PONTA: MORAR LA CCR, SOLUŢIE DE CONSENS

Futu-ţi consensul mă-tii!

31 răspunsuri to “PONTA: MORAR LA CCR, SOLUŢIE DE CONSENS”

 1. bmarinescu41 Says:

  Pot participa şi eu ??? 😀 😀 😀 )))))

 2. Roxana Iordache Says:

  😆

 3. mariusnyc Says:

  Mai tare ca nu se vede scrisul ;-))))

 4. stejarul Says:

  ma repet:
  Crin sa nu faca greseala sa iasa de la guvernare!
  SA STEA IN GATUL DRACOVENIEI PONTA PANA LA CAPAT!
  Crin sa stea in fruntea USL si sa demonstreze cum trebuie sa fie un lider USL. Comparatia Crin-Pontacu este devastatoare pentru ponta.

 5. PONTA: MORAR LA CCR, SOLUŢIE DE CONSENS » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 6. mariusnyc Says:

  Suporterii romani de la Amsterdam canta de fericire : ” La puscarie, Piturca la puscarie „

 7. Roxana Iordache Says:

  @mariusnyc. 😳 😆

  @Stejare, vezi că putem fi de acord? 🙂

 8. Ileana Andersson Says:

  Nu e frumos Roxana sa injuri. Injuratura nu vine de la Dumenzeu 🙂

  Am glumit, dar purceaua e moarta in cotet. Are dreptate Ilie Serbanescu cand spune ca Romania este o colonie a fortelor oculte. Nu-i agreez pe unguri, dar pana la urma cred ca Orban are dreptate de face ce face in Ungaria, ca e nationalist.

  UE si America au limbaj dublu cand e vorba de tara altora promoveaza globalismul dar cand in joc sunt interesele lor atunci sunt de 100 de ori mai nationalisti decat noi. In limbaj economic ceea ce ei fac se numeste asa: ce-i al tau e si al meu ce-i al meu e numai al meu. In fond toata batalia e pentru bani si pentru resurse democratia si valorile sunt doar un leit motv cu care isi justifica ei politica de colonislism modern.

  Partea proasta ca din cauza conducatorilor nostri, nici nu ne respecta ca popor. Pai sa fi indraznit UE sa nu respecte Nu-ul sudezilor din 2006 cand s-a votat impotriva adoptarii euro. Cu romanii fac ce vor. Acum am auzit ca gittensten ala s-a intors si se vrea la fondul proprietatea. Chiar nu se gandeste nimeni sa-i spuna cineva ca ar fi timpul sa iasa la pensie?

  Zau asa astia au un tupeu ingrozitor iar ai nostri nu reusesc deloc sa ridice capul sin pozitia ghiocel.

  Sant foarte suparata de ce se intampla. Si am mai primit si 4 goluri in meciul cu Olanda.

 9. mariusnyc Says:

  Credeati ca ati scapat de Mos Mondea? – Mark Gitenstein candidează la şefia Fondului Proprietatea… @ baga-mi-as !

 10. stejarul Says:

  „Stejare, vezi că putem fi de acord? ”

  Roxana,
  totdeauna am fost de acord! 🙂
  Doar ca nu m-ai inteles tu.

  Eu gandesc mai simplu. Sintetic. Nu pot tine prea multe informatii in cap at one time. 🙂 Scap de balast. „Jos basescu” e balast. Deja e jos. Mai jos nu se poate. E bunica moarta pusa-n geam s-o vada postasul cand vine cu pensia. Fara pontacu la palatul Victoria, „bunica” era de mult la tintirim (politic, bineinteles). pontacu e in „vizorul” meu.
  Infectu’ dracului!

 11. virgilvirgil Says:

  BAAAAAAAAAAAAAA ANTISEMITILOR !!!

  http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/lovitura-de-teatru-fostul-ambasador-sua-revine-in-romania-si-candideaza-la-sefia-fondul-proprietatea-10692528

  Cind io spun ca suntem colonie jidaneasca de lunga vreme si toti o dati cotita nu care cumva sa va ia careva de antisemiti !!!!!!!!

 12. mariusnyc Says:

  Sa-l mut la Boulangerie, pe Giftenstein

 13. mariusnyc Says:

  Multumiti-i lui Tariceanu, futu-i fondul ma-sii ;-))

 14. virgilvirgil Says:

  Nu e nicio lovitura de teatru . Lovitura de teatru e pentru chiorii care nu au vrut sa caste ochii pina acuma . Iata ca se vede si cu ochiul liber ceea ce tot spun de luuuuunga , foarte lunga vreme . Din ’90 avem numai ambasadori ovrei de la USA . Exceptia a facut un poponar . Cu ce scop ?! Pai cu exact ala la care s-a ajuns … SUNTEM COLONIE OVREIASCA , iar domnul fost ambasador revine la post … La postul de guvernator al Romaniei din partrea adevaratilor ei stapini si proprietari . V-ati amagit ca in Romanica sunt „investitori” nemti , rusi , americani , asutrieci , italieni , farancezi ?!… FB ! Numai ca inainte de a fi nemti , americani , austrieci , italieni , francezi sunt cu totii ovrei . BINE ATI REVENIT DOPMNULE GUVERNATOR ! Sa ne traiti ! Lua-v-ar toti dracii sa va ia !…

 15. Jan Pantelimon Says:

  La kibbutz, la irigatii cu cana in desert ,Gatu-te-nstain .

 16. olimpiu65 Says:

  merg si eu! sa ti-o trag carlane si sus si jos si stanga si dreapta!!!!

 17. olimpiu65 Says:

  ,,Este foarte posibil ca eu să fac propunerile pentru şefia DNA şi cea a Parchetului General, dar numai în condiţiile în care voi avea o discuţie cu CSM şi cu Preşedintele, astfel încât să existe un acord între cele trei părţi implicate de lege pentru că altfel, doar să fac propuneri pentru ca după aceea să mi le respingă preşedintele sau care nu sunt acceptate de CSM, nu are rost” sursa: RTV

  un nenorocit secondat de un papagal adormit!!!

 18. Ovidiu Says:

 19. ciuhuhu Says:

  Virgil ai dreptate Romania e colonie evreiasca, la fel e UE, SUA, America de Sud, Australia, Canada…

  Ma opresc, ca sa nu fiu acuzat de antisemitism, DOAR PENTRU CA SPUN ADEVARUL, REALITATEA TRISTA!

 20. Radu Humor Says:

  Toate datele personale ale cetăţenilor din UE sunt ţinute în Israel :mrgreen:
  Ne-am tot ascuns (fără să ne caute nimeni 😉 ) să ne manifestăm îngrijorarea față de invadarea României de către evrei, până am ajuns un kibutz jidovesc şi acum ăştia nu se mai feresc să ne conducă pe faţă . :mrgreen:
  Dacă în primul guvern Roman erau 75 % evrei, acum sunt mai puţini, deoarece între timp s-au iudaizat mare parte din români, cumpăraţi per/capita, ca vitele !
  Iar decorarea lor cu înalte distincţii româneşti face parte din ritualul masonic şi reprezintă suprema umilinţă la care am ajuns !
  Când ţi se mai spune şi pentru ce au fost avansaţi în grad sau decoraţi, ca o ultimă formă de dispreţ şi înfumurare din partea celor care se cred deja cu sacii în căruţă, înţelegi mai bine motivele care au stat la ceea ce a fost şi cu siguranţă va mai fi 🙄

 21. olimpiu65 Says:

  „În acest moment situaţia bugetară naţională este dramatică. Nu
  ştim de unde vom plăti a doua tranşă pentru FMI în iunie. Situaţia este cea care este, adică dacă vom plăti salariile şi pensiile să fim fericiţi!”, a declarat, miercuri, Sorin Frunzăverde.
  sursa: rtv.net
  cobitarea nu-l va salva pe carlan!!!! eu am mai atras atentia asupra dezastrului economic

 22. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, vă mulţumesc mult şi eu plus voi egal love. 😆

  @Ileana, blestemul e de naşpa, fiindcă ţi-l şopteşte ăla Naşparliu de la subsol, ca să te depărteze de Şeful Suprem şi unicul (meu) şef. 🙂 Pe când înjurătura, când nu e de cele sfinte, e un exerciţiu de imaginaţie, poate chiar o formă de artă. Uneori, e chiar cea mai frumoasă urare, cum spunea Conu Alecu Paleologu despre trimiterea la origini. 😛

 23. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, ba îl va ajuta, îl va ajuta să aservească ireversibil ţara, prin amaneturi şi ipoteci insolvabile. 👿

 24. virgilvirgil Says:

  Nu chiar la fel ca USA , UE … Gica . Mult mai rau …
  USA este primul stat jidovesc din lume ce-i drept , iar Romanica este la moment cel ma avansat experiment iudeomasonic dupa USA .
  UE e o leaca mai la vale , destul de departe de jaful si inrobirea toatala la care au supus Romania si cetatenii ei .
  Noi suntem o provincie jidoveasca , „teritoriile de peste mari” cum ziceau frantujii la coloniie lor africane …

 25. Ileana Andersson Says:

  Pai nu avea saracul Eminescu dreptate cand tragea semnalul de alarma cu strainii ce invadau tara si se puneau in fruntea bucatelor? Pe langa poezie, Eminescu este o adevarata mina de aur in ce priveste opera politica. Este mai actual decat oricand. In ziarul Timpul, pe vremea cand era redactor sef, a atras semnalul de alarma si a luptat impotriva impunerii de catre marile puteri, ca pret pentru recunoasterea Independentei fata de turci la tratatul de pace de la Berlin 1878. Nu era de acord cu naturalizarea in bloc a strainilor ci milita pentru acceptarea doar a celor ce pot fi de folos tarii printr-o munca utila, productiva sau creativa, si care manifestau dragoste si loialiatate pentru Romania. Cred ca Romania se afla intr-o situatie identica cu cea de la sfarsitul sec XIX cand se puneau bazele modernizarii statului roman si a industriei si cand Maiorescu atragea atentie caderii in pacatul construirii formelor fara fond. Astazi avem institutii dar nu avem democratie, avem economie dar nu avem productie care sa o sustina si tot asa. Atunci, pentru recunoasterea unor idealuri nationale ni se impunea de catre oculta de atunci naturalizarea strainilor, astazi pentru intrarea in UE si Nato ni s-au impus crime nefaptuite, ni s-a impus vinderea pe nimic si distrugerea industriei, reducerea efectivelor armate si dependenta de apararea straina, dependenta de capitalul strain etc etc. Mai avem ceva asupra asupra caruia statul roman mai are control national?

 26. virgilvirgil Says:

  Pai crezi tu Katinka ca geaba i-a zis neispravitul ala de rabin sef lui Eminescu „intiiul legionar al Romaniei” ?!…
  Imputiciunile nu suporta niciodata adevarul si cum le-o zice cineva , imediat sar de cur in sus oracaind si vaitindu-se ca din gura de sarpe … Antisemituleeeeeee ! Legioanruleeeeeeeeee !

 27. Roxana Iordache Says:

  Virgile, las-o-n sânge, că acolo sunt 100 de milioane de catolici, plus până la 90%, cel puţin, din populaţia ţării, (neo)protestanţi, deci, tot creştini. Ştiu, ai să-mi spui că minoritatea cu finanţa contează. Adică, conduce. :mrgreen:

  Ileana, superb! Te îmbrăţişez cu drag.

 28. Roxana Iordache Says:

  Postare nouă!

 29. Savescu Maria Says:

  ha, ha, ha, super, Roxana.
  Futu-i si eu consensul masei lor !
  Ba nu, chiar al lor, direct si cu varf si indesat.

 30. Savescu Maria Says:

  mas-ei lor trebuia scris da-i mai bine asa.

 31. Savescu Maria Says:

  ba nu, era ma-sei, da-i mai bine invers.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: