REMEŞ ŞI MUREŞAN, 3 ANI CU EXECUTARE. NĂSTASE, ÎN ÎNCHISOARE. BĂSESCU ŞI FAMIGLIA, ÎN LIBERTATE. JUSTIŢIA DIN ROMÂNIA

Remes Muresan A3AN www.informatia-zilei.ro

Foto: Antena 3

Justiţia organului băsecurist l-a condamnat pe Traian Remeş la trei ani cu executare. După o mizerie a porcuraturii, făcătura cu „caltaboşul”, o mascaradă care nu dovedeşte nimic, decât modul de lucru al poliţiei politice care conduce România regimului Băsescu. Perpetuat fără probleme după alegerile din 9 decembrie, câştigate zdrobitor de USL. Pentru ca oamenii să fie zdrobiţi în continuare de băsecuritate, iar liderii USL să asiste impotent. Sau complice.

În acest fel, guvernanţii validează impresia pentru export că justiţia e tare din moment ce bagă miniştri – chiar prim-miniştri – la închisoare şi că, evident, corupţia e apanajul celorlalţi, mai ales din USL, spre deosebire de băsiştii de la dreapta stângii, care sunt imaculaţi şi justiţiari.

Nelu Mureşan a fost condamnat tot la trei ani cu executare, dar deja stă să moară în închisoare, după condamnarea la 7 ani din altă mascaradă judiciară, pentru că a refuzat să depună mărturie mincinoasă contra lui Remeş. Iar lui i-au fost refuzaţi martorii în proces.

Asta e justiţia din România.

Magistraţii au nu doar dreptul, au obligaţia de a duce la bun sfârşit revoluţia lor. Contra slugilor băsecurităţii care îi compromit pe toţi şi compromit însăşi ideea de justiţie.

Magistraţii sunt condamnaţi să învingă sistemul corupt care guvernează magistratura. Altfel, nimic nu se schimbă şi totul continuă împotriva drepturilor omului, a democraţiei şi statului de drept clamate fariseic de distrugătorii lor. Care se erijează, cinic şi satanic, în apărători.

UPDATE. Uitasem: Nelu Mureşan a fost condamnat în urma unei făcături judiciare instrumentate de Ponta pe când era şef al Corpului de Control al Guvernului Năstase. Atunci se răzbuna pe fosta guvernare, adică, pe ţărănişti. Acum, pe băsişti nu-i atinge nici cu o floare. Şi nu-i vorba de răzbunare. Ci de dreptate.

5 răspunsuri to “REMEŞ ŞI MUREŞAN, 3 ANI CU EXECUTARE. NĂSTASE, ÎN ÎNCHISOARE. BĂSESCU ŞI FAMIGLIA, ÎN LIBERTATE. JUSTIŢIA DIN ROMÂNIA”

 1. REMEŞ ŞI MUREŞAN, 3 ANI CU EXECUTARE. NĂSTASE, ÎN ÎNCHISOARE. BĂSESCU ŞI FAMIGLIA, ÎN LIBERTATE. JUSTIŢIA DIN ROMÂNIA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. mariusnyc Says:

  Dosarele lui tata socru sunt in siguranta cu prejudicii cu tot

 3. Sandi Says:

  Nu l-a lasat degeaba nevasta pe dobitocul de Erwin Saftoiu !!

  http://www.inpolitics.ro/saftoiu-pe-faras-tufeanu-si-zgabercea-favoriti-pentru-sefia-tvr-art67744.aspx

 4. ciuhuhu Says:

  Oare cind vor avea romanii placerea sa-l vada pe Basescu dupa gratii?

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Ei .. si uite asa s-ar putea sa se ajunga si la o npua coabitare ..

  Ca AN era boier .. l-a tinut departe pe TB de organe ca deh sa nu se zica ca beleste opozitia… Acu „victima persecutiilor politice
  face (ne)dreptate!!!!

  Morala ca de obicei este imorala …

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: