PONTA, UN ÎNTÂI APRILIE CONTINUU :)))

Video de securitate

Am renunţat să postez păcăleala zilei, pentru că avem deja păcăleala anului. Poate chiar a deceniului.

Aţi ghicit, Victor Ponta!

Mai precis, Tonta – poreclă a cărei paternitate şi-o dispută doi comentatori ai mei, un prieten real şi un tachinator virtual, deci, un nume şi un pseudonim, Virgil Ilie şi @Ghita Bizonu’. Eu pe Virgil l-am auzit primul, n-au decât să se încontreze pe forum. 🙂 Oricum, amândoi au dreptate. 😀 Cert e că porecla a devenit virală şi au preluat-o tonomatele băsiste, plagiatori de duzină, pentru care fantezia şi imaginaţia sunt noţiuni astronomice. 😆

Bun, deci, Victor Ponta azi a întrecut orice record de prostie, pardon, de tonterie. Dialogul lui Crin de aseară cu un Radu Tudor de zile mari a reuşit să-l enerveze. Rău de tot. În aşa fel încât nu s-a mai controlat la întrebările jurnaliştilor şi a abandonat masca mortuară flegmatică pe care Dâncu l-a învăţat că e bine s-o afişeze. Bine pentru cine? Pentru Păcălici. În plus, declaraţiile au fost şi ele scuipate.

Aşadar, Ponta s-a enervat şi şi-a dat măsura secreţiei verzi-amare pe care sistemul lui o resimte în raport cu Antonescu. Ştiţi, Crin Antonescu, preşedintele PNL, co-preşedinte al USL, uniune a cărei iniţiativă a avut-o, încă de pe vremea în care Victor Ponta o respingea categoric. Şi public. Prin rezoluţie PSD. Noroc cu Adrian Năstase, care a pledat pentru alianţa cu PNL, aşa cum făcuse şi anterior. În consecinţă, era nevoie să stea, un pic, la răcoare. Pentru acest gen de „justiţie” e nevoie de un sistem judiciar controlat de personaje ca Kovesi, fata tatălui ei (bietul ex, cred că-şi trage la perete de când când a acceptat să-i lase numele după divorţ, ca să-l acopere pe fostul socru), Morar, Hăineală, Ghica, Dănileţ, Stanciu şi toţi ceilalţi executanţi ai comenzii politice de tip mafiot, fraude carieriste şi şantajabile. Ăsta e sistemul judiciar din România.

Iar Ponta, ca să-şi acopere moşmoanda cu Băsescu, vine cu sofisme penibile, prin care aplică publicului prezumţia de prostie. Şi mai ales, jigneşte inteligenţa electoratului PSD. Considerându-l o turmă predispusă la furajare. Şi la victimizare, de unde atacul la Crin, atac plagiat, cică, „trebuie să şi faci, nu doar să vorbeşti”. Ei, lasă-mă! Că m-ai dat pe spate! Dacă ar fi vorba doar de tine, mi-ar plăcea să te văd ce faci fără Crin Antonescu. Fără PNL. 😛

Ce-a zis, deci, Tonta? A zis că îşi bagă ceva în ea de logică.

Unu, a zis că numirea procurorilor – NUMIREA, reţineţi – nu e o chestiune politică, ea nu se discută în partide, nici în USL. Sofism grosolan, pentru că el e ministru interimar al Justiţiei, care este el preşedinte al PSD şi co-preşedinte al USL – sau ar trebui să credem că are o schizoidie funcţională? :mrgreen: Adică, e apolitic când desemnează şefii Parchetelor şi redevine politic, atunci când îşi aminteşte că e lider de partid şi co-lider de alianţă politică înregistrată la tribunal şi aflată la guvernare. :mrgreen: Dar subconştientul pontănac e şi mai tare, fiindcă el s-a referit în mod repetat la numire, care înseamnă semnătura preşedintelui ţării. Ce să-i faci, „naşul din suflet”.

Doi, a zis că el e solidar cu partenerii de guvernare, fiindcă n-a obiectat, ba chiar a justificat venirile lui Frunzăverde şi Stănişoară în PNL. Lasă că fără venirea lui Frunzăverde nu mai pupa el la Palatul Victoriei. Şi lasă că Antonescu a trecut, delicat, peste alianţa cu Aia a generalului Izmană, nici nu mai ştiu cum îi spune, UNPR sau aşa ceva, pe acelaşi considerent pe care Ponta se face că-l ignoră, anume, oportunitatea politică.

Ponta compară mere cu stele. Şi se şi afundă singur, când spune că n-o ia pe Kovesi în conducerea PSD, ci e vorba de DNA. El s-o fi ascultat ce debitează? Din partea mea, să şi-o ia la partid, că ar însemna să şi-o ia de la partid! 😛 Dar e grosier să amesteci planurile ca un gâgă indignat.  În logică asta se numeşte genul proxim şi diferenţa specifică.

De fapt, Ponta l-a plagiat pe Mircea Badea care, aseară, ca să diminueze, cumva, termenul de impecabil folosit referitor la Crin Antonescu, a zis că dacă e aşa intransigent, atunci să fie şi când „ia pedelişti pe bandă rulantă”. Ceea ce sigur că e în dezacord cu realitatea – mai pe bandă a luat PSD. Dar asta n-are importanţă, importante sunt scopul şi finalitatea.  Şi de primă importanţă e logica, fiindcă nu poţi compara un act politic de partid, cu o decizie de stat, fără să rişti ridicolul. Mircea Badea a riscat să(-şi) faulteze logica. Iar Tonta l-a plagiat.

Să-l înţelegem, era cu atât mai nervos cu cât, înainte de dialogul cu preşedintele Antonescu, Radu Tudor avusese un dialog cu profesorul Athanasiu. Ştiţi, Alexandru Athanasiu, împreună cu care Adrian Năstase a fondat PSD şi i-a dat pedigree istoric. Şi culmea supărării lui Ponta o fi provocat-o viralul lui Radu Tudor, anume, propunerea ca Alexandru Athanasiu să fie ministru al Justiţiei.

De ce s-o fi supărat? În loc să fi salutat intenţia PNL de a ceda ministerul Justiţiei către PSD, iar ministru să fie o asemenea personalitate a partidului pe care îl conduce. Dar nu doar asta-i problema, ci şi faptul că ar trebui să facă un schimb de ministere, ceea ce a părut să-l deranjeze pe Liviu Dragnea. 🙂 Nu şi pe Dan Şova. 😀

În timp ce scriam, Ponta s-a dus la Senat, să se întâlnească inopinat cu Antonescu. S-a speriat. Cam tare. Crin Antonescu nu e fraierul lui, pentru ca pe urmă să dea vina pe el pentru ruperea USL.  😆 Şi mai ales, preşedintele PNL nu-i iresponsabil să facă jocul adversarului pe care a promis că-l dă jos.

Pe asta n-a mai pus-o la cale Tonta cu Băsescu, deşi Băsescu asta vrea, dizolvarea singurului obstacol în calea eternizării sistemului antinaţional la putere. Ponta asta nu vrea, nu acum, dimpotrivă, se teme de spargerea USL, fiindcă ar însemna să rămână în fundul gol când face vizite la Cotroceni.

Mai învaţă, copile! 😉

P.S. În acest timp, Elan-Guşă TV îl atacă pe Radu Stroe. De ce oare? Ghici, ghicitoarea mea? 😛 Degeaba. 😆

Reclame

26 răspunsuri to “PONTA, UN ÎNTÂI APRILIE CONTINUU :)))”

 1. Marcus Says:

  Ponta K.O., Antonescu O.K.

  “Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale este imputernicit sa comunice ca urmatoarele persoane avute in vedere in viitorul foarte apropiat, de d-l presedinte Basescu Traian, pentru acordarea celei mai inalte decoratii Crucea de Piatra cu Sabii si Perle Electorale Cl. I, sunt domnii Ponta si Antonescu, pentru modul in care au ridicat la nivel de arta preacurvia politica postdecembrista, pe principiul “una promitem in campanie pana ne votati si curu’ vi-l aratam dupa ce ne vedem sacii in caruta”.”
  Comunicat prezidential actualizat
  Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale este imputernicit sa comunice faptul ca oferta initiata de d-l presedinte Basescu Traian de a-i decora pe cei doi lideri ai USL, d-nii Ponta si Antonescu” cu medalia Crucea de Piatra Cl.I Cu Sabii si Perle Electorale pentru meritele expuse mai sus a fost acceptata cu multa umilinta si supunere totala doar de d-l Prim Ministru, d-l Antonescu declinand aceasta oferta, in pozitie verticala, conform cu promisiunile electorale. Totodata el a propus ca medalia care i-ar fi revenit domniei sale sa-i fie inmanata tot d-lui Ponta ca supliment de lest la propria medalie pentru a ajunge mai repede pe fundul butoiului cu cacat in care a acceptat sa coabiteze cu presedintele Romaniei la ordinul venit de la Inalta Poarta Briuseleza. Declaratiile d-lui Ponta cu privire la numirea d-nei Kovesi in functia de Sef a DNA nu au ramas fara ecou la Inalta Poarta, Sultanul dand ordin ca numarul de pauze de respiratie acordate celor doi locatari ai respectivului butoi sa fie suplimentate cu inca trei bucati, iar la momentul scoaterii capului din butoi, celor doi sa li se administreze si cate o lingurita de miere de albine pentru marirea capacitatii de suportabilitate a celor doi coabitanti politici.
  A consemnat pentru dvs.
  Consilier Prezidential
  A. Tucal
  Nota; A fost nevoie doar de doua aparitii televizate succesive ale celor doi lideri ai USL la postul Antena 3, pentru ca romanii sa inteleaga ce si cum vine cazul cu coabitarea cu Uciga-l Toaca. In timp ce Ponta, vizibil marcat de umilinta si neputinta, a acceptat ca asa-zisul act de coabitare (in fapt complicitate fatisa la bataia de joc aplicata de chiombalau atat legilor tarii in frunte cu Constitutia cat si amarastenilor votanti de USL) va fi respectat unilateral doar de catre el, motiv pentru care este dispus sa-i satisfaca Satanei toate poftele scarnave aducatoare de liniste, pace si belsug postprezidentiale, prin numirea slugii ciocoiesti (vorba “vestitului lider” otevist) Kovesi la sefia DNA, d-l Antonescu a zis pas.
  Acum, faptul ca Ponta s-a sinucis politic in direct la Antea 3 n-ar fi mare lucru, naspa este ca a tras si PSD-ul dupa el. Sunt convins ca PNL-ul datorita verticalitatii d-lui Antonescu va avea imens de castigat intr-o viitoare competitie electorala cu PSD-ul. Grea soarta pentru un partid care pe mana unui Prostanac a luat-o in barba acceptand sa intre la guvernare sub comanda lui Sarsaila, pentru ca apoi pe mana unui Tonta sa dea cu piciorul valului de speranta, simpatie si incredere populara care l-a adus la putere.

 2. ada1957 Says:

  sa fie Ponta al dracu’ cu presedintele lui.
  Fara Crin NU face prostul 2 bani.
  Asta il intrece in prostie si pe Geoana.
  El Nu de Frunzaverde e speriat … ci de Johannis.
  In lipsa lui ce caracter pana si pactulde coabitare il da pe Antonescu.
  ” Eu nu am semnat pactul de coabitare singur in camera…”
  Cine stie cu ce dosare il are la mana Machitorul.
  Vine 8 aprilie si iar il baga pe Nastase la puscarie..
  De asta le trebuie Kovesi … sa scape toti de dosare.. si PUSCARIE…

 3. mariusnyc Says:

  Pisoias,mi- o pui pe Luluta, siti fac loc spre Cotroceni . Arestam enrgos de la PNL si incomozii care ti-au mai ramas in ograda din Kissmyelleff. Tati, nu ma minti ? Nu tontule, e 1 aprilie …

 4. mariusnyc Says:

  Tonta= prostuta

 5. PONTA, UN ÎNTÂI APRILIE CONTINUU :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 6. ioprotestatarul Says:

  http://www.romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/04/nu-e-pacaleala.html

 7. olimpiu65 Says:

  comisarii UE o certau mai ieri pe Mona si ii impuneau o procedura ,,transparenta” de nominalizare a candidatilor la parchete! azi aceeasi comisari tac malc in complicitate cu psihopatul ,iar cand acest ucru este remarcat de Crin sare din baie sluga psihopatului, tov profesor Preda, oracaind la asa zisul antieuropenism al liderului PNL.
  cat despre saracutzul carlan: dupa ce e prost, mai pune si frana!!!

 8. Ghita Bizonu' Says:

  De ce Tontelu o sa o ia de la Baselu’

  Tontelu a avut o sclipire “jeniala” punand boticu la propunerea lu Base (sa se fac interimar la inJustitie si sa desemneze niste procurori in coninventa cu Baselu’).
  Zis si facut , Tontelu se facu interimar si acu se zice ca poa’ Codruta o sa fie sefa la DNA (daca o sa vrea sa renunte la caldura postului de la Briucsel) . Nu mai zic ca asta este egal cu a scuipa in ochi pe cei care au votat DA la referendumu de suspendare. Ca este egal cu a se pisa pe votacii sai – ca de fapt din prima s-a vazut ca micu mongoloid are cam alta agenda .. atunci cand dorea neaparat UDMR in guvern …
  Da el stie una si buna: Basescu n-ar numi la Parchete nici pe sfintii Petru si Pavel ….
  Nu stiu, saptamana viitoare voi discuta cu CSM si cu presedintele Basescu, deoarece nu pot sa numesc pe nimeni daca doar vreau eu…
  Cel care semneaza decretele e presedintele tarii, iar cei care dau aviz sunt cei de la CSM.

  Insa Tontelu uita un mic amanunt el personal si-a luat un angajament fata de Barroso, de Comisia Europeana.
  Ei ? Cum stam cu intelegerea cu Baselu?
  Norica Nicolai a tras alrma /Acu puteti zice orice despre Norica insa nu cred ca il are la pipota pe Baselu..
  Si mai este una bucata reactie din paertea Asociatieu Magistratilor din Romania

  Deci ca cam asa : geaba zice Baselu ca Numirea procurorilor nu se negociază, se asumă ca el nu isi asuma Briucselu.
  Cel care la Briucsel si-a asumat angajamente este Tontelu’ personal el insusi de prost ce este ! Ca cel putin cu pct 8 putea zice :”bre asta inseamna sa nu respect legea promovata de Zeita si Regina Justitiei Macovei!!”
  Si cam stim ce hram poarta Baselu – de poarta portuara !! Asa ca dupa ce se va pune cine doreste Baselu , cateii sai briucselezi vor sari la gatu micului mongoloid: “Ponta minte si nu isi respecta angajamenetele!! Ajutor MCV ul! Dati afara din Europa! Demisia plagiatorului o vrem!!” Iar Tiran Bassolini va urma pilda lui Pilat si se va spala pe maini : “eu nu am nici un angajament cu Briucselu da noi stim ca autorii lovituri de stat nu respecta nici presedinte nici constitutie nici .. “

  Si Tontelu se va trezi singur … cu electorii scarbiti de tradarea sa .. cu niste aliati politici care vor fi siliti sa se demarce si cun PDL in delir :” Ponta minte cum respira” (Blaga) iar obraznicia cu „Doar că eu îmi asum aceste lucruri, nu am alegeri anul viitor şi eu am de ţinut ţara să o pun în direcţia bună până anul viitor” (http://www.cotidianul.ro/ponta-despre-kovesi-si-pactul-cu-basescu-nu-am-alegeri-anul-viitor-ca-antonescu-210230/) se poate intoaece ca un bumerang si al nu va mai avea alegeri niciodat . Poa doar intre demisie si demitere.

  Ma rog aici este fara materiale documentare . De doriti sa le vedeti si pe alea:
  http://vremea.forumgratuit.ro/t465-de-ce-tontelu-o-sa-o-ia-in-bot-de-la-baselu#989

 9. Radu Humor Says:

  După inteligenta şi demna prestaţie a lui Crin Antonescu ( a explicat printre altele extrem de clar că PNL n-are a se teme de Procurori, deoarece Fenechiu şi încă unul , al cărui nume nu-l mai reţin, au trecut de faza parchetelor şi au dosarele în judecare pe la Inalta Curte, aşa că placa lui Băsescu este ridicolă şi numai unul ca Ponta, care se cacă pe el de frică să nu-şi piardă susţinerea străinilor, poate să se comporte în asemenea hal de obedienţă !
  Numai că în curând va fi judecat de mulţime, împreună cu Băsescu, că doar nu se poate încălca pactul, nu-i aşa ?!
  Se joacă nişte cărţi de care depinde nu numai soarta unor nevrednici politicieni, ci chiar soarta României şi Crin Antonescu are nevoie să ştie că are în spate poporul, cel pentru care se luptă, cel care la rândul lui va lupta la o adică pentru el !
  De acum lupta a devenit pe faţă, între tabăra provestică şi cea proestică, miza fiind zăcămintele subterane din zona din care face parte şi România, alături de Bulgaria, Ungaria şi Polonia !
  Dacă mergem pe mâna lui Băsescu oricum pierdem ( se ştie că el joacă la două capete şi până la urmă va sfârşi prost.
  Totul e ca Ţara să nu aibă soarta lui !

 10. Sandi Says:

  Auzi, auzi ! Pe fondul scandalului din jurul numirii lui Kovesi, cica madama Haineala ar trage sforile sa fie ea propusa in fruntea DNA !

 11. Ileana Andersson Says:

  Tare am io o banuiala ca pastila cu Kovesi ne-a fost aruncata ca sa acceptam mai usor o varianta la fel de obedienta ca si Kovesi!!

  Arhiva cu CV-urile magistratilor si procurorilor e la ministerul justitiei acum, nu? Are balta peste!!

 12. Ovidiu Says:

  felicitari Roxana ptr. video
  https://www.facebook.com/MiscareaAntiBasescu

 13. Matei Florin Says:

  Permiteţi-mi ca, prin intermediul acestui blog (sunt convins că îşi aruncă ochii pe-aici), să-l felicit pe domnul Victor Viorel Ponta, pentru accederea în noua funcţie: aceea de vice-guvernator.

 14. WhiteWolf Says:

  Ronald Reagan zicea ca, pana la urma, politica e o chestie misteaux pentru ca daca reusesti exista o gramada de recompense. Iar daca nu, poti oricand sa scrii o carte.
  Astia, saracii, nici macar cu ce sa umple in mod decent o carte n-ar avea.
  Pe bune, m-am saturat crunt de dezamagirea continua a ultimilor 23 de ani

 15. ciuhuhu Says:

  Mda, Basescu e guvernator al tovarasei Merkel, care prin Basescu l-a investit pe Ponta in functia de subguvernator, in ciuda Referendumului de azi vara!

 16. ciuhuhu Says:

  La dracu cu dictatura UE, la dracu cu UE!

 17. Ovidiu Says:

 18. Ovidiu Says:

 19. Ovidiu Says:

 20. Ghita Bizonu' Says:

  Sa citam din clasici :

  Nu demult, în toate statele Europei stipularea dobînzei era mărginită: creditorul care şi-ar fi stipulat dobîndă nelegiuită era obligat de a restitui dobînda primită şi pe lîngă aceasta el era şi supus unor penalităţi. Dar de pe la finea secolului trecut, legile contra uzurei au fost combătute şi s-a cerut înlăturarea lor, ca fiind neutile. Întru combaterea legilor contra uzurei s-a susţinut că statul n-are a interveni a regula relaţiile creditului, acestea avînd a fi regulate numai de particulari, fără nici un amestec; că capitalul e liber şi esploatarea lui nu poate fi supusă unei restricţii din partea legiuitorului; că moneta, nefiind decît o marfă, precum preţul mărfei aseminea şi mărimea dobînzei are a se determina prin legea economică de cerere şi ofertă; că această lege şi concurenţă vor contribui la regularea mărimei dobînzei în mod normal şi priincios, iar după înlăturarea oricării restricţii legale se lăsa a se spera micşorarea dobînzei. Mai ales în urna influinţei şcoalei manchesteriane şi a cercurilor finanţiare influente, precum şi a tutulor cari credeau că abrogarea legilor contra uzurei ar fi o cerinţă absolută a progresului, legile contra uzurei au dispărut în ultimele două decenii. Singură Franţa a persistat a se opune curentelui pretins liberal şi continuă pînă astăzi d-a mănţine legea din 1807 contra uzurei, cu toate că în diferite rînduri s-a cerut abrogarea ei chiar şi-n Corpurile legiuitoare.

  De mai mult de 10 ani s-a făcut o esperienţă cu libertatea capitalului şi ni se pare că nu a fost destul a înlătura numai restricţiile legale pentru ca pretutindeni să urmeze o stare priincioasă. Sub regimul libertăţii s-au produs fapte cari dovedesc că, indivizii [fiind] lăsaţi prada concurenţei universale, cei mai puţini şi mai abili se fac cei mai bogaţi şi mai puternici, încît concurenţa şi libertatea nu folosesc decît acestora.

  Astfel, pentru Germania, aflăm din scrieri, din presă, din dezbaterile din Cameră, că toate clasele, dar mai ales micii industriaşi şi micul proprietar de la ţară sufăr de greutatea dobînzilor ce li se iau de capitalişti.

  Nici micul industriaş, nici micul proprietar nu sînt în stare de a găsi credit pentru industria lor, pentru cultivarea pămîntului, decît în condiţii ruinătoare pentru esistenţa lor. Micul industriaş e redus a se face simplu lucrător, micul proprietar e silit a-şi vinde pămîntul capitalistului. Operaţiile capitaliştilor, a institutelor de credit, a băncilor, sînt descrise ca operaţii uzurare (Vezi Perrot, In zwolfter Stunde, pag. 84 sqq.) Şi spre a mărgini abuzurile uzurei, în Camerele legiuitoare din Prusia şi din alte state ale Germaniei s-au întocmit comisii spre a propune măsurile necesare contra esploatării uzurare.

  Şi Austria a urmat curentului general, desfiinţînd în an. 1868 legea contra uzurei, dar de atunci s-au produs fapte şi împrejurări economice atît de anormale şi de înspăimîntătoare încît legiuitorul a fost silit a introduce în iulie 1877 pentru Galiţia şi Bucovina o lege specială spre a înfrîna şi a pedepsi abuzurile uzurare.

  Faptele produse sub regimul libertăţii, efectele acestei libertăţi într-o ţară ca Galiţia şi Bucovina, procedările şi uneltirile practicate de către uzurari şi scopul ce ei urmăresc, cine sînt debitorii esploataţi, ce sînt creditorii uzurari, precum şi influenţa ce esercită uzura desfrînată asupra societăţii în general, toate acestea le cunoaştem prin cercetările ce s-au făcut anume în Galiţia şi Bucovina de către autorităţile publice administrative şi judecătoreşti, prin revelă rile produse cu ocazia dezbaterii legii aceleia din iulie 1877 în Corpurile legiuitoare ale Austriei şi prin diferite scrieri. În special pentru Bucovina ne referim cu deosebire la un studiu instructiv şi foarte însemnat asupra naturei şi efectelor uzurei, făcut de Platter, profesor la Universitatea din Cernăuţi (Der Wucher in der Bucovina), lucrare pe care o recomandăm şi pentru a cării răspîndire am dori ca să fie tradusă.

  Acea lege escepţională s-a promulgat numai pentru Galiţia şi Bucovina, dar deputaţii din diferite provincii, precum din Silezia, Moravia, Garmolia, au dezvălit mizeria în care se află micii proprietari de la ţară şi industriaşii şi în alte provincii ale Imperiului prin exploatarea lor în mod uzurar de către capitalişti şi au cerut pentru aceasta aplicarea legii şi în acele provincii.

  Între alţii deputatul Wurm a susţinut că capitaliştii omnipotenţi şi lacomi storc populaţiile şi guvernul îi vede şi-i lasă să facă.

  Uzurarii sînt organizaţi ca o ceată de tîlhari. Agenţii lor descoperă pe industriaşul sau pe ţăranul nevoiaş, îi înşeală fără sfială şi fără nici o piedică, iau ţăranului averea şi meseria şi ţăranul ajunge a fi proletar. În anul 1874 cel puţin 10000 ţărani din provinciile de dincolo de Leitha şi-au pierdut proprietăţile. În acelaşi an s-a îngreuiat averea lor cu datorii în sumă de 195 milioane florini. Daca vor continua astfel lucrurile, a adăogat acel deputat, vor dispărea ţăranii, cari sînt o condiţiune pentru puterea şi pentru existenţa statului

  Daca inlocuim uzurari cu bancheri ori finantisti si mai facem unele ajustari „geografice” (punem Spania, Grecia in loc de galitai Si Bucovina) si „actualizam” limbajul vom obtine un articol extrem de „contemporan”. Scandalos de actual as zice …

  PS. Cred – nu ma cert – ca eu am scis Tonta inaintea lu Gili. Nu de lata dar el nu este chiar atat de „scarba”. Insa nu sumnt 100% sigur ca Tonta eimi apartine mie (ce naiba e usor .. un T .. ai gresit si cand sa corectezi greseala vezi ca iti place!!) Insa ale mele sunt der Baßesck , Ein Volk ein Baßesck simmarcis a adaugat ein Parlament mort! Din pcate astea nu au „prins” ca tare drag ar fi avut EL, Zevs.ro si a sa ceata PeDeLasta sa auza in ;oc de seful Statului ori Presedintele Ales ca se zice der Baßesck!! Sau Bassolini ..Sau sa se extinda greseala de tipar Tiran Basescu

 21. Savescu Maria Says:

  Roxana
  ma faci sa traiesc.
  daca nu te-as urmari as ramane pe dinafara.
  La cat urmaresc stirile pierd esentialul, tu il prinzi din zbor si ma dumiresti.
  Multumesc, nici nu stii cat.
  Plus placerea de a te citi.
  N-am cuvinte.

  Ai putea sa ma trimiti la plimbare pentru periat (desi nu este).
  Sa n-o faci.

  Pe tonta nu-l mai urmaresc decat sporadic si indirect.

  Am prins pe banda la antena 3 acum dimineata o fraza de-alui (e a lui, nu e a lui, habar n-am), care zice cam asa:
  dna este ceva care ne priveste pe noi cei din conducere.
  Nu dau ghilimelele pentru ca nu l-am auzit cu urechile mele spunand asertiunea asta
  Dar o fi spus-o, ca zice multe.
  Si eu care credeam ca dna este ceva care ii priveste pe toti romanii.
  Mai ales pe cei umiliti, jacmaniti, saraci.

  Crin Antonescu si Victor Ponta sa inceteze sa faca jocurile uzurpatorului.
  Ori sunt aliati si procedeaza in consecinta, ori fiecare pe drumul lui.
  Desi acum, mai mult ca niciodata, ar trebui sa fie uniti.
  Spargerea USL-ului – bucuria dementului si folosul lui imediat.

  Regimul corupt si mafiot creat de uzurpator e mai puternic si solid de cat ne puteam imagina.
  Si am inteles ca in teritoriu dar si in Bucuresti coruptia si ingrengatura mafiota creata prospera, prolifereazai si isi continua nestingherite activitatile si insasi existenta.
  Si prin oameni ai actualei puteri.

  Nebunul se ia in serios si isi continua nestingherit manevrele.
  Cand il vor pune in camasa de forta ?
  Si cine o va face ?

  Pactul faimos de coabitare (gretos cuvant si penibila realitate), in afara de faptul ca e fantomatic, mai bine ar suna morganatic, din punct de vedere juridic e nul.
  A fost semnat, cica, in septembrie, inaintea alegerilor de o persoana, care nu reprezinta intreg partidul lui si vointa romanilor exprimata in alegeri. Adrian nastase a semnalat lucrul acesta.
  De ce se tot prevaleaza de el si ni-l flutura inainte nasului ?
  Pana cand ii tensioneaza pe romani cu tot ce se intampla ?
  Hartia care nu este nici macar igienica e nula, ca si tonta care se dovedeste tot mai sec si pe dinauntru si pe dinafara.
  Crin Antonescu nu a semnat acel act, din pacate a fost prezent acolo si i se arunca prezenta aceea in carca.
  Frumoasa atitudinea de impotrivire de acum, a lui Antonescu, va fi si eficienta ?
  Fluturat sau nu, acel act e nul.
  Si o mai repet la infinit, e nul si referendumul este valid.

  Tonta asta se va trezi vreodata ?
  Va rabufni sau murind de grija romanilor si a tarisoarei, ca nu ne poate lasa de izbeliste (cu alte cuvinte, ideea asta a lansat-o in spatiu si timp, asta chiar am auzit-o) o duce si ne duce pana in 2016 cu uzurpatorul penibil?
  Sau

  Intortochiata si stramba e politichia asta.
  Si soarta romanilor la fel.

  Totusi, cand scapam de nebunia asta ?
  Sau/si
  Vom scapa vreodata de ea ?

  si noi tot spectatori pana la capat ?

 22. plano Says:

  Ponta pasează raspundeea desemnarii procurorilor in curtea liberalilor.
  Vor avea liberalii sînge in instalatie sa deemnneze un ministru la Justitie? Sau vor zice …pas!

 23. Radu Humor Says:

  „PS. Cred – nu ma cert – ca eu am scis Tonta inaintea lu Gili. Nu de lata dar el nu este chiar atat de “scarba”. Insa nu sumnt 100% sigur ca Tonta eimi apartine mie (ce naiba e usor .. un T .. ai gresit si cand sa corectezi greseala vezi ca iti place!!)

  Bizoane, hai că eşti un dulce ! 😆 😛
  Mai ales ultima parte, asta cu ” ai gresit si cand sa corectezi greseala vezi ca iti place!!), e de toată mâna 😆
  Tu, şi corectarea greşelilor ! !!!! 🙄

  Sper că nu te superi, Doamne fereşte, că îţi apreciez mult postările, dar mai ales punctele de vedere.
  Postarea de mai sus este de o actualitate criminală !
  Numai cu nişte reguli făcute de iudeo-masonerie, până la urmă de jidni, s-a putut ajunge ca toată producţia mondială să aibă profituri mult mai mici decât cele obţinute de căpuşele astea cămătăreşti prin înşelăciune, speculă şi inginerii financiare.
  Fără să producă un ac, sau o papiotă de aţă, pistruiaţii ăştia, prin cumpărarea unor trădători de neam şi ţară au reuşit să bulverseze o lume-ntreagă ( până şi America e în pragul falimentului dacă BRICA, dar în special China îşi pune mintea cu ea 🙄 )
  De când, tot la intervenţia lor, s-a renunţat la acoperirea în aur a rezervelor monetare, tiparniţele de bani lucrează fără oprire :mrgreen:
  Câştigă o mână de pretutindenari de ăştia, care s-au îmbogăţit peste măsură, în timp ce popoare întregi sărăcesc pe zi ce trece !
  În urma înţelegerii de la Durban ţările BRICA au hotărât infiinţarea unei bănci proprii cu dobânzi acceptabile astfel că FMI, făcătura asta iudeo-masonică, mai mult ovreiască de fapt ( pe care România a ajutat-o să nu dispară încă de acum 8-10 ani, luând împrumuturi înrobitoare, ce începând din acest an trebuie plătite, dar să sperăm că vor lua din trei pe cea mai lungă 😳 )) este în stare de faliment !
  Cam prea târziu însă !
  Capitalism ne-a trebuit, capitalism avem :mrgreen:
  De fapt au ei, că ce avem noi e îndatorare prostească şi sărăcie lucie !

 24. stejarul Says:

  „Ponta: Toată lumea din jurul preşedintelui îmi face plângeri penale. Aşa se coabitează”

  BINE ITI FAC, JAFU’ DRACULUI!

  Daca nu-ti plac plangerile penale, atunci nu mai coabita!

  Si uite aicea inca una de ras:

  http://www.cotidianul.ro/orda-parchetul-a-solicitat-expertizarea-unei-carti-publicate-de-victor-ponta-acuzata-de-plagiat-210245/

  Inca un plagiat al lui ponta. lol 🙂 Infect!

  O coincidenta ciudata.
  Cand a fost arestat Nastase, pontacu a declansat suspendarea matrozului. Sa fie ca a folosit suspendarea ca un semn de loialitate fata de Nastase?
  Acum cand se pune problema ca Nastase are probleme penale pentru cartusele gasite la el la domiciliu, pontacu face targuri pe sub masa cu basescu pentru sefia DNA si Parchetul General. Sa fie ca justifica intelegerea asta sa il salveze pe Nastase de alta parnaie?
  Daca asta e adevarul Nastase va fi folosit de pontacu in tot felul de targuri si blaturi pana basescu si acolitii scapa complet de toate dosarele lor penale.

  Jaful asta de la Gara de Nord trebuie sa dispara cat mai repede de la Palatul Victoria. V-a produce miscari sociale grave care nu vom stii unde ne vor duce. Lumea nu mai rabda bataia asta de joc.
  pontacu impinge Romania intr-o anarhie cumplita. Trebuie scapat de el.
  Nastase ar face bine sa realizeze in ce joc mizerabil l-a bagat ponta si prin influenta mare pe care inca o are in PSD sa il debarce pe carlanul viclean. Nastase nu va avea un minut de liniste cat timp ponta e la sefia guvernului.

 25. Roxana Iordache Says:

  Postare nouă!

 26. Ghita Bizonu' Says:

  Radu Humor

  mai usor ca faci diabet ! Insa observa ca ma scris ca nu sunt sigir ca eu as fi priumu ‘sa fi zis Tonta… asta tocmai pe motivul ca eu nu corectez (si daca corectez tot mai raman niste greseli. Plus ca de vro 2 saptamanui mi s-a infundat „E” ul si uneori „declanseaza” in draci randuiri intregi!)
  Insa am observat ca diversi insi au mai luat obiceiul meu sa „greseasca” .. fiindca nu toate greselile mele sunt chiar greseli ….(cea mai tare cestie un vag cunoscut de-al meu „greseste” uneori si scrie „mataputa” cand il scote din sarite vre-un „distins”. E bietu om incurca destele in loc de l p .. Da-l in judecata!!!)

  Ins atrebe sa te corecteez – imprumutu salvator ptr FMI a fost ala din 2009 :imediat acum 20 mld !!

  Insa sa iti zic ceva neplacut. Nu ei „saracii” e di vina ci prostii care ii cred!! Imbecili care cred ca se pao trasnsgresa legea a 2a a termodinamicii .. sau principiul ex nihilo nihil … Asa de amuzamente ia de aici o cestie in gluma :

  CAPITALISM CORPORATIST (TIP ENRON)
  Ai doua vaci. Vinzi trei dintre ele companiei tale listate public, folosind scrisori de credit deschise de cumnatul tau la banca, apoi executi un schimb datorie/creanta cu o oferta generala asociata, astfel incat recapeti cele patru vaci, cu o scutire de taxe pentru cinci vaci.
  Drepturile asupra celor sase vaci sunt transferate, printr-un intermediar catre o companie din Insulele Cayman, detinuta in secret de actionarul majoritar, care revinde companiei tale drepturile pentru toate cele sapte vaci.
  Conform raportului anual, compania detine opt vaci, cu o optiune pentru inca una.
  Vinzi o vaca pentru a cumpara un presedinte al SUA, ceea ce te lasa cu noua vaci. Nu se furnizeaza nici o foaie de bilant impreuna cu comunicatul.
  Publicul inghite.

  Creed ca ia mia citit-o . Insa ia de aici o cestie „serioasa” :

  Leverage (finance)
  Investments

  Accounting leverage is total assets divided by the total assets minus total liabilities.[8] Notional leverage is total notional amount of assets plus total notional amount of liabilities divided by equity.[1] Economic leverage is volatility of equity divided by volatility of an unlevered investment in the same assets. To understand the differences, consider the following positions, all funded with $100 of cash equity:[9]

  Buy $100 of crude oil with money out of pocket. Assets are $100 ($100 of oil), there are no liabilities, and assets minus liabilities equals owners’ equity. Accounting leverage is 1 to 1. The notional amount is $100 ($100 of oil), there are no liabilities, and there is $100 of equity, so notional leverage is 1 to 1. The volatility of the equity is equal to the volatility of oil, since oil is the only asset and you own the same amount as your equity, so economic leverage is 1 to 1.
  Borrow $100 and buy $200 of crude oil. Assets are $200, liabilities are $100 so accounting leverage is 2 to 1. The notional amount is $200 and equity is $100, so notional leverage is 2 to 1. The volatility of the position is twice the volatility of an unlevered position in the same assets, so economic leverage is 2 to 1.
  Buy $100 of crude oil, borrow $100 worth of gasoline, and sell the gasoline for $100. You now have $100 cash, $100 of crude oil, and owe $100 worth of gasoline. Your assets are $200, and liabilities are $100, so accounting leverage is 2 to 1. You have $200 in notional assets plus $100 in notional liabilities, with $100 of equity, so your notional leverage is 3 to 1. The volatility of your position might be half the volatility of an unlevered investment in the same assets, since the price of oil and the price of gasoline are positively correlated, so your economic leverage might be 0.5 to 1.
  Buy $100 of a 10-year fixed-rate treasury bond, and enter into a fixed-for-floating 10-year interest rate swap to convert the payments to floating rate. The derivative is off-balance sheet, so it is ignored for accounting leverage. Accounting leverage is therefore 1 to 1. The notional amount of the swap does count for notional leverage, so notional leverage is 2 to 1. The swap removes most of the economic risk of the treasury bond, so economic leverage is near zero.

  (http://en.wikipedia.org/wiki/Leverage_%28finance%29)

  Seamana?! Prea mult!

  Ma rog eu citii versiunea franceza . Trrebuie sa iti zic ca cestia asta „serioasa” despre „leveragee” imi da dureri de cap si vertij mai dihai ca o bautira contrafacuta!!
  Ma rog oi fi io prost insa nu inteleg cum poti sa castigi..ca daca ai 100 ai tai si 100 datorie inseamna ca tu nu ai nimic! ZERO!!! Si din acest zero tu trebe sa mananci sa plateeseteei deobanzi samd. Si pana la urma ca la pocher .. trebuie sa arati si banii!
  Fiindca banii inmultiti teoretic nu fa doua parale .. caci omu nu traioeste din fromule ci ii terebuie si paine, si caldura si haine!!

  Ma intind poate prea mult. vezi de gasesti carticica Profetii crizei. Si vezi ce zice Waren Buffet deespre „noua economie” . Tipul (ala care are j de miliarde, care a castiagt din criza si care a zis ca miliardarii ar terebui sa plateasca impzote mai mari c aua de unde!) are cateva observatii extrem de „acide” despre cum se fac afacerile . Ca cica „scoala” este sa vinzi cand preturile sscad si sa cumpoeri cand cresc … A da . el se-a desscurcat fiindca la inceputul crizeir el avea rezerve cash. Si a iesit la cumparaturi …
  oe bune are cateva observatii scrute mai critice decat tot ce a produs „stnaga radicala” in ultimii 25 de ani .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: