BĂSESCU SE BAGĂ-N SEAMĂ LA ACADEMIE

Băsescu şi-a dat din nou importanţă, dând el indicaţii preţioase cu privire la ce trebuie şi ce nu trebuie să se revizuiască în Constituţie. Se cam îneca. A vorbit la dezbaterea pe teme privind modificarea Constituţiei, organizată de Institutul Juridic al Academiei. A vorbit şi s-a cărat. N-a stat el să asculte ce are de zis preşedintele Senatului, preşedinte al Comisiei Constituţionale. Crin Antonescu, viitorul şef al statului român.

Nici n-are sens să comentăm aberaţiile – de exemplu, că trebuie unicameral pentru că o Cameră o avem la Bruxelles, ceva mai hilar cu greu putea oua sau că votul de la CSM nu mai trebuie să fie secret şi că reţinerea „preventivă” trebuie extinsă de la 24 la 48 de ore, iar Curtea Constituţională să fie o supraputere în stat ş.a.m.d.

Sau că: „Am fost un preşedinte care şi-a menţinut mandatul doar cu aplicarea Constituţiei, altfel, n-aş mai fi fost preşedinte de mult”. 😆 😆 😆

Îl lăsăm să se bage-n seamă, că asta e meseria lui. Îi spun doar atât:

Nu trebuie nimic, DEMISULE, din partea ta!

Nici o autoritate aleasă n-are ce să asculte ce vrei tu să trebuie. N-ai nici o legitimitate. Eşti nul de drept. Şi de fapt. 🙂

De altfel, singur a vorbit despre el la trecut.

UPDATE. Uitasem: a zis că o Cameră o avem la Bruxelles?! Subconştientul de slugă. Acolo e sediul Comisiei Europene. Care, de altfel, vrea să desfiinţeze Parlamentul European. De la Strasbourg. Să-l transforme într-un Soviet Suprem, care aplică directivele de la Bruxelles. De fapt, de la mentorii mondialismului totalitar.

În rest, animalele au cutume, îşi dau bineţe şi îşi iau rămas bun. Gherţoiul s-a ridicat şi i-a întors spatele lui Crin Antonescu, nu s-a întors să dea mâna cu preşedinţii celor două Camere, înainte de plecare.

Apropo: voi aţi auzit că nu l-a aplaudat nimeni? 😛

Reclame

9 răspunsuri to “BĂSESCU SE BAGĂ-N SEAMĂ LA ACADEMIE”

 1. BĂSESCU SE BAGĂ-N SEAMĂ LA ACADEMIE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Donkeypapuas Says:

  Italienii ştiu că au „o cameră la Bruxelles”?

  A! M-am prins. Au o cameră… el şi cu Lenuş. Pentru evenimente… fără frunză.

  E prea tare. O pun şi la mine pe blog! 🙂

 3. Ileana Andersson Says:

  Eu nu mai pot sa-l ascult pe nenorocitul asta. Din punct de vedere psihologic individul este un manipulator cu grad de periculozitate maxim. Cu ce tupeu vorbeste de vointa poporului! Doamne scapa-ne de psihopatul asta!

 4. virgilvirgil Says:

  Sigur , chestiunea are si alta fateta Roxi …
  Ne putem uita la achizitia lui Stanisoara ca un mijloc de a intari pozitia PNL in raport cu PSD .
  PSD care oricind poate sa deie cu tifla unui PNL incapabil sa articuleze o noua majoritate parlamentara ca si pilon al acesteia .
  Lipit pe acest efort vine si primarele Sibiului care sa deschida usa minoritatilor si sa incalzeasca relatia cu UDMR devenita destul de rece in utimul timp .
  Ma rog , daca chestiunea e pastrata ca si amenintare la adresa PSD pentru a-si pastra linia in USL , atunci ar fi in regula .
  Aici este de vazut si reactia Lenutei lui Cocos care iata , s-a trezit mai ieri sa se gudure pe linga pesedei si sa loveasca in penelei .
  Jidovimea stringe rindurile si se repozitioneaza si loazele … De altfel se si vede o colaborare buna aici , prezenta zilnic … Ponta-Basescu …
  Ma rog , o sa traim si o sa vedem .

 5. Sandi Says:

  Ca un derbedeu de marinar intr-o taverna portuara !

  http://www.cotidianul.ro/traian-basescu-s-a-comportat-ca-un-marinar-intr-o-taverna-din-port-208293/

 6. ada1957 Says:

  Un DERBEDEU.
  Un Betiv… care trebuie trimis la garaj sa levorbeasca lui EBA si Udrei despre Constitutie.
  De ce nu ii spune nimeni ca este o stafie… si ca Nu priveste pe nimeni ce vrea el.
  Sa zica mersi ca il tine Merkel si Barosso ca pe Cersetorul sarac lipit.
  Sa-si faca Constitutia lui pe persoana fizica…Un jeg uman, o cazatura.

 7. Roxana Iordache Says:

  Virgile, te-ai gândit că poate asta vor ei să te facă să crezi? Îţi pierzi prea multă energie pentru ei. Îţi depreciezi „aura”. 🙂 Serios.

 8. Ghita Bizonu' Says:

  La Berlin, Bruxelles e ca la Bucuresti!!!
  http://vremea.forumgratuit.ro/t454-la-berlin-bruxelles-e-ca-la-bucuresti#974
  nu credeti ? Ia vedeti comunicatul de presa al Curtii De Conturi Europeane intitulate sugestiv Lucrătorii în vârstă – nici statele membre, nici Comisia nu sunt în măsură să stabilească
  dacă programele sunt într-adevăr utile, potrivit auditorului extern al UE

  Va rog ati vazut statele alese ptr analiza? Germania, Italia, Polonia și Regatul (in curand dez)Unit! Adica insasi Germania care ameninta va vorbeasca precum Varus (VETO!) in legatura cu schenghenizarea noastra , Italia cea condusa decenii de crestin-demagogi, si Regatul (in curand dez)Unit, aceste staruri ale europenismului, capitalismului, neortodoxe samd samd sa nu mai zic de pedanta Nemtie unde cica totul merge zeiss se poarta ca Udrea – dau banii fara sa stie ptr ce! Noroc ca avand destule stadioane nu se apuca sa le mai faca (in panta!!) .

  Mentiune bizonica : asistam la o bizarerie : se incearca sa se mentina cat mai mult varstnicii in piata muncii in timp ce somajul tinerilor este crescut. In acelasi timp managerii au tendinta de a „scapa” de cei mai in varsta (din anii 90 erau articole si carti savante cica ca cum ar trebui sa ne obianuim ca varful este intre 30-45 de ani , ca pana la 50 mai merge dar ca „in viitor” oamenii ar trebui sa accepte ca dupa 50-55 trebuie sa accepte sa ocupe pozitii mai joase si venituri mai mici si sa recalifice si recicleze ptr posturi mai putin calificate.. Acum este acel „in viitor”!)

  Oricum e clar „Europa” s-a sincronizat cu .. Bucurestiul!!!!
  Si “stanga” romaneasca o ia pe urmele lu Dani le Rouge (le Con Bandit) care a inceput ca anarhist si a proclamat “Le gauchisme, remède à la maladie sénile du communisme » apoi s-a apucat sa elibereze sexual copii prescolari ca azi sa sustina privatizarea unor sectoare publice. Adica tot eliberare de sub constrangerile Statului.

 9. Radu Humor Says:

  Cu ce drept ne tot ocupă ăsta timpul vorbind despre Constituţie ?! 😉
  Păi ăsta nu se uită.n oglindă să vadă ce…. constituţie are ? 😆

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: