REVOLUŢIA MAGISTRAŢILOR, O VICTORIE MARE. GHICA ŞI DĂNILEŢ, REVOCAŢI DIN CSM. ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI BATJOCORIRII JUSTIŢIEI

Alina Ghica şi Cristi Dănileţ au fost revocaţi din CSM, pe fondul grevei judecătorilor.

E o victorie mare a magistraţilor, o etapă importantă în revoluţia lor pentru eliberarea sistemului judiciar şi reabilitarea Justiţiei din România.

Ghica şi Dănileţ erau o ruşine pentru justiţia română, aşa cum este şi Hăineală pentru procuratură.

Revocarea celor doi, în urma voturilor a 1600 de magistraţi din ţară, reprezintă începutul sfârşitului batjocoririi Justiţiei.

Sigur că războiul nu-i nici pe departe terminat, dată fiind miza uriaşă.

Sistemul va face totul, absolut totul, chiar imposibilul, pentru a se menţine la putere. Fiindcă victoria revoluţiei magistraţilor asta va însemna, sfârşitul sistemului (post)comunist.

Băsecuritatea a primit azi o lovitură în plină figură şi e acum numărată.

Urmează bătălia pentru constatarea ilegalităţii prin care Hăineală a ajuns preşedintă a CSM, adică un procuror să conducă judecătorii! A fost o ilegalitate, deci, atât sub aspectul principiului de drept, al statului de drept însuşi, cât şi în plan procedural, fiindcă delegatul Morar nu avea drept de vot.

Precedentul a fost creat, CSM îşi regăseşte sistemul imunitar.

Iar dacă Ponta chiar vrea eliberarea Justiţiei, atunci are sânge şi dă o ordonanţă de urgenţă prin care delimitează clar statutul procurorului, ca funcţionar public ca şi poliţistul, de cel al judecătorului, ca magistrat şi unic exponent al justiţiei.

Din păcate pentru magistraţi, mai degrabă va trebui să continue singuri revoluţia, am dubii că Ponta va rupe lesa.

Oricum, e un duş îngheţat pentru birocraţii de la Bruxelles, un act de demnitate din partea magistraţilor români în faţa unor corupţi făţarnici ca Reding, Day, Gray, Barroso sau parlamentari „populari” infami ca Manfred Weber. În ce-l priveşte pe Gitenstein, anturajul să stea cu defribilatorul aproape, că dacă n-a dat în colaps azi, o va face sigur mâine. Că vine ea şi ziua în care va fi arestat Băsescu. Şi atunci pierdut pentru sistem va fi şi Ponta, că sigur trece de partea poporului. :mrgreen:

Felicitări binemeritate magistraţilor! Un bonus mare pentru domnii judecători Neacşu şi Dumbravă.

Continuaţi! Şi nu contaţi pe nimeni altcineva decât dumneavoastră înşivă în revoluţia obligatorie pe care o desfăşuraţi!

Superbă demonstraţie de demnitate, un eveniment istoric.

Sigur urmează cisterne de diversiuni. Retalierea e sângele lor.

Repet, însă: revoluţia magistraţilor va merge până la capăt. Şi va învinge.

Reclame

16 răspunsuri to “REVOLUŢIA MAGISTRAŢILOR, O VICTORIE MARE. GHICA ŞI DĂNILEŢ, REVOCAŢI DIN CSM. ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI BATJOCORIRII JUSTIŢIEI”

 1. mariusnyc Says:

  Abia acum incepe batalia din umbra , sa vezi sange pe pereti si diversiuni , mandate si perchezitii. DNA si ANI intra in actiune pentru cauza chiorului.

 2. johnson1312 Says:

  Danilet are timp sa se pregateasca pentru Eurovision 2014 ! 😎

 3. REVOLUŢIA MAGISTRAŢILOR, O VICTORIE MARE. GHICA ŞI DĂNILEŢ, REVOCAŢI DIN CSM. ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI BATJOCORIRII JUSTIŢIEI | | Blogul lui Danutz Says:

  […] https://roxanaiordache.wordpress.com/2013/02/26/revolutia-magistratilor-o-victorie-mare-ghica-si-dani… […]

 4. REVOLUŢIA MAGISTRAŢILOR, O VICTORIE MARE. GHICA ŞI DĂNILEŢ, REVOCAŢI DIN CSM. ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI BATJOCORIRII JUSTIŢIEI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 5. virgilvirgil Says:

  Daca cineva imi arata un judecator sau un procuror , cu o vechime mai mare de 4-5 ani in sistem , curat si nepatat il pap cu bocanci cu tot .
  Se va schimba tanda cu manda , vom avea aceeasi Marie , dar cu alta palarie si nimic mai mult .
  Cine vrea sa-si faca iluzii nu are decit , dar va avea deziluzii .
  Sigur , ma bucur ca neispravitii au fost pusi pe faras , dar nu am cea mai mica indoiala ca in locul lor vor fi pusi alti neispraviti la fel de mari . Este o simpla operatiune estetica menita sa cosmetizeze sistemul si sa ne faca sa-l putem inghiti in continuare .
  Solutia este una singura …
  ISLANDA .
  Nu mai e nevoie de la lege a lustratiei care sa puna pe liber pe cei care taiau si spinzurau pe vremea lui Ceasca , ESTE NEVOIE DE O LUSTRATIE TOTALA A CELOR CARE AU TAIAT SI SPINZURAT IN UTIMII 23

 6. mariusnyc Says:

  revolutia magistratilor trebuie sa inceapa de la nivelul bordurilor , altfel, malformatiile si mutantii se vor conserva si recidiva in functie de nasul din sufletele lor , indiferent care va fi acela…

 7. Radu Humor Says:

  Imbecililor de la Bruxelles trebuie să li se prezinte urgent toate aceste hotărâri, dar mai ales probele care stau la baza lor !
  Dacă vor să mai susţină bandiţi, n-au decât s-o facă, dar în ţările lor !
  Aici românii şi-au spus cuvântul, prin reprezentanţii cei mai autorizaţi ai lor în materie de justiţie !
  Orice susţinere a unor manevre disperate şi iresponsabile ale lui Băsescu, mâna lor din ce în ce mai moartă, poate aduce prejudicii imense nu numai personajelor în sine, dar mai ales instituţiei europene, cea care numai de asemenea reproşuri şi acuze dispreţuitoare n-are nevoie, acum când se înteţeşte valul de nemulţumiri populare vis-a-vis de U.E.
  Cine crede că autodemascările , din fericire, nu prea întârziate, cu privire la intenţiile lor despotice şi abuzive, de amestec nesimţit în afacerile interne ale colegilor de drum, care fac din UE un organism politic la fel de urât, detestat şi oarecum anacronic precum fosta-i geamănă – Uniunea Sovietică !
  Alde Barroso, Merkel, Rompuy, Day, Reding, abil manevraţi de păpuşarii ocultei mondiale, nu s-au mulţumit doar cu falsa criză economică şi financiară indusă, ci au plusat prin cea politico-socială, urmărind ca în timp foarte scurt să-ş plaseze peste tot mutanţii pe post de guvernatori şi decidenţi în toate sectoarele ţărilor din subordine ( pentru că le vine rândul şi celorlalte dacă nu învaţă nimic din păţania României, distrusă premeditat, cu ură şi duşmănie vecine cu nebunia ! ).
  Norocul nostru a fost că le-a luat Dumnezeu minţile şi s-au demascat prea repede, vorba cuiva, astfel că planurile lor criminale n-au mai putut fi ascunse şi urmate cu diabolică perversitate !
  Lumea începe să simtă pericolul acestei monstruoase construcţii ce n-are nimic cu bunele intenţii ale celor care vedeau cu totul altfel o alianţă europeană, bazată în primul rând pe creştinism, fundamentul comun al tuturor popoarelor europene !
  De la care odată plecaţi se putea ajunge la ceva folositor omenirii , nu doar unei minorităţi tembele ce se visează stăpâni ai lumii, pentru că aşa le-au băgat lor în cap alţi nebuni !
  Doamne Ajută !

 8. olimpiu65 Says:

  pe mine unul ma unge la suflet vaicareala basista, iar psihopatul dupa ce a fost mistocarit de liderii USL pt epistolele lui de doi lei, acum isi pierde slugoii din CSM, asa ca simte nevoia sa abereze pe sticla la ora 18!!!

 9. Radu Humor Says:

  „Nu mai e nevoie de o lege a lustratiei care sa puna pe liber pe cei care taiau si spinzurau pe vremea lui Ceasca , ESTE NEVOIE DE O LUSTRATIE TOTALA A CELOR CARE AU TAIAT SI SPINZURAT IN UTIMII 23”
  Păi, dacă te uiţi bine sunt în mare cam tot aceiaşi, sau în cel mai fericit caz, urmaşi de-ai lor !
  Aşa că dacă dai jos doar „popicele” comunismului, ai scăpat de mai bine de treisferturi din ăştia de acum !
  Principalul e să ne trezim nu numai de cap, ci şi la viaţă !

  Dacă cei care vor să facă ceva la nivel înalt ( cazul lui Crin Antonescu, în primul rând) observă că nu sunt urmaţi de popor, la ce bun să mai lupte de unii singuri şi să nu apuce şi ei de ciolan ?!
  Fără riscuri, fără probleme şi chiar fără mustrări de conştiinţă !
  Că doar nu eşti obligat să faci binele cu forţa 🙄
  Mai ales dacă cei pentru care lupţi te tratează în cel mai bun caz cu aceaşi deferenţă, sau şi mai rău cu înjurături, cum îi tratează şi pe ceilalţi, doar că pe bună dreptate, de data asta ! 🙄

 10. Radu Humor Says:

  După five o’clock, după ceaiul de la ora 5 , urmează de ceva timp, băseala de la ora 6 😳

 11. Radu Humor Says:

  Abia aştept ca după placa memorială cu maiorul Icsescu, să apară şi placa memorială cu Băsescu 🙄
  Dacă n-aţi văzut-o încă pe prima, încerc să v-o explic :
  Placa cu ” Aici a căzut maiorul Icsescu !” era aşezată deasupra unei plăci de canal 🙄

 12. Radu Humor Says:

  Offff! nu plăci, ci guri de canal !

 13. mariusnyc Says:

  Wake up call, fost secret service iese la bataie 😉

 14. ciuhuhu Says:

  Va entuziasmati ca fraierii, pentru foarte putin, atunci cind Basescu va fi definitiv CONDAMNAT LA PUSCARIE PE VIATA, abia atunci aveti motiv sa va entuziasmati!!!!!!!!!

 15. mariusnyc Says:

 16. Sandi Says:

  Cum am mai zis , pe Dana Grecu o apuca cate odata niste istercale… asa… In seara asta i-a tras-o bine Crin !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: