VON KILLINGER E OBRAZNIC

Ambasadorul Germaniei a dat un comunicat pentru care ar trebui declarat non grata. Să vedem şi noi ce se întâmplă. Boii de la bicicletă.

A debitat nişte aroganţe de Al Patrulea Reich, zicând că pentru admiterea ţării noastre în Schengen nu e suficientă îndeplinirea criteriilor general-valabile, ci mai trebuie şi altele, special pentru români, că aşa vrea şunca lui Merkel, pentru campania electorală de la ei din ţară.

Printre care că n-ar fi stat de drept şi alte băseli. Păi nu e stat de drept pentru că la putere îl ţineţi voi pe Băsescu. Pe aparate.

Pune mâna şi citeşte „Baroane”!

Cât de tristă a ajuns Germania!

Ar fi o copilărie să-i urez lui Merkel eşec în alegeri. Schulz e doar faţa socialistă a aceleiaşi monede.

Dacă România va continua să stea în poziţia patrupedă gen Ponta-Băsescu, în curând nu va mai exista ca stat.

UPDATE. Apropo, ce sumă datorează Germania, României?

Reclame

11 răspunsuri to “VON KILLINGER E OBRAZNIC”

 1. VON KILLINGER E OBRAZNIC » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. mariusnyc Says:

  Cred ca s-a referit si la infuzia de pasapoarte UE aruncate peste Prut , in rusofonie , Cetatenie contra voturi . 98% au votat chioru’ si PD

 3. johnson1312 Says:

  EXCLUSIVITATE: Kovesi şi Morar nu au nimic de spus?
  Adevăratul motiv pentru care nu suntem primiţi în Schengen
  Acasă » Actualitate

  Trio Toxic
  Întreaga presă română a ignorat o frază cheie din interviul dat de ministrul de interne german şi care stă la baza veto-ului privind aderarea României în Schengen. O frază care totodată aruncă în aer toată propaganda portocalie şi a Palatului Cotroceni legată de respingerea aderării în baza raportului MVC din ianuarie 2013.

  O afirmaţie cu subiect şi predicat

  În interviul acordat duminică 3 martie revistei Der Spiegel, ministrul de interne german, Hans-Peter Friedrich, face următoarea precizare când este întrebat care sunt motivele pentru care ameninţă cu un veto România şi Bulgaria: „Cel mai recent raport anual a înregistrat progrese, dar nu suficiente. Ca și mai înainte Bulgaria și România trebuie să lupte cu hotărâre împotriva corupției. Cine îşi procură prin mituire viza ar putea călătorii în Germania fără controale suplimentare”. Această formulare lipşeşte din întreaga presă română, deşi interviul din Der Spiegel a fost comentat şi răscomentat (o menţiune s-a făcut totuşi abia ieri seară în emisiunea Subiectiv la Antena3 – n.a.).

  Deci principalul motiv pentru care Germania se opune aderării în Schengen îl reprezintă, punctual, actul de corupţie al unor mici funcţioari publici (dar tot corupţie se cheamă, indiferent de nivel), care prin fraudă sunt bănuiţi că acordă vize cetăţenilor non-UE, pentru a le facilita accesul în Occident în general, şi în Germania în special. Această declaraţie a lui Friedrich aruncă în aer şi demontează totodată propaganda portocalie şi a Palatului Cotroceni care, imediat au legat intenţia de veto de raportul MCV din ianuarie.

  http://www.cotidianul.ro/adevaratul-motiv-pentru-care-nu-suntem-primiti-in-schengen-208155/

 4. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Si cand demareaza oficialii romani demersurile pentru restituirea imensei datorii ?
  Pertinente si penetrante cuvintele tale, Roxana.
  Von …oarecare, go home.
  Esti persona non grata si tu si cancelara, cancelaria, ta.
  Cu tara n-am nimic, cu actuala ei putere politica, da.

 5. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  lipseste nu, inainte de cancelaria. Graba, bat-o vina.

 6. Ovidiu Says:

 7. Donkeypapuas Says:

  Germania – cu RDG–ista merkel în frunte – îşi dă aere de mare putere imperialistă. Îi înjură pe greci, îi face clovni pe italieni, leneşi pe spanioli, se încruntă la francezi iar pe noi (şi pe bulgari!) ne ia la sictirit. Şi ameninţă cu veto.

  N-ar fi o idee mai bună să ne facem propriul nostru spaţiu comun? Să le propunem bulgarilor şi grecilor pentru început; apoi să căutăm colaborarea cu Italia şi Spania. Şi să-i lăsăm pe urmaşii lui Hitler cu spaţiul lor vital până s-or sătura şi nordicii de ei.

 8. Ileana Andersson Says:

  Germania datoreaza Romaniei cam 19 miliarde de euro in moneda actuala dupa ce s-au adaugat si dobanzile aferente perioadei de 65 de ani. Aceasta datorie nu poate fi stearsa prin tratatul de la Paris din 1947 caci se refera la tratatul economic de dinaintea celui de al doilea razboi mondial.

 9. bmarinescu41 Says:

  Sunt de acord cu tine 100% !!!
  Dar,pe de altă parte,nimeni n-ar avea curajul să lase paza frontierelor sale pe mâna vameşilor români,mai ales la graniţele cu Moldova şi Ucraina !!! Contrabanda,geamantanele cu şpagă,mita şi uriaşa corupţie din vămile româneşti sperie pe oricine,nu numai pe nemţălăi !!! Ai cumva alt punct de vedere???Se simt muuult mai bine cu ungurii şi polonezii paznici ai frontierei de est a mUE!!!

 10. Roxana Iordache Says:

  Bogdane, nu confunda, ca Băsescu, o frontieră a Uniunii Europene cu o frontieră Schengen. România ESTE frontiera de est a UE.

 11. harlau625 Says:

  Abia acum se vede cata dreptate avea la vremea respectiva Franţa şi Marea Britanie care nu au dorit reunificarea Germaniei, iată o informaţie reconfirmată oficial. Pe data de 11 septembrie, Londra a desecretizat documente din care rezultă că preşedintele francez Francois Mitterrand o avertizase pe Margaret Thatcher că o Germanie reîntregită ar putea “dobândi mai mult teren decât Hitler”, arată “Financial Times”.
  http://eleonora-lisnic.blogspot.ro/2009/09/francois-mitterrand-si-margaret.html

  Si cata dreptate au avut!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: