DA-DA! PUŢULA IA JUSTIŢIA! OH, YEAHHH! O GOARNĂ ÎN URECHILE LUI CRIN ANTONESCU. VOTEZ SORIN ROŞCA STĂNESCU, LA JUSTIŢIE

Se ştia de câteva săptămâni cel puţin – public, vreau să zic – despre trimiterea Monei Pivniceru la CCR, am scris atunci că e bine ca PNL să aibă persoana pregătită să preia imediat funcţia, fără nici un interimat – este egal, moşmoanda cea mai infectă, moşmoanda colosală sau anexa secretă a pactului Iudei cu Impostorul.

Ce-a păzit domnul Crin Antonescu? Porcii? N-aş crede, că dacă îi păzea, nu se ajungea la aşa ceva. Adică, la condiţia de cocină naţională, în care îşi fac nevoile funcţionarii puterii mondiale şi a mondializării finale.

România a ajuns un bordel. „Codoaşa bătrână” îşi bate joc de ţară, de noi toţi şi mai ales de preşedintele PNL, co-preşedinte al USL, preşedinte al Senatului.

Totul merge întocmai şi la termen, conform planului Băsescu-Ponta, dictat de interesele antinaţionale.

Liberalii au fermoar la gură, în afară de Norica şi Renate, nimeni nu le spune birocraţilor de la Bruxelles care e realitatea, doar ele le arată adevărul în faţă: chiar pe hârtie, ca să rămână şi să se ştie.

Că statul de drept nu există decât de formă, pentru că în realitate, e un regim personal în care Băsescu, susţinut de aparatul securistic din servicii, care conduce şi sistemul judiciar, îşi permite orice. Orice ilegalitate, orice călcare în picioare a legii fundamentale. Absolut orice. Şi ostentativ.

Partea proastă e că USL se supune ca o adunătură de lobotomizaţi şi setaţi să execute ordine alienate. Excepţiile sunt excluse. De la decizie, evident.

Dacă tot a cedat şi n-a pregătit un nume pentru Justiţie, de ce preşedintele Antonescu nu i-a cerut lui Ponta ca interimatul să-l deţină ministrul de Interne, Radu Stroe? Era buba? :mrgreen:

Crin Antonescu a povestit pe la televiziuni că Norica Nicolai şi Tudor Chiuariu sunt excluşi de la nominalizare, pentru că nu vor. Norica poate că nu vrea, poate că vrea în continuare la Bruxelles şi într-adevăr, România are nevoie la Bruxelles de bărbaţi ca ea. Fără emoticon. Dar Tudor Chiuariu n-aş crede că nu vrea înapoi funcţia de ministru al Justiţiei, după ce dreptatea s-a dovedit de partea lui – şi Justiţiei i-au trebuit 5 ani pentru asta, timp în care el a stat în tribune. Chiar nu cred că Tudor Chiuariu nu vrea Justiţia, după ce atunci când a plecat, a anunţat că se întoarce. Sau o fi vreun „tânăr mafiot obraznic” şi deranjează pe cineva? :mrgreen:  Sau o fi non grata la Înalta Poartă? Sau les deux. :mrgreen: Şi mai şi cunoaşte, al naibii de bine, tot sistemul.

Eu zic aşa: Tudor Chiuariu, ministru al Justiţiei! Ieri.

Dar pe Renate Weber o fi întrebat-o domnul Antonescu dacă n-ar vrea Justiţia? Ştiu că şi de ea avem nevoie la Bruxelles, dar se descurcă Norica. Mai sunt şi alţi colegi români de pe acolo. Şi la Bruxelles spunem că a fost consilier prezidenţial. La Băsescu. Şi tocmai de-aia a şi plecat. 🙂

Când colo, liberalii fac şezătoare la bas, la grupurile parlamentare. Şi vehiculează tehnocraţia ca soluţie a la Pilat din Pont. De exemplu, un secretar de stat de la Justiţie, pe nume Puţula. Nu cred că putea fi ceva mai potrivit. Efect extatic. Jubilaţie originală.

Serios, dacă preşedintele Crin Antonescu acceptă ca şefii Parchetelor să fie numiţi de Băsescu cu interimatul lui Ponta, n-are nici un sens ca PNL să mai accepte portofoliul Justiţiei. Că de fapt, ministrul va fi fără portofoliu, un muţunache dirijat din serviciile băsecuriste.

Şi dacă preşedintele Crin Antonescu nu nominalizează rapid un ministru al Justiţiei cu dotările necesare ca să trimită în scurt timp la Cotroceni nominalizările pentru şefii Parchetelor, deci, un ministru capabil să garanteze eliberarea sistemului judiciar, adică, să se bată frontal cu slugile din sistem şi să-l ignore pe Băsescu, deci, dacă preşedintele Antonescu nu se bate pentru ţara pe care a spus că nu va accepta să o subordoneze cineva înseamnă că a eşuat lamentabil, într-un compromis compromiţător, care nici măcar nu-l va duce cuţu de vitrină preşedinte la Cotroceni. Pentru faptul că pur şi simplu pierde electoratul. Se vor folosi de el, după care îl vor arunca peste bord, din corabia beată.

Se duce totul, toată strategia vizionară de până acum. Care pare că se blochează la gaura de şarpe cu clopoţei barosei şi gitensteini.

Dacă domnul Antonescu acceptă mizeria şi se complace în ea înseamnă că se lasă făcut poştă de Băsescu şi Ponta, şi sandwich între ei. După care ar apărea atât de şifonat încât s-ar impune un nou candidat prezidenţial, pe cal alb. Sau cu părul alb. Sau poate ca pana corbului, în sensul că lui Ponta îi va conveni să lase o guvernare care se anunţă falimentară, pentru vitrina de la Cotroceni, în care huzureşte cu tata-socru, în timp ce ţara e făcută bucăţi. Iar la Palatul Victoria vine unul „de dreapta”. Cristi Diaconescu, de exemplu, care a dovedit că poate fi chiar mai docil decât Boc. Şi arde de nerăbdare să adoptăm euro, dă pe din afară de euroeuforic. :mrgreen:

Tocmai a declarat Sorin Frunzăverde că Guvernul Ponta n-are cu ce mai plăti datoria lui Băsescu către FMI. Exact asta s-a şi urmărit. Pentru ca România să fie amanetată, ipotecată şi în cele din urmă, luată pe nimic.

P.S. What about SRS? Adică, de ce n-ar fi Sorin Roşca Stănescu ministru al Justiţiei. Jurist, jurnalist, parlamentar. Şi liberal.

Sugestie de răspuns: pentru că băieţii preferă să se vaite că au drobul de sare deasupra capului. În loc să-l dea jos.

33 răspunsuri to “DA-DA! PUŢULA IA JUSTIŢIA! OH, YEAHHH! O GOARNĂ ÎN URECHILE LUI CRIN ANTONESCU. VOTEZ SORIN ROŞCA STĂNESCU, LA JUSTIŢIE”

 1. Bendis Says:

  Excelent articol!

 2. mariusnyc Says:

  Chiuariu la justitie e buba, baiatul ala nu stie sa streaca strada singur . Mai e si suporter autodeclarat al lui Obama -)))
  O gluma. Dar sunt destui capabili sa poata lua taurul de coarne.

 3. olimpiu65 Says:

  lucrurile vor merge pe fagasul normal al coabitarii. nu mai trag nicio speranta.USL si-a aratat in ultimile luni limitele
  si cum Ponta sare la cap nervos ca ,vezi Doamne, numai ai voie sa critici Guvernul si ,,marile „lui realizari, inseamna ca suntem pe drumul…cel bun!!!
  As vrea sa-l vad pe Crin la anul cum nu va fi candidatul USL ci doar al PNL si cum isi va da pumni in cap, dar prea tarziu..conul gargarigiu securist se da in barci puternic si in curand il va depasi in marsavii pe Videanu si Base si in concluzie va fi numai bun pt candidat din partea fsnismului -securist!!!!!!

 4. Roxana Iordache Says:

  @Bendis. 😳

  @mariusnyc. Nu-l cunoşti, are tupeu. 🙂 Dar de SRS nu zici nimic? 😛

  @olimpiu65. S-ar putea să nu mai fie candidat nici al PNL. Îşi face iluzii dacă crede că liberalii iartă. No way! Ar trebui să ştie din propria experienţă a debarcării lui Tăriceanu. Şi l-au debarcat fiindcă nu le-a asigurat perpetuarea la guvernare.

 5. ciuhuhu Says:

  Statul Romaniei de membru UE, ne-a adus numai RAU!

  1. Dictatura CE, de parca nu ne ar fi ajuns dictatura lui Basescu.

  2. Distrugerea industriei, pentru ca importam totul, industria noastra a dat faliment.

  3. Salarii mici.

  4. Preturi mari.

  5. Falimentarea producatorilor romani de legume, fructe, produse alimentare, pentru ca importam 70% din ce mincam.

  CONLUZIA: Sa ia dracul UE! Sa ne retragem din UE!

 6. Radu Humor Says:

  Eu sunt de acord cu SRS !
  Mă miră cum de nu sunt şi ei de acord 🙄
  Se pare că nu au fost împreună la nudişti,
  să vadă că e de-al lor 😳
  Dar unul dintre puţinii care se dovedeşte şi bun român !

 7. DA-DA! PUŢULA IA JUSTIŢIA! OH, YEAHHH! O GOARNĂ ÎN URECHILE LUI CRIN ANTONESCU. VOTEZ SORIN ROŞCA STĂNESCU, LA JUSTIŢIE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 8. Anca Says:

  Rox, e asa:
  1. Chiuariu a refuzat din motive de dosar in care nu are sentinta definitiva.
  2. Renate a refuzat, ca si Norica, pentru ca amandoua vor sa-si termine mandatul la Bruxelles.
  Deci nu. 🙂

 9. ciuhuhu Says:

  Si io votez SRS la Justitie.

 10. virgilvirgil Says:

  Mai Roxi , prea o iei si tu cu toropipanul …
  Ai rabdarica , ce dracu !!!
  Pai ca sa nominalizeze un menistru la justitie nu e treaba asa cit ai bate din palme si te stergi la ochi .
  E treba grea …, cu socoteala …
  Mai intii tre sa caute sa fie omul Sistemului , dar sa nu prea arate a fi …
  Apoi tre sa fie si omul Kahalului , dar iarasi sa nu arate a fi …
  Dupa aia tre sa ceara aprobarea de la Kahal , nu ?
  Adicatelea ce ai vrea tu , sa zbirceasca si sa puna cumva vreun natarau care te pomeni ca ii trece Doamne fereste prin cap sa se si puie pe treaba ?!…
  Eeeeeeeeeee , nici chiar asa …
  Ai si tu rabdarica cum spuneam .
  Vor gasi o noua Mona , Monica sau mai stiu eu pe cine dracu , dar musai sa nu iasa din cuvintul jidovimii .
  Evident ca multi dintre noi tre sa fie si entuziasmati de numire precum eram cind a numit-o pe madam Pivniceru .
  Si sa strigamn cit putem … „rules , rules , go , go Mona!” sau cum dracu o sa-l cheme .
  Cind o sa ne prindem ca de fapt , ce imi e Mona ce-mi e Monica , tot un drac , o sa fie deja prea tirziu si morcovul din curul nostru o sa aibe radacini adinci …
  Ai rabdare !
  Ai rabdare ca mai baga geana pe aici domnul Ponta sau Antonescu si se strica dracului de cap si te pomeni ca si pun un menistru de isprava …
  Ori , un menistru de isprava e total contraindicat , n’asa?…

 11. ada1957 Says:

  Au dat mana peste noi – 2 javre, din pacate. Machitorul si culmea ironiei Procurorul cumparat in viu.
  De ce mai vrei Roxy , monarhie ???
  O avem deja de 9 ani…
  Cea mai cumplita si de joasa speta monarhie…cu regele GOL si NEBUN de legat.
  Ne va lasa , daca va pleca vreodata de la Cotroceni ,o ruina si multi iobagi…
  Saraci lipiti pamanutlui , descurajati si fara speranta.

 12. Radu Humor Says:

  Cristi maiorul zice că SRI a avut ca principală preocupare combaterea evaziunii fiscale şi în acest scop a colaborat de minune cu ANAF, deci cu Sorin Blejnar !!!!!!!
  Împieliţatul de la Cotroceni ăi întoarce complementul şi zice că la serei Cristinel cel mai mult apreciază că s-a achitat cu brio de sarcinile trasate de băse CSAT pe anul 2012 ( eu aş spune că şi până în 2020 :mrgreen: ).
  Ba mai mult , atenţie !!!! că nu s-a modelat după noua majoritate parlamentară ❗
  Adică degeaba votăm noi cu milioanele, dacă ei fură cu milioanele de euro, cu un SRI ţinându-le de 6 (666) !
  Uluitor !

 13. ada1957 Says:

  Toti jegodii lui MBetivu isi fac fff bine treaba.
  Doar ne spune alt machitori , prieten cu primul ,ca si in anul2014 tot Betivu’ National va hotari cine va fii presedinte in Romania.
  Ne-am scos curat stat de drept… Atunci sa voteze numai Basescu si prietenii.

 14. Ileana Andersson Says:

  Iata ce minciuni propaga ziarul Det Spiegel.

  “Verseck scoate la lumină miza reală a acestui conflict. ”Solicitările pentru autonomie versus scindarea administrativă a Ţinutului Secuiesc. Aceasta este miza conflictului actual. Uniunea naţionalistă condusă de Victor Ponta vrea să impună o reformă teritorială majoră, prin care cele trei judeţe care compun Ţinutul Secuiesc să fie incluse în regiuni administrative diferite. Astfel minoritatea maghiară ar pierde foarte multe drepturi în învăţământ şi în administraţiile locale. Reprezentanţii politici ai minorităţii maghiare se opun vehement acestei reforme teritoriale şi solicită autonomia Ţinutului Secuiesc. Freamătul naţionalist din jurul scandalului bentiţei tricolore nu are rolul doar de a legitima controversata reformă teritorială, ci şi de a distrage atenţia de la alte iniţiative controversate. Aşa încearcă Guvernul Ponta să stopeze lupta împotriva corupţiei şi să acapareze controlul asupra justiţiei”, consideră Verseck.!”

  Ziaristul spune ca prin regionalizare se doreste includerea celor 3 judete in regiuni diferite. Mi-e greu sa cred ca ziaristului cu pricina i-a fost greu sa se informeze cu privire la proiectul de regionalizare. Este doar rea credinta. Articolul intreg il aveti aici.

  http://jurnalul.ro/stiri/externe/nationalism-vs-manipulare-cum-comenteaza-der-spiegel-scandalul-bentitei-tricolore-640113.html

 15. plano Says:

  De minune ne facem daca pe langa Base preș vine si Pulațu la Justitie.

 16. pozedecat Says:

  Asadar, totusi nu exageram in ce spuneam mai deunazi cu haosul si cu Miorita. Ce face Antonescu cu numirile procurorilor in timpul ministrului Pivniceru (nu i-a atras atentia, nu i-a dat un ragaz, nu i-a retras sprijinul politic pentru jocul de glezna ba dimpotriva!) si cu situatia de acum cand stia din timp si nu era nevoie de interimat nu suna ca: „Si de-o fi sa mor, in camp de mohor …”?

  Eu l-as vrea la justitie pe Mugur Ciuvica :))

 17. Ileana Andersson Says:

  In virtutea principiului ca nimeni nu este mai presus de lege, cineva, care se pricepe, ar trebui sa faca plangere de discriminare pentru blocarea dosarelor lui Basescu in justitie, la CEDO si chiar la Curtea Europeana a drepturilor omului. Daca tot face atata caz ca nici un demnitar nu trebuie sa aiba dosare in justitie, atunci sa incepem chiar cu el – capo di tuti. In felul asta am avea ocazie sa probam veridicitatea valorilor europene cu care suntem bombardati zilnic in toate discursurile politicienilor. Imunitatea unui demnitar in orice functie trebuie sa fie egala cu cea a presedintelui – adica doar pentru declaratii politice.

 18. Donkeypapuas Says:

  @Roxana
  EuroReich-ul qre nevoie de lichele nu de oameni integri. Coloniile se conduc prin intermediul ciocoilor nu a boierilor. Cu ticăloşii umane poţi să iei decizii ca în Cipru, Grecia, România; cu moluşte d-astea poţi pune pe butuci ţări ca Italia, Spania, Portugalia; iar ăştia mai noi de pe la noi au pupat papucii cancelăriţei.

 19. ciuhuhu Says:

  Singura tara din UE care a profitat de existenta UE, e Germania CARE S-A IMBOGATIT ENORM exportind tot ce au nevoile tarile europene, produse industriale, mincare, FALIMENTND INDUSTRIILE ACESTOR TARI EUROPENE!

  JOS UE, tari europene RETRAGETI-VA DIN UE SPRE BINELE VOSTRU!

 20. ciuhuhu Says:

  LA INCEPUT am fost cel mai infocat adept al UE!

 21. mariusnyc Says:

  Roxana, tupeu de bulangiu ? ;-))

 22. ALM Says:

  Stimată Roxana, am hotărât să acord USL-ului un an de guvernare fără să critic nimic, din contra, să-i combat criticii. Am acceptat ideea că primul guvern, fără legitimitatea alegerilor, este neputincios în a lua măsuri dure de demolare a statului poliţist-totalitar băsescian. Dar, aveau timp să facă, chiar şi în „secret”, un inventar al problemelor de rezolvat urgent, în concordanţă cu promisiunile electorale (trecute şi viitoare). Gata, pot să-mi exprim părerea! Tandemul USL-Băsescu este varianta soft a tandemului PDL-Băsescu! Coabitate şi coţăială! Pisiceală şi oportunism!

 23. plano Says:

  @Ileana
  Ce la CEDO?
  Nici la CCR, timp de 8 ani, nu s-au invrednicit politicienii PSD si, de vreo 4 ani, nici cei ai liberalilor sa supună judecatii enormitatea lansata de Daniel Morar cum că Băsescu are imunitate penală totala pe timpul exercitarii functiei de presedinte.
  Halal juristi are USL!

 24. olimpiu65 Says:

  se confirma ceea ce era acum doua saptamani doar o barfa in cercuri restranse care a evoluat ca informatie publica: Kovesi viitor procuror general DNA. vreau sa spun atat: e dreptul primului ministru sa coabiteze cu psihopatul si sa accepte diktatul UE, al meu este sa nu fiu de acord si sa-l scuip in fata
  astept sa vad pozitia liderului PNL si copresedinte USL( desi nu-mi fac iluzii)

 25. Ghita Bizonu' Says:

  De ce Ponta e Tontelu (http://vremea.forumgratuit.ro/t460-de-ce-ponta-e-tontelu#981)

  Tot auz ca daca sucarim Baselu ne baga ERRORpa in faliment .. deci Codruta la DNA samd.

  Da ia sa vedem de pe http://www.europarl.europa.eu/portal/ro

  PE saluta acordul privind Ciprul, dar este dezamagit de felul in care a fost abordat
  Afaceri economice şi monetare / Uniunea economica şi monetara − 25-03-2013 – 17:24

  Acordul privind Ciprul „ne-a adus inapoi de la marginea prapastiei “, a spus preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, intr-o declaratie, dupa ce Eurogrupul a ajuns la un acord privind planul de salvare a sectorului bancar din aceasta tara. Dumnealui a avertizat insa ca „nu acesta este felul in care se fac afaceri in Europa“, sentiment reflectat si de declaratiile multor lideri politici parlamentari.

  „Salut acordul pentru Cipru. Ne-a adus inapoi de la marginea prapastiei“, a spus preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, intr-o declaratie, luni, 25 martie, aratand ca acordul tine seama de insistenta Parlamentului European ca depozitele mai mici de 100.000 sa fie scutite de taxe.

  Cu toate acestea, daca „Ciprul a evitat catastrofa si criza financiara din zona euro a scapat de inca o tulburare …, nu acesta este felul in care se fac afaceri in Europa. Negocierilor le-a lipsit transparenta si responsabilitatea democratica“, a spus presedintele, subliniind si „nevoia urgenta pentru o uniune bancara“.

  „Acordul este mai bun decat optiunea de saptamana trecuta si permite evitarea falimentului dezordonat“, au spus intr-o declaratie comuna liderul Grupului Partidului Popular European (Crestin Democrat) Joseph Daul si vicepresedinta responsabila cu economia, Corien Wortmann-Kool, aratand ca Grupul cere Comisiei Europene sa examineze toate mijloacele disponibile pentru ajutarea cresterii economiei Ciprului.

  In numele Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, liderul Hannes Swoboda a salutat acordul, adaugand insa ca „increderea oamenilor in UE a fost zguduita serios in aceasta perioada, in Cipru si in afara acestuia“.

  „Ciprul nu este fara pacate in felul in care si-a gestionat propriul sistem bancar“, a spus liderul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa, Guy Verhofstadt, dar „Europa trebuie sa invete din criza“. „Europa nu trebuie sa fie nevoita sa faca fata unei stari de urgenta dupa alta“, a adaugat dumnealui.

  Presedinta comisiei pentru afaceri economice si monetare, Sharon Bowles (Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, Regatul Unit), a salutat acordul „bazat pe o ierarhie a pierderilor si pe acceptarea faptului ca bancile pot esua“, dar a adaugat ca „cetatenii si pietele sunt uimiti de gradul de improvizare aratat de liderii zonei euro“.

  Acu asa o intrebare poa prosteasca (ce pretnetii sa aveti de la mine? Ce io is teleptual multu plimbat si platit ?) si-ar permite „Europa” sa ne gaege in faliment si mizerie totala ptr un fleac?
  O da stiu cu ce ma amenita ubuu USLisiti – si printre ei cam multi PSDisti. fara bani de pesnsii, de salarii .
  Insa asta ar insemna :
  1) inchidera granitelor cu si de catre statele vecine .. ca sa nu fuga milioane de cetateni romani din tara si sa le ceara de pomana
  2)declasnarea unei „Somali” in Europa
  3)”Darea afara ” din Europa. Insa cef carei proceduri carei carte carei ?!

  Asta ar duce la constatrea UE inseamna faliment parca si vaz „Catastrofa umanitara in Romania ca urmare a sabotajului UE
  Romania,tara membra UE, care nu se afla in situatia Greciei sau a Ciprului , care sisi satbilizase economia a fots ingenuncheaata de UE pentru obscure motive politicanist. Romania care ambitiona sa intre in zona euro in 2015 azi intra in Africa saheliana .

  a nu mai zic de repercusrisuni asupra unor banci europene. De ex alea asutriece : Credit Habsburg cere ajutor de urgenta in urma perderilor inregistrate in Romania dupa aplicarea sanctiunilor UE . D data asta Austria va trenui sa oplateasca singura !
  Sau oare ce repercursiuni asupra Greciei ? Ca bancile grecesti au cam multe beneficii in Romania da au nevoie de ajutor in Elada mamii lor .. de fanarihoti calcai-ar turcii !!]

  Per total ar putea suporta Europa repercursiunile care ar urma impingerii Romaniei in mizerie africana?!

  Sau alta .. isi permite NATO o asa catastrofa mai ales acum cand polcovnicu Putin isi trimte cazacii prin Gagauzia ?! Unde? In unica tara care i-a acceptata scutu? Scutu antiracheta dambla amerloca 1000% “declinata” de altii ..

  Mie mi se pare ca Tontelu si a sa ceata se sperie de unii singuri .. precum cipulul care se autoconvimnge ca Bau-Bau este ascuns in lada aia veche ..
  Ca sa nu mai zic ca se pare ca PSD – ala condus de Tontelu care cica jurist iaste el acepta ideea ca fara actu de colaborare cu Baselu zisu Nutzu punea o gaina premier .. si ca ce era sa faca el bietu inVictor ea e singur la nevasta (oare?). Bietu Tomtelu care nu a fots in strea sa intrebe in dubla calitate de premier si jurist :”Senhor Barosu stau de drept insemana sa nu respectam legea?!”

  In loc de asta ne zice basme despre baubau si baba Cloanta…

 26. Ghita Bizonu' Says:

  Si inca .. astia ai nostri e prosti de imi zic ca merita .. nu zic ce ca plange gazda.

  Io intreabm ceva pe Nastase aici http://nastase.wordpress.com/2013/03/25/evaluare-subiectiva-a-conventiei-nationale-a-pdl-23-martie-esecul-basescianismului-dinastic/#comment-179594

  insa crez ca ar trebui sa intreb (nu am pe unde) si pre liberali .. Este nomral ca ei sa nu fi intrebat nevinovat daca este normal ca sa se faca o acuza la misto ( de ex ministu Legall a prticipat la sasinarea ducelui de Guise) si m minstru sa fie suspendat si desi se constata ca e envinobar suspendat sa ramana?
  Este eureeopneste ca daca un nimistru d ejustitie doreste sa schimbe din functoe un procuror care cam da gherle si face dosare la misto sa junga s afie nevoit saisi dea demisa fiindcaporcuroru vizat ii face ministrului dosar la misto? Ca dosaru ala sa raman in nelucrare cu anii?! Ca nici dupa 5 ani nu stim daca fostu ministri evinovat sau nevinovat?
  Sau este normla ca un ministru acuzat de tradae sa iaba dosaru in neleucrare? Ca”spoinul” implicat sa fie liber prin Monaco ?!
  Ce fel de justitie promoveaza UE si prostele Day si Reding?!

 27. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc pentru comentarii.

  @Anca. Nu-i chiar aşa.

  1. Dar Fenechiu? 😉
  2. N-am auzit să fi fost nominalizată Renate. Aşa cum a spus de Norica şi Chiuariu că au refuzat, ar fi spus şi de ea. Dar s-ar putea să-i fi jucat feste memoria afectivă. 😳

  Deci, nu. 🙂

 28. Roxana Iordache Says:

  @pozedecat. Recidivezi cu „Mioriţa”. În sensul că preiei nereflectat interpretarea fatalistă. Şi asta pentru că eu îmi pierd timpul cu prostii, în loc să scriu eseul amânat din 1989 încoace. :mrgreen:

  Oricum, să ştii că nu e creaţie anonimă, aşa cum se vehiculează. E opera lui Alecsandri. 🙂 Ăla pe care Radu Ioanid îl făcea antisemit. Probabil, în sensul de antivindicativ. :mrgreen:

 29. Roxana Iordache Says:

  @ALM. Bun revenit printre comentatori!

 30. Anca Says:

  Fenechiu n-are bunul-simt al lui Chiuariu, nu merge comparatia. =))

 31. stejarul Says:

  SRS e omul perfect la justitie! De acord cu tine. In rest, cred ca „se coace” ceva.

 32. pozedecat Says:

  Putea sa fie si creatia lui Eminescu sau chiar a lui Iorga – cei mai antisemiti dintre mintile stralucite pe care le-am avut – eu tot in cheie fatalista as fi citit-o 🙂 Si eu am avut si am sentimentul ca mi-am pierdut timpul cu prostii si mi-am ratat existenta in tara asta vorbind despre „patrimoniu cultural” – imobil, mobil sau imaterial. Hala Matache e oricum vazuta ca un maldar de caramizi printre care fug sobolani, se aduna mizerie samd. Oricum Rosia Montana nu inseamna altceva decat niste munti gata sa fie transformati in steril. Oricum …

 33. Cozma Vasile Says:

  Eu va rog sa faceti o paralela intre:
  – reactia lui Crin, cand deja in presa se auzise de vizita nocturna a celor trei la Cotroceni, la intrebarile ziaristilor despre vzitita (intalnire) si ce se semnase cu presedintele si
  – reactia lui Crin cand presa a intrebat despre ministrul pregatit de PNL pentru justitie, despre interimatul lui Ponta si mai ales despre posibilitatea ca baschetbalista sa fie propunerea lui Ponta pentru DNA. La ce concluzii ati ajuns ?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: