SFÂNTUL ŞI TONTĂNACUL :)))

Oprisan biserica Monit de Vrancea

Foto: Monitorul de Vrancea

Ponta, aseară târziu, după ce s-a ales Marian Oprişan, cică se va vorbi despre starostele aleşilor locali ai PSD ca despre „Francisc al II-lea”, fiindcă alegerea a avut loc în acelaşi timp cu a noului Papă.

Să râzi, să plângi?

Ce să spun, meşter cârmaciul de la care a-nvăţat să facă glumiţe hăhăite!

Dincolo de gafa diplomatică, Ponta a avut gura păcătosului. Adică, Marian Oprişan va trebui să facă jurământul sărăciei. 🙂

Leagănele, azilele, adăposturile şi nu în ultimul rând, asociaţiile pentru protecţia animalelor aşteaptă să-şi onoreze ordinul conferit de primul ministru. 😛

3 răspunsuri to “SFÂNTUL ŞI TONTĂNACUL :)))”

 1. johnson1312 Says:

  Eu nu mai pot cu glumitele astea infantile ale astuia de-si zice premier ! 😡

 2. SFÂNTUL ŞI TONTĂNACUL :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. stejarul Says:

  Glume imbecile! Se rade ca tontu’n targ iar economia e in dezastru. Face „taieri” pentru care va raspunde penal. Spune ca nu se desfiinteaza Casele de Asigurari in Sanatate doar taie „risipa”: bunuri si servicii! Adica lista medicamentelor compensate, compensarile de la stomatologie si cele de la medicii de familie.
  Cineva care da lui ioan rus 50 de milioane de furat nu are voie sa se atinga de serviciile de sanatate. Daca sunt bani de furat pentru ioan rus , atunci sa fie bani si pentru serviciile medicale!

  ponta este mai ilegitim decat basescu. Ales de un vot negativ doar sa isi schimbe la 180 de grade promisiunile electorale, ponta ocupa postul de la Palatul Victoria printr-o frauda colosala. Macar basecu poate spune ca nu am atins cvorumul la referendum. Are o chichita de care sa se lege. ponta nu are nimic.

  Demisia , impostorule ponta! Demisia plagiator imputit! Demisia scarnavie hotomana pusa pe falimentarea economiei romanesti ca sa poti face tu vacante in Dubai.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: