CRIN SE ŢINE DE CUVÂNT

Crin Antonescu a promis că va face tot ce trebuie cu mijloace democratice pentru desfiinţarea politică a PD-L.

Înainte de a huidui primirea „broscoiului” Mihai Stănişoară în PNL, număraţi-vă neuronii!

Care aveţi. Care nu, tot degeaba. 🙂

P.S. Sub genericul: „PNL, adevărata cale de dreapta”. A zis fostul vicepreşedinte al Partidului Distruşilor Lamentabili, deputatul Stănişoară, că asta e moţiunea lui pentru convenţia PD-L. Cine n-are urechi de auzit, tot surd rămâne.

UPDATE. Dâncu cu greu îşi masca nemulţumirea la Guşă TV, încercând să minimalizeze impactul şi să deturneze percepţia perspectivei. De altfel, strategul distrugerii premierilor PSD s-a declarat ofuscat la venirea lui Klaus Johannis în PNL, spunând că trebuie „să contracareze”. De unde şi campania de imagine a lui Ponta. Inclusiv la „Serviciul român de comedie”. 🙂

Degeaba încearcă, USL continuă cel puţin patru ani.

Haios era cum se aprobau Dâncu şi Baconski, monumentalul declarând că venirea lui Stănişoară grăbeşte ruperea USL şi că Antonescu a făcut mişcarea fiindcă s-a simţit ameninţat de Oprescu. 😆

Au ăştia o logică! 😆

Apropo, despre treaba cu Doctorul vă spun ceva, data viitoare. 😉

Reclame

27 răspunsuri to “CRIN SE ŢINE DE CUVÂNT”

 1. CRIN SE ŢINE DE CUVÂNT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. olimpiu65 Says:

  dupa Congres se reintoarce Udrea in PNL si dupa ce Crin ajunge prezidente cu binecuvantarea securismului el lider maximo isi mai vede un vis cu ochii ajungand conducatorul dreptei, orientand PNL spre PPE si devenind prim ministru…ei ce zici de asta?????

 3. mariusnyc Says:

  Plecarea lui Frunzaverde din PDL a bagat partidul lui Basescu in reanimare fortata. Stanisoara i-a pus bomboana pe coliva …fara lumanare. Daca tot coabiteaza Ponta cu Basescu , sa ne dixtram si noi putin 😉

 4. Ileana Andersson Says:

  Eu nu cred in solutia desfiintarii pdl-ului prin primirea tradatorilor caci, cine tradeaza odata va mai trada. Trebuie pus odata punct traseismului politic. Cine poate garanta ca odata primiti acesti tradatori nu vor submina partidul din interior? Pe tradare a mizat Basescu mereu pentru a rupe aliante si pentru a-si face politica si jocurile de culise mizerabile si de aceea este imperios necesar ca toti acesti traseisti si tradatori sa fie izolati si anihilati. Daca s-a facut un compromis anul trecut cu primirea celor care au votat caderea guvernului Ungureanu acum, cand au 70% din parlament chiar nu se justifica. Acest Stanisoara de ce nu a votat anul trecut impotriva guvernului Ungureanu si paraseste corabia pdul-ului cand partidul este in moarte clinica? Este, dupa parerea mea, doar un sobolan scarbos care va trada cu prima ocazie.

 5. stejarul Says:

  „Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat miercuri că metroul nu va trece în subordinea municipalităţii decât după ce vor avea loc discuţii şi negocieri cu partenerul social şi că nu va negocia cu sindicatul sub presiunea protestelor din stradă”

  Cand se ajunge la proteste in strada inseamna ca ministru de resort A REFUZAT SA NEGOCIEZE cu sindicatele. Cum poate un ministru sa spuna ca el nu negociaza sub presiunea strazii cand de fapt el abia acum la presiunea strazii ACCEPTA sa negocieze cu sindicatele santajand protestatarii? Guvern de doua parale!

  .

 6. johnson1312 Says:

  Probabil a venit cu un bagaj de informatii beton „cu si despre…” 😉 Serviciile,deranj ?

 7. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, zic că poţi mai mult de atât. Mult mai mult.

  Marius. 😉

  Ileana, Stănişoară n-are importanţă. 🙂

  Stejare, e păcat să faci nişte deducţii abstracte. De fapt, ai spus că eşti plecat de mult din România. Şi mă mir că după atâta UK ai uitat cum a salvat Iron Lady Regatul şi l-a transformat în cel mai prosper stat european şi al doilea după SUA – care atunci aplica reaganomics. Una din metodele folosite de premierul Thatcher, dreapta adevărată, a fost să taie nasul anarhic sindicatelor, a căror aroganţă era chiar legiferată de laburişti. De fapt, până la Lady Thatcher, sindicatele guvernau şi rostogoliseră UK pe topoganul falimentului.

 8. Roxana Iordache Says:

  Johnson. 😆

 9. Ileana Andersson Says:

  Uite ca mai sunt si evrei de caracter care recunosc Romaniei niste merite:

  http://www.badpolitics.ro/nici-un-evreu-roman-nu-a-fost-ucis-la-auschwitz-rabinul-alexandru-safran-si-prof-dr-alfred-harlaoanu-fost-sef-al-comunitatii-evreiesti-din-bucuresti-autorul-istoriei-un/

  Partea proasta e ca acesti conducatori ai evreilor de origine romana ce arunca cu noroi in Romania, prin impunerea in acel raport al holocasutului cum ca Romania este un stat endemic antisemitic precum si cifra nedovedita inca de documente de 400.000 de evrei ucisi de Antonescu, nu ar putea da raspuns, daca cineva i-ar intreba simplu: de ce cer evreii cetatenie romana si multi chiar doresc sa se reintoarca intr-o tara considerata de voi antisemita? Avem de a face clar cu un dublu limbaj cu scopul limpede ca victima sa fie culpabilizata pentru a i se reduce capacitatea de a manifesta opozitie. Asta se numeste manipulare, vezi cartea lui Izabelle Nazare Aga „Manipulatorii sunt printre noi” si in care culpabilizarea este unul din cele 30 de criterii de baza de recunoastere a manipulatorilor si a manipularilor. Recomand cartea evreului Finkelstein „Industria holocaustului” in care autorul descrie mecanismele de estorcare a popoarelor de bani.

 10. ioprotestatarul Says:

  Antonescu sa-si numere neuronii, el si mizerabilul ponta au mintit cu nerusinare poporul ca nu vor primi nici un tradator in struto-camila usl-inosilor. Vai de mama lor de gunoaie. TRAIASA REGELE!

 11. Roxana Iordache Says:

  Domnule Olteanu, sunteţi prea emoţional pentru nivelul dv. de înţelegere.

  Apropo, cum credeţi că revine Regele pe tron?

 12. Roxana Iordache Says:

  Ileana, au încurcat datele: de fapt, au fost 400000 de evrei salvaţi. 🙂

 13. Roxana Iordache Says:

  UPDATE!

 14. Radu Humor Says:

  Referitor la ce spune Ileana despre aducerea lui Stânişoară în PNL mi-am amintit de câteva cazuri, nu neaparat celebre, în care cei încornoraţi îşi aduceau amanţii nevestelor în propriile firme spre a-i putea supraveghea mai bine 😳
  Dacă se linişteau, bine, dacă nu, era mult mai uşor de realizat flagrantul 😉
  Şi cum politica-i curvă….

 15. johnson1312 Says:

  Ce ti-am zis ieri : Crin rules 😉

  Cat despre unguentali,te doare mintea arunca o fraza fara cap si fara coada dupa care cer cu insistenta sa aduci argumente solide daca ai obiectii ! Bine ca ma joc de vreo 8-9 ani pe ici,pe colo in politica online ca altfel imi crapa capul cu mamelucii astia….M-a blocat 3 zile FB pt ca i-am zis unui limbist al lui MRU ca s-a ars fara viza Shengen,nu-l mai primesc francezii la cersit…handicapat este adica ar indeplini conditiile tehnice,cu trecutul prin vami e mai nasol ! M-a reclamat si FB s-a conformat.Asta-i dreptate ? 😆

 16. Radu Humor Says:

  Moscova, februarie 1980, ora 3 noaptea, minus 40 de grade, coadă la carne, vreo trei sute de oameni.

  Pe la 5, apare măcelarul, care le zice:
  – N-o să vină multă. Am primit indicaţii de la Centrală să nu dau la evrei.
  Fără să protesteze, vreo patruzeci de oameni se desprind din coadă şi pleacă prin viscol.

  Pe la 7.30, măcelarul iese şi zice:
  – M-au sunat de la Comitetul municipal. O să fie puţină rău. Cică să nu dau la ăi care nu-s activisti de partid.
  … Peste o sută de oameni se retrag tăcuţi.

  La 11, măcelarul iese iar:
  – Am primit un telefon de la Kremlin. Vine doar un pic de carne. N-o să vând decât la foştii ilegalişti.
  Pleacă simplii membri de partid, rămân doar vreo duzină de indivizi, îngheţaţi bocnă.

  Atunci, măcelarul le spune la cei ramasi:
  – Dumneavoastră, elemente de baza ale partidului, o să înţelegeţi: nu e carne deloc. Puteţi să plecaţi.
  Ceea ce şi fac, abia mişcându-se. Nişte bătrâni ilegalişti n-o să protesteze!

  Totuşi, unul îi spune altuia, clănţănind:
  – Nu ştiu de ce, dar am senzaţia ca evreii sunt cei mai avantajaţi!

 17. virgilvirgil Says:

  Brava Crin ! Da-le Crin ! Tine-o Crin tot asa ! Si in curind PNL va face convent in loc de congres .
  Dar asta nu e nimic , acuma sa-l mai vad io p’ala care poa sa zica ca nu e FSN3 PNL ?!…
  Go,go,go,go Crin !
  Acuma io unul chiar nush de ce dracu nu fac o fuziune cu FSN 1 , adica cu pedeii ?!
  Ca tot o apa si un pamint si unii si altii …

 18. olimpiu65 Says:

  observ si eu ca pot mai mult….sa duc devreme ce ma uit la nevrozele tot mai dese ale lui Crin si polemicile de doi lei cu jurnalistii, basca recunoasterea faptului ca politica romaneasca smells like shit prin exemplele idioate despre tot felul de declaratii de kakao ale lui Ponta si Base!!!!

 19. Roxana Iordache Says:

  Postare nouă! 🙂

 20. Roxana Iordache Says:

  Virgile, eu am stat mult mai mult lângă Coposu decât tine. Crin e singurul care îi seamănă. Gândire strategică, viziune, compromis inteligent, care nu compromite decât adversarul. 🙂

 21. raduprajan Says:

  DE CE N-AM INTRAT IN SCHENGEN: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/03/06/de-ce-n-am-intrat-in-schengen/.

 22. stejarul Says:

  Roxana, nu fac deductii abstracte doar observ. Ce vad e ca guvernul pontadoi (in cazul asta ma refer in special la fenechiu) se poarta ca un guvern nelegitim. Sunt disperati si se panicheaza rau cand vine vorba de proteste. Daca punem la socoteala faptul ca acest guvern are in spate voturile „dreptatii pana la capat” in timp ce el este „guvernul coabitarii” cu hotiile PDL, este intradevar un guvern nelegitim.

  Romanul se trezeste mai greu. Intr-o alta tara, intoarcerea cu 180 de grade a lui „ponta 70%”imediat dupa alegeri s-ar fi soldat cu proteste in strada si alegeri anticipate. Chiar daca romanul se trezeste greu, isteria iiegitimului fenechiu &Co nu e de natura sa potoleasca revoltele iar in cazul in care astea se vor generaliza va fi prapad.

 23. stejarul Says:

  Jur ca dancu a inventat penibilitatea! E maestru!

 24. Roxana Iordache Says:

  Stejare, e doar un bovaric. 🙂

  Tu de fapt ştii ce vrei? 😛

 25. stejarul Says:

  Stiu ce vreau: dreptate pana la capat! si asta exclude coabitarea.

  Ma distreaza disolutia PDL mai ales prin prisma faptului ca ei au dizolvat PNTCD si atentau si la PNL, dar ma uit la voi cum va entuziasmati fara sa observati ca incet incet prin hotiile/magariile guvernului pontadoi, USL devine tot mai oranj.

  Se dau milioane pentru furat clanului mafiot clujean (si cate alte milioane nu stim unde se duc) in timp ce se taie masiv banii de la sanatate, oamenii incep sa protesteze, unii isi pun capat zilelor, DNA si Parchetul general e tot al lui basecu la aproape un an de cand USL a preluat guvernul SI ASTA NU DIN CAUZA LUI BASESCU , oamenii oranjgutanilor sunt tot pe functii in minstere , salarii perverse „de criza” la posta, cfr tarom si ponta e „deranjat” …indispus 🙂 la aflarea vestii , cu alte cuvinte se duce totul de rapa in lipsa unei maini forte anti-hotie in guvern dar avem o mana forte (sau mai multe maini) antiproteste. Cu alte cuvinte avem un guvern ce coabiteaza cu orangutanii/hotii si care refuza orice coabitare cu populatia. Ce vad e de rau. Vad ca suntem pe drumul unei apocalipse pentru ca asta se va intampla cand se atinge masa critica anti USL pentru ca oamenii nu mai au optiune in clipa aceea.

 26. stejarul Says:

  Si totusi la unii inca le pasa! Un gest frumos. Pacat ca e singular.

  http://www.cotidianul.ro/pc-condoleante-familiei-strungarului-bozdog-208273/

 27. Roxana Iordache Says:

  Stejare, ştiu, n-am vrut să scriu. Dumnezeu să-l ierte, la El totul e cu putinţă! 😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: