BĂSESCU, O DRAMOLETĂ :))))))))))

basescu adio pd-l gandul.info

Foto: gandul.info

Băsescu s-a postat pe Facebook, preluat de televiziuni, în vestă flauşată, supărat pulbere. 😆

El şi-a luat adio de la PD-L. 😆 😆 😆

Şi a zis că face el dreapta, în altă parte. Şţiţi voi, la bas. 😆 😆 😆

Jalnic!

„Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei”.

Mădălin Voicu: eu sunt metis, dar dacă PD-L şi-ar fi propus să facă ţigănie, nu le ieşea aşa. 😆 😆 😆

UPDATE: Blaga: „Niciodată PD-L nu a fost o piatră de moară pentru d-l Traian Băsescu”.

Reclame

22 răspunsuri to “BĂSESCU, O DRAMOLETĂ :))))))))))”

 1. johnson1312 Says:

  Ai avut timp sa te calmezi sa te schimbi sa iei pozitia de tip amuzant,sa prelucrezi filmul,sa-l distribui etc…In nici o ora ? Ma lasi Basescule !?! Hai zi-o ca era filmat de azi dimineata si ca totul a fost o cacealma ! Ai vrut sa-ti separi imaginea de PDL ca sa nu le mai atarni de gat ca o piatra de moara si nu puteai s-o faci asa spunand pe gura.Trebuia o poveste ca in Filantropica ! Povestea ajunge la sufletul si in mintea fraierilor,altfel nu-ti iese cacealmaua !

 2. ada1957 Says:

  Hotul striga hotii.
  Asa patesti cand ai furat toate alegerile din Romania de 10 ani.
  A fugit acum altul cu urnele si Nu le place ca nu e Videanu.
  Daca te dai pemana celei mai proste blonde… tupeista care se viseaz si Presedinte , te mananca porcii.
  Sa Nu uitam nici o clipa ca Udrea e prietena lui Ponta… some are alike.
  Sa furati bine.. LaJilava cu voi toti,

 3. Roxana Iordache Says:

  johnson, realitatea e că a luat-o rău. E vraişte. Şi PD-L e praf. Lui nu-i pasă decât de el. Şi de ea. 😆

  Ada, nici acum nu vrei să te amuzi? 😆

 4. johnson1312 Says:

  Sincer eu n-am considerat aceste alegeri altceva decat o cacealma.De a separa PDL de Basescu si clica aia de penibili care graviteaza in jurul lui Macovei.De ce ? Simplu,trebuie inventat de urgenta un bazin electoral pentru cei nemultumiti de guvernarea USL,de pasivitatea lui Ponta in ceea ce priveste eliminarea politica a lui Basescu asa cum s-a promis etc Nu va bucurati ca s-a scindat PDL-ul si ca si-a luat-o Basescu. NU ! Tocmai a fost creat un partid chipurile ostil lui Basescu ce este proiectat pentru a atrage nemultumitii de USL si alti alegatori care nu-l sufereau pe marinar.Pe partea cealalta Basescu va atrage propriul electorat,captiv(trepanatii) dar si pe elitistii care se vad atrasi de constructii politice alaturi de intelectuali,de elite,de fitzosi cu aere europene ! Nu cred ca peste noapte Basescu si-o ia atat de urat dintr-o data.Intr-o sala de 5000 de portocalii si toti atatia securisti de la Servicii.Ma intelegi de ce nu ma bucur ? Pentru ca el acum sta si se amuza cum se bucura multi la TV si pe retele de socializare de asazisa lui cadere,infrangere.Scuza-ma ! 😦

 5. Bordelezu Says:

  M-au binedispus postările tale, pentru că nu am urmărit ce s-a întâmplat azi. Constat acum că nici nu merita să comentez pe unul din blogurile mele. Acum o lună am fost rugat, de cineva, să dau un pronostic, am răspuns cu un un banc vechi: „Ei, amice, auzi cum tropăim?” – japp!, jap… japp, jap… – zise un purice, înţepând elefantul pe piciorul căruia mărşăluia prin junglă… Vasile Blaga fiind elefantul. Despre demis ce să spun… un mediocru e tot un mediocru chiar dacă a ajuns la Cotroceni. Că are tupeu? În majoritate, mediocrii au. Şi?

 6. BĂSESCU, O DRAMOLETĂ :)))))))))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 7. Mihai Hristea Says:

  „La bas”!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))

 8. Roxana Iordache Says:

  johnson. Ei, na, a fost o zi de distracţie! Cum să nu savurăm? Să ştii că e păcat să nu te bucuri de momentele care ţi se dau pentru amuzament. Pentru analize şi strategii e timp tot timpul. Chiar n-are sens să fim reactivi, băseala a fost posibilă tocmai din cauza reactivităţii. Adică, răul să-ţi determine viaţa, să te raportezi continuu la sursa răului, în loc să o elimini din sistemul tău? 🙄 E un punct de vedere ce susţii tu, dar asta nu face decât să dea importanţă unei epave. 🙂

  Şi nu mai zice „trepanaţi”, asta-i o prostie a lui Badea, o confuzie prin care lezează o mulţime de oameni cu operaţii pe creier. Trepanaţia înseamnă intervenţie la cutia craniană, sunt mulţi oameni normali care au trecut prin asta. Formula corectă e „lobotomizaţi”. Dar e prea lungă pentru Badea. 🙂 Şi tu nu eşti papagalul lui. 😳 McMurphy e un personaj pe care l-am iubit, ăla distrus de asistenta din „cuibul de cuci”. 🙂 😦

  Bordelezu. Ăsta nu-i mediocru. E clinic.

 9. pozedecat Says:

  Din tot ceea ce a declarat nu e nimic ce n-ar putea fi folosit intr-o noua suspendare. E un autodenunt de la un capat la altul ca el nu respecta constitutia si ca, in ciuda a ce a afirmat pana acum, era pana in gat bagat in a gestiona un partid. Si mai si declara ca de acum, abia de acum, dupa despartire, se dedica sa faca o miscare politica. El avand inca doi ani de mandat de presedinte echidistant. Presedinte chiar si peste fesenistii aia pe care nu i-a vazut pana acum. Cum e chestia aia ca „daca s-au vazut ca pot fi liberi” (sau ceva de genul asta) si au si luat-o razna?
  SUSPENDARE !!!! DEMITERE !!!

  Dar n-au astia sange s-o faca. Doar nu sunt cehi …

 10. johnson1312 Says:

  Eu folosesc termeni pe carei auzi la el printre care si asta de cand Badea era bodyguard la casa de schimb si invata sa ‘citeasca’ bancnota de o suta sa nu-l faca smenarii adica de la inceputul anilor 90.Tu chiar ai crezut cand ai scris treaba aia ? 😐

 11. johnson1312 Says:

  care-i 😦

 12. Radu Humor Says:

  Despărţirea asta a PD-L de Băsescu seamănă teribil cu asta :
  Doi soţi se certau de mama focului, până când într-o zi soţul îi zice:
  – Dragă ce rost are să ne certăm tot timpul, nu mai bine divorţăm, dacă tot nu ne mai înţelegem ?!
  La care soaţa sare în sus şi-i zice .
  – Ne,ne, ne, ai vrea tu …, cum să divorţăm ?
  Văduvă m-ai luat, văduvă mă laşi :mrgreen:

 13. Radu Humor Says:

  Şi aia nu era vestă a la Cristoiu, ci cartuşieră 😉

 14. Radu Humor Says:

  Sau vestă antiglonţ 😛

 15. Radu Humor Says:

  Băi frate !
  Sunt unii cărora le e ruşine probabil şi că au învăţat să scrie, d-apoi
  să se bucure de rarele momente în care o mai iau peste bot şi alde Băsescu prin Udrea, sau invers .
  Ba mai mult găsesc şi acum motive de îngrijorare, cam în genul drobului de sare !
  Şi asta doar de teama de a nu cădea cumva în vreo capcană, motiv să râdă alţii de ei 😉
  Exact ca ăla care se ascundea de zor, deşi nu-l căuta nimeni 😆

 16. Donkeypapuas Says:

  Brusc şi-a readus aminte că gaşca din care făcea parte se numea pe timpuri FSN. Memorie selectiv, deh.
  Şi haioasă rău afirmaţia aia cu „democraţia liderului autoritar”. Mostră de „noulimbă”.

 17. Roxana Iordache Says:

  @johnson. Doar atât, că e folosit greşit. 😦 Ştiam că n-o să-ţi placă, de-aia am dat vina pe Badea. 😳

  Îmi place cum ţi-a sărit muştarul. 😆

  @Radu Humor, da, dar @johnson nu-i printre ei. Dimpotrivă. 🙂

 18. Roxana Iordache Says:

  @Donkeypapuas. 🙂 Primul fesenist e el, eram acolo, la convenţia în care a avut loc scindarea FSN – ce m-am distrat! 😆 Trăgeau cu dinţii de denumirea FSN, şi-o revendicau feroce faţă de oamenii lui Ilici. 😆 Majoritatea celor prezenţi credeau atunci că Adrian Năstase va rămâne în barca lui Petre Roman, care-l desemnase ministru de Externe. Cine ştie cum s-ar fi scris istoria.

 19. Roxana Iordache Says:

  Postare nouă! 🙂

 20. Donkeypapuas Says:

  Apropo, o biografie aproape trasă la indigo o are şi tante Merkel. Agentă STASI, cu nume conspirativ ANITA, s-a strecurat tiptil, după reunificarea Germaniei, în preajma lui Kohl. După ce acesta a cocoţat-o ăn fruntea partidului CDU, brusc s-a declanşat o serie de scandaluri legate de finanţarea electorală în urma căreia cancelarul federal şi-a prezentat demisia pentru a-şi păstra onoarea. Profitoarea: tante Merkel, care, mai apoi, după ce s-a cocoţat chiar în fruntea statului german, a contribuit mai discret sau mai puţin discret, la acoperirea oricăror urme care duceau la dosarul conspirativ al ANITEI. Iar în calitate de preşedintă a creştin-democraţilor a avut grijă ca TOATE VOCILE CRITICE din partid să fie acoperite.
  Prin urmare s-au găsit: redegista şi securistul, dacă n-o fi de fapt amândoi din ograda KGB.

 21. Ghita Bizonu' Says:

  Dramoleta?
  Ntz asa ceva este un termen prea nobil ptr mascarada asta!!
  Cica s-au furat urnele! Unde ? La conventia OPDl ca cand sa isi aleaga un nou bulibasa !!! De la lovitira de sediu a lu Ciorbea nu s-a mai vazut asa ceva !! Tiganeala curata!! Atat de curata ca si juma dintre tigani s-ar considera scarbiti de asa maniere!!!
  Si oe face clabuci? Ce nu mai are acces la tembeliziuni ?!
  Si culmea este atjnsa de mesajul sau de adio :
  <blokcquote
  Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei. Şi vreau să ştiţi ca nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine o bucăţică din PDL. PDL-ul a demonstrat că poate fi ţinut pe o direcţie democratiă atâta timp cât a ştiut de un lider autoritar.

  Deci pana acu in PDL erau oameni care prinalegeri intelegerau sa fuga cu urnele !! Adica sa insele , fure la vot. Sa fraudeze votul!! Deci cum stam cu victoriile PDL ?! Da ale lu Baselu?!

  Si pe urma e in bezna mintii : o directie democratica este pastrata sub un lider autoritar ! Tiranu luminat pomenit candva de Iliescu era ceva mai inghitibil (e de prin sec XVIII si la urma urmei Cati Balsaia si Fritz Sergentu au dat peste falci unora care erau preea de tot ..) insa lideru de partid autoiritar cam aduce aminte de ala totalitar apud Maimutzolini…Ca sa nu mai zic ca sir Nae …. ehe!

 22. joschilotii Says:

  Dragoste si pedeapsa!…HAHAHAHAAHAH!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: