TANTI PETRUŢA :)))

Tonta basarica

Foto: http://basarica.wordpress.com/2013/04/03/tarfa-pana-la-capat/

Udrea cel puţin e femeie, unele au meseria asta, de când lumea.

Eu zic aşa, dacă tanti Petruţa mai trăieşte – caz în care, sigur trăieşte bine 🙂 – s-o ia şi pe ea. Pe Tonta. 😛

Reclame

50 răspunsuri to “TANTI PETRUŢA :)))”

 1. Mihai Hristea Says:

 2. Roxana Iordache Says:

  Poa’ să-l pună şef pe Dragnea. :mrgreen:

 3. olimpiu65 Says:

  e si asta o ,,performanta”: de la micul Titulescu la prostituata basista!!!

 4. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, are Adrian Năstase o mână … Micul Tontulescu. :mrgreen:

 5. ciuhuhu Says:

  Eoxana ai nota 10 pentru poza lui Tonta mascat in curvistina :)!

 6. ciuhuhu Says:

  Corectare, Roxana in loc Eoxana

 7. Roxana Iordache Says:

  Huhurezule, nu-i poza mea, am precizat sursa.

 8. Roxana Iordache Says:

  Oricum, Sebi face la bas. 🙂

 9. Roxana Iordache Says:

  Sunt nişte imbecili care îl susţin pe Tonta fiindcă nu pricep cine l-a distrus pe Adrian Năstase. :mrgreen:

 10. Jan Pantelimon Says:

  Pe tatuca-socru Nastase l-a rezolvat cu bazooka de iepuri instant . Lu Ponta , basinica i-a schimbat sexul prin OZU regulamentar intr-o noapte , transformandu-l in femela de stat drepti si in genunchi .

 11. Jan Pantelimon Says:

  Tante Petrutza e ma-sa ,aia de respira sincer greu la Gadea .

 12. TANTI PETRUŢA :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 13. Roxana Iordache Says:

  Jane, nu l-a rezolvat. A fost prea cumsecade. 🙂

 14. Roxana Iordache Says:

  Băsărică, tratez problema personal, adică, te-ai străduit mult. 😆

 15. ada1957 Says:

  Tanti Petruta putea sa faca ceva la gard decat sa-l faca pe procuror sau il lasa in gara la Paris for ever.
  Zice Oana Stancu la Antena 3 ca Tonta atrimis la Bruxelles pe ION RUS sa vorbeasca cu KOVESI – Femeia Komisar- ptr sa nu o lase muritoare de foame si sa vina de urgenta ca Morar a fost incapabil sa gaseasca la referendum 2 milioane voturi furate.
  CRIN TREZESTE-TE SI DA-NE SI NOUA ,ROMANILOR O SANSA LA UN PRESEDINTE NORMAL.
  Am iertat MULTE MOnei Pivniceru – se arata cum a fost sabotata.
  Nu-l apuca vara la Palatul Victoria.

 16. mariusnyc Says:

  Tonta la Penticostalii lui Basescu in Chicago- 2010 caterinca cu budinca

 17. mariusnyc Says:

  Nu merge embed ia link

  https://www.facebook.com/video/video.php?v=10151526255847528

 18. ciuhuhu Says:

  Gabi Mihalcea ai un mesaj de la mine, la articolul, postarea Roxanei PRECEDENTA.

 19. Radu Humor Says:

  Văd că unii nu ştiu cine-i tanti Petruţa 😉
  Nici nu-i de mirare că aici intră numai lume bună, oameni serioşi 🙄

 20. Radu Humor Says:

  Are Băsărica ăsta nişte postări de comă, iar asta cu Ponta era păcat să nu fie po”editat”rizată ! 😳 😆

 21. Radu Humor Says:

  Marius, îl văd acolo şi pe purtătorul de vorbe al lui Ponta, Cătălin Ivan ( în afară de Daciana şi Corina), unul din cei mai …multicostali ( că-i numai piele şi os), dar ar fi interesant de văzut şi cine n-avea nici un interes să fie văzut.
  Cel din umbră 😉

 22. Bordelezu Says:

  Mă enervezi! Tocmai mă pregăteam să-ţi arăt ceva poze
  http://bordelezu.blogspot.ro/2013/03/pentru-cine-scriu-joyce.html
  http://bordelezu.blogspot.ro/2013/04/dumnezeu-exista-am-dovada-joyce-reinviat.html
  când numa-numa observai că deja tu îmi luaseşi maul 😀

 23. Marius Mina Says:

 24. ciuhuhu Says:

  Dumnezeule de ce dai voie GUNOAELOR UMANE sa-si bata joc de oameni?

 25. stejarul Says:

  poza e horrorrrrrrr! 🙂 e creepy

 26. Ileana Andersson Says:

  Am sa va spun un lucru pentru care stiu sigur ca imi veti sari in cap. Singura sansa de salvare a tarii de la dezastru este ca armata romana sa preia puterea pentru un an de zile. In acest timp se vor cerceta toate fraudele economice si se vor cauta impreuna cu cei care au descoperit conturile din offshoruri banii scosi din tara. Statul provizoriu militar va consfisca toti acesti bani scosi din economia romaneasca si constitui o banca romaneasca de stat care sa fac investitii si sa salveze intreprinderile romanesti de la faliment. Se vor opri toate marile privatizari si se vor face investitii in sanatate si invatamant. Toti politicienii de la toate nivele politice care au averi pe care nu le pot justifica vor fi scosi din viata politica si li se va confisca tot ceea ce nu pot justifica prin venituri. Romania are bani, pentru ca romanii au muncit in acesti 23 de ani dar banii au fost furati si, mai rau au fost scosi din circuitul economic prin depunerea lor in banci straine. Nu vedeti ca nici un bogat al tarii nu se baga sa cumpere fabricile si firmele pe care tot ei le-au dus in faliment. Serviciile secrete vor trece pentru un an de zile sub conducerea directa a armatei si va fi investigata in ce priveste afacerile si amestecul din viata politica cat si legaturile oculte cu alte servicii straine. Am incredere in armata romana, acesta fiind singura institutie care a salvat Romania de-a lungul secolelor. Armata romana este cea care a faurit Romania Mare. Armata romana a mai salvat Romania de la dezastru atunci cand Antonescu a preluat puterea si cand nici un politician nu a vrut sa intre intr-un guvern de uniune nationala, asa cum Antonescu a dorit dupa pierderea Ardealului de N-V, a basarabiei si Bucovinei de Nord. Armata romana a dovedit si la revolutie cand, avea toata puterea in mana ca o poate reda conducerii civile. Insa va rog sa ma credeti, ca fara o conducere ferma care sa puna capat jafului si coruptiei generalizate care sa dezmembreze tot acest paienjenis si acesta retea mafiota ce conduce Romania, Romania piere ca stat. A avut curajul mica Islanda sa puna piciorul in prag si noi nu? Armata romana nu este o institutie dictatoriala cu cetatenii si politicienii loiali tarii ci va trebui sa puna ordine in tara. Este singura institutie care mai poate salva tara. Avem nevoie de o resetare a vietii politice si economice si acesta numai armata o mai poate face. Momentul cand armata romana va face acest pas si va inlatura conducerea politica actuala, corupta pana in maduva oaselor, va trebui sincronizat cu evenimentele viitoare de pe scena internationala. Noile dezvaluri despre fraudele si banii ascunsi prin offshoruri nu poate ramane fara urmari pe plan international. Se va isca in curand o furtuna internationala in care vor fi dezvaluiti de fraude multi politicieni, guverne si organizatii. Trebuie ales cu grija acest moment. Sant sigura ca Romania inca mai are oameni onesti si cinstiti care o pot salva de la dezastru.

  Romania este intr-o stare de slabiciune si dependenta economica infioratoare care ii reduc masiv gradul de securitate si suveranitate. USl-ul este foarte dependent de institutiile financiare desi bogatii Romaniei are bani furati ascunsi. Trebuie ajuns la acesti bani. Lupta acerba pentru controlul DNA, DIICOT-ului, ANI si cele releva clar o intentie din partea clasei politice de a se ascunde toate fraudele. Pactul dintre Basescu si USL ne releva ca romanii nu mai sunt aparati de nimeni.

  A venit timpul ca armata romana sa-si faca datoria catre tara.

  Nu sant adepta a dictaturii dar cred ca o scurta perioada de timp in care armata sa preia conducerea si sa asaneze economia si viata politica de hoti este absolut necesara. Toleranta zero pentru hoti si mincinosi. Dupa un an de zile, dupa ce tara s-a despaduchiat de toti acesti banditi si hoti armata va ceda puterea noilor partide care vor lua nastere si care vor prelua puterea dupa alegeri democratice si cinstite fara ca vreun parlamentar sa-si cumpere colegiul sau sa mituiasca electoratul.

  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 27. Ileana Andersson Says:

  PS. sunt sigura ca banii care vor rezulta din conficarile conturilor din tara si din strainatate, vor fi suficienti pentru ca Romania sa-si plateasca datoriile externe si ii vor mai si ramane pentru investitii. Nu va fie teama,de UE si de USA caci multe capete de conducatori vor cadea in viitorul apropiat. Toate tarile au fost jefuite si vor atat de multe miscari si furtuni in viitorul apropiat ca nimeni nu va mai avea timp sa pedepseasca Romania, ocupati fiind cu propriile probleme interne. Caci da, toate statele cu mici exceptii au fost duse in faliment si guvernele vor avea de ales intre a fi de partea marilor mafioti interni si internationali si situatia de a se confrunta cu propriile popoare.

  Buboiul va exploda in curand!

 28. Sandi Says:

  Eu ma gandesc ca mai bine ar merge ” Clientul lu’ tanti Varvara ” !

  Deci clientul Ponta l-a trimis la Bruxelles pe omu’ cu fata de copil tampit Rus sa negocieze niste chestii cu Codrutza !

 29. Sandi Says:

  Ileana Andersson spune:
  sâmbătă 6 aprilie 2013 la 11:52:45 am
  Am sa va spun un lucru pentru care stiu sigur ca imi veti sari in cap. Singura sansa de salvare a tarii de la dezastru este ca armata romana sa preia puterea pentru un an de zile
  *****
  Alo ! Alo ! Care armata romana ? Aia condusa de droaia de generali facuti de Basescu la norma ?

 30. Ileana Andersson Says:

  Inca in PS. Armata romana are toate cadrele necesare pentru a a exercita puterea in caz de forta majora, Are si economisti si juristi care sa investigheze dosarele puse la pastrare si care sa deschida altele noi. Sunt o gramada de specialisti in toate domeniile printre militarii pensionari. Acestia pot sa fie readusi si folositi pentru a repune Romania pe picioare, pentru a reda demnitatea unui popor de 23 de ani furat, mintit si umilit de toata clasa politica actuala.

 31. Roxana Iordache Says:

  Mulţam pt comentarii.

  @Bordelezu. Sistemul blogspot nu m-a lăsat să postez. Deci, îţi zic aici:

  Cred că Lăbuş al doilea rămâne al doilea în faţa lui Joyce. În sensul că nu riscă raşcheta. 😆

  Dar cine e principessa? Porumbiţă sau ce? 🙂

  @Ileana, da, e tot ce ne lipseşte ca să ne ocupe şi cu trupe. :mrgreen:

  Oricum, ştii bine că orice lovitură de stat se soldează cu regim de ocupaţie. Internă, externă sau ambele. Oricum, regim totalitar. Nu că ăsta n-ar fi, dar dacă tot este, de ce să experimentăm altul? :mrgreen:

 32. Roxana Iordache Says:

  Stejare, de ce horror? Atunci, aia de la avatarul Băsăricii cum e? 😛

 33. Sandi Says:

  Radu Zlati scrie pe blogul său că pe Facebook a apărut o explicație pentru care Ponta a propus-o pe Kovesi la șefia DNA.

  ”Ieri însă a apărut (din partea aceluiași aparat pesedist de propagandă online) pe Facebook o explicație care, dacă ar fi adevărată, ar putea justifica răzgândirea nocturnă a lui Ponta devenit o victimă a interesului de stat. Iată (copy-paste) și explicația”, scrie Zlati pe blogul său.

  Printr-un şantaj ordinar, „popularii“ aflaţi la conducerea Uniunii Europene, coordonaţi de José Manuel Durao Barroso, îi fac, încă o dată, jocul lui Traian Băsescu, obligîndu-l pe Victor Ponta să o nominalizeze pe Laura Codruţa Kövesi la şefia DNA. Surse din Serviciile Secrete ne-au dezvăluit că, după ce Victor Ponta a declarat că refuză să mai facă vreo nominalizare pentru funcţiile de procuror general şi şef al DNA, Barroso, personal, l-a contactat telefonic pe Ponta, pentru a-i reproşa că nu respectă termenii înţelegerii făcute cu Băsescu, care au şi girul Comisiei Europene. Discuţia dintre cei doi a durat circa 15 minute, timp în care Barroso i-a spus lui Ponta că dacă părăseşte funcţia de ministru interimar al Justiţiei, fără să facă nominalizarea lui Kövesi la şefia DNA, atunci să se aştepte la o reevaluare a modului în care România cheltuie banii europeni, ceea ce va duce la o blocare pe termen neprecizat a alocării acestor fonduri. Practic, Ponta a fost pus la zid, avînd de ales a se descurca fără banii europeni, ceea ce ar avea consecinţe incalculabile, şi nominalizarea Godzilei în fruntea DNA.

  Radu Zlati nu precizează cine a postat mesajul și nici dacă este de acord cu cele scrie sau nu.

  Radu Zlati este deputat USL, membru PNL, ales în colegiul 5 Gherla.

  http://www.dcnews.ro/2013/04/care-ar-fi-motivul-real-pentru-care-ponta-a-numit-o-pe-kovesi-la-dna/

 34. pozedecat Says:

  „Acest doamna” din imagine este confirmarea pentru mine ca intotdeauna priam impresie despre un om este cea corecta. Cand a fost lansat „Micul Titulescu” l-am perceput ca pe un arogant nesimtit, demn de ce era Nastase la acea data. In timp dezgustul fata de domnia sa s-a mai diminuat si mi-am zis ca trebuie sa fie semnul maturizarii si slefuirii politice. Iata ca omul nu se schimba prea mult in realitate. Acum cred ca pot sa-l consider fara teama „Minusculul Titulescu”.

 35. Ileana Andersson Says:

  Roxana, am spus ca toate aceste state de care spui tu ca ne vor ocupa cu trupe vor fi suficient de ocupate cu problemele din propriile tari ca sa mai aiba timp si de Romania. Si ti-am mai spus ca momentul trebuie ales cu grija, atunci cand scandalul international va fi ajuns la un nivel in care fiecare tara va fi preocupata sa se salveze personal chiar si America care este unul din cele mai capusate tari din punct de vedere economic. Vezi datoria mare a Americii. Simt eu ca buboiul se va sparge in curand pentru ca nu este numai statul roman acela jefuit ci toate statele, cu mici execeptii au fost aduse in stare de faliment.

  Exista o cantitate de bani enorma ascunsa si scoasa din circuitul mondial, de unde si criza mondiala de lichiditati, si nu cred ca noile dezvaluri or sa ramana fara urmari.

  Nu mai am nici o speranta de la politicienii actuali.

  Am eu feelingul ca ceva se coace la nivel international si de aceea Romania trebuie sa aiba pregatita o institutie de incredere care sa preia fraiele. Acesta nu poate fi decat armata.

  USL-ul a aratat ca este impotent. Pactul pe justitie cu Basescu nu a aratat decat ca se doreste batista pe tambal si salvarea personala a marillor afaceri a politicienilor de la stanga la dreapta.

  In conditiile unor miscari internationale, care sa curpinda si marile puteri componente ale NATO, nimeni nu o sa se mai ocupe de noi ci fiecare va fi preocupat de a-si face ordine in propria ograda.

  De aceea am spus ca momentul va trebui ales cu grija si simt eu ca nu este departe.

 36. Ileana Andersson Says:

  Sandi, armata romana are multi generali vechi la pensie ce pot fi reactivati. Ca doar generalii nu trebuie sa lupte cu arma in mana. Mintea si experienta lor poate fi de folos chiar daca ei au 70-80 de ani.

 37. Ileana Andersson Says:

  Roxana, nu trebuie sa te mai sperie ideea de ocupatie caci Romania este deja o tara ocupata economic si politic.

  Sau mai ai vreo indoiala?

 38. Sandi Says:

  Ileana Andersson spune:
  sâmbătă 6 aprilie 2013 la 12:28:18 pm
  Sandi, armata romana are multi generali vechi la pensie ce pot fi reactivati. Ca doar generalii nu trebuie sa lupte cu arma in mana. Mintea si experienta lor poate fi de folos chiar daca ei au 70-80 de ani.
  ****
  Cine sa-i reactiveze ? Basea ?!?

  Ceea ce propui tu era bun pe la inceputul anilor ’90 . Dar cu generali absolventi la West Point sau Saint-Cyr si nu de cei scoliti de unii cu adanci radacini in communism ca la noi !

 39. virgilvirgil Says:

  Katinka , armia romaneasca este condusa de neispraviti la fel de mari precum aceia care conduc si celelalte componente ale statului romanesc … Politichia , administratia , justitia , biserica si care dracu or mai fi .

 40. stejarul Says:

  Roxana,

  ponta are trasaturi faciale foarte feminine. Doar barba si gatul lat mai amintesc de sexul masculin facand poza foarte creepy…

  Pare o domnita pe care nu doresti sa o intalnesti dupa ora 18.00

  M-am tot uitat sa descopar avatarul Basaricii dar nu il gasesc…

 41. stejarul Says:

  @pozedecat

  „Acum cred ca pot sa-l consider fara teama “Minusculul Titulescu”.”

  Poate „Masculul” Titulescu! Ouch… rau is! 🙂

 42. Ileana Andersson Says:

  Sandi, Virgil, atunci voi nu mai vedeti nici o speranta?

  Eu refuz sa cred asta. Romania a mai trecut prin momente grele si a reusit sa se salveze. Refuz sa cred ca nu mai are oameni de valoare care sa o salveze.

  Voi chiar mai aveti asteptari de la USL? Nu vedeti ca sunt cu totii niste impotenti si niste papusi dusi de nas de marile institutii financiare si politice?

  Revolta impotriva UE se apropie si multi conducatori vor da socoteala pentru jaful planetar si multe adevaruri or sa iasa la suprafata. Nu am nici o indoiala. Mari papusari nu pot cumpara constiinta intregii umanitati.

  Eu continui sa cred ca armata romana are oameni de valoare atat din punct de vedere moral cat si a competentei profesionale. Daca nu avem incredere in armata atunci in cine am mai putea crede ca ne poate salva? In Ponta si Antonescu? Sa fim seriosi! Ei raman captivi mafiei politice si economice. Daca nici cand ai in spate voturile a 70% din electorat nu poti face nimic pentru el, ci te indepartezi de el, atunci se mai poate spera ca poate veni de la ei vreo solutie salvatoare? Nu vedeti ca au primit de la electorat tot ce si-au dorit si ei, primul lucru care l-au facut au fost sa isi insele electoratul?

 43. Radu Humor Says:

  Foarte pertinente soluţiile propuse de Ileana ( sărut mâna doamnă ! ), dar mai ales în spiritul şi întâmpinarea vremurilor ce va să vină !
  Generali avem , în prostie, cum ar spune cineva, dar nu prea au pe cine comanda, că nu mai avem soldaţi ( au avut grijă de asta nemernicii, că doar ştiau de la început spre ce dezastru ne îndreaptă :mrgreen: ).
  Dar cum s-au găsit la lovitura de stat din 89, se vor găsi şi acum, mai ales că atunci a fost mult mai greu !
  Acum vor fugi, tot ca şobolanii, dar în masă ( câţiva au şi făcut-o !).
  Iar adevărul e că după părerea mea, ne-o vor lua alţii înainte alungând şlehta de iufle ce s-au infiltrat peste tot !
  Mă refer la nemţi, francezi, spanioli, portughezi, polonezi, maghiari, dar şi români care nu vor accepta să fie duşi de nas la nesfârşit, ca vitele, de nişte pretutindenari, până-n ţarcul UE.
  Obrăznicia şi impertinenţa unor ovreiaşi de a pune un tăiat de ăsta primprejur să conducă SUE, adică un preşedinte al SUE 🙂 , de parcă toate monarhiile care au ţinut de secole naţiunile unite se vor da deoparte că să fac loc unor pistruiaţi de ăştia, care au reuşit până la urmă, cu iuţeală de mână şi nebăgare de seamă să-şi infiltreze vreo doi premieri în unele ţări, nu mai poate trece neobservată .
  Şi nepedepsită, !
  Că au mers prea departe, şi ca-ntotdeauna Dumnezeu îi va pierde, făcându-i să piardă, făcând greşeli elementare, exact atunci când se cred ei mai stăpâni pe situaţie ! :mrgreen:
  De altfel se spune că atunci când eşti puternic trebuie să pari slab, şi invers, când eşti slab trebuie să te dai tare.
  Este exact ce fac iudeo-masonii acuma, deoarece au simţit că nu mai pot merge mai departe, că s-au dat de gol cu toate planurile lor ticăloase şi acum se dau lei-paralei, că ei stăpânesc lumea 😆
  Alt semn al slăbiciunii este crearea unei armate de intervenţie europeană pe care-o dublează de la 3000 la 6000 de kileri, uitând că numai în Europa au de înfruntat vreo jumătate de miliard de suflete 🙄
  Ca să nu mai zic de BRICA, ce-şi fac deocamdată propriul FMI !

 44. Roxana Iordache Says:

  Stejare, ia de-aici:

  http://en.gravatar.com/basarica

 45. ciuhuhu Says:

  Tizule Virgil, imi luasi vorba din gura.

 46. Roxana Iordache Says:

  Ileana, 1. Ocupaţia cu trupe nu trebuie să fie explicit străină. Se face cu quislingi. 2. Tu încă n-ai înţeles că tot ceea ce se întâmplă vizează provocarea unei revolte anarhice, care să justifice instalarea de regimuri dictatoriale? Ceea ce îi scuteşte pe băieţi de mofturi ca democraţie, stat de drept, adică voturi, proprietate, state naţionale. 😐

 47. stejarul Says:

  @Roxana

  Wow! LOL!

  Simbioza a doua vampe! LOL 🙂 ha ha ha!

 48. ciuhuhu Says:

  Ileana daca ai Comandandul Armatei Romane as avea incredere in tine, dar in altii nu am incredere!

 49. ciuhuhu Says:

  Ileana, daca ai fi Comandantul…

 50. Radu Humor Says:

  Hai, măi Roxana , că doar nu suntem doar noi singuri pe lume !
  Uită-te lbine la nord-coreeni, că o să mai auzim cât de curând de ei !
  Am impresia că noi înghiţim pe nemestecate chestia cu să vezi ce-ţi fac dacă mă împingi 😉
  Ca-n bancul cu ăla, care zicea că dacă nu-i mai dă de băut face ce-a făcut ta-su 🙄
  Adică s-a dus pe jos acasă !
  Ce-o să facă Rusia, China, India, Koreea, Japonia, Brazilia şi multe alte state, o să aştepte până se bagă idişul în programele lor şcolare :mrgreen:
  Şi-apoi tu, dacă n-ai fi convinsă, ca şi noi, de sfârşitul lor apropiat, de ce te-ai mai lupta atâta ?!
  Din păcate doar pe bloguri 😉

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: