PIVNICERU DEMISIONEAZĂ MÂINE. PONTA JOACĂ LÂNGĂ BĂSESCU. ANTONESCU LE FACE JOCUL?

Video de StarSinger06

Iese Ponta pe holul Parlamentului şi face o declaraţie nesimţită. O declaraţie nesimţită este atunci când le aplici ascultătorilor prezumţia de prostie.  Şi nu numai ascultătorilor. În primul rând, partenerilor de guvernare.

Spune că va fi interimar la Justiţie când se rezolvă cu coana Mona şi pe urmă declară, rânjind: „Are dreptate domnul Antonescu, nu interesează USL cine vor fi procurorii”.

Ei, să mori tu de sinceritate? 🙂 Pardon, eu greşesc, el are dreptate. În sensul că Ponta va trimite la Cotroceni propunerile pentru şefii Parchetelor, dar nu în calitate de co-preşedinte al USL, ci de prim-ministru-ministru interimar care a semnat anticipat un pact fără nici o valoare juridică cu un individ care se crede preşedintele României din cauza impotenţei liderilor USL şi a slugărniciei în faţa „poruncilor” de la Bruxelles, cum le-a numit ministra Pivniceru.

Jenant din partea preşedintelui Antonescu dacă va tranzacţiona principiile pentru o funcţie de preşedinte decorativ ca un pet în vitrina serviciilor interne şi internaţionale.

Fiindcă asta va face dacă în loc să trimită un ministru tare la Justiţie, care să trimită rapid două nume integre pentru conducerea Parchetelor, se face preş în faţa lui Băsescu via Ponta şi acceptă ca Ponta să-i facă voia impostorului de la Cotroceni prin numiri de procurori obedienţi. Aceeaşi situaţie va fi şi dacă în loc să propună un ministru tare, acceptă o fraudă pretins „tehnocrată”, care să nu fie decât mâna lungă a pactului Băsescu-Ponta în sistemul judiciar.

Ponta a şi anunţat că merge mâine la Cotroceni să-şi ia firmanul de interimar la Justiţie.

Mingea e la Crin, dacă o dă în bară, s-a terminat. Cu totul.

UPDATE. Băieţii de la USL acceptă pasiv statul poliţienesc devenit flagrant, din moment ce n-au schiţat nici un gest de a solicita grupatului de la Cluj, Cristi Maior, să prezinte raportul SRI în plenul Parlamentului, nu confidenţial, în anexa lor numită „comisie de control”. Şi de unde un băieţaş de la PSD pe nume Georgian Pop se pronunţă că nu există dovezi cu privire la faptul că SRI deţine societăţi comericale, visează SRS.

Sigur, ce ştim noi şi nici nu trebuie să ştim! Adică se face raportul confidenţial fiindcă vin teroriştii peste noi! :mrgreen: 👿

UPDATE 2. Sistemul se mişcă repede, Ponta deja a vorbit cu Băsescu, să fie interimar. Au acţionat preventiv, în caz că le-ar fi venit preşedintele PNL cu o propunere rapidă.

15 răspunsuri to “PIVNICERU DEMISIONEAZĂ MÂINE. PONTA JOACĂ LÂNGĂ BĂSESCU. ANTONESCU LE FACE JOCUL?”

 1. PIVNICERU DEMISIONEAZĂ MÂINE. PONTA JOACĂ LÂNGĂ BĂSESCU. ANTONESCU LE FACE JOCUL? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Matei Florin Says:

  Cum s-ar zice, nedreptate până la capăt…

 3. Roxana Iordache Says:

  @Matei Florin. Asta am mai zis-o. Acum nu mai e nedreptate, e crimă organizată instituţionalizată la putere.

 4. Roxana Iordache Says:

  Ponta a avut cândva o vorbă: Ăştia şi împuşcaţi ar fi prea puţin. Mă refer la el şi la Băsescu. Domnul Antonescu dacă într-adevăr ţine la ţara asta nenorocită, se delimitează ferm şi eficient. Dacă nu, nu.

 5. mbazu Says:

  Am o intrebare. Morar si Pivniceru sunt desemnati amandoi, de la sfarsitul lui martie, judecatori la CCR. De ce Pivniceru se simte obligata sa demisioneze imediat, iar Morar ramane inca 2,5 luni prim-adunct al Procurorului general? Vrea cumva Pivniceru sa evite numirea celor 2 procurori?

 6. ciuhuhu Says:

  mbizu, poate Tonta prieten a lui Basescu i-a dat ordin Pivnicerei sa-si dea demisia, ca sa poata numi el procurori ai iubitului lui prieten, Basescu.

 7. plano Says:

  Crin participa… dar nu se baga. Să vedem ce iese dupa 9 luni!

 8. Matei Florin Says:

  Sunt un plagiator nenorocit 🙂

  Altfel, Crin – iacătă – nu s-a delimitat,nici măcar moale şi aluziv, darămite ferm şi eficient. În schimb, a apelat la – deja – împământenitele glumiţe. Deci, Crin, ales bules! (Dacă foloseam expresia ,,Crin, rules!”, chiar plagiam dincolo de orice limită 🙂 )

 9. olimpiu65 Says:

  pai nu asta scriam acum cateva postari??? coabitzii au premeditat tot aranjamentul, iar Crin ori e prost ori colaborator(chiar daca limitat)..eu unul cred ca amandoua!
  l-am ascultat acu” cateva seri pe Tariceanu indepartand cliseele idioate ,,dreapta-stanga” si vorbind despre liberalism si i-as sugera lui Crin (ca tot e istoric) sa reciteasca scrierile unui mare specialsit in doctrina liberala fost prim ministru si martir :I.G Duca!!!

 10. virgilvirgil Says:

  Aaaaaaaaaaa , chiar depasiti masura !…
  Dar ce ati vrea sa faca bietul Crin ?!
  Tre sa se aleaga prezident ? Tre …
  Pai daca trebuie , vreti sa se sucareasca si mai tare jidovimea pe el ca si asa … Sa se ia la batiaie cu astia ?!…
  Hai sa fim seriosi !
  Nu ati vazut la domnul Ponta ?!…
  Cum s-a vazut in scaun , ca sa nu mai aibe batiai de cap cu astia si sa-si poata pastra scaunul , cum s-a dat pe brazda si face exact ce au facut Boc si MRU …
  Baiat bun , creste in sondaje , e fruncea … E …
  E , acuma ce o sa fie daca si Antonescu o sa faca ca Basescu ?!…
  Mai ales ca dinsul e un om cu obrazul subtire , e dus la biserica si ne va strecura morcovul jidovesc in cur , nu brutal sa ne iasa ochii ca la melc cum face neisprvitul de Basescu , ci bine uns si usurel , usurel , ca sa putem suporta chiar si cu zimbetul pe buze …
  Asa ca va rog frumos …
  Suntem colonie ?
  Suntem .
  Pai daca suntem , atunci ce mama dreacului …, aici face fiecare ce vrea , cum vrea si cind vrea ?!…. Eeeeeeeeeee …

 11. Cozma Vasile Says:

  Cred ca ” mosmoanda „lui Ponta cu sefii de la parchete se apropie de realizare. Crin, nu stie, pare cazut de pe alta planeta cand este intrebat de acest subiect. Se stie de atata timp ca Mona va pleca. De ce trebuia sa se ajunga la interimatul lui Ponta ? Ca s-a rugat Basescu ? Cand apar in fata presei continua sa glumeasca intre ei, sa trateze problemele superficial, sa ironizeze televiziunile (B1,RTV etc.). In raspunsuri, daca le dau, folosesc fraze lungi, care dau impresia ca a uitat subiectul cu care a inceput. Crin spune ca nu-i va raspunde lui Basescu. Cred eu, gresit. Scrisoare a fost oficiala, chiar daca continutul incalca constitutia, asa ca tot oficial se impune un raspuns si o punere la punct, acolo unde se incalca reglementarile. Nu asa, ca nu-i raspund, ca nu merita. In concluzie „mare dezamagire” mai ales ca am fost si anchetat pentru votul de la referendum, deci dupa cum ar spune pdl-istii sunt mai LEGITIM

 12. Roxana Iordache Says:

  @mbazu. Păi a avut deja atâtea luni în care a demonstrat că nu vrea.

  @plano. Indiferent ce iese, nu-i al lui. :mrgreen:

  @Matei Florin. 😆 Simpaticule! 😆

  @olimpiu65. Tăriceanu a fost şmecher şi a preluat alea două, cu proprietatea şi cu monarhia. :mrgreen:

  @virgil la pătrat. Exagerezi.

  @Cozma Vasile. Mulţumesc. Într-adevăr, chiar sunteţi.

 13. Matei Florin Says:

  Roxana, la simpaticitate mă baţi de mă rupi!

 14. plano Says:

  @Roxana
  Daca participa…ADN-ul il identifică drept părinte.
  Nu trebuie sa recunoasca.

 15. Roxana Iordache Says:

  @Matei Florin. Ţi-ai făcut o impresie greşită, detest violenţa. 🙂

  @plano. Adică, tu vrei să spui că treaba e in vitro? :mrgreen:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: