PONTA NUMĂRĂ OUĂLE LA RTV. DÂNCU A MAI NENOROCIT UN PREMIER, ARE EXPERIENŢĂ :)

Ponta Daciana copii rtv

Îmi amintesc motivul pentru care Adrian Năstase avea imagine ostilă. Din cauza campaniei lui Dâncu, prin care îl ţinea pe premierul de atunci în prim-plan mediatic, până la hipersaturaţie.  Diferenţa e că atunci PR-ul promova cultul personalităţii arogante, ironice, distante.

Acum, Dâncu îl vinde pe Ponta sub dublu aspect, stahanovist-autoritar la serviciu şi uman, cordial, apropiat în rest. Imagine pregnantă de familist care trăieşte normal (fără legătură cu vacanţele exotice finanţate de amicul Ghiţă). Om ca toţi oamenii, „om popular” ajuns prim-ministru. Motiv pentru care merge inclusiv la emisiuni mondene, îşi trimite mama la Antena 3 şi nevasta la RTV.

Duminica seara, Daciana asistă un bucătar – pardon, chef! – la Răitaru, pe urmă, chiar găteşte un pic, după ce oficina a dat imagini filmate cu Ponta pe lângă un cofraj cu ouă şi în fotografii de la mare, cu copiii – şi supraponderal, spre deosebire de silfida Daciana, care trebuie să prindă momentul şi să relateze modul bio în care îşi ţine soţul la cură de slăbire.

Daciana sincer e fată bună, sinceră, agreabilă, un europarlamentar serios, un top model ocazional de-o senzualitate inaccesibilă, o mamă bună nu doar pentru Irina ei. Partea proastă e că nu pare a şti cât costă un borcănel cu miere atunci când o recomandă cu seninătate mamelor ca înlocuitor de zahăr în familie. Şi nici ce preţ au legumele şi fructele ideale pentru o masă sănătoasă.

Plus salata publicitară PSD cu Maior şi Tănăsescu (n-a îndrăznit cu Oprescu şi Florin Georgescu şi l-a omis pe Adrian Năstase). PR-ul lucrează subliminal la delimitarea de USL.

Dâncu a mai nenorocit un premier, are experienţă în materie. Chiar dacă a învăţat din eşecul anterior să schimbe imaginea, eliminând distanţa faţă de public, el repetă campania agresivă de sufocare mediatică. Tot un cult al personalităţii, care până la urmă duce la o reacţie de respingere.

E o vorbă românească: mai rara vedere e mai cu plăcere.

Reclame

6 răspunsuri to “PONTA NUMĂRĂ OUĂLE LA RTV. DÂNCU A MAI NENOROCIT UN PREMIER, ARE EXPERIENŢĂ :)”

 1. PONTA NUMĂRĂ OUĂLE LA RTV. DÂNCU A MAI NENOROCIT UN PREMIER, ARE EXPERIENŢĂ :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Mihai Hristea Says:

  Rox, Ponta e gras de-a binelea de ceva timp! Teoretic, supraponderal sunt si eu – 85kg in loc de max82. 😀

 3. ioprotestatarul Says:

  Ascultati inregistrarile!
  http://www.romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/03/procurori-politicieni-si-crima.html

 4. olimpiu65 Says:

  eu ,,ma risc” sa repet ce am mai spus: PR-ul nu tine loc dezastrului eocnomic ce se va abate anul acesta si va da peste cap bugetul optimist marca Voinea! din nou din USA vin vesti rele, iar UE va resimti si acest soc peste neputinta ei de a se rupe de vesnicul mars, in ritm de fanfara, german, iar Romania dependenta de aceste piete si colonie a capitalului occidental va fi mai mult decat naucita
  Ponat vad ca este total dezorientat, declaratiile lui tradeaza diletantism si ma intreb ce naiba fac atatia consilieri basca secretari de stat pe domeniul economic… apropos unde e promisiunea reducerii aparatului bugetar,sapte secretari de stat la Economie???

 5. Sandi Says:

  Fostul amant al moderatorei aleia de la RTV ( fosta la RealitateaTv)
  varsa venin pe blogul personal :

  http://www.pesurse.ro/#!/2013/03/04/eful-cancelariei-prezideniale-renunarea-la-schange/

  Un nenorocit de frustrat care la un moment dat dorea sa devina( impins de Basea ) presedintele PSD ! Acum linge continuu la Cotroceni !

 6. mariusnyc Says:

  Supraexpunere pina la voalare , E de bine. De ce m-as supara pe Dancu si grupul sexy de la Klausenburg, cand nu fac altceva decat sa-si manance copiii de cruzi ? 😉

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: