DROBUL DE SARE. DAT JOS LA PARCHET :)))

Cică îl numeşte Băsescu pe Morar şef la Parchet. Atât de tare pun botul la harneala lui chiar şi unii mintoşi.

Celor care se mai lăsă duşi de nas de către impostorul de la Cotroceni, le recomand un ceai de muşeţel călduţ şi să-şi bage picioarele în apă rece.

Poate aşa pricepeţi că n-are cum. Pentru că el nu poate numi pe nimeni decât la propunerea ministrului Justiţiei.

Care va fi de la PNL.

Şi am încredere în Crin Antonescu. 🙂

Dacă nici în el, atunci când? Şi dacă nu acum, atunci cine? 😉

Reclame

14 răspunsuri to “DROBUL DE SARE. DAT JOS LA PARCHET :)))”

 1. DROBUL DE SARE. DAT JOS LA PARCHET :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. ALM Says:

  Eu, mai slab de minte, am înţeles altfel scenariul. Băsescu nu-l numeşte pe Morar şef la Parchetul General, că este interimar şi poate să fie menţinut interimar cât o să vrea muşchii Băsănăului. Legea? Ce-i aia?

 3. Gabi Mihalcea Says:

  Din cea am citit si ascultat si eu astazi prin presa (scrisa si audio) am inteles un lucru extrem de ineresant (repetat de Anghelescu la Sinteza Zilei acum citeva minute): comisia de selectie a viitorilor procurori sefi (care este formata din cei trimisi de alde Morar si ciumpalacul de la DNA) are puteri decizionale MULT MAI MARI decit cele ale ministrului justitiei Poate sa fie fals, dar banuiesc ca Anghelescu nu este chiar plecata cu pluta).
  Tot astazi Morar a desfiintat-o pe Kovesi: „Mi se pare inadmisibil ca la DNA să fie propus un procuror care nu provine de acolo, fie el şi doamna Kovesi. Toată perfoamanţa anticorupţie se datorează procurorilor de la DNA şi nu procurorului general. Toată performanţa se datorează procurorilor de la DNA şi judecătorilor. Doamna Kovesi nu are performanţă în anticorupţie la DNA” (fraza asta o gasiti pe orice site vreti asa ca nu mai dau nici un link).
  Si tot astazi am citit de lista scurta a lui Morar pentru sef la DNA: Daniel Morar a discutat cu colegii săi din DNA şi i-a convins să se înscrie într-o viitoare procedură de selecţie. Daniel Morar a prezentat şi o listă scurtă cu procurori care ar putea să conducă DNA: Mariana Alexandru, Lucian Papici, Doru Ţuluş, Călin Nistor şi Viorel Cerbu.
  (Alexandru e al cu dosarele lui Nastase si Voicu), Papici cu dosarul lui Voicu smd…..

  Daca voi chiar credeti ca Morar nu ajunge sef la procuratura inca nu intelegeti in ca tara traiti!

  PS. Astept sa-mi spuneti ca Morar nu face altceva decit sa-l spele pe Ponta 🙂

 4. Gabi Mihalcea Says:

  http://www.cotidianul.ro/daniel-morar-kovesi-nu-poate-fi-sefa-la-dna-210354/

  „Timp de 72 de ore în România s-a derulat un scenariu al serviciilor secrete sau ale laboratoarelor de la Cotroceni, menit să destabilizeze USL: „scenariul Kovesi”.
  „Momeala” Koveşi
  Aşa zisa nominalizare a Laurei Codruţa Kovesi la şefia DNA s-a dovedit a fi un scenariu aproape foarte bine pus la punct de servicii sau de laboratoarele de la Cotroceni. A acaparat timp de 3 zile agenda publică, în special cu ajutorul tuturor televiziunilor de ştiri. Unele au promovat scenariu interesate sau la comandă (de exemplu RoTV), altele din raţiuni de concurenţă sau din amatorism au muşcat din „momeala” numită Laura Codruţa Kovesi. Da, pentru că numele lui Kovesi a fost introdus în ecuaţie pe post de momeală.
  A fost introdus pentru a produce fricţiuni majore în USL şi pentru a încerca îndepăratea segmentului radical al electoratului de alianţă, ştiu fiind faptul că exponenţii acestui segment nu agrează „coabitarea” şi nici numirea „oamenilor lui Băsescu” în funcţii cheie în stat. Scenariul mai viza şi un avantaj uriaş pentru Traian Băsescu, avantaj care era doar bănuit, dar nu cert. După ieşirea de marţi seara a lui Daniel Morar la RoTV, tot scenariul a fost deconspirat şi s-a văzut clar care era (este) adevărata miză pentru Traian Băsescu.
  Ce a spus Morar
  Cu subiect şi predicat Daniel Morar a declarat că Laura Codruţa Kovesi nu poate să fie şefă la DNA. „Mi se pare inadmisibil că niciunul dintre oamenii vehiculaţi pentru DNA nu a lucrat în DNA. Vorbesc de dna Kovesi sau de oricine altcineva ar fi propus pentru DNA. Pentru DNA trebuie să ai expertiza şi experienţa în munca anticorupţie etc. Mie mi se pare normal ca şeful DNA să fie unul dintre procurorii anticorupţie care în aceşti ani au facut dosare mari. Ori dna Kovesi nu are expertiză în anticoruipţie”. O astfel de declaraţia la adresa persoanei care l-a detaşat interimar la şefia Parchetului General, la adresa persoanei pentru care Traian Băsescu şi oficialii europeni au făcut lobby poate fi considereată ca un fel de “declaraţie de război”. Lucrurile nu stau deloc aşa. Din orgoliu sau din vanitate (sau amândouă la un loc) fără să vrea, Daniel Morar a deconspirat scenariul la care am făcut referire.
  În realitate, Kovesi nu era în cărţi. Miza pentru Traian Băsescu să îşi menţină controlul şi asupra DNA şi asupra Parchetului General. Un „fifty, fifty”, adică un parchet sub controlul său şi celălalt independent sau controlat de guvern nu îl interesa. Şi aici „intră” Kovesi în ecuaţie sub formă de sperietoare, CSM mimează că desemnarea trebuie să se facă după cererile Bruxelles-ului şi astfel Kovesi „iese din joc”. Iese dintr-un joc în care nu a existat decât cu numele şi care a existat şi din cauza orgoliului lui Victor Ponta care a vrut să demonstreze că unii ziarişti nu sunt profesionişti. (Totuşi, premierul NU a pronunţat niciodată numele de Kovesi. L-au pronunţat fătucele şi prompteristele).
  Şi acum miza cea mare: cel puţin patru sau cinci luni, Traian Băsescu încă mai controlează ambele parchete, prin interimarii aleşi cu multă grijă de tandemul Kovesi-Morar. Şi s-ar putea ca interimatele să se prelungească şi mai mult, după ce Traian Băsescu va respinge (nu-i trebuie niciun motiv) peste 4 luni nominalizările rezultate în urma procedurilor greoaie impuse de Bruxelles. Asta este de fapt esenţa scenariului: toată lumea spune „nu Koveşi”, „nu coabitare”, însă în realitate, Traian Băsescu controlează fără probleme în continuare ambele parchete prin clone ale lui Kovesi şi Morar.”

 5. Anca Says:

  Nici nu mai conteaza ce iese pe la sefiile parchetelor, pe bune – utilitatea verzei asteia murate care i-a iesit lu’ Ponta e strict expunerea caracterului infect in vazu’ lumii. :))
  http://ex-blank-page.blogspot.ro/2013/04/mandru-ca-un-borcan-de-muraturi-cu.html

 6. ciuhuhu Says:

  Basescu s-a cacat in capul romanilor a milioana oara, cu chestia numirii procurorilor sefi, si continua sa se cace-n capul lor, popor de cirpe, popor, de zdrente!

 7. ciuhuhu Says:

  Alm a inteles perfect ca dictatorul Basescu are pe Morar la Parchetul General, interimar vesnic, deci nu mai are nevoie de noi numiri de sefi procurori!

 8. Ovidiu Says:

 9. Ovidiu Says:

 10. Ovidiu Says:

 11. Jan Pantelimon Says:

  L-o mai fi primit tata-socrul raspopit pe Ponta in casa dupa suceala de ieri ? O fi dormit pe covorasul de la intrare pazit de sepepist ?

 12. olimpiu65 Says:

  iata ca vazand rosu in fata carlanul a frecat gardul cu coarnele si a propus pe cei doi procurori pt functiile in cauza!!!
  ce minunatata e coabitarea, dar oare pishadistii care ne tot contreaza de cateva zile acum ce-or mai spune??? ah stiu!!! Ponta a vrut sa dovedeasca ca nu este condus de varanul securist si de antene!!!
  cica acum astia asteapta raspunsul lui Crin…oare cum o fi dormit Hypnos???? dar cum saga acestei mandre troici romanesti va continua, sa nu disperam, vom avea parte de muuult zgomot pt nimic(bietul Sakespeare)!!!!!!

  PS: poate cineva va avea curiozitatea sa se uite pe date economice gen: inflatie, somaj, productie industriala, consum, comert cu bunuri de consum, nr de taxe crescute sau introduse, etc…

 13. stejarul Says:

  Vezi Roxana, kovesi propusa de carlan. Si ziceai ca-s incrancenat!
  E timpul sa fiti si voi ca mine.
  In strada, fratilor si dati de asfalt cu carlanul. Dati-l jos de la Palatul Victoria.
  ponta nu poate propune procurorii sefi pentru ca este in conflict de interese de luni, de cand exista o plangere penala de plagiat, la parchetul de pe langa curtea suprema.

 14. Roxana Iordache Says:

  Postare nouă! 👿

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: