MAMA LUI PONTA, ARSENAL PR AL USL :)))

Mama lui Ponta

Mama lui Victor Ponta a venit la Antena 3 ca să încununeze campania de imagine a fiului ei. Îi iese natural, face cât o armată PR. 🙂

Doamna Cornelia Naum e soluţia sigură pentru creştere fulminantă a temperaturii în sondajele USL. 😆

Mihai Gâdea a jucat rolul de gazdă.

E clar că Ponta a fost ambiţios de mic – „lider de mic” –  şi că mama lui l-a susţinut. Ca dovadă şi remarca privind trenul care îţi trece prin faţă şi trebuie să prinzi momentul să te urci şi să te ţii bine ca să ajungi la destinaţie. Doamna Naum şi-a lăudat fiul pentru că n-a ratat nici un moment pe scara ascensiunii. Şi că l-a făcut mândră, fiindcă tot ce şi-a propus a realizat.

Şi a mai spus doamna că la început el s-a înscris la liberali, în 1990, dar pe urmă a ajuns la PSD, cu explicaţia: „sunt singurii care mi-au dat o şansă”.

Cheia interviului a fost ca mama lui Ponta să spună că fiul ei „nu poate să mintă şi să trădeze”. 🙂 În plus, a anunţat şi că premierul ţine cură de slăbire. Era cazul! Doar că nu se slăbeşte prin înfometare, nici măcar prin regim alimentar raţional, importantă e mişcarea.

Foarte simpatică doamna Cornelia Naum, inclusiv când ne spune că prima ieşire a dumneaei din ţară a fost în decembrie 1989 şi că revoluţia a văzut-o la televizor, la Paris.  😯

După care a fost în Piaţa Universităţii, în fiecare seară cu fiul ei. Iar ulterior l-a iertat pe Ion Iliescu pentru mineriadă. Eu cred că l-a iertat fiindcă a ajuns băiatul în PDSR. 🙂

Am mai aflat şi că premierul are mamaie de 93 de ani. Mulţi înainte!

Doamna Naum e o scumpă! Mai ales că e liberală, balanţă, credincioasă şi a zis că l-a bătut la cap pe fiul dumneaei cu USL. 😀

P.S. Sută la sută Crin e preşedintele ţării, îl susţine mama lui Ponta. 😛

Premierul ştie, chiar de la mine,  că mi-a fost ruşine de mama lui după ce l-am atacat atât de dur înainte să ajungă prim-ministru. Pentru doamna Naum i-am dat credit. După care am constatat că n-a meritat şi l-am făcut iarăşi terci. De-asta a trimis-o la televizor, ca să-mi taie ghearele. 😆

Ca dovadă că am renunţat la titlul preconizat, care era ca mama lui Ponta să-l ia acasă. 😆

23 răspunsuri to “MAMA LUI PONTA, ARSENAL PR AL USL :)))”

 1. ciuhuhu Says:

  M-a impresionat placut mama lui Ponta, cred ca e foarte sincera, sincera a fost si cind a raspuns lui Gidea ca cea mai mare calitate a fiului ei e ca e cinstit, nu poate minti si nu poate trada.

  Dar se pare ca Ponta are defectul de a fi uneori bleg, s-a lasat calcat in picioare de idiotul Barosso si javra Reding, vara trecuta!

 2. MAMA LUI PONTA, ARSENAL PR AL USL :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Donkeypapuas Says:

  Cum adică era în Franţa în 1989? „Şi a văzut revoluţia la Paris”?

 4. Donkeypapuas Says:

  @Roxana iordache

  Din categoria Săftoaica spune lucruri trăznite: „Eu nu sunt laică deloc”. detalii pe http://marianhociung.wordpress.com/2013/03/01/cine-nu-e-laic-ce-este/

 5. olimpiu65 Says:

  economia e la pamant, stat de drept inexistent cetatenii hopeless, iar noi aducem in fata natiunii ,,tema mamei in politica” cum ironic se exprima intelectualul fin AN in 2005! ce ar mai fi de zis??? traiasca barfa!!!

 6. stejarul Says:

  Cum spuneam, dancu de la Cluj apasa pedala de damage control pana la fund!

  @Donkeypapuas

  Pai unde sa steie rudele ciracilor lui militaru pana or furat ei revolutia?
  In Franta! 😉

 7. Radu Humor Says:

  Cine mai crede că moţurile cu care ne trezim peste grămada de rahat care a ajuns România sunt rezultatul unor acţiuni democratice se înşeală amarnic.

 8. Jan Pantelimon Says:

  La a3 mama lu ” Ponta La rtv mama lu” camatari . Daca mai emitea otv sigur ar fi fost mama lu’ Stefan cel Mare.

 9. Donkeypapuas Says:

  @Roxana Iordache

  Am descoperit. Eraţi conectată cu alt cont de mail.

 10. Roxana Iordache Says:

  @ciuhu. Mai bine ar fi mama lui Ponta prim-ministru! 🙂

  @Donkeypapuas. OK, înţeleg că trebuie să folosesc pluralul cu tine. 🙂

  @Stejare, să fii tu sănătos, că mama lui Ponta e un „asset” în sine, dacă ieşea la referedum pe sticlă, scotea încă un milion la vot.

  În rest, eu l-am avertizat pe Ponta că Dâncu l-a mai distrus şi pe Năstase.

  @Jan Pantelimon. Ba era mama lu’ Elodia. 🙂

  @Olimpiu, te cred, dar a fost o emisiune reuşită, doamna e profesionistă în comunicare, are harul ăsta. 🙂

 11. Donkeypapuas Says:

  Nu, dar eu da.

 12. stejarul Says:

  Pacat doar ca fiul ei ala ce „nu minte niciodata” a distrus complet USL.
  Roxana, citeste si tu comentariile de pe Cotidianul si compara-le cu alea de acum 3 luni.
  Guvernul ponta e mai rau decat guvernele boc. E doar o problema de timp sa constatati asta si voi,cei aflati in „mijlocul furtunii” .
  Important e ca Crin doarme. 😉

 13. stejarul Says:

  „Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Realitatea Tv, că Liviu Dragnea ar fi o variantă foarte bună pentru funcția de premier pentru 2018-2020.”

  Fie doarme fie isi bate joc de Romania! Poate ii spune cineva lui Crin ca suntem in 2013 si tara arde (mocnit, dar arde) iar Cirn imparte blana ursului din padure…. iar multi amarasteni nu stiu daca vor mai prinde 2014.

 14. Jan Pantelimon Says:

  Deviza serviciilor „democratice ” -dupa noi potopul , urmata cu disciplina mafiota, e mai evidenta ca niciodata . Inadecvarea lor va duce foarte curand la implozia statului care nu mai poate fi sustinut de cetatenii ingenuncheati de saracia generalizata .Dupa vom mai avea viitor numai daca Dumnezeu se va mai declara iarasi roman .

 15. Leiba Bronstain (@Ghighienisvili) Says:

  ADEVARATA FATA A LUI VICTOR PONTA – UN NEMERNIC!

  Victor Ponta, care a împrumutat de la mentorul său, Năstase, aroganţa şi neam-prostia, ridicîndu-le nu la pătrat, ci la cub, este tot ceea ce poate fi mai rău, mai respingător la un om, reprezentantul cel mai dezgustător şi mai dăunător al unui tineret (nu neapărat pesedist, ci în general) care ar avea nevoia şi dreptul să fie reprezentat, la vîrf, dacă nu de modele absolute, cel puţin de oameni cu frica lui Dumnezeu. Ceea ce nu este cazul lui Ponta, implicat, încă de la 18 ani, în furtul Vilei Pătrăşcanu de la Buşteni (Poiana Ţapului), iar, mai tîrziu, în dispariţia procurorului Cristian Panait, apoi amestecat, ca şef al corpului de control al primului-ministru, în toate afacerile murdare ale Guvernului, pe post de ştergător de urme, şi, colac peste pupăză, încurcat cu subalterna Daciana Sîrbu, pe care a promovat-o, între timp, secretar de Stat (de stat degeaba), cu care s-a afişat, fremătînd din nări, ca o gloabă în călduri, pe la toate posturile de Televiziune, chefliu notoriu, consumator de manele licenţioase şi dansator din buric pe mesele tovărăşeşti, din ţară şi din străinătate. Pe scurt, un om de nimic! Un descreierat! Un gunoi! Dar, ca să nu creadă cineva că aruncăm vorbe-n vînt, să reamintim, deocamdată, cum s-au petrecut lucrurile în cazul furtului Vilei Pătrăşcanu (casă de patrimoniu, construită de D.D. Pătrăşcanu, în care a locuit apoi mulţi ani fiul său, Lucreţiu Pătrăşcanu).

  Frăgezit bine (din păcate, nu cît ar fi trebuit) de minerii din Piaţa Universităţii, chemaţi de Ion Iliescu să-l scape de golanii care mişunau de vreo trei luni pe la încheietura marilor bulevarde, „revoluţionarul” Ponta se urcă în primul tren şi pe-aci ţi-e drumul! Era, deci, în vara anului 1990. La Paris locuia, atunci, doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cărturar Petre Pandrea şi nepoata de soră a lui Lucreţiu Pătrăşcanu. Prietenă de familie cu mama lui Ponta (Cornelia Naum, zisă Bebi) şi cu mătuşa sa (escroaca Veronica Nacea), ea avea să fie cea la care se va opri inamicul lui Iliescu, imberbul Ponta. La ea îşi va găsi V.P. adăpost. Pentru a-l proteja, Nadia Pandrea îl declară nepotul ei şi încearcă să-l facă să trăiască în respectul legii. Dar, ţi-ai găsit! Scandalurile şi furturile se ţin lanţ, iar chemările la Poliţie, de asemenea. Pe de altă parte, mai trebuie spus că, părăsind ţara în 1988 şi stabilindu-se în Franţa, ca refugiat politic, Nadia Pandrea, care era moştenitoarea de drept, cu acte-n regulă, a Vilei Lucreţiu Pătrăşcanu de la Buşteni (Poiana Ţapului), întocmise pentru această clădire un contract de închiriere, pe o durată de 3 ani, cu mătuşa ipochimenului, numita Veronica Nacea.

  Prinzînd drag de bunul încredinţat spre păstrare şi folosinţă gratuită, ca-ntre prieteni, surorile Nacea-Naum (deci mătuşa şi mama lui Ponta) pun la cale lovitura. Şi astfel, profitînd de tulburările din ţară din acea perioadă, ele îi scriu, la patru mîini, Nadiei Pandrea, îmbrobodind-o că vila ei de la Buşteni (Poiana Ţapului) este în pericol de a fi confiscată de neocomuniştii lui Iliescu (există aceste scrisori la dosarul cauzei!) şi că singura soluţie era trecerea fictivă a acesteia pe numele lor. Caz tipic de înşelăciune (în termeni juridici – dol, aşa cum s-au pronunţat şi primele două instanţe de judecată). La scrisorile lor se adaugă şi insistenţele în acest sens ale bişniţarului Ponta, care arăta încă de pe atunci, la 18 ani, stofă de escroc internaţional. Prilejul de a comite fărădelegea se iveşte atunci cînd, venită la Paris pentru a-şi vedea odrasla intrată în conflict ireconciliabil cu Poliţia, Cornelia Naum (Bebi), mama lui Ponta, reuşeşte, împreună cu fiul ei s-o convingă pe doamna Pandrea să-i dea o procură pentru înstrăinarea fictivă a Vilei de la Buşteni (Poiana Ţapului). Cu procura în mînă, escroaca nu se mai opreşte decît la notariatul din Cîmpina, unde întocmeşte nu un act fictiv, ci unul autentic, de vînzare-cumpărare, prin care trece proprietatea cu pricina pe numele celeilalte escroace, sora ei, prof. univ. dr. (analfabet) Veronica Nacea (cînd vom publica, in extenso, scrisorile acesteia inclusiv pe cele în care povesteşte, pe larg, cum îşi înşeală bărbatul, veţi înţelege adevărul parantezei de mai sus). Şi, pentru ca totul să pară-n cea mai perfectă ordine, se trece şi o sumă – 71 mii lei – cu care, în noiembrie 1990, cînd s-au întocmit aceste acte, nu mai puteai să-ţi cumperi nici un coteţ de găini. Dar, după cum avea să se dovedească ulterior, inclusiv cu probe administrate în instanţă, nici măcar aceşti bani nu fuseseră înmînaţi vreodată Nadiei Pandrea. Aşadar, jaf în toată regula!
  În care mămica (Bebi) şi viitorul procuror, controlor guvernamental şi, piei, drace”, ministru, îşi dăduseră proba măiestriei lor neîntrecute de hoţi la drumul mare. Şi, pentru ca păgubita să nu se trezească la realitate în următorii 3 ani, cînd i-ar fi fost mai uşor să conteste legalitatea tranzacţiei, surorile escroace Naum-Nacea trimit spre Paris cele mai mieroase depeşe. Asigurînd-o pe victima jafului lor murdar că, în fond, nu este vorba decît despre o simplă stratagemă, pentru a-i duce de nas pe „alde Iliescu”, care puseseră gînd rău Vilei Pătrăşcanu.,şi copleşind-o cu mulţumiri pentru sejururile lor la Paris. Iată, de exemplu, cîteva rînduri din scrisoarea pe care Cornelia Naum (Bebi), mama escrocului Ponta, i-o trimite Nadiei Pandrea la Paris, la 17 martie 1991: „Şi mi-am amintit cu o imensă plăcere şi bucurie de seara de la Montparnasse şi am simţit nevoia de a-ţi trimite sentimentele mele de recunoştinţă pt. uşa pe care mi-ai deschis-o, oferindu-mi de două ori şansa de a fi la Paris”. Pentru ca, mai la vale, să încerce să justifice dispariţia neaşteptată a măgădăului Ponta din casa în care fusese găzduit la Paris şi din care plecase ca din gară, cu două geamantane pline cu lucruri furate de la cei care-i oferiseră ospitalitate. Zice, deci, plină de candoare, escroaca Cornelia Naum (Bebi), mama zulitorului Ponta: „Cred că este momentul de a cere cele mai sincere scuze familiei Georgescu (gazda pariziană a doamnei Nadia Pandrea – nota red.) şi chiar şi ţie pentru plecarea neanunţată a lui Victor, însă vă rog să mă credeţi că s-a hotărît f. brusc (în ciuda repetatelor apeluri) şi a acţionat f. rapid, parcă cu teamă (!!!) să nu-l determine ceva să se răzgîndească“. Păi, chiar aşa! Avea de ce să se grăbească, pramatia! Dacă l-ar fi reclamat chiar Nadia Pandrea, pentru lucrurile furate din casă, cine l-ar mai fi salvat pe şpringarul Ponta din mîinile Poliţiei franceze? Pe de altă parte, însăşi mătuşa delincventului Ponta, profesoara universitară agramată Veronica Nacea, încerca să adoarmă suspiciunile pariziene, punîndu-i un diagnostic cît mai apropiat de realitate netrebnicului nepot, cu care ea însăşi colaborase la furtul Vilei Pătrăşcanu. Iată ce-i scrie ea la Paris Nadiei Pandrea, la 22 octombrie 1991: „Bebi (mama lui Victor Ponta – nota red.) cu afacerile şi cu necazurile, Ninel (tatăl lui Victor Ponta – nota red.) bolnav de cancer şi cu un picior în ghips. (…) cel puţin perspectiva de a lăsa casa lui Victor e clară (mereu obsesia caselor de chilipir – nota red.) Victor este foarte dur. Bebi se luptă cu viaţa pe fondul zilelor numărate (la propriu) ale lui Ninel şi al sadismului (exact cum scriu) lui Victor faţă de taică-său…”. Iată, deci, portretul pitecantropului penal Ponta: hoţ de drumul mare, şarlatan de anvergură internaţională (fără nici o glumă – jaful Vilei Pătrăşcanu, la care a contribuit din plin, a fost pus la cale la Paris!) şi, pe deasupra, sadic cu propriul tată, aflat pe patul de moarte, căruia el îi grăbeşte sfîrşitul, pentru a-i moşteni apartamentul! Ce-ar mai fi trebuit să facă numitul Ponta, pentru a fi cu adevărat odios? A, da! Mai trebuia să-l împingă la sinucidere, în cîrdăşie cu alţi mafioţi din Justiţie, pe fostul său coleg şi prieten din Procuratura Generală, Cristian Panait. Mărturia mătuşii celui dispărut, despre ultimele cuvinte ale sinucigaşului, înainte de a se arunca în gol („Cîinele Ponta m-a ucis!”), este un fapt pe cît de notoriu, pe atît de revoltător. Ca şi adulterul, în văzul întregii lumi, cu Daciana Sîrbu. Ca şi manifestările lui de om nebun, care se-mbată şi face ca porcul, ţopăind cu măru-n gură pe la orgiile şeptelului pesedist. Dar cine să ia act de toate acestea, cînd mărul – nu cel din gura declasatului Ponta, ci acela din fruntea partidului-stat PSD – e putred pînă-n ultima lui sămînţă? Şi iată cum acest derbedeu, acest hoţ de apartament, acest escroc trans-frontalier, acest părtaş la rapt şi la crimă, acest decăzut moral, acest impostor şi, nu în ultimul rînd, acest avorton uman, cu gena răului înscrisă pe faţa lui de mongoloid spîn, este băgat acum şi mai în faţă de starostele de Tărtăşeşti, Adrian Năstase, pentru a da credibilitate unui Guvern pe care nici ţara şi nici străinătatea nu-l mai vor. Şi unde-l plasează Năstase pe ţiitorul său de socoteală, atunci cînd vine vorba de numărarea ouălor? Unde altundeva decît în relaţia directă cu Occidentul, pentru supraveghere (!!!), printre altele, a fondurilor pe care Uniunea Europeană urmează să le îndrepte spre România! Nici nu se putea mai bine. Lupul paznic la stînă! Un lup tînăr şi viclean, şcolit în lupta Anti-Mafie, deci care cunoaşte toate traseele filierelor subterane ale crimei organizate. La care – pentru că nu va putea să le combată, chiar dacă ar vrea, fiindcă este în atîtea privinţe vulnerabil – se va afilia mintenaş, laolaltă cu nănaşul Năstase. Care are nevoie de deschidere internaţională în domeniu. Pe care n-o poate realiza doar prin traficul de copii, ci şi prin celelalte forme ale crimei organizate. Printre care deturnarea fondurilor comunitare. Aţi văzut cum se leagă toate? Îţi stă mintea-n loc! Întrebarea e: vor înghiţi occidentalii o asemenea găluşcă? Vor admite ei o asemenea insultă? Tocmai acum, cînd se vorbeşte mai mult ca oricînd despre curmarea jafului naţional şi instaurarea domniei legii. Cine să facă asta? Banditul Ponta? Sadicul Ponta? Penalul Ponta’? Dar, înainte de toate, vor răbda românii o asemenea monstruozitate, care parcă le-ntrece pe toate cele de pînă acum, şi anume ca un asemenea individ lombrozian, cu performanţe demne mai degrabă de un Passaris, şi nu de un ministru, să batjocorească ideea de înalt demnitar în slujba ţării, de apărător al drepturilor şi al libertăţilor lor, de garant al intrării noastre în rîndul popoarelor civilizate?

 16. ciuhuhu Says:

  Hmmm, postarea de deasupra m-a pus pe ginduri sa fi mintit dna. Naum ca fiu ei Ponta-i om cinstit si nu poate mintii si trada?
  NAUM e NUME EVREIESC, NU?

 17. ciuhuhu Says:

  Nu cumva Leiba Bronstein e un securist BASIST mincinos?

 18. Roxana Iordache Says:

  Labă, o fuţi pe mă-ta. 😆

 19. stejarul Says:

  Nu pot sa ignor complet ce spune Leiba. Oricat de securistic suna postarea ei. Sunt acolo elemente care corespund „profilului” lui ponta pe care eu l-am citit printre randurile comportamentului lui de acum. Mie pontacu imi mirosea a sutz de la Gara de Nord atat de tare incat nu ma puteam abtine sa nu o spun. (Nu stiam ca a hotit pe cineva )
  Mai este inca un element care face sa para cat de cat veridice afirmatiile lui Leiba:
  Mama lui ponta isi sfatuieste fiul MINOR sa faca autostopul pana la Paris (de parca nu e plina lumea de pedofili) si mai rau ii spune sa mearga sa doarma doua nopti in „parcurile alea frumoase” ! Ce mama pe lumea asta da astfel de sfaturi copilului ei?????

  Citisem pe Cotidianul declaratiile Corneliei Naum si mi-am pierdut timpul sa urmaresc interviul numai sa vad cu ochii mei si sa aud cu urechile mele ca a spus cu adevarat lucrurile astea.
  Sunt afirmatii de o gravitate imensa din partea unei mame. Ele spun multe despre educatia primita de ponta in anii in care s-a format ca om.
  Va puteti toti supara pe mine. Ca parinte, responsabil (cred eu) nu pot decat sa o bag pe doamna Naum in categoria parintilor care isi cresc copiii in asa fel incat odata ajunsi la maturitate devin o povara pe societate. Din taxele noastre, „educam” cu politia si justitia astfel de progenituri aruncate la 18 ani in populatie de parinti iresponsabili.
  Vom plati cu varf si indesat „educatia” doamnei Naum. ponta ajuns la cheile de la pusculita guvernului deja da semne alarmante. 50 de milioane de euro dati pentru „cercetare” catedrei Universitatii Tehnice din Cluj unde sef este profesorul care l-a albit de plagiat?
  ponta-dragnea acopera hotiile elenei udrea care cica nu ar mai fi pradat 4 miliarde de euro…. in conditiile in care exista inca lista de asteptare la tratamentul anti-cancer iar mai mult de jumate din cei pe lista sunt copii! (cu 50 milioane de euro lista de asteptare ar fi disparut!!!!!)
  Vad ca taie si din pensiile militarilor…

  Nu as fi scris aceste randuri daca nu aparea Leiba cu postarea ei, pe care nu o cred in totalitate dar cred ca exista un sambure de adevar. ponta pute si pute rau! Doamne feri sa ajungeti si voi la concluziile mele candva. Sper ca Domnul sa va fereasca de asa ceva.

 20. stejarul Says:

  PS Cornelia Naum afirma ca a prins-o decembrie 89 (revolutia) la Paris la o prietena. Atunci de ce si-a trimis copilul minor sa doarma la Paris in parcuri 6 luni mai tarziu? Cine „impute” locul unde a fost in asa hal incat copilul ei nu mai „incape” acolo?

 21. ciuhuhu Says:

  Aha deci mama lui Ponta e evreica, deci Ponta-i evreu dupaa legea evreilor!

 22. stejarul Says:

  Daca bunica lui ponta nu a fost evreica atunci nici mama lui nu este. Stim ceva de bunica lui ponta?
  Eu zic ca nu e relevanta apartenenta etnica a lui ponta ci doar comportamentul,caracterul si educatia primita care se pare ca sunt toate dezastuoase. In niciun caz compatibile cu functia de premier.
  Toate dezvaluirile recente despre ponta intaresc ipoteza plagiatului.

  Despre familia lui important e doar autodenuntul lui maica-sa de parinte abuziv.

  In urma unei declaratii ca a doamnei naum, intr-o tara civilizata, serviciile sociale ar fi decazut-o din drepturile parintesti daca minorul ar mai fi fost inca in grija ei.

  PS Leiba, ce-ar fi sa lasi deoparte frazele obscene? Ai fi mai credibila.

 23. Preacinstitul victor viorel ponta | BASELANDIA Says:

  […] https://roxanaiordache.wordpress.com/2013/02/28/mama-lui-ponta-arsenal-pr-al-usl/ […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: