„FATA MEA E MAI INTELIGENTĂ DECÂT CREDEŢI”

Video de skodadacia

Numărăm doar câteva. Din Parlamentul European.

Acum doi ani a pledat pentru cianuri.

Astă vară, a cerut să se constituie instituţia Procurorilor Europeni şi să fie trimişi în România, la care până şi Reding a trimis-o la alfabetizare.

Anul ăsta a demarat în forţă, culminând cu două poziţii de primăvară. Una, în care a făcut delaţiune contra propriului partid, că nu respectă cota socialistă de 30% femei, pentru că însăşi organizaţia feministă susţine „singurul bărbat care candidează”, în loc să susţină una din cele două candidate, deşi „preşedinta organizaţiei a fost aleasă vicepreşedinte al PPE cu ajutorul unei femei”. Cu alte cuvinte, EBA s-a indignat că nu se reglementează lesbianismul politic. Implicit pederastia. 🙂

Cealaltă delaţiune de la Strasbourg are credibilitatea garantantă de precedenta. De data asta e contra ţării. Un elogiu al MCV, comis imediat după ce Norica Nicolai a pledat pentru ridicarea MCV. Iar când un coleg din PPE s-a întrebat de ce nu se vorbeşte şi de „un calendar al îndeplinirii condiţionalităţilor prevăzute de MCV”, fata lui tata a aplaudat cu o satisfacţie stupidă. Fiindcă dacă acele „condiţionalităţi” se aplică, ele vizează în primul rând clanul PD-L, în particular, famiglia Băsescu. Poate le relatează cineva amicilor de la Bruxelles cum a fost cu puşcăriaşul Manţog, coordonatorul din Gorj al fraudei prin care s-a ales EBA europarlamentar – vezi „harta” cu distribuţia voturilor – şi şeful campaniei europarlamentare a neprihănitei Monica Macovei.

Şi poate le relatează cineva justiţiarilor de la Bruxelles că fosta ministră Monica Iacob Ridzi, zisă Mona, e trimisă în Justiţie pentru malversaţiuni în favoarea alegerii europarlamentare a odraslei prezidenţiale zise Bobiţa. Adică de ce doar executanta să plătească, iar beneficiara de foloase necuvenite, ba? Ghici ghicitoarea mea!

Şi poate interpelează cineva Comisia Europeană cu privire la stadiul anchetei privind fraudarea a 505 milioane de euro din fonduri europene de către Guvernul Boc, mai precis, de către Udrea şi Trăilă. Femele şi ele.

EBA a dat să muşte în timp ce vorbea Pino Arlacchi, expert antimafia, cel care a echivalat  regimul Băsescu cu crima organizată.

Biata de ea, e rătăcită rău! Are o privire pierdută. 😯

Reclame

6 răspunsuri to “„FATA MEA E MAI INTELIGENTĂ DECÂT CREDEŢI””

 1. “FATA MEA E MAI INTELIGENTĂ DECÂT CREDEŢI” » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Radu Humor Says:

  Asta-i făcută la beţie ❗

 3. Gabi Mihalcea Says:

  face un baby in acelasi timp cu fata mea, din acest motiv am semnale amestecate: ii doresc tot binele din lume ca viitoare mama, dar am vazut-o daunazi „latrind” la un parlamentar european, aratindu-si muschii cum a fost ea „aleasa” la nivelul unui partid! Jigodia chiar nu realizeaza ce au facut slujiile basiste? Grismele sint clar efect dupa ce intrerupi injectiile cu botox.

 4. Sandi Says:

  In fruntea Comisiei de supraveghere a SRI se afla un dobitoc social-democrat !

  Social-democratul GEORGIAN POP a declarat pentru Realitatea că: “Vă spun sincer că despre acest concept… societăţi, fundaţii sau ONG-uri sub acoperire eu personal nu am auzit. Dar, ma rog, dacă dl Stănescu cunoaşte aşa ceva, probabil că le descoperă şi probabil că o să le desfiinţeze”.

  http://www.dcnews.ro/2013/03/sr-stanescu-vrea-sa-scoata-in-afara-legii-firmele-serviciilor-secrete/

 5. mariusnyc Says:

  Ei, acum putem discuta pe larg despre sterilizare si rostul ei in societate 😉

  Si o veste buna pe langa toate relele pamantesti :

  Sen. Rand Paul won the 2013 Washington Times-CPAC presidential preference straw poll Saturday,

  http://www.washingtontimes.com/specials/cpac-2013/

 6. ciuhuhu Says:

  Cind vad moaca asteia imi vine sa vomit.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: