SRI, PE CULMILE RIDICOLULUI: DECLARAŢIE IRESPONSABILĂ, DUPĂ ANUNŢUL PRIVIND ANCHETAREA ACTELOR DE POLIŢIE POLITICĂ

Tocmai mă pregăteam să salut anunţul că – în sfârşit! – se iniţiază o anchetă cu privire la actele de poliţie politică, anchetă parlamentară, la nivel senatorial. Iniţiatori, senatorii PNL Corneliu Dobriţoiu şi Sorin Roşca Stănescu, în acord cu preşedintele Crin Antonescu. YESSS! Şi sigur, un zâmbet anticipat la gândul reacţei din partea serviciilor, previzibil-diversionistă.

Reacţia a urmat imediat, dar nu-mi imaginam să fie atât de stupidă şi iresponsabilă. Pe cât de hilară, pe atât de periculoasă prin implicaţiile privind siguranţa naţională.

A ieşit la rampă însuşi SRI, emiţând enormitatea iresponsabilă că România e supusă unui atac cibernetic de proporţiile caracteristice unui AUTOR STATAL! 😯

Ca de obicei, Sorin Sava, purtătorul de cuvânt al SRI, a demonstrat că e alegerea perfectă pentru statutul de comunicator care să nu comunice nimic, niciodată. Şi să acopere în acest fel imbecilităţile propagate de serviciul presupus inteligent al cărui angajat este.

Maior şi Coldea s-or fi gândit la consecinţele unei asemenea declaraţii? În general şi în particular, or fi gândind? La altceva decât poliţia politică în slujba sistemului băsecurist?

Ancheta parlamentară trebuie să fie dură şi să se extindă şi asupra intoxicărilor mediatice lansate de servicii, care constituie tot o formă de poliţie politică, menită să justifice poliţia politică.

Adică, hai să spunem că suntem ţintă teroristă şi să expulzăm „teroriştii” în loc să-i reţinem, şi hai să spunem că suntem în prag de război – că asta înseamnă „atac cibernetic cu autor STATAL” – şi hai să mai spunem şi cum deranjează presa serviciile în activităţile lor patriotice,  ca să justificăm cele peste 8000 de mandate de urmărire informativă pe motiv de siguranţă naţională şi mai ales, să motivăm ascultările ilegale, filajele şi celelalte acte de poliţie politică: într-un stat pretins de drept.

Declaraţia iresponsabilă a SRI e o tentativă disperată de a acoperi acte de-o gravitate colosală, cum a fost urmărirea informativă ilegală a unui judecător, domnul Neacşu, pentru verticalitatea lui de magistrat care nu acceptă aservirea justiţiei în interese politice care aduc atingere siguranţei României.

Comisia senatorială n-are voie să fie o glumiţă care îngroapă o problemă capitală, ci să acţioneze cu toată seriozitatea, în aşa fel încât să se facă lumină asupra poliţiei politice care sapă la temelia intereselor naţionale. Poate aflăm şi câţi procurori, şi câţi judecători din clientela băsistă sunt colaboratori ai serviciilor. Şi câţi dintre ei sunt condiţionaţi prin şantaj. Şi mai ales, cine – în aşa fel încât să fie excluşi din sistemul judiciar.

Şi poate aflăm şi cu ce se ocupă, de fapt, SIPA, serviciul secret înfiinţat de Monica Macovei, agent al denigrării şi discreditării României.

Reclame

7 răspunsuri to “SRI, PE CULMILE RIDICOLULUI: DECLARAŢIE IRESPONSABILĂ, DUPĂ ANUNŢUL PRIVIND ANCHETAREA ACTELOR DE POLIŢIE POLITICĂ”

 1. mariusnyc Says:

  Si mass media joaca la pas dupa partitura gloabelor promovate in servicii , ti-e scarba sa mai deschizi tembelizorul. Lepre abjecte !

 2. olimpiu65 Says:

  basismul si slugoii in metastaza!!!

 3. olimpiu65 Says:

  E delirium tremens, se pare ca Raitaru a scos un videoclip de promovare a social-democratiei cu Ponta si Maior la inaintare, iar SRI tipa ca din gura de sarpe ca e inadmisibil sa se faca asa ceva…

 4. SRI, PE CULMILE RIDICOLULUI: DECLARAŢIE IRESPONSABILĂ, DUPĂ ANUNŢUL PRIVIND ANCHETAREA ACTELOR DE POLIŢIE POLITICĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 5. johnson1312 Says:

  Mama Cămătarilor : Stolojan vindea pahare de cristal la Istanbul 😆 😆

  http://www.dcnews.ro/2013/02/mama-camatarilor-stolojan-vindea-pahare-de-cristal-la-istanbul/

 6. Jan Pantelimon Says:

  In 89 Radu cel Frumos ; .ne atacau agenturili straine . In 2013 Traian cel Hidos; ne ataca cibernetic entitati statale .Continuitate manierist securista cu grav deficit cognitiv Cat de curand ii vom sufoca din dragoste .pe baieti .

 7. Radu Humor Says:

  Am priimit pe mail articolul lui Andrei Pleşu „România în chiloţi”
  Rar mi-a fost dat să constat atâta ipocrizie din partea unuia ce se vrea analist, formator de opinie ş.c.a. !
  Ai certitudinea că toată pălăvrăgeala ce se vrea plină de griji vis-a-vis de „educaţia” ce se face prin massmedia televizată ( pe cealaltă nici n-o bagă în seamă, de unde am putea trage concluzia că-i OK!)i este încropită doar pentru a rămâne în graţiile lui Băsescu, răspunzând astfel şi unor ordine oculte venite pe căi doar de el ştiute (crede el 🙄 ).
  Până la urmă în afară de realitatea caragialească a lui Gigi Becali şi regretul, mai mult reproş că cineva l-a huiduit pe Băsescu de Ziua Naţională ( crimă de lezmajestate 😉 ), nu aflăm decât ceea ce ştim, şi de care am învăţat să ne ferim, fiecare cum putem ( mulţimea de ştiri şi showuri discutabile de la TV) şi care până la urmă au început chiar de pe vremea când Pleşu era unul dintre cei mai băgaţi în seamă consilieri ai lui Băsescu ( e drept că uneori mai era băgat şi-n altă parte, sau însoţit la plecare de scrumiere sau sticle nu pe de-a întregul goale, precum alte arătări ce i s-a părut că le-ar fi văzut prin Palatul devenit punct terminus la miez de noapte a fostei şi probabil viitoarei ţiitoare a frâielor a ceea ce a mai rămas din făcătura PD-L, un fel de „azi aici, mâine-n Focşani…”, totdeauna după bani, dar de furat, sau de împrumut ( că doar plătim după ei vreo 2-3 generaţii :mrgreen: ), nu câştigaţi cinstit ).
  Numai că voluminosul analist ar trebui ca înainte de „români în chiloţi” ( ştiu că-l oripilează imaginea, dar nu toţi sunt atât de deformaţi, nu numai ideologic, precum el 🙄 ) să observe mulţimea de „analişti în pamperşi”, care se scapă pe ei ( mai des decât cei care sug la sânul propriilor mămici, şi nu la ugerul diverselor instituţii culturale, pe bani publici, precum ei ) la cea mai mică încruntare venită dinspre Cotroceni sau alte instituţii mai mult sau mai puţin secrete ce le cunosc atât de bine meniurile încât îi obligă să mânânce mai tot timpul, deloc koucher !
  Când s-a trezit odată vorbind ceva mai critic la adresa lui Băsescu, imediat a fost liniştit, de fapt ameninţat, cu nişte dezvăluiri care l-au făcut să amuţească, sau în cel mai bun caz să vorbească doar sub duş, de unde mai sare câteodată spre a-şi proba aportul, aproape canin, la imaginea prezidenţială !
  Aşa că dl Pleşu nu mai are nici el dreptul să se erijeze în critic a unor practici, dacă nu impuse, măcar introduse cam de pe vremea când il sfătuia pe Băsescu, ci doar să-şi păzească cu grijă spielhosenii spre a nu mai avea parte de alte surprize portocaliu colorate 🙄
  Care Băsescu, la rândul lui, l-a sfătuit mai târziu să-şi vadă de treabă, ceea ce a dus la punerea de către Pleşu a batistei pe ţambal şi a pampersului pe dorsal !
  Halal !!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: