GITENSTEIN, GO F WORD YOURSELF! DECÂT AŞA, MAI BINE A 51-A STEA. SAU COMMONWEALTH

Video de Jazzschlager

Gitenstein anunţă că vine ca pe moşia mamei lui, să administreze Fondul „Proprietatea”. Ca să arate că suntem proprietatea lor. De parcă neamul lui ne-ar fi câştigat la cazinoul din Vegas sau la Troikă. 👿

Deci, ce cutumă diplomatică? I se rupe lui că în conformitate cu ea, un fost ambasador n-are voie în ţara cu pricina vreme de patru ani. Şi că dacă se întoarce, n-o face în nici un caz pentru afaceri. Dar ce incompatibilitate? Ce conflict de interese? Ce dacă în felul ăsta calcă totul în picioare şi arată ostentativ că tot ce-a făcut în timpul mandatului – abuziv şi discreţionar – n-a fost decât să-şi pregătească business-ul, ca lobby-ssst refuzat la Departamentul Justiţiei de la el din State, dar bun să fie trimis ca să-i patroneze pe proştii de români şi să le confişte proprietăţile, în cârdăşie cu preşedintele demis al ţării colonizate şi repus la loc prin decret de la Washington şi Bruxelles. Asta e realitatea. Şi jigodia trebuie să ştie că ştim şi că-l trimitem să facă dreapta cu Băsescu la perdea. Ooops! Am uitat că el e de stânga. :mrgreen:

Sigur, Gitenstein mizează pe faptul că în România nu mai există oameni capabili şi cu voinţa să respingă aroganţele lor transpartinice şi transcontinentale. S-a născut aici ca să se întoarcă şi să se înstăpânească pe o ţară mai primitoare decât oricare. Statele Unite au învăţat totul de la URSS, personal, de la Stalin şi Beria. Şi acum, îşi depăşesc maeştrii.

Decât aşa, adică, decât să ne distrugă şi să ne împartă pe nimic, mai bine România devine a 51 stea. Atunci am avea şi drepturi. Toate drepturile. De stat american. :mrgreen: Nu doar datorii ca de la colonii, pe care nici nu le-am avea, dacă nu ne-ar fi amanetat Băsescu la Troikă. Mecanismul, pardon, satanismul financiar prin care ei cred că pot alunga Sfânta Treime. Din Europa şi din „Grădina Maicii Domnului”. No way!

Putem adera la Commonwealth, ca să terminăm cu clişeele că „nu există alternativă” la UE şi alte stabilimente de mondializare totalitară.

Dacă reveneam la monarhie, nu-şi mai permitea nimeni să ne patroneze aşa cum face Administraţia O’bama, prin tiriplici ca Gordon şi Gitenstein. Ultimul şi-a permis să-i spună secretarului de stat, John Kerry – erou în Muzeul Comunismului din Vietnam – că aici trebuie să fie RPR, Republica Procurorilor Răstignitori.

Retro! Gitenstein să mai vină pe-aici cel mult ca să-şi ia cianurile şi să meargă să exploateze (în) SUA cu ele, la fel să tragă şi gaze de şişt din subsolul american. Şi să candideze pentru CEO al FED, dacă poate, nu pentru Fondul „Proprietatea” din România.

Dacă nu-l opreşte nimeni – diplomatic, evident, adică, amintindu-i că există nişte reguli care nicăieri nu se încalcă – ajungem în curând la fel ca palestinienii captivi în ţara lor. 👿

P.S. Se ştie că puţini au iubit SUA ca mine. Şi încă iubesc America profundă. Pe care de-alde Gitensteinii n-au reuşit să o distrugă. Încă.

15 răspunsuri to “GITENSTEIN, GO F WORD YOURSELF! DECÂT AŞA, MAI BINE A 51-A STEA. SAU COMMONWEALTH”

 1. GITENSTEIN, GO F WORD YOURSELF! DECÂT AŞA, MAI BINE A 51-A STEA. SAU COMMONWEALTH » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. ada1957 Says:

  Care America profunda ??Poate indienii liberii din preerii.
  Ca restulsunt ciurucuri din Europa si de aiurea.
  Cat despre Monarhie , Nu ne putem vaita suntem de 9 ani in regatul Matrozului Chior si Betiv si al Matroanei sale.
  Ca maine il vezi in Arena Nationalacum ne da la lei… Este MONARHIE IN ROMANIA.
  Nici frunza in pom Nu misca fara Betivan si acolitii lui.
  Cat mai este de furat vine Githenstein ai ceata lu.
  Noi suntem aia care trebuie sa ne adaptam la statului rezervat de UE si SUA de iobagi in colonia lor.
  Toti ortodoxii ( Grecia , Cirpru , Romania ) vom fii la cheremul liftelor pagane….
  Noi Nu putem nici 7,7 milioane …

 3. Ghita Bizonu' Says:

  Si cine te primeste in Uniuea Sovietica Ailalta ?! Sa te ia ce? Teritoriu neincorporat precum Samoa sau Guam ?Ma faci sa raz … asta ar putea indis[une Putin tarul de la Kremlin !!! Fiincda vezi insuele alea u o valoare stategica ptr SUA .. noi nici una !!
  Commonwealth? care din ele ?
  Ala american ? Pai tocmai ti-am explicat de ce nu se poate!

  Ala Briton ? Sigur !! Cred ca putem fi sigiri de votul Namibiei, zambiei si Tanzaniei . Deh ele ar avea unele motiove de recunostinta – asta daca nu se apuca sa ne reproseze ca l-am matrasit pe marele lor binefacator sir Nae …
  Oricum am sta cu mandrie alaturi de Pauapua Noua Guinee…

  Ar mai ramen .. CSI . Sper ca iese din discutie

  Insa este normal ca Gitenstein sa se comprte asa – ca inetrun comptuar din Golfu Guineii sec XVIII faca noi ne comprotam ca africanii sau papuasii … Nu-i buna lui e vina noastra !! Caii iubim pe ei mai mlt decat me iubim pe noi sau ne iubim familiile …

  Apopos parca Fondu Proprietatea a fost facut de Motocileanu ca cica sa se incheie circu cu retrocedarile … Pai vezi ?!?
  Pai ce vina are Amerlocia ca noi asteptam sa ne caza para maliata in gura („mai bine România devine a 51 stea” ori „adera la Commonwealth” sau sa iti faci sperante in primtu cu calu dalb ) in timp ce gastele (Templeton samd) iti manaca din straita ce ti-a bagat tac-tu si al de sus (Fondu propretaea, samd) fiidca esti prea tampit ca sa paeri ce este al tau?!
  Inca ceva mai bine România devine a 51 stea. Atunci am avea şi drepturi. Toate drepturile. De stat american Dreotuirle se iau nu se dau !! Daca alalt iti da un drept una din 2 : ori stie ca poti sa ti-l iei singur ori asa e mai ieftin ptr el…

  Asa ca deaca sauntem ata de .. e pacat de la Al de Sus ca gatiimasi sa nu ne aia

 4. ciuhuhu Says:

  Hmmm, si copii stiu ca nesimtrea si nerusinarea evreilor e MAXIMA, INCREDIBILA IN TOATA LUMEA PE CARE EI O CALCA IN PICIOARE FARA MILA, VESNIC!

 5. mariusnyc Says:

  Esti sigura ca n-au reusit sa distruga America? Eu n-as fi …

 6. Roxana Iordache Says:

  Ada, nu vreau să te lezez. De-aia nici nu-ţi răspund. Doar atât: încearcă să afli ce e monarhia. Şi ortodoxia. Şi America. Unui irlandez ca Reagan.

  Bizoane, Commonwealth e unul singur. Nu ştiu de ce ţii să-ţi baţi joc de tine.

  Marius, am zis America profundă. Aia de la firul ierbii.

 7. Matei Florin Says:

  America aia profundă, a lui Walt Whitman, nu? Leaves of grass, că tot aduseşi vorba de firul ierbii…

 8. ciuhuhu Says:

  Reagen a fost irlandez?
  A fost unul de exceptie, genial, a facut cinste irlandezilor, lumii si SUA!

 9. Roxana Iordache Says:

  @Matei Florin. America reală. În rest, prefer Emily Dickinson. 🙂 Să nu-mi spui că eşti filolog! 😛

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Bun draga Roxi .. vrei cu namibia si tanzania .

 11. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, ţi-am mai spus că eşti complexat. La vârsta ta, e greu să te vindeci. Dar nu imposibil. Partea proastă e că tu nu crezi în Dumnezeu, iar psihanaliza nu rezolvă decât cel mult pe termen scurt. 🙂

  Semeni cu Băsescu. 😛

 12. mariusnyc Says:

  Firul ierbii apartine lui Monsanto -;-)

  \Barack Obama has signed a bill into law that was written in part by the very billion-dollar corporation that will benefit directly from the legislation.

  On Tuesday, Pres. Obama inked his name to H.R. 933, a continuing resolution spending bill approved in Congress days earlier. Buried 78 pages within the bill exists a provision that grossly protects biotech corporations such as the California-based Monsanto Company from litigation.
  Legea e sponsorizata de un republican

 13. Radu Humor Says:

  Obrăznicia , lipsa de caracter şi înşelăciunea pe care o au în sânge le-au adus evreilorde-a lungul vremii o droaie de necazuri din care n-au învăţat nimic.
  E vorba de cei câţiva care s-au erijat în exponenţi ai lor şi datorită banilor au ajuns să să ia măsuri în numele tuturor. Conştienţi că prin comportamentul lor nu pot isca decât dispreţ şi ură au încercat să introducă restricţii prin care să fie protejaţi de orice reacţii negative la adresa lor.
  Nici nu puteau să se gândească să iubească şi să respecte la rândul lor pe cei în mijlocul cărora i-a aruncat soarta ( pe care se pare că o meritau, dar din păcate nu toţi ) şi care i-au primit la început cu înţelegere şi compasiune, până ce s-au urcat pe divan , crezând că dacă au bani, obţinuţi doar din speculă şi înşelăciuni cămătăreşti sau din ajutoare din afară, pot să desconsidere şi să jignească, uneori fără limite un popor care prin bunătatea şi ospitalitatea sa nu merita aceste tratamente.
  Se pare că aceşti indivizi nu ştiu decât de frică :mrgreen:
  Şi e păcat 🙄

 14. stejarul Says:

  „MAI BINE A 51-A STEA. SAU COMMONWEALTH”

  Commonwealth! The best ever option for Romania!

 15. ciuhuhu Says:

  Din fericire exista si citiva evrei, oameni normali.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: