ALO, LIDERII USL! BĂSESCU VIOLEAZĂ CONSTITUŢIA ÎN FORMĂ CONTINUATĂ

Liderii USL au zis că li se rupe, adică, nici nu se gândesc să scape ţara de Băsescu şi mafia lui antinaţională.

Sinistru cât sunt liderii USL de struţi sau de proşti sau de ticăloşi sau unii aşa, alţii, pe dincolo şi alţii, toate la un loc!

Mă uit la ei şi nu-mi vine să cred în ce hal a ajuns România. Am venit cu gândul de a scrie despre minunata, marea sărbătoare de azi, Bunavestire şi de a face urări Greciei-surori de ziua ei. A trebuit să anulez sau oricum să amân postarea, din cauza veştii incredibile ca o glumă fără precedent de proastă chiar şi pentru Băsescu, anume, desemnarea PROCURORULUI Daniel Morar pentru a fi numit JUDECĂTOR la Curtea Constituţională, când expiră mandatul judecătorului Acsinte Gaspar. 😯 😯 😯

Mi se pare cea mai grosieră intervenţie anticonstituţională a lui Băsescu, cea mai flagrant- anti-stat de drept, cea mai ostentativ-discreţionară. Cum să trimiţi UN PROCUROR la Curtea Constituţională? Şi nu doar Constituţia o violează. Violează şi legea CCR.

AZI, BĂSESCU A PROCLAMAT PE FAŢĂ STATUL POLIŢIENESC, REGIMUL PERSONAL.

Şi i se rupe, fiindcă mizează pe laşitatea liderilor USL, ştie că de când cu pactul, şi dacă apare în direct şi se şterge la propriu cu Constituţia, tot nedemis rămâne.

Şi ce făceau liderii USL, în autismul lor de sub nisipul în care şi-au băgat capetele superioare? Glumiţe tâmpite despre Băsescu, pe care zic că nu-l pot lua în serios.

Pusi-keţilor şi cuţilor – dar nu meritaţi apelativele nobile – voi pe ce lume trăiţi? Tonta, ce zici tu, băieţică, zici că Băsescu trăieşte într-o lume paralelă? Dar tu pe ce, stimabila ta mamă, lume ai semnat pactul cu el? Şi cât de paralel eşti cu realitatea dacă te faci că nu vezi cum Băsescu violează anal Constituţia, şi pe voi trei (că e şi Daniel Constantin), tot aşa, cu PORCURORUL Morar trimis JUDECĂTOR la Curtea Constituţională?! Poate vă place! Dar noi ce vină avem? Că v-am dat de-un 70% ca să vă facă Băsescu şi voi să vă faceţi că nu simţiţi? :mrgreen: 👿 Că nu vă simţiţi faţă de alegători e una, dar că nu vă simţiţi în pericol statutul în stat, ăsta-i paralelism cu realitatea, original! Al lui Băsescu măcar e dobândit. La bordelurile exotice.

Şi ce ziceţi dumneavoastră, domnule Antonescu, ziceţi că fapta lui Băsescu de sâmbătă e o glumiţă? Dar dv. când aţi glumit? Sâmbătă seara când aţi declarat că s-a autodenunţat ca încălcător de Constituţie în formă continuată sau azi? Sau poate vreţi să nu vă mai ia nimeni în serios. Ca să-i faceţi jocul băsecurităţii. De care aţi promis că ne scăpaţi. Până la capăt.

Era de înţeles dacă spuneaţi că, într-adevăr, aia în care s-a declarat fost lider autoritar al unui partid politic în detrimentul altora e o glumiţă faţă de asta cu Morar. E monumentală! Ce stat de drept? Statul e el, Băşică-vodă. Marioneta serviciilor străine de interesele naţionale.

Deci, hai să le numărăm, numai pe-astea din ultimele zile. Violurile contra bietei coniţe Constituţii.

Ultimul, ăsta care riscă să se soldeze cu deces – al statului de drept, evident – e ăl de vi-l semnalai, cu Morar. 👿

Cel de-al doilea, în ordine inversă – sau în orice ordine :mrgreen: – a fost cel normal – normal pentru Băsescu, evident – ăl cu PD-L 50% Udrea bun, 50%, pa! :mrgreen:

Şi primul – repet, din doar ultimele câteva zile – a fost când a trimis proiectul LUI (al comisiei prezidenţiale, că tot acelaşi lucru este în această ordine de idei), deci, proiectul lui de revizuire a Constituţiei. Care, săraca, spune că preşedintele ţării n-are drept de iniţiativă legislativă. Dar sigur,  Constituţia nu se pune, că e DECÂT legea legilor. :mrgreen: 👿

Au reacţionat în vreun fel liderii USL? Suzeta! Adică, au acceptat violul oral asupra Constituţiei, ca şi cum ar fi fost normal.

Ce mai contează şi ultimatumul privind numirea şefilor Parchetelor? Şi-aşa băieţii noştri sunt plini de spumă. Şi o mai şi folosesc drept cremă de ras.

Zgonea: trebuie să supun la vot proiectul prezidenţial de revizuire a Constituţiei, că altfel ne bate la fund de la Bruxelles. Iar despre Morar: probabil preşedintele a vrut să-l scoată din politic şi să nu mai fie un ghimpe pe MCV. Ce-ai făcut, mă? 😆 👿

Sigur, Zgonea la mintea lui e nevinovat, te face să te întrebi dacă nu cumva la Borfeta puteai detecta un sfert în plus. De neuron.

Dar Klaus Johannis? A zis că „politic vorbind, nu este treaba noastră pe cine numeşte preşedintele”.

Iar Crin şi Ponta s-au făcut că n-au văzut, n-au auzit. Pe scurt: au tăcut ca peştii. La porţile unui bordel condus de o codoaşă bătrână, pe nume Băsescu. Citat din Crin Antonescu.

UPDATE. O uitasem pe-aia cu legea cadrelor militare, „trădare de ţară”. Nici n-am urmărit demenţa de conferinţă de presă în care a zis-o, respiram aer curat.

Anunțuri

52 răspunsuri to “ALO, LIDERII USL! BĂSESCU VIOLEAZĂ CONSTITUŢIA ÎN FORMĂ CONTINUATĂ”

 1. mariusnyc Says:

  Coabitare prin blat si impotenta , va enervati gratis…

 2. Roxana Iordache Says:

  Păi, trebuie să ne enervăm, ca să-l ajutăm pe Crin să ne scape de Băsescu. 😉

 3. Ileana Andersson Says:

  Marius, daca l-ati fi ascultat pe Sova la emisiunea de ieri a lui Radu Tudor, ati fi inteles. la intrebarea insistenta a lui Radu Tudor ce vor face cu Basescu, daca intentioneaza sa initieze acum sau in viitorul apropiat vreo suspendare, Sova a dat un raspuns lung, argumentat si sincer din care concluzia mea a fost: orice incercare de suspendare a lui Basescu va fi crunt pedepsita atat politic cat si sconomic si UE si USA. Jocurile nu se mai fac ce ceva timp in Romania ci afara. Nu stiu ce este de facut? Poate pana la urma solutia unui forumist cu iesirea masiva in strada nu e chiar cea mai rea solutie.

 4. augustinradescu Says:

  http://augustinradescu.blogspot.ro/2013/03/numirea-lui-morar-ca-judecator-ccr-nu.html

 5. Roxana Iordache Says:

  Ileana, eşti departe de realitatea românească. Aici nu se iese în stradă, am ieşit în primii 6 ani 1990 pentru un mileniu. :mrgreen:

  De fapt, totul e simplu. NIMENI n-are curaj să apere ţara. Chiar cu preţul vieţii. Asta e realitatea.

 6. Roxana Iordache Says:

  @augustinradescu. Gusti, eu am scris ce-am avut de scris. E CEA MAI FLAGRANTĂ ŞI GROSOLANĂ încălcare nu doar a Constituţiei României, nu doar a legii CCR, ci a principiilor statului de drept ca atare.

 7. Ileana Andersson Says:

  Roxana, stiu ca nu se iese. Am spus doar ca poate asta ar fi solutia, sa iasa 4-5 miloane de oameni si sa inconjoare palatul Cotroceni si sa nu-l mai lase pe nemernic sa iasa de acolo decat cu demisia semnata. O alta, mai pasnica ar fi ca la votarea constitutiei fiecare sa scrie pe buletinul de vot „nici un vot fara Basescu jos”. Fara presiuni din partea populatiei sa nu va asteptati la schimbari. Nu va asteptati ca parlamentul va face o constitutie care sa nu fie rodul aceluiasi pact de coabitare. Basescu. El va guverna cu CCR unde vad ca astazi si-a pus sluga credincioasa.

 8. Roxana Iordache Says:

  Ileana, ar fi suficient să iasă 10-20 de mii în jurul Cotrocenilor. Se pot scoate 50 de mii în Bucureşti oricând. Dar nema voinţa. :mrgreen: Asta cu Constituţia e o obsesie a ta.Realitatea e în mişcare, mereu trebuie să ţinem seama de datele realităţii, gândirea însăşi e dinamică. Sau nu e. Adică, ţi-ai pus problema că s-ar putea să fie, totuşi, un proiect de Constituţie bun şi prin propunerea ta de respingere să nu faci decât jocurile băsecurităţii? Involuntar, evident. Adică, dacă proiectul e prost, evident că-l resping. Dar dacă e bun şi prin chiar el scap de SISTEM, cum să nu-l votez? Te-ai gândit?

  Oricum, tu nu înţelegi că N-ARE DREPTUL SĂ NUMEASCĂ UN PROCUROR, PE POST DE JUDECĂTOR? Felul în care accepţi ca pe o fatalitate demonstrează că ai rămas cu fatalismul românesc în sistem, chiar şi după ce ai plecat din ţară. 😐

 9. ALO, LIDERII USL! BĂSESCU VIOLEAZĂ CONSTITUŢIA ÎN FORMĂ CONTINUATĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 10. Anca Says:

  Chiar daca si eu ma enervasem initial, ulterior am revenit la realitate. 🙂 (De data asta am scris serios, nah. :D)
  http://ex-blank-page.blogspot.ro/2013/03/cu-nervi-si-nu-prea.html

 11. Ileana Andersson Says:

  Roxana, crezi ca CCR unde piratul are majoritate, o sa lase parlamentul sa faca o constitutie buna? Cred ca ai auzit ca Basescu are de gand sa controleze totul cu ajutorul CCR. Ufff, am obosit. Si sant speriata de cata imaginatie diabolica are individul asta cu suflet jegos de care ne este atat de greu sa scapam. Gata nu te mai plictisesc. sa dea Dumnezeu sa nu iasa cum am spus, ci cum spui tu, insa tare, tare mi-e frica.

 12. Sandi Says:

  Mormaitul de Ciutacu paraseste A3 pentru Raitaru- SRI Tv !!!!
  Nicio paguba pentru A3 !

 13. Matei Florin Says:

  Coabitarea se transformă, văd, în coit în trei. Având tustrei acelaşi sex (bănuiesc), coitul nu e decât o lăbăreală mâzgoasă. Şi, totuşi, în acest promiscuu areal, există un încăpăţânat pe care băsiştii îl batjocoresc în fel şi chip, pe care pesedeii, în frunte cu bufonul-marţafoi Zgonea, îl iau – superiori – peste picior, şi pe care liberalii lui, suverani, nevoie mare, îl ignoră. Acest ins se numeşte Ioan Ghişe, iar consecvenţa lui – coroborată cu impecabila argumentaţie juridică – ar trebui susţinută cu toate puterile de cetăţeni, măcar de o parte dintre aceia care au votat astă-vară DA. Dar şi cetăţenii fac precum băsiştii, pesedeii şi liberalii fiţoşi: îl iau în balon pe omul politic – da, chiar aşa! – Ioan Ghişe.

 14. olimpiu65 Says:

  Daniel Morar ajunge la CCR abia in iunie si pana atunci??? iata ca sectia procurori de la CSM i-a prelungit mandatul de interimar caz unic de prelungiri si nu stiu daca legal… in fine Base trebuie ignorat si luat la misto cum au facut-o azi liderii USL..his time will come soon!!!

 15. ciuhuhu Says:

  Hmmm, io am stiut ca A. Crin nu-i mai bun ca Ponta, nu spusei nimic ca sa nu-mi sara Roxana-n cap.

  Basescu trebuie demis, LA FEL TRADATORII PONTA SI CRIN A., de popor cu iesirea a sute de mii de oameni in strada, SA NE MOBILIZAM PRIN RETELELE DE SOCIALIZARE!

 16. johnson1312 Says:

  Eu il inteleg pe Ciutacu.Toti pe la A3 aveau cate-o emisiune cu audienta el statea agatat in VG care nu prea comitea rating in comparatie cu celelalte.Devenise chiar foarte nervos,inlocuise jurnalismul cu isteria nejustificata.Lasa-l la Raitaru,e bine si pentru el.Eu n-o sa-i simt lipsa.

 17. Roxana Iordache Says:

  Ancuţa, am impresia că tu pierzi din vedere esenţialul şi ţi se întâmplă prin excepţie. 😀 Dacă era vorba doar de jocul lui Crin, n-avea rost nici o enervare. Dimpotrivă. Dar eu zic să încercăm să nu fim partizani (adică, dependenţi de vreun partid) atunci când facem evaluări.

  Partea proastă e aia pe care am semnalat-o eu pe blog, o chestiune de-o gravitate fără precedent, e cel mai grav lucru pe care l-a făcut Băsescu după 1989 încoace. Anume, să propună un PROCUROR, pe post de JUDECĂTOR. E de-o gravitate care oriunde în altă parte decât în România şi Coreea de Nord ar zgudui stabilimentul din temelii. Mă refer la propunerea cu Morar pentru CCR, sunt sigură că ai înţeles.

  Cu alte cuvinte, proclamarea pe faţă a statului poliţienesc. Şi toată lumea ignoră acest fapt de-o gravitate incredibilă – poate de-aia nici nu vor să creadă. Se discută, în schimb, despre hormoni, adică Udrea şi Blaga, etc. 😦 De-aia a şi băgat-o Băsescu acum, sistemul miza pe faptul că toată lumea va pune botul la diversiunea cu Udrea.

 18. Roxana Iordache Says:

  Ileana, tu chiar nu pricepi că CCR n-are nici un cuvânt de spus asupra revizuirii Constituţiei? Absolut nici unul. Nu trebuie să ai studii juridice pentru a-ţi da seama că acestă Curte Constituţională nu judecă decât cu privire la Constituţia în vigoare.

 19. ciuhuhu Says:

  Corect Roxana stimata iubitoare de bozgori.

 20. ciuhuhu Says:

  SA IESIM IN TOATE ORASELE IN STRADA, SA NE MOBILIZAM PRIN RETELELE DE SOCIALIZARE, JOS BASESCU SI TRADATORII PONTA SI CRIN, USL sa ramina la putere, cu noi conducatori!!!!!

 21. Roxana Iordache Says:

  Ciuciule, culcă-te! Că data trecută ai spus că te-ai făcut dintr-un kil jumate de vin pentru femei. 😆

 22. Roxana Iordache Says:

  @johnson. Nu cred că ai dreptate. „Isteria” a manifestat-o mereu în emisiunile altora. Retoric. „Vorbe grele” a fost, poate, cel mai elegant talk-show. Am spus şi am scris asta de la început.

 23. raduprajan Says:

  CHIORUL, CURVA ŞI BULDOGUL: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/03/25/chiorul-curva-si-buldogul/

 24. ciuhuhu Says:

  Roxana stiu ca adevarul supara.
  Duhul sfint e ADEVARUL, pacatul impotriva Duhului Sfint=Adevarul e singurul pacat care se PEDEPSESTE CU CU MOARTEA, A SPUS ISUS!

 25. johnson1312 Says:

  Da,in emisiunile altora.Mai precis la Sinteza ! Aminteste-ti reactia la venirea lui Johannis in PNL !

 26. Roxana Iordache Says:

  Huhu vine de la hulă. Nu mai huli, că blasfemia o banez ireversibil. Se vede că n-ai citit nimic. Că dacă n-ai citit Sfintele Scripturi, n-ai citit nimic.

 27. ciuhuhu Says:

  Doar un CU

 28. Roxana Iordache Says:

  @johnson. Asta şi spuneam.

 29. johnson1312 Says:

  Cred ca la revizuire CCR are cuvant de spus ! Nu are in cazul unei noi Constitutii,asta sigur…Ia-o ca pe o informatie pe surse,nu sunt chiar sigur 😆

 30. Roxana Iordache Says:

  Ileana, ţi-am mai spus, îmi eşti foarte dragă! Sper că nu uiţi asta. Apreciez în mod deosebit ataşamentul tău faţă de ţara natală.

 31. ciuhuhu Says:

  Roxana, am citit cu mare veneratie cuvintele lui Isus, BANEAZA-MA,
  FACI INCA UN MARTIR, PE NET AL LUI ISUS, PE MINE!

  Doamne Dumnezeule OCROTESTE-MA DE SLUJITORII INCHIZITIEI, AMIN!

 32. plano Says:

  Potrivit actualei Constitutii, presedintele numeste trei judecatori la CCR.
  Pivniceru propune eliminarea presedintelui din procedura de numire a judecatorilor CCR si inlocuirea sa cu Guvernul.
  Totodata, propune ca noua Constituție sa dea posibilitate ca toate cele trei puteri în stat, legislativă, administrativa si judecatoreasca, să desemneze cate trei judecatori.
  E bun si un penalist la CCR! Sunt atatea exceptii de neconstitutionalitate pe legislatia penala.

 33. Ghita Bizonu' Says:

  {ai asa patesti cand faci pe „domnul” Dintai porti coarne , apoi cu un aeer superior stergi flegmele de pe fata, apoi iti zici ca orice sut in cur e un pas inainte si pe urma .. pe urma nu mai exista cale de intoaecere. Fiindca multimea te-a incadrat victima! Tap ispasitor!! Daca te revolti iti sar toti in cap :cum tocmai tu? Sa te coborti la nivela ala? Si te acuza pe tine .. Binepntels ca intre ei sunt de acord ca esti un prost si asta meriti .
  Incepi cu asta

 34. Ghita Bizonu' Says:

  Si sfarsesti cu asta :

  un ridicol cu numele inscris in palme majuscule !!
  Ptr nevasta ta necredincioasa bravos!
  Si tu speli chilotii! Bravos!!
  Un idiot !!

  Mia bine sa te considere afurist gata sa scoti cutitu…

  Cu mahalaua nu are rost sa te porti ca domnu : ii bagi ,. ii scoti, ti-o bagi in lor neamu’ lor si daca nu inteleg le faci „cezariana”….

 35. Roxana Iordache Says:

  @johnson. Despre aşa ceva nu te pronunţi pe surse. Nu se poate lua chiar totul la mişto. 😐

  @Ciuciule, cum spuneam, culcă-te! Eşti nevinovat.

  @plano. Pivniceru e o nesimţită. Cât priveşte penalistul, lasă tu propaganda de la Băneasa, că pe vremea voastră securistul era procurorul care dicta sentinţa, aşa cum se mai întâmplă de facto şi cum vrea Băsescu să reinstituţionalizeze. :mrgreen: CCR trebuie desfiinţată. E o mizerie politicianistă. Curtea Constituţională e normal să fie o secţie a Înaltei Curţi.

 36. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, tu tot la Năstase te gândeşti. 😆

 37. ciuhuhu Says:

  Roxana, foarte serios, subscriu, CCR, dar si DNA trebuie DESFINTATE!

 38. johnson1312 Says:

  Ramanea sa te informezi la sursele tale eu ti-am dat o pista nu ma mai lua asa,de sus !

 39. plano Says:

  @Roxana
  Poate vrei sa zici… eheee!, pe vremea noastra! :mrgreen:
  Tot mentalitate autoritarista ai. Discuția era ca judecatori de la ICCJ sa fie numiti in CCR.
  Altfel, unde ar mai fi principiul separatiunii puterilor în stat daca puterea judecătoreasca cenzureaza puterea legislativa?
  Propunerea doamnei Pivniceru are mari sanse să fie inclusa in noua revizuire

 40. Roxana Iordache Says:

  @johnson. Ai mai vrea să-ţi şi mulţumesc. 🙂

  Aici nu e vorba de informare din surse, indiferent ale cui. E vorba de principii de Drept. Axiomatice. Şi de logică elementară. Dar noi mereu le facem jocul semidocţilor dându-le impresia că suntem la nivelul lor, deci pot să ne manipuleze.

  Asta ca să vezi cum e să iau pe cineva de sus. Un pic. 😆

 41. Radu Humor Says:

  Ciutacu făcea de-acum notă discordantă pe la Antena 3.
  Şi pervenitul din el a pus imediat botul la sirena lui Roaitar !
  Până la urmă e vorba că Oana, dinţata aia, n-a mai încăput la Antene şi atunci ofensat nevoie mare s-a mişcat rabinul din el spre partea care i-a oferit pentru moment ceva în plus.
  Iar ăilalţi l-au luat pe principiul Frunzăverde şi Stânişoară spre a slăbi Antena 3 !
  Care, dacă ar fi deşteaptă, ţi-ar propune ţie să faci acolo o emisiune, caz în care lumea şi-ar mai aduce aminte de ciutacu doar de Hanuca 😆

 42. Ileana Andersson Says:

  Roxana citeste acest articol si spune-mi ce crezi. Articolul asta m-a speriat.

  http://www.cotidianul.ro/traian-basescu-mitraliaza-usl-cu-arma-sa-diabolica-curtea-constitutionala-209430/

  Nu plec eu de pe forumul tau. 🙂

 43. Roxana Iordache Says:

  @plano. Deloc n-aş putea face pluralul cu tine. 🙂 Ştiu că îl crezi prost pe Crin, dar te înşeli dacă crezi că nu ştie cu cine are de-a face. Mă refer la amica din „republică”, cu nume ancestral. 😛

  @Radu Humor. Despre Ciutacu, la postarea următoare. Care este. 🙂 Aluziile tale sunt inadmisibile. Şi regret că dai semne de amnezie, am spus de multe ori că NU am vrut niciodată să fac televiziune, niciodată-niciodată, n-aş face asta nici dacă alternativa ar fi moartea. Asta ca să pricepi – SRS a priceput mai repede decât tine. 😛

  Eu sunt editorialist de presă scrisă. Şi punctum.

 44. Ileana Andersson Says:

  Roxana, logic asa ar trebui ca CCR sa nu-si bage coada in revizuirea constitutiei pentru ca mergand pe fir prima constitutie ar fi trebuit sa fie in conformitate cu constitutia ceausista. Nu stiu ce sa cred si chiar vreau sa aflu unde este adevarul.

 45. Roxana Iordache Says:

  Ileana, păi cum să se pronunţe în raport cu o Constituţie viitoare? E absurd, ar însemna să declare neconstituţională însăşi revizuirea. Pentru numele lui Dumnezeu şi al fondatorilor Dreptului roman!

 46. Roxana Iordache Says:

  Zegrean, din puţa gândirii: „Procurorul e la fel de magistrat ca şi judecătorul”. Şi avocatul? Pe el cui îl laşi? :mrgreen:

 47. plano Says:

  Ileana
  Ca sa te lămuresti, citeste art 150 ssi 151 din Constitutie.
  Proiectul de revizuire, după adoptarea de catre Parlament, este supus aprobarii prin referendum.Nu poate fi contestat la CCR.

 48. Ileana Andersson Says:

  Ok Roxana, am citit si m-am lamurit. Ce bine ca CCR nu-si poate baga coada. 🙂

 49. Dan Ghenea Says:

  Oricat de „buna” ar fi, eu voi da „NU” oricarei constitutii care mai prevede functia de presedinte.
  Si da, voi iesi in strada, dar pentru Rege.
  Nu am ce alta tara sa apar, in afara de Regatul Romaniei, singura Romanie care a existat vreodata.
  Am tot asteptat sa vad: poate macar unul dintre cei pe care i-am ales are o cat de mica intentie sa intre in istorie. Nu s-a gasit niciunul vrednic.
  Cu atat mai rau pentru ei. Sa-si conduca micile lor republici sovietice si securistice neromanesti. Ma declar cetatean al Regatului Romaniei, loial pana la moarte Patriei mele, Regelui meu si Dumnezeului meu.

 50. ciuhuhu Says:

  Alo liderii USL ati facut blat cu Basescu, n-asa, de asta nu ascultati de Ghise!

 51. Roxana Iordache Says:

  @Dan Ghenea. Asta s-a întâmplat pentru că ai aşteptat. Atât.

 52. johnson1312 Says:

  http://www.dcnews.ro/2013/03/culmea-basescu-mi-a-dat-dreptate/

  ” O noua Constitutie este supusa aprobarii Parlamentului si apoi aprobarii cetatenilor, ca si o Constitutie revizuita. Cu deosebirea ca, in cazul unei revizuiri, intervine un element nou: articolul 152, care stabileste ce nu poate fi revizuit iar termenii sunt destul de generali si usor de interpretat, intr-un sens sau in altul, de catre Curtea Constitutionala. In plus, Curtea Constitutionala poate interveni si in ceea ce o priveste. In timp ce, in cazul unei Constitutii noi, un asemenea handicap nu exista. ”

  Asadar tot batranul J a avut dreptate !!! Citeste cu atentie si fa singura diferentele. 😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: