BĂSESCU SPUNE LUCRURI SMINTITE

Băsescu a ieşit la conferinţă de presă şi s-a lăudat că a băgat România în căcat – în mod abuziv, fiindcă nu avea atribuţii de natură să angajeze ţara noastră în proiecte sinucigaşe, precum tratatul de guvernanţă fiscală.

Pe urmă, a pledat pe viaţă şi pe moarte pentru Schengen şi euro 😯 – trebuie să fii ori prost, ori ticălos să vrei să adopţi moneda falimentului -, susţinând că fără cele două, nu suntem integraţi european. Şi nici nu avem „frontieră reală UE”. 😯

A zis că „România trebuie să facă parte din sistem”, „să se agaţe de partea dură a UE” şi „pentru asta nici un sacrificiu nu e prea mare”.

Şi toate imbecilităţile-astea le-a susţinut doct, chiar spunând că vorbeşte ca unul care se pricepe.

Păi eu zic că un obiectiv preferabil e să fim la fel ca Regatul Unit, care nu e nici în Schengen – cum nici Irlanda căreia i-a revenit conducerea Uniunii Europene – şi nici euro n-are de gând să adopte vreodată.

Şi ca şi cum nu era destul, dezaxatul a salutat „flexibilizarea premierului Ponta”, afirmând că cel puţin şapte state ar fi votat împotriva aderării României – ba poate chiar mai multe s-ar fi luat după Germania, „pe motiv de MCV”. 😯

După care a zis că „unii parteneri europeni sun supăraţi” pe motiv de corupţie. Şi că trebuie să fie justiţie imparţială.

Şi cine nu dă voie Justiţiei să deschidă cauzele penale ale lui însuşi? Ale Udrei-Cocoş, Videanu, Boureanu şi ale celorlalţi „potenţiali corupţi” din PD-L. Şi de oriunde ar fi.

Şi cine e la butoanele Justiţiei, de nu e imparţială? Şi cum de mii de judecători depun mărturie în acest sens prin voturile lor contra aservirii sistemului judiciar.

Aservire băsistă. Iar nesimţitul vorbeşte de „miniştri penali”, „parlamentari penali”. Asta ce e, nu e indicaţie către Justiţie? Sau ce?

Deci, băi pârţulete, ia pune-te tu la dispoziţia Justiţiei! Şi pe urmă vorbeşte.

E caz clinic decompensat, iar – era să zic, opoziţia – liderii USL n-au sânge să ne scape de el şi de sistem. Pentru că fac parte din el.

Cu un Crin nu se face primăvară.

Reclame

27 răspunsuri to “BĂSESCU SPUNE LUCRURI SMINTITE”

 1. mariusnyc Says:

  ARMAGEDON 0215
  „Se cunoaste clar faptul ca de luni bune structurile suport de filaj si tehnic nu mai lucreaza pentru documentarea cazurilor aflate in lucru la structurile informative, ci sunt folosite pentru a monitoriza oameni politici sau adversari personali ai lui Gelu Oltean, oameni care ii ameninta in vreun fel functia, interesele personale sau ale grupului pe care il reprezinta. Aceste monitorizari ilegale au fost mult mai intense in mandatul dlui Ioan Rus decat acum cand sunt mai prudenti. Un exemplu elocvent in acest sens este si documentarea intalnirilor si monitorizarea convorbirilor procurorilor George Balan, Marcel Sampetru si seful SIIPI Ilfov Mihai Vlad. In cadrul acestei documentari fiind intreceptat inclusiv premierul Victor Ponta, iar viaDNA, cu ordin de la Cotroceni, stenogramele au ajuns in presa”

  http://www.puterea.ro/articol/armaghedon_0215_informatii_despre_reteaua_coruptului_gelu_oltean_seful_dgip

 2. mariusnyc Says:

  Daca omusorul asta e acuzat de tradare, Basescu trebuia bagat in lanturi de mult

  Czech President faces treason charge

 3. Bordelezu Says:

  @Roxana Iordache
  Intrai pe net acum şi habar n-am despre ce s-a mai întâmplat astăzi, dar ce spui tu, zici bine. 😀
  Începusem un serial de anticipaţie pe blog, dar n-am avut timp să-l continui, pentru că am avut treabă. Se pare că realitatea bate anticipaţia ! 😀
  Să fii iubită!

 4. Radu Humor Says:

  Am vrut să trimit un comentariu acum vreu 6 ore, dar văd că fusesem deconectat automat. Dacă nu postez 1 zi sau două trebuie să mă relogez !
  Până la urmă o să încerc să-l refac, deşi ca prima dată se poate să nu fie (doar în acest caz 😉 )
  Şi fără aceste ultime două postări ( ce nu apăruseră atunci când am pierdut comentariul) am remarcat că Roxana Iordache este într-o formă de zile mari !
  Şi deoarece ştiu că ea se împotriveşte cu o încăpăţânare demnă de cauze mai bune, să apară în massmedia românească acolo unde-i e locul, prin finele şi curajoasele analize pe care le face ( parcă dincolo pusesem şi „inteligente”, dar nu sunt sigur 😉 ), e treaba ei.
  Uneori îmi vine a-i da dreptate, de cele mai multe ori, nu !
  Numai că această lipsă din peisajul gazetăresc, mai ales când vine vorba de analize politice, a Roxanei aduce prejudicii multora dintre noi !
  Şi nemeritate beneficii lui Băsescu şi ai lui :mrgreen:
  Nu pot să cred că nimeni de la vârf ( media si politic, ) nu observă lipsa ei din peisajul jurnalistic şi nu fac tot ce depinde de ei pentru a-i înfrânge dorinţa de a se menţine într-un semianonimat (că o fi „Roxania” un blog excepţional, dar câţi au parte de efectul lui benefic şi tonic, mai ales în actualele condiţii socio-politice!).
  Acolo am încheiat altfel, dar aici mă mulţumesc să întreb doar:
  Qui prodest ?!
  Că mie unuia – nu !
  Şi cred că mai sunt şi alţii ca mine ….

 5. olimpiu65 Says:

  poate ca nu pricep eu din marea intelepciune cotrocenista dar eu asa deduc: Base a gavarit cu Ponta iar carlanul a adoptat o pozitie mai flexibila in problema Romania -Germania via Schengen
  ce minunat lucru pactul de coabitare!!!!!

 6. R.Daniel Says:

  „Păi eu zic că un obiectiv preferabil e să fim la fel ca Regatul Unit, care nu e nici în Schengen – cum nici Irlanda căreia i-a revenit conducerea Uniunii Europene – şi nici euro n-are de gând să adopte vreodată.

  Ideea Regatului unit e interesanta, desi nu stiu cat de fezabila; nu stiu daca poate fi aplicata intr-un viitor previzibil.

 7. Jan Pantelimon Says:

  Basheala balet pe damigeana nationala . Ponta a fost cosher ? Daca nu stii raspunsul , intreab-o pe d-na Naum , recte ma-ta !

 8. Radu Humor Says:

  Adevăratul motiv al refuzului Germaniei, în afară de simpatia mai mult decât interesată pentru Băsescu care ne-ar vinde şi degeaba , este disconfortul social produs de ţiganii români, dar pentru a nu redeschide iar probleme cu Holocaustul preferă să găsească astfel de chichiţe, complet inacceptabile dacă ne-am fi impus de la început ca parteneri egali şi nu ca slugi !

 9. R.Daniel Says:

  Un par anormal spune lucruri traznite la Antena 3. Probabil ca e vorba doar de efectul de meteorit, pentru ca de data asta asteroidul a trecut fara a produce efecte…

 10. Sandi Says:

  Gadea s-a cacat pe el cu Ignatenko asta ! Dupa atata reclama toata ziua !!!

 11. Sandi Says:

  Ha-ha-ha ! Ziaristul Gaetan din SUA i-a trantit mucii in fasole marelui smecher Ignatenko ! Care a devenit foarte nervos cand a fost intrebat daca l-a cunoscut pe Basea la Anvers sau daca l-a intalnit imediat dupa ’90 !

 12. ciuhuhu Says:

  Roxana, sictir in pizda ma-tii, sugi toate pulele din lume retardato, cine-n pizda ma-tii ti-a dat dreptul sa interzici dreptul la libera exprimare pe forumuri?!

 13. plano Says:

  Adevaratul motiv pentru care Bulgaria si Romania nu vor intra prea curand in Schengen este cel expus de europarlamentara R Weber: nesiguranta care vine din Grecia, un adevarat schweitzer pentru granitele UE.
  Controalele de la granitele terestre bulgare si române ar disparea daca si cele 2 tari ar intra in Schengen.
  Asa ca ….vor inventa mereu motive de neaderare cit timp Germania va intalni la București guverne slabe si un weinte Pussy ca Basescu.

 14. BĂSESCU SPUNE LUCRURI SMINTITE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 15. Radu Humor Says:

  Ce ai ciuhufutute ?!
  Te-ai dezechilibrat iarăşi ?
  Ai rămas doar într-un singur neuron 🙄
  Ăla din stînga, că pe dreptul l-ai pierdut 😉

 16. Leiba Bronstain (@Ghighienisvili) Says:

  @ciuhuhu: Singurul lucru pe care-l putem face in prezent in fata puterii colosale a jidanilor este sa fim constienti de ea, sa cercetam resorturile urii incrancenate pe care ei o poarta goim-ilor (Talmudul sau Shulhan Arukh-ul ofera nenumarate mostre in acest sens) si – da! – sa postam comentarii pe aceasta tema, care sa deschida ochii si altora.
  Atat putem face acum. Dar e foarte mult – Celine scria (in „Calatorie la capatul noptii”): „Cea mai mare infrangere, in toate cele, e sa crapi fara sa stii ce anume te-a facut sa crapi si, mai ales, fara sa-ti dai seama cat de mare poate fi ticalosia oamenilor”.
  Faptul ca Roxana Iordache ne sterge sau ne baneaza nu arata decat ca-i este teama, la fel ca si lui Ghita Bizonu’. Teama ca ar putea fi ostracizata, expediata de political-corectii de serviciu ai pseudo-democratiei iudeo-masonice in zona considerata insalubra a „antisemitilor”. Eticheta de „antisemit” este in ziua de azi similara celei de „dusman al poporului” aplicata de calaii „democratiei populare” (ramasi fireste nepedepsiti in lipsa unui proces al comunismuluii si urmare a emigrarii lor masive in Israel)..
  Unde greseste Ghita Bizonu’ (i-am citit comentariile la o alta postare) este in a crede ca daca nu exista comentarii pe chestiunea evreiasca, atunci nici sionistii, „kahalistii”, holocaustologii si „antiantisemitologii” (vorba lui Goma) nu mai au de ce sa se lege si sa-si strige minciunile despre „antisemitismul romanesc”. Fals. Iudaicii au nevoie permanenta sa pozeze in victime (desi au fost si sunt calai), iar pentru asta inventeaza antisemiti, daca nu-i multumeste „oferta” de pe piata.
  In ceea ce ma priveste, consider ca tema „pro/antiBasescu” (nu ma numar printre cei care au mers la referendum, dar nici printre cei care l-au votat pe Basescu) este o joaca de copii tafnosi fata de drumul fundamental gresit, al pierzaniei, pe care a apucat Romania condusa de iliesti, constantinesti, basesti, in curand antonesti, aflati cu totii la ordinele Marelui Paduche Planetar.

 17. Florea Martin Says:

  @ciuhuhu: Singurul lucru pe care-l putem face in prezent in fata puterii colosale a jidanilor este sa fim constienti de ea, sa cercetam resorturile urii incrancenate pe care ei o poarta goim-ilor (Talmudul sau Shulhan Arukh-ul ofera nenumarate mostre in acest sens) si – da! – sa postam comentarii pe aceasta tema, care sa deschida ochii si altora.
  Atat putem face acum. Dar e foarte mult – Celine scria (in „Calatorie la capatul noptii”): „Cea mai mare infrangere, in toate cele, e sa crapi fara sa stii ce anume te-a facut sa crapi si, mai ales, fara sa-ti dai seama cat de mare poate fi ticalosia oamenilor”.
  Faptul ca Roxana Iordache ne sterge sau ne baneaza nu arata decat ca-i este teama, la fel ca si lui Ghita Bizonu’. Teama ca ar putea fi ostracizata, expediata de political-corectii de serviciu ai pseudo-democratiei iudeo-masonice in zona considerata insalubra a „antisemitilor”. Eticheta de „antisemit” este in ziua de azi similara celei de „dusman al poporului” aplicata de calaii „democratiei populare” (ramasi fireste nepedepsiti in lipsa unui proces al comunismuluii si urmare a emigrarii lor masive in Israel)..
  Unde greseste Ghita Bizonu’ (i-am citit comentariile la o alta postare) este in a crede ca daca nu exista comentarii pe chestiunea evreiasca, atunci nici sionistii, „kahalistii”, holocaustologii si „antiantisemitologii” (vorba lui Goma) nu mai au de ce sa se lege si sa-si strige minciunile despre „antisemitismul romanesc”. Fals. Iudaicii au nevoie permanenta sa pozeze in victime (desi au fost si sunt calai), iar pentru asta inventeaza antisemiti, daca nu-i multumeste „oferta” de pe piata.
  In ceea ce ma priveste, consider ca tema „pro/antiBasescu” (nu ma numar printre cei care au mers la referendum, dar nici printre cei care l-au votat pe Basescu) este o joaca de copii tafnosi fata de drumul fundamental gresit, al pierzaniei, pe care a apucat Romania condusa de iliesti, constantinesti, basesti, in curand antonesti, aflati cu totii la ordinele Marelui Paduche Planetar.

 18. Roxana Iordache Says:

  Labă tristă, mie nu-mi e frică decât de Dumnezeu. Tribalismul anarhic care guvernează obsedaţii rasişti serveşte perfect cauza pe care îşi fac iluzia că o combat. Unii chiar o alimentează deliberat, sub acoperirea antievreismului stupid. În această privinţă, sunt de acord cu @Ghita Bizonu.

 19. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Ţi-a răspuns la postarea anterioară:

  https://roxanaiordache.wordpress.com/2013/03/04/schengen-un-motiv-de-demitere-directa-a-lui-basescu-dar-ponta-o-flescaie-din-nou/#comments

 20. Florea Martin Says:

  @Roxana Iordache: Te inseli, si aduc doua exemple. Iata-l intai pe Elie Wiesel, a carui familie a fost saltata de honvezi din Sighetul ocupat de horthyisti pentru a fi dusa la Auschwitz. Asta nu l-a impiedicat sa scrie cu nerusinare (in „Toate fluviile curg in mare”) minciuna aberanta ca jandarmii romani sunt cei vinovati de deportare si nici sa strige in Parlamentul Romaniei ca „Romania a ucis, a ucis, a ucis!”. Al doilea exemplu e Dan Sova, care dupa ce a sustinut cu curaj Adevarul in emisiunea mizerabila a mizerabilului Andrei Gheorghe – anume ca Armata Romana nu a omorat evrei la Iasi in iunie 1941 – a fost anatemizat de intreaga mass-media si, supus probabil la presiuni infernale, poate chiar amenintat cu moartea, a retractat.
  Astea nu sunt glume. In plus, tu, Roxana, spre deosebire de noi, ceilalti care comentam pe blogul tau, nu folosesti nickname-uri… De aceea am apreciat atat de mult luarea ta de pozitie in cazul interviului luat de „Adevarul” lui Radu Ioanid.
  In alta ordine de idei, vreau sa-ti cer scuze pentru jignirile, de multe ori incalificabile, pe care ti le-am adus de cand scriu pe acest blog. Fac acest lucru in mod unilateral, nu astept reciprocitate, M-am lasat si eu prins in joaca de copii tafnosi de-a „pro/antiBasescu”. Totusi, daca indemnul-reclama al blogului tau – „Poftiti, blogu-va. Si carcotiti” – mai este valabil, voi continua sa mai poftesc sa carcotesc, fara a recurge la insulte in nicio circumstanta

 21. virgilvirgil Says:

  Din pacate Gica , ti-ai facut-o cu mina ta …
  Te-ai dat in stamba si ti-ai pus poalele in cap fara motiv .
  Roxana are iata tot dreptul sa te excluda de la discutii .
  Si doar te-am rugat sa fii mai cu atentie la limbaj …

 22. virgilvirgil Says:

  Florea Martin …
  Sunt de acord cu tine , amicul Gica totusi sare calul cind se pune pe injurqaturi ca la usa cortului .
  Ma si mir , nush ce o fi cu el , il stiu un baiat de isprava ..
  .

 23. plano Says:

  @Florea, fundamentalistul
  De multa vreme nu te mai citisem, de pe timpurile cand inverzeai forumurile Jurnal National si Ziua. De pe atunci nu mai ctisem in virtual despre goimi.
  Nu mi-e rusine sa afirm ca sunt nationalist, dar un fir de rationalitate tot mai am ca sa nu cad in pacatul tau de a crede ca evreii sunt vinovati de toate necazurile trecute si prezente ale lumii planetare.
  Cei ca tine nu fac altceva decat sa demonstrati ca, asa cum exista fundamentalism islamic si ultraradicalism mozaic, asa exista si fundamentalisti crestini.

 24. Radu Humor Says:

  Păi, nu trebuie să existe un echilibru în toate ?! 😉

 25. Roxana Iordache Says:

  Radu Humor rules! 😆

 26. ciuhuhu Says:

  Dumnezeu e cu noi cei ce spunem adevarul intotdeauna!

 27. ciuhuhu Says:

  IN VINO VERITAS, eram beat cind am scris comentariul adevarat adresat Roxanei, condimentat cu cuvintul pizda.

  PS. Florea Martin alias L. Bronstein si Virgil politicianul care-mi place, Dumnezeu e cu noi in fiecare clipa pentru ca spunem numai adevaruri!

  Evreii-s cei mai mari hoti si escroci din Univers, cu putine exceptii!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: