LA CHIŞINĂU A CĂZUT PILAT. SAU DESPRE UE

I-am zis Pilat încă de pe vremea „revoluţiei” de la Chişinău, când se spăla pe mâini de mişcarea din stradă, mişcare care până la urmă l-a adus la guvernare. Alaltăieri, a căzut Pilat. Când cade şi Iuda?

Eu zic că lamentaţiile de pe la noi privind căderea unui guvern prin moţiune de cenzură seamănă cu agresiunea din vară de la UE contra României.

Uneori, tăcerea e de aur, că ăia acolo sunt liberali la fel ca minus L din PD. De altfel, se şi numesc la fel, cu adăugirea M-ului final – de la Moldova.

Pentru moşmoanda cu Băsescu, o meritau din plin. Căderea.

Aroganţa individului căzut s-a manifestat şi prin anularea unei întâlniri cu premierul Ponta, care ar fi pus bazele unei alternative energetice. Se poate interpreta că premierul demis refuză cordonul ombilical cu România.

Filat şi-l ia model pe impostorul de la Cotroceni, nu vrea să plece, anunţă că tot el se va propune premier şi riscă sânge în stradă. Sânge de fraieri. Prin care să demonstreze că fără el, democraţia e reprimată şi dispare statul de drept. Sună cunoscut?

Refrenul răsturnaţilor: UE. Şi văicărelile că ratează ţărişoara „visul european”. Mai bine să rateze o iluzie, decât să se trezească într-un coşmar. Cum ni se întâmplă nouă, fraţilor mai mari. Dară lor?!

UE nu e altceva decât noua URSS. A avut dreptate Bukovski şi nu l-am ascultat. A trebuit să ne convingem dur de grosolănia fraudei pseudo-europene, în realitate, un lagăr mondialist, guvernat de finanţa mondială prin „globalizare”.

Frăţiorii mei, e salutar că vreţi să scăpaţi de sub tutela Moscovei, dar salvarea n-o găsiţi nicicum dacă vă băgaţi sub altă tutelă. Una şi mai crâncenă, fiindcă nivelul de centralizare e infinit mai mare decât al Moscovei. Că statele din URSS tot mai aveau ceva autonomie, ca dovadă şi faptul că la un moment dat şi-au declarat independenţa. Pe când statele din noua URSS, zisă UE, sunt doar colonii obligate să asculte ordinele şi să aplice „directivele de la Bruxelles”, acelea de a se deznaţionaliza şi a-şi înstrăina şi bunurile naţionale, o dată cu identitatea. Nişte birocraţi nealeşi de nimeni şi autointitulaţi Comisia Europeană au acum ordin să desfiinţeze Parlamentul European. După care şi parlamentele naţionale. Iar guvernele să fie numite din capitala UE, nu rezultate din alegeri democratice.

Asta ne aşteaptă, dacă nu ne opunem acum, ferm şi unitar. Toate statele naţionale din Uniunea Europeană şi din afara ei, care vor să-şi păstreze independenţa.

Voi, moldovenii de la răsărit de Prut aţi face bine să staţi departe de UE. Dacă nu, veţi privi cu nostalgie la aservirea sovietică. Dominaţia neosovietică a Celui De-Al Patrulea Reich e mai diabolică, perversă şi fariseică: Germania a învăţat că nu „soluţia finală” e soluţia prin care să guverneze Europa. Ci „coabitarea”. Schulz ajuns la putere ar fi mai malefic decât Merkel.

Ideea e că partidele sunt supuse unei campanii agresive de compromitere, ca să urmeze anarhia şi justificarea pentru regimul mondial totalitar preconizat în laboratoarele finanţei mondiale. Unii sunt pe cale să le facă jocul, de exemplu, bulgarii pe care-i lăudăm că au ieşit în stradă, dar nu observăm cum mişcarea lor e confiscată în sensul desfiinţării partidelor şi instalării unui regim autoritar, bazat pe „frontul unităţii socialiste”. În strada bulgărească s-a lansat ideea înlocuirii partidelor cu „comitete cetăţeneşti”. Asemenea greşeli care pot avea consecinţe fatale trebuie evitate cu desăvârşire. E preferabilă pasivitatea românească, decât răzvrătirea sinucigaşă, manipulată de păpuşarii neosclavagismului mondial.

Deci, dragilor basarabeni, aş vrea să vă mai comunic ceva:

De România v-aţi îndepărtat direct proporţional cu susţinerea lui Băsescu, detestat de 90% din români. Pentru o iluzie cu care v-a fraierit un impostor, l-aţi votat şi aţi riscat să transferaţi asupra voastră ostilitatea imensei majorităţăţi a românilor faţă de Băsescu.

Asta e realitatea, frăţiorilor. Şi v-o spune sora voastră care a susţinut reîntregirea încă din 1990 – eram dintre cei care manifestau în faţa Ambasadei URSS chiar şi la minus 20 de grade. Am scandat din rărunchi: Basarabia, pământ românesc!, Jos cizma de pe Basarabia! şi Bucureşti-Chişinău, să ne-ajute Dumnezeu!

V-am susţinut „revoluţia”, dar din păcate a fost confiscată şi deturnată. S-aveţi grijă ce vă doriţi, că s-ar putea să se-mplinească.

Reclame

7 răspunsuri to “LA CHIŞINĂU A CĂZUT PILAT. SAU DESPRE UE”

 1. Donkeypapuas Says:

  Problema nu este UE ci ceea ce vrea să facă Germania din UE, în folosul ei şi al Rusiei – că n-am uitat înţelegerile dintre cele două noi puteri de pe vremea lui Schroeder şi continuate de tante Merkel. Vedeţi şi spumele la gură ale acestui candidat al SPD la veştile din Italia. SPD şi CDU – aceeaşi politică imperialistă. În alinaţă ocultă cu Rusia. Iar ca miză, ţările europene.

 2. LA CHIŞINĂU A CĂZUT PILAT. SAU DESPRE UE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. johnson1312 Says:

  Au riscat si chiar au pierdut sustinerea romanilor.Cine e prieten cu Basescu nu poate sa fie in acelasi timp si cu romanii.

 4. Savescu Maria Says:

  Cand cade iuda ?
  Azi a vorbit Ghise in emisiunea lui Radu Tudor, cu Dana Grecu absenta si a lamurit lucrurile in cateva cuvinte si cu o intrebare finala.
  Este limpede in constitutia Romaniei nu exista articol prin care sa fie repus in functie un presedinte strigoi dupa ce 8,5 milioane de oameni au participat la referendum si s-au pronuntat.
  Gainile din curte nu aveau dreptul sa se pronunte.
  Nici asta nu prevede constitutia.
  Factorii politici de frunte ai tarii sa puna in plenul parlamentului, in discutie, validarea referendumului si iuda cade.
  dar FRUNTASII POLITICI AI TARI PASC, NU FAC CE POPORUL DORESTE.
  SI ASTA II VA COSTA.

 5. olimpiu65 Says:

  te poate durea capul citind expresii gen: ,,Dominaţia neosovietică a Celui De-Al Patrulea Reich” ,,UE nu e altceva decât noua URSS. ” ca sa nu mai zic ca nu inteleg asteptarile de la politichia celor ,,di pisti Prut”?!
  Dom”ne mare a mai ajuns Germania asta daca neamurile proaste din ,,cizma” in campania electorala la orice inghititura ii injurau politica!!!! si vad ca nu ne lasam mai prejos desi orice om cu bun simt poate recunoaste ca nu avem stat de drept, nici justitie, nici democratie adevarata, doar pretentii!!! ce sa mai vb de rusificatii de dincolo????

 6. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, încearcă un analgezic. Fii atent doar la doză, să nu capeţi dependenţă. 🙂

 7. Donkeypapuas Says:

  Citiţi ceva absolut penibil pentru marii apărători ai lui Băse de la UE de mai amu un an: http://blog.partidulpirat.ro/parlamentul-european-mizerie-totala.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: