CORINA CREŢU, PROPUNERE INDECENTĂ :)

Ştiţi bine că o apreciez pe Corina Creţu, ceea ce cred că şi voi. Că aveţi de ce. Ştie şi ea. 🙂

Cu atât mai mult m-a surprins solidaritatea ei cu Reding, ştiţi voi, idioata de la Bruxelles, furajată de altă idioată, Monica Macovei, împotriva României în vară şi în continuare.

Aceeaşi Reding a propus legiferarea „cotei de gen”, adică, „norma de reprezentare de 40% a femeii”. Reding, pretinsă de dreapta, face cea mai de extremă stângă şi imbecilă propunere feministă din toate timpurile şi din tot locul. Nimic surprinzător pentru cine ştia că e o fraudă-mpăiată.

Surprinde, însă, la maximum, solidarizarea unei femei precum Corina Creţu cu o iniţiativă jenantă pentru femeie. Ca orice discriminare pozitivă – inadmisibilă şi jignitoare, cu excepţia persoanelor cu dizabilităţi, native sau dobândite şi care în mod categoric trebuie protejate, ca şi copiii şi persoanele în vârstă. Şi animalele, şi păsările, evident. Sunt criterii clare.

Dar ca să ceri legiferarea promovării procentuale nu e altceva decât să vrei reglementarea arbitrariului, în detrimentul meritului. Şi a cantitativului, în detrimentul criteriului calitativ.

Adică, eu recunosc că prefer bărbaţii. 😛 Serios, dacă am de ales între un bărbat cretin şi o femeie meritorie, aleg femeia. Dar dacă am de ales între un bărbat meritoriu şi o femeie cretină, NU admit să-mi fie impusă cretina prin lege.

Fiindcă la asemenea aberaţie s-ar ajunge, să fie OBLIGATORIE 😯 promovarea unor femei, doar pentru că au altceva între picioare. Şi încă în proporţie de 40! 😯  Conform propunerii Reding-Creţu, s-ar ajunge până la urmă la numiri feministe „de drept”, de fapt, pe criteriul arbitrar al apartenenţei „de gen”.

Chiar nu vreau să fac trimiteri la Jung şi altele de acest … gen.

Nici nu-i nevoie să reduci la absurd (iniţiativa absurdă) ca să ajungi la următoarea ipoteză, mai degrabă cu valoare de generalitate, decât de excepţie. Anume, într-o comunitate (politică, socială, profesională, civică, etc.), majoritatea femeilor meritorii NU vor funcţii, de nici un fel, au doar obiective personale, profesionale, comunitare, etc. şi atunci nu candidează. Unele cu cât sunt mai meritorii, cu atât ar putea considera că nu merită sau nu vor să promoveze, tot aşa cum pe măsură ce ştii mai mult(e), îţi dai seama că nu ştii (mai) nimic. Pentru unele femei promovarea poate fi o alienare de la criteriile ei personale, o îndepărtare de la ceea ce şi-a propus ca finalitate – valabil şi pentru bărbaţi, de altfel. Cu alte cuvinte, NU se găsesc nici 10, necum 40 de procente capete de femei catindate, eligibile sau promovabile care să şi vrea, şi atunci, ce să facă bieţii bărbaţi? Nu le rămâne decât să-şi promoveze târfele. Ca să facă baremul. 😛

Sau dacă nu există într-o comunitate 40% sau orice alt procent de femei meritorii, ce faci, promovezi idioatele, doar ca să faci norma? 😀

Sau dacă nu candidează cele meritorii, ci nulităţile cu tupeu, ce faci, multiplu de Udrea, doar pentru că aşa impune „legea cotei de gen”? 😛

De ce să discriminez negativ bărbaţii, ca să discriminez pozitiv femeile? 😛 De ce să aleg o idioată, în detrimentul unui meritoriu?

Sau hai să zicem că într-o comunitate sunt 70% femei mai meritorii decât bărbaţii, ce faci, pe cine laşi pe din afară? 😆

Prostia asta de iniţiativă compromite femeile, cu orice s-ar solda ea, dacă prin absurd s-ar adopta.

Corina Creţu îi cere lui Crin Antonescu să bage cota la Constituţie. 😆

Păi cred că prima care se opune e Adina Vălean. 😆

P.S. Promovarea Corinei Creţu e meritorie, promovarea lui Reding e o insultă la adresa bunului simţ şi a inteligenţei. A femeii însăşi.

Reclame

10 răspunsuri to “CORINA CREŢU, PROPUNERE INDECENTĂ :)”

 1. CORINA CREŢU, PROPUNERE INDECENTĂ :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. virgilvirgil Says:

  Pupila domnului Iliescu a fost promovata in politica pe exact aceeasi merite ca si pupilele domnului Basescu .
  Chestie de licurici si nimic atceva .
  Acuma , ca doamna Cretu pare o leaca mai spalata la minte decit otravurile domnului Basescu , asta e dat de faptul ca si neispravitul Iliescu nu este atit de grobian ca neispravitul de Basescu si nimic altceva .
  Iliescu a ales cu o leaca mai multa grija cui sa incredinteze propriul licurici .
  In rest , intr-o Romanie normala , locul astora nu ar fi nici macar pe centura politicii , ci exact pe centura Bucurestiului .
  Ele prestind si ei pazindu-le .
  Din pacate suntem atit de prosti incit nu realizam nici pe departe costurile imense pe care le platim folosindu-ne de „serviciile” acestor neisoraviti si neispravite .
  Cind ma gindesc ca elemente perfect identice sunt platite cu cel mult cite 10-15 lei oralul si cel mult 20 normnalul !…
  Si nici macar nu poti spune ca sunt curve de lux …

 3. olimpiu65 Says:

  a scris la ziarul Azi. cum erau articolele acelui ziar cand unii idealisti stateau in Piata Universitatiii??? azi cei de atunci sunt la fel de,,prosti”, iar toti lingaii si javrele ordinare se dau destepti online…. culme acei care ii aplaudau atunci, acum zambesc complice javrelor !!!

 4. pozedecat Says:

  Exceptional, aplaud!
  O sa se upere poate o doamna blogger:
  http://blogul-medusei.blogspot.ro/2012/12/cotele-de-gen-ar-putea-fi-readuse-in.html
  De acolo aflu ca nu numai Corina Cretu dar si Alina Gorghiu sustine asa ceva.
  Acolo, la domnia sa, comentasem asa:

  ADRIAN spunea…
  Cote impuse pentru cetateni egali in fata legii. Cea mai nedemocratica prostie! Astept obligativitatea cotelor pe rase, pe religii, varsta. As prefera niste cote pe IQ si nivel de educatie mai curand. Daca ar fi si pe bun simt n-am mai vedea diverse fiinte gen Reding sau Ashton care ne influenteaza vietile intr-un mod pe care n-avem cum sa-l controlam. Poate am vedea in schimb mai multe Regine Elisabeta a II-a, ca e nevoie.
  20 decembrie 2012, 13:40
  Tudorina spunea…
  Adrian, spune-mi te rog, Franţa, Belgia, Spania, Argentina sunt ţări democratice? Acestea şi altele au cote de gen obligatorii impuse prin legea electorală sau constituţie. Germania, Austria, Marea Britanie, Italia, Suedia şi multe, multe altele sunt ţări nedemocratice? Partidele din aceste ţări au cote de gen interne la desemnarea candidaţilor în alegerile legislative sau locale.
  „Cotele pe IQ” sunt o utopie, mai ales în Ro, iar femeile trebuie să fie de 10 ori mai deştepte şi iscusite ca să răzbată, deci, lasă-ne!
  20 decembrie 2012, 14:03
  ADRIAN spunea…
  Va las. Dar tot nedemocratic este. Sa puna atunci cota 51% pentru femei, sa se respecte faptul ca tot sunteti mai multe si traiti mai mult. Ma si gandesc cum ar fi asta in SUA – cota obligatorie de gen divizata in minicote obligatorii pentru hispanice, afro-americane si caucaziene … Penibil. Stiu destule femei „iscusite” si „destepte” in politica romaneasca. In fapt, cele mai rasunatoare scandaluri 9atat in prezent cat si in trecutul istoric) si cele mai mari antipatii populare se indreapta catre aceste iscusite. Nu le numesc ca umplu pagina, asa putine cate au fost ele in lipsa cotelor de gen.
  21 decembrie 2012, 12:13

 5. augustinradescu Says:

  Jane, respect! E un cretinism comunistoid, care ar denatura sensul alegerilor si ar obstructiona dreptul democratic al alegatorului pentru a opta pentru cine doreste. E ca si cum s-ar impune ca 33% dintre senatori sa aiba peste 1,75m si 24,(9)% dintre deputati sa aiba sub 66 kg.
  Pentru Romania, un singur drum, o singura solutie: meritocratia! Meritocratia salveaza Romania!

 6. Radu Humor Says:

  Bingo !!! Excepţional !
  Ce-am zis eu că le ia Dumnezeu minţile la ăştia atunci când se cred mai siguri pe ei 🙄
  Aşa că, pentru a nu se mai întâmpla la fel ca-n primul guvern român 😆 Roman Petrică, atunci când aproape 80 % dintre membrii cabinetului erau evrei ( şi am văzut cât bine ne-au făcut nouă rău ,românilor , că de atunci am luat-o aiurea : P )) să se introducă peste tot criteriul proporţional apartenenţei la naţionalităţile respective.
  Ca ce chilipir să fie ăştia mai cu cu boaşe sau cu boşi (depinde de gen 😳 ) decât noi :mrgreen:
  Dacă pretind că-s doar vreo 2300 de toţi în România să nu-i văd iar în proporţie de 80 % raportat la nr. lor prin diferite funcţii în statul român (când va merita scris cu majuscule, binenţeles 😉 ).
  De fapt eu mă gândesc că şi-n parlamentele şi-n guvernele lor ( Israel, Ungaria, Ucraina, Polonia, ,etc., că nu-s de ăla cu „fob” ) ar trebui să fie tot atâţia români câţi sunt de ăştia la noi !
  Cam aşa vor să facă şi guvernul deocamdată european :
  Vreo jumătate de miliard de ( nemţi, francezi, englezi, polonezi, americani, spanioli, portughezi, etc să fie conduşi de o mână de şmecheraşi de ăştia, care dacă n-au o ţară ca lumea a lor, ce s-au gândit : Idea:
  Ia să ne tragem noi una cât Europa 😉
  Deocamdată !
  Dar vorba lui Sucă, n-or fi toţi ăia mai sus amintiţi proşti şi ei deştepţii pământului, sau aleşii, sau ce naiba mai pretind ei, dacă stă cineva să-i creadă !

 7. plano Says:

  Cineva spunea ca barbatii politici o iau razna cand privesc lumea printre cracii unei femei.
  Oare ce s-ar intampla daca ar intra atat de multe femei in politica?

 8. stejarul Says:

  Superb articol!

 9. mgabim2009 Says:

  O astfel de lege ar fi o aberatie, dar cind citesc comentariile de mai sus trag concluzia ca ar fi necesara!

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Mde „iddea” asta nu tine cont ca femeile se cam dezintereseaza de implicarea politica…
  Sa fim cinstiti diviziunea activitatii pe sexe exista!! Si in cestiile „externe” femiele prefera (istoric, da istorie a speciei) sa bage barbatii „la inaintare” ca d’aia „au” barbati!

  In rest daca privim femei ajunsee in linia Ia a politicii sec XX minune mare…. tari reputate ca „sexiste” au fost , un timp,conduse de femei!

  Indira Ghandi – ma rog „mostenire de familie” Da „ceva” inclinatii avea si ea (multe as zice eu). Starea femeii in India ?!
  Golda Meier. P’a buna comunitatea evreiasca nu este cea mai „feminista”. Da’ Golda … (iar ma repet .. aveam un vecin plontoner de melitie „ce muiere dom’le asta! Asta baga in viteza si o companie de generali!!” zicea el cu o nota de repectuasa teama)
  TINA (That Is Not Alternative) Thatcher presedinte al unui partid ai carui membrii frecvenetau cluburi in care „accesul femielor strict interzis” .Insa sub unele aspecte onorabilii membri ar fi fost numa buni de Clubul Doamnelor da nu TINA (mare iubitoare de margele si subamrine nucleare. Ordinea preferintelor nu este chiar sigura!!!)
  Benazir Bhuto. Frumoasa da in famelia ei nu cred ca ea „purta fusta”!!! Si Pakistanu ..hai sa fim seriosi .
  Tansu Ciller … dulce si draguta turcoaica !!! Si sabiile de Damasc sunt frumoase da cam taioase „daca Grecia incaerca sa faca secsiune in Albania in 24 de ore armata tirca intra in Atena!!!”. Din otel de Damasc si ea … ca altefel nu se ajungea ea premier !!!
  Si in final cel mai frumos chip al coruptiei : Iulia Timoshenko. Nu cred ca a ajuns asa de sus doar ptr ca arata asa de bine… Si nici Ucraina cat o fi ea de fosta RSS nu este chiar raiu profeminist .. de fapt rusii se cam feresc de”vidme” si „holere” iar muierea sovietica era o „holera” ridicata la puterea „vidma” !!!!! (numa murat bine in votca poti suporta asa ceva !! Cea mai cicalitoare si afurista romanca risca ca in comparatiee cu o muiere sovietica normala sa fie un „inger”!!! Si imi vine sa creed ca in spatele multor politicieni rusi „inflexibili” sta una din astea „”holera” ridicata la puterea „vidma”!! si vai de el daca cedeaza!!!) Cred ca Iulisca a si dorit sa fie in „fata” da nici nu a avut pe cine sa „impinga” . A da barbat a avut da nu la calibru necesar…. )

  Faptu ca 3 erau frumoase nu cred ca era motivu carierei lor politice, Doar bucuria fotografilor si a editorilor ( ce naiba nu prea iti vine sa pui pe prima pagina mutra lu Berlusconi INSA Benazir sau Iulia aratau ca niste vedete de cinema iar Tansu mai bine ca multe cantarete mai tinere decat ea – avea „numai” 50 de ani!)

  A da si Franta a avut un premier femeie : Édith Cresson… un politician „dur” si nepopular din cauza duritatii si a gurii spurcate ….. Si sa inchei hazliu cand a fost ministru la agricultura s-ai vazut niste banere cu ” On t’espère meilleure au lit qu’au ministère ” la care ea comenenteaza :”Finalement, j’étais bien à l’Agriculture puisque j’avais affaire à des porcs”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: