NAŢIONALISM LUMINAT VS ASERVIRE COLONIALĂ

Video de crinantonescu

Revedeţi cu atenţie, raportaţi la tot ce s-a întâmplat ulterior, până în momentul actual.

E de strictă actualitate.

Şi de aplicat obligatoriu ca program de guvernare.

Altfel, România e pa!

29 răspunsuri to “NAŢIONALISM LUMINAT VS ASERVIRE COLONIALĂ”

 1. NAŢIONALISM LUMINAT VS ASERVIRE COLONIALĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. bmarinescu41 Says:

  România este deja … pa !!!
  Graţie armonioasei coabitări băsea-tonta şi înghiţită,volens-nolens, de iubitul nostru Crin !!!
  Bine a zis odată doctorul Oprescu „Toţi o apă ş-un pământ” !!!

 3. olimpiu65 Says:

  Poftim??? oare sa nu fi auzit de intentia tov Ponta de face inca un acord stand-by cu FMI???? oare sa nu vedem cum ,,ecologistul ” Ponta acum apara cu sarg interesele Chevron si trambiteaza peste tot ca nu e daunator mediului metoda fracturarii hidraulice????
  Nationalism luminat pe naiba! Crin e tot un pacalici care face orice (uneori ii iese bine) pt a ajunge la Cotroceni si nu da doi lei pe principii, etica si liberalism!!!
  si motzul pe rahatul romanesc sunt temele principale care cad incet in ridicol: Constitutia si regionalizarea…cu Base mare sfatuitor!
  amabasadorul unchiului Sam la UE numea existenta a 26 milioane someri in spatiul european drept o ,,catastrofa umanitara”, noi cum putem defini clasa politica?????

 4. virgilvirgil Says:

  Daca cineva mai poate crede ca in Romania de astazi mai e valabil principiul „fa-te frate cu dracul pina treci puntea” acel cineva nu a inteles nimic din ce inseamna sa te faci frate cu aceia care ne-au implementat aici comunismul sau cu urmasii lor care ne fericesc acuma cu noul capitalism .
  Nu ne-au putut face sclavi si colonie cind au intrat cu tortoipanul bolsevismului , ne-au facut acuam scalavi si colonie pe bucati .
  In rest , trebuie sa ii dau dreptate total lui Olimpiu .
  De altfel eu tot spun de multa vreme ca nu e nicio isprava de capul niciunuia .

 5. Roxana Iordache Says:

  Sigur, numai voi sunteţi diferiţi. Şi foarte viteji, de pe margini. Sunteţi materie primă pentru salamul preparat de mondialişti din greţurile voastre. :mrgreen: Scuzaţi-mă, am uitat că numai voi aveţi dreptul la opinie, eu dacă spun opinia mea sunt represivă. 🙂

  Virgile, dacă ei au dreptul să spună orice, tu ţi-ai pierdut dreptul de „simplu cetăţean” din momentul în care ai intrat la vârf în politică. Şi ai participat la o guvernare care a însemnat începutul sfârşitului şansei de schimbare reală în România. V-aţi bătut joc de PNŢCD, l-aţi îngropat, aţi devenit slugile PD, ascultând de ordine din afara partidului, fiindcă treaba voastră era să vă distrugeţi între voi. Împreună aţi distrus un partid cu atâta istorie şi i-aţi pus covorul roşu lui Băsescu. Voi sunteţi principalii vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns România. Aţi avut puterea şi n-aţi ştiut ce să faceţi cu ea. Aţi făcut pe voi.

  Ştiu, ai să-mi spui că voi sunteţi victimele lupilor răi din restul clasei politice. Dacă eşti cinstit cu tine, recunoşti că numai voi sunteţi de vină pentru halul în care aţi decedat.

 6. olimpiu65 Says:

  nu trebuie sa fii nedreapta! daca privesti cat poti de obiectiv in jur nu ai cum sa nu vezi gravele derapaje de la propriul program si promisiune a USL!!!
  ai vrea acum sa il slavesc pe tov Crin pt nemaipomenita lui inteligenta politica care ii aduce anumite organizatii si primarii in ograda, iar ministrii liberali sunt vai mamicutzele lor in guvernarea buimaca marca copilasul televiziunilor????
  nivelul de mizerie (nu mai putem vorbi de trai) al cetatenilor si lipsa curajului va fi pierzania USL cu toata sleahta achizitionata si disparitia PD-L… se va ridica partidul securistilor si va lua caimacul si instaura dictatura ca sa ne saturam…!!!

 7. Mihai Hristea Says:

  Traiasca Regele!

 8. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, dacă citeai postările mele, poate observai că am fost cel mai dur critic-susţinător al USL, de fapt, nu al USL, ci al celor care compromit USL..

  În rest, te-am mai rugat să ai grijă, că nu te onorează atitudinea viscerală. N-are nici o legătură cu partea germană a sângelui tău. Nu face, în schimb, decât să confirme în oglindă ceea ce deplângi cu dispreţ la ceilalţi.

 9. Roxana Iordache Says:

  Mihai, sigur, Trăiască Regele!

  Mă tem însă că şi dacă Dumnezeu îi dă vârsta lui Matusalem, noi tot nu facem nimic CONCRET în afară de a-i ura viaţă matusalemică.

 10. Roxana Iordache Says:

  Sau poate era preferabil în continuare cu Boc ori MRU? Sau cum* Spuneţi voi cum altfel se putea da jos guvernarea băsistă şi ce poate face Crin SINGUR, în condiţiile în care cei care ar trebui să-l susţină .- unii ca voi, oameni inteligenţi şi cu pretenţii – îl discreditează.

  Spuneţi, dragilor! Spuneţi voi, simpaticilor anarhişti, ce propuneţi? CE şi CUM ar trebui? Altfel, prin atitudinea voastră nu faceţi nimic altceva decât să fiţi folosiţi în orb, împotriva propriilor interese.

 11. Roxana Iordache Says:

  Aşa, pot şi eu să formulez gândirea mea doritoare, de exemplu, tandemul Regele Mihai-Antonescu. 😛

  Degeaba visăm, dacă nu acţionăm. Şi nu putem acţiona decât realist. Politica e arta posibilului.

  Adică, ar fi posibil aşa: Regele Mihai pe tron, Crin – preşedinte la Senat, Ponta – prim-ministru.

  Şi-a propus cineva serios ceva, temeinic şi realizabil? Şi dacă da, face cineva ceva, serios, temeinic şi realizabil?

  Chiar vreau răspunsuri din partea voastră. Tăcerea o interpretez ca pe o capitulare. A neputinţei.

 12. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc, Marius Mina, pentru vot. Chiar aveam o strângere de inimă, fără aprobarea ta. 🙂

  Felicitări pentru Randy, i-a dat chiloţii jos obamezului! O dronă din alea nu poate să vină şi peste Pârţea? :mrgreen:

 13. Marius Mina Says:

  Am preluat-o si pe FB, Rand saracul e calcat in picioare de „republicanii” contrafacuti, Mc Cain si altii ca el, niste gaozari de 15 bani 😉 Se duc la groapa de gunoi si respublicanii establishmentului putorilor

 14. Marius Mina Says:

 15. virgilvirgil Says:

  Imi pare rau Roxana ca trebuie sa nu fiu de acord cu tine .
  Sigur au existat si aspecte despre care vorbesti , dar de fapt am fost tradati si vinduti de catre neispravitul Emil Constantinesu , de catre vinzatorii PNL si javrele din PD in frunte cu Basescu .
  Asta vad ca uiti sa spui …
  In ceea ce ma priveste stii foarte bine ca am fost totdeauna impotriva celor care provocau scandaluri si certuri in PNT .
  Ba chiar am fost impotriva reprimirii partidului turnatorului Qwintus si al neispravitului Stoica in CDR , cum si impotriva guvernarii alaturi de PD .
  In repetate rinduri am solicitat factorior de decizie ai partidului iesirea de la guvernare .
  Personal am sa-mi fac doar reprosuri ca nu am fost mult mai intransigent .

 16. virgilvirgil Says:

  Roxana , pupind in cur acuma liberalii ca s-au aliat cu pesedeii ca sa ne scape de pedei , e ca si cum ar trebui sa le multumesc ca in loc de cianura ma tratiruiesc cu verde de paris .
  Le-am dat votul stiind bine ca sunt niste ciolanari neispraviti care nu au alt scop decit acela de a fura ei in locul pedeilor , nu am avut nici cea mai mica speranta ca vor imbunatati ceva , dar dupa ce iata , au luat puterea si fac exact ceea ce au facut cei de dinainte lor , sa ma mai pun sa ii si laud pe acesti maaaaari neispraviti este peste poate pentru mine .

 17. Roxana Iordache Says:

  Virgile, ceea ce era de demonstrat.

  Dacă nici eu n-oi fi spus despre ceilalţi, atunci n-a spus nimeni.

  Deci, mai neisprăviţi ca voi nu există.

  Iar mentalitatea ta denotă vocaţia falimentului. Ai o mare frustrare faţă de PNL, frustrarea ratatului. Nu te supăra, ştii bine că nu mă refer la tine personal, un om realizat, un dulce şi un scump.

 18. Roxana Iordache Says:

  Virgile, ai postat al doilea răspuns când îţi răspundeam eu la primul. Din nou nu faci decât să confirmi ceea ce era de demonstrat, enorma ta frustrare, frustrarea generică a ţărănistului neputincios fără Coposu. Crezi că dacă inventezi jignitor poţi schimba datele realităţii? Ele tot alea sunt, indiferent de sofismele tale. Şi ale oricui.

 19. Roxana Iordache Says:

  Revin, Virgile, ca să nu spui că nu ţi-am spus: dacă tu eşti extremist, asta nu înseamnă că toţi trebuie să transforme extremismul în standard.

  Nu-ţi cere nimeni să pupi în cur, să lauzi, etc. Doar să fii echilibrat – adică, obiectiv şi realist. Coposu aşa era, adică, un idealist pragmatic.

 20. Roxana Iordache Says:

  Şi Virgile, fiindcă în seara asta sunt rea, am să-ţi amintesc ceea ce chiar tu ai spus, că ai să-l susţii la nemurire pe Crin, textual, „să-l pupi în cur”, pentru curajul naţionalismului luminat. Sau ai uitat?

 21. virgilvirgil Says:

  Nu uit niciodata ce spun . Nu imi iau niciodata cuvintul inapoi …
  La fapte insa sunt atent . Sunt prea mincat de vorbe ca sa nu fiu .
  Tara continuua sa fie vinduta pe nimic loazelor care ne inrobesc , neispravitilor care au adus aici comunismul si acum fac un capitalism original , tot un fel de comunism pe bucati mai mici .
  Iata , Antonescu a devenit presedintele Senatului si mai ales al comisiei care se ocupa de revizuirea constitutiei .
  Ce constatam ?
  Constatam ca ne anunta ca se va revizui exact dupa principiul sa se schimbe primesc , dar sa nu sa se revizuiasca , sau sa se revizuiasca primesc , dar sa nu se schimbe nimic .
  In rest , de vorbe sunt satul si nu mai am timp sa mai cred baliverne .
  Fapte !
  Daca avem fapte discutam , daca nu …

 22. virgilvirgil Says:

  Si inca ceva … Esti prea desteapta ca sa califici drept extremist , asa cum face gloata , pe unu care de fapt spune adevarul .

 23. Mihai Hristea Says:

  Se revizuieste Constitutia. Se poate. 😉

 24. Radu Humor Says:

  Mă gândesc, mai ales citind aceste comentarii, ce aş face eu dacă aş fi în locul lui Crin Antonescu 🙄
  Iniţial vroiam să-i întreb pe Virgil, Olimpiu şi pe încă vreo doi la fel de sceptici, ba chiar porniţi rău împotriva lui Crin Antonescu !
  Din motive care pe mine mă surprind, deoarece proşti nu par să fie, deştepţi nici atâta 😆 vorba bunicii mele (ce, numai Roxana are dreptul, spre lauda ei să o aducă în discuţie pe a ei 😉 ) atunci când vroia să menajeze câte-un prieten de joacă de-al meu 🙄
  Şi atunci rămâne aceaşi explicaţie :
  – Lasă-i în pace, se bagă şi ei în seamă, dar dacă-i laşi să se apuce să-ţi repare bicicleta de ex., o să observi că n-o mai poţi folosi, deoarece în afara lanţului sărit se vor mai ivi încă vreo două probleme, din care cea mai gravă ar putea fi şi lipsa ghidonului 🙂
  Săritul din baie a unora în cazul desprinderii câte unei cărămizi portocalii, exact din punctele de mare siguranţă a băsiştilor, vezi Frunzăverde, Stânişoară şi alţii la fel de importanţi la nivel judeţean, municipal, etc. este o tactică inteligentă şi o lovitură mortaţă aplicată duşmanului.
  Păstrând proporţiile, e ca şi cum i-ai lua unuia amanta, care pentru el face mai mult decât toată familia.
  Pentru cei din afară pare un lucru minor, doar nu i-a luat soţia, nu ( şi cât n-ar fi dat ăla să fie aşa şi nu invers ❗ ), dar pentru ăla e devastator !
  Vezi desprinderea lui Frunzăverde din iatacul portocaliu 🙄
  Urmează efectul Stănişoară !
  Care întrebat de Gâdea dacă el crede că Antonescu va fi următorul preşedinte, a dat un răspuns deosebit de inteligent :
  – Binenţeles !Răspunsul la această întrebare l-am dat dealtfel atunci când am venit alături de el 🙂
  Dar despre asta nimeni nu spuune nimic !
  Aşa cum Ponta a crescut excepţional ca premier, în doar câteva luni ( din păcate rămâne încă legat de nişte promisiuni smulse prea uşor, de samsarii străini), Crin Antonescu se dovedeşte un lider excepţional ale cărui acţiuni sunt încă bine ţinute sub control, personal, de data aceasta !
  Ioate la timpul lor 😉

  P.S.
  Observaţi furia animalică cu care este atacat Crin Antonescu din toate părţile ( intern şi extern!) şi veţi observa că este perceput drept singurul român ce poate opri diabolicele planuri de distrugere a României.
  Însă nu ştiu pentru câtă vreme, dacă unii nu belesc ochii la timp, înainte de a beli cu toţii altceva. 🙄

 25. Roxana Iordache Says:

  @Virgile,extremism din punctul meu de vedere este ceea ce demonstrezi în continuare. Adică, lipsă de măsură. În rest, fii serios, gloata nu te poate califica în nici un fel, pentru că gloata prin definiţie n-are calitatea. 🙂 Şi aia cu spusul adevărului m-a dat pe spate. Adevărul ştii ce e? Iisus Hristos. Atât. Mi-ar fi frică să spun că spun adevărul. Pot spune cel mult că nu mint. Adică, încerc să caut adevărul.

  Ce-ar fi să răspunzi la întrebările pe care le-am pus mai sus? Înainte de a-i da înainte cu aceleaşi clişee.

  @Mihai, din păcate nu se poate prin revizuire. Doar prin schimbare. Iar asta presupune o etapă ulterioară.

  @Radule, 😳 😆

 26. virgilvirgil Says:

  Roxana si Radule …

  Mai stiu eu unul care numai ca nu s-a jurat cu mina pe cruce ca dupa ce va lua puterea o va preda Regelui .
  Neispravitul , cind s-a vazut in scaunul de la Cotroceni , i s-a parut ca este lider regional , facatorul de pace si prosperitate al Balcanilor si a uitat cu totul promisiunile facute …
  Ba dimpotiva , fugea ca dracul de tamiie cind auzea de Rege si monarhie .
  Printre altele neispravitul , de frica ca nu cumva cineva sa-l asocieze cit de cit cu monarihia , a interzis excorta coloanelor auto Regale de catre politie .
  Chestiunea avea sa ma coste accidentarea propriei masini spre a evita ca un papgal sa nu se suie cu o dacie pe masina Regelui .
  Ca sa nu am fac de ris ca la mine in judet se poate intimpla asa ceva , am preferat sa se suie pe masina mea papagalul in cauza .
  Ani in urma mai toti oracaiau cit ii tineau bojocii „Brava Base ! Da-le Base ! Tine-o Base tot asa!” arzind de nerabdare sa scape de Nastase .
  Cind am spus ca Basescu se va dovedi mai rau chiar decit Ilici , m.am ales cu injuraturi .
  Astazi ii ridica osanale neispravitului Nastase .
  Cind in vara s-au apucat sa-l demita pe Basescu intr-un mod incalificabil , total anapoda , fara nicio pregatire , haotic , avind tradatori si neispraviti peste tot in jur , cind am spus ca nu au nicio sansa , iarasi m.am aes cu injuraturi …
  Problema Radule nu e Antonescu , problema este oamenii de care se inconjoara Antonescu .
  Si nu numai cei din PSD , dar si cei din PNL .
  Ori , inca nu am auzit ca sa se fi produs pe undeva infirmarea dictonului „spune-mi cu cine umbli ca sa.ti spun cine esti” , imi e al dracului de greu sa cred ca de data asta , cu Antonescu o sa facem vreo isprava .
  O dovedesc faptele , inclusiv ale lui Antonescu de pina acuma , dar mai ales faptele celor din jurul lui si experienta , evenimentele petrecut ein ultimii 23 de ani .
  Daca cineva poate sa mai spere si sa fie optimist , bravo lui , eu unul nu mai pot .

 27. Mihai Hristea Says:

  Rox, eu realizez c-am fost un mare bou c-am pierdut timpul prin presa in loc sa ma bag europarlamentar. Ideea e urmatoarea: ma sustii daca voi candida in 2014?

 28. Ileana Andersson Says:

  http://www.antena3.ro/romania/daciana-sarbu-am-inceput-sa-jucam-pe-piata-producatorilor-bio-si-probabil-de-aceea-deranjam-in-europa-206213.html

 29. pozedecat Says:

  Exceptional discursul, ma bucur ca l-am putut revedea.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: