BĂSESCU NU SE MAI RETRAGE PE TITANIC :)

Antena 3 relatează că Băsescu şi-a reevaluat retragerea pe mare. Aflat la Forumul Global al Alianţei Civilizaţiilor de la Viena, a zis că el nu iese din politică.

Numai să nu intre o Doamnă Oarbă în el. 😉

Şi deşi e clar că declaraţia a făcut-o ca să le fie clar pedeliştilor că trebuie să o voteze pe Udrea,  Blaga telefonează un salut via Realitatea TV, îl declară pe Băsescu binevenit în PD-L  şi jigneşte 7,4 milioane de alegători – chiar 8,5, fiindcă s-a referit la toţi cei care au ieşit la referendum – declarându-i nerelevanţi. Sluga, tot slugă!

Sunt disperaţi să menţină sistemul care îi menţine în libertate.

UPDATE. Preşedintele Antonescu a făcut trimiterea la domnul Quintus, care e în politică şi la 96 de ani. :mrgreen:După care a urmat partea rece, că s-ar putea introduce prevederea constituţională ca un fost preşedinte al ţării să nu revină în politică. Condimentul pe care îl va mesteca presa. Iar Băsescu se va victimiza, cu gura Udrei, că nu-l lasă Antonescu să se întoarcă.

Exact ce vrea să audă electoratul USL. Şi să şi vadă. 😛

12 răspunsuri to “BĂSESCU NU SE MAI RETRAGE PE TITANIC :)”

 1. ciuhuhu Says:

  Daca Basescu s-a razgindit si nu se mai retrage pe vapor, sa-i faca judecatorii un bine, sa-l retraga pe viata, la sanatoriul-puscarie Jilava.

 2. johnson1312 Says:

  Cum sa vrea sa scape facand un partid ? Poate sa faca ce partid vrea daca e sa i se reia si sa i se finalizeze numai dosarele pe care le avea deja deschise in 2005 si face parnaie de nu se vede.

 3. Roxana Iordache Says:

  😆

 4. BĂSESCU NU SE MAI RETRAGE PE TITANIC :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 5. Sandi Says:

  L-a crezut cineva pe MIncinosul National cand batea toba despre retragerea lui ? Asta-i un om de nimic ! Trei JJJ : jagardea, japita, jighimea

 6. Roxana Iordache Says:

  Update!

 7. Sandi Says:

  Cred ca Jupanul noii Securitati a aruncat asta pe piata acum in ajunul alegerilor din PDL ca sa sperie dobitocii sa nu-l mai voteze pe Blaga !

 8. Sandi Says:

  De cand au auzit vestea asta , cred ca multi basisti au un orgasm continuu !

 9. olimpiu65 Says:

  electoratul USL nu este imbecil sa nu realizeze ca nu poti interzice cuiva sa-si aleaga in mod liber profesia si nici sa candideze, decat daca nu isi pierde drepturile civile si aia mi-ar conveni mai mult caci presupune emisiuni cu Base in spatele gratiilor!! mie mi-a placut psihopatul cand a zis :,,yes!” auzind decizia slugoilor sai de la CCR

 10. Sandi Says:

  Emil Constantinescu , joi 28/02 la TVR

  http://www.dcnews.ro/2013/02/emil-constantinescu-la-tvr-vezi-de-ce-incalca-embargoul/

 11. Ghita Bizonu' Says:

  E si ce mirare e asta? Nici nea Nelu nu dora direct la pensie si era ceva mai varstnic.
  Plus retragere.. nasol .. ca roicum are o problema – numa Adi fu ata de fraier incat sa nu il teraga de raspundere .. penala.

  E da’ ce e mai frumos este cestia ca cineva sus acolo il iubeste e ca prea a castigat alegeri samd .. Ori asta ma face sa imi aduc aminte de cine este Principele Astei Lumi … ala cu politica, fonctii, bani si alte parandaraturi ..
  Ptr documentare :
  (personajul ala mai intunecat zice : Slujeste-ma si toate acestea vor fi ale tale!!!)

  Asa ca permiteti-mi sa ii dedic asta

 12. ALM Says:

  Trebuie să rămână în politică! Numai aşa poate candida pentru un loc în Parlament şi, profitând de poziţie, să amâne contactul cu cealaltă parte a Justiţiei. Astfel, toate furturile şi înşelătoriile vor fi transformate în „răzbunări politice”. În mod normal, trebuie demis înainte să-şi termine mandatul, ca să piardă toate facilităţile de care beneficiază foştii preşedinţi şi MS Regele Mihai!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: