salariile. I-a cerut doar să facă dreptate până la capăt și el, împreună cu USL, se angajaseră la un asemenea travaliu. Adică să scape țara de marii bandiți ai regimului Băsescu, să-i scuture, ca pe prune viermănoase, din pomul bunăstării, să trimită la munca de jos vârfurile, dovedit imorale și subordonate politic, ale procuraturii. „N-am încredere în Băsescu, zice Ponta și nici el în mine!”. Asta da, cred. Și mai cred că dintre ei doi, care încep să semene, vulpea cea mai versată rămâne Băsescu. Tehnica pașilor mici pe care încearcă s-o argumenteze Ponta ține în PSD, chiar în USL, dar nu la marele mafiot. Când va fi cel mai sigur pe el, Ponta va fi sugrumat fulgerător, la jumătatea pașilor lui mărunți, de partenerul-hoașcă cu care coabitează. Ponta, în fața lui Băsescu, avea un singur și uriaș avantaj – susținerea populară. Semnalele pe care eu le primesc și nu numai eu arată că și-a făcut-o praf. Că îl susțin ai lui, din vârfurile PSD, nu mă miră. Așa se face. Distanța față de cei insultați, fiindcă Ponta ne-a insultat, crește însă.
    Premierul, pe care mulți îl poreclesc deja „Boc cel Lung”, încearcă, am văzut și aseară, un proces de recuperare. Îi doresc să reușească. Poate își va mai toci și nițel din îngâmfarea asta prostească, de fante de Giulești. Pe fondul revoltei mocnite de acum, volutele ironice, chiar inteligent construite, nu stârnesc zâmbete admirative, ci sudălmi. În ceea ce mă privește, voi fi, îi garantez, ultimul care va fi recuperat. Asta nu mă împiedică să-i doresc izbândă. Biruie-mă Ponta, dându-l jos pe Băsescu, privându-l de o pensie lungă pe banii poporului, cu sepepiști la poarta vilei Dante (presupun că nu te-ai răzgândit și în privința vilei, restituind-o perversului dependent de înotul în piscina cu whisky!), trimite-l, prin prestația procuroarei Kovesi, acolo unde-i e locul. Voi fi în stare să recunosc că ai avut în cap o strategie pozitivă și nu ceea ce acum îmi par doar mârlănii de culise și aranjamente măgărești, în defavoarea capetelor de locuitor majoritare din această țară și chiar a interesului național pe care-l tot cântați toată ziua.

  42. ciuhuhu Says:

    Sandi l-am citit cu atentie, am intarit ce ai scris, Panait a fost sinucis, DIN PACATE!

  43. ciuhuhu Says:

    Despre Panait, tot ce stiu e de pe Net, si din intuiție.

  44. ciuhuhu Says:

    E excelent articolul lui L. Avramescu, postat de Johnson.

  45. Ghita Bizonu' Says:

    johnson1312

    Lucian Avramescu se autoiluzioneaza cand scrie : „trimite-l, prin prestația procuroarei Kovesi, acolo unde-i e locul” . Fiindca in catreva zile de la intrarea in paine a Codrutei .. se va (re)activa Briuselu care va tipa ca Tontelu nu si-a respectat angajamentele!!! Si va sari baselu ca sitiatia, ca economia, ca Europa si ca unica solutie este ca ala care a inselat Europa trebe sa plece.. (pana la urma baselu a ajuns sa fie trasnparent)

    Daca Tontelu e prost si nu gineste marginea …e vina sa, a ma-si care l-a crescut (sa fie) prost si a gastii care il inconjoara. Bietu fudul degeaba zice ca altii sunt lipsiti de princiii si cand de fpat ii arata ioscilatiile sale.

    Daca inVictor are fi geniul machiavelic care ar reisi din dorinta lui LA apai il „aranja” pana acum.

  46. Ghita Bizonu' Says:

    Sunt curios daca Dragnea o sa considere ca e normal sa intre nitel in puscarie … ca nici Nastase nu credea ca va fi condamnat (probatoriul fiind .. sa zicem neconcludent)

  47. Roxana Iordache Says:

    @plano. Care bărbat? 🙂 Şi da, sigur Crin râde. Dar tu habar n-ai de ce. 😀

  48. Ileana Andersson Says:

    Ma uit la antena 3. Doamne ce jalnic mai este Dragnea. Ce mult s-a schimbat discursul PSD-istilor. Auzi cica el nu este sigur ca Kovesi este omul lui Basescu!

  49. Roxana Iordache Says:

    Bizoane, corect, absolut perfect, îl aranja până acum. 😛 Şi când colo, e viceversa. 😆

  50. ciuhuhu Says:

    Hmmm, ….

Lasă un comentariu