AŞ JIGNI SCROAFA ÎN RAPORT CU BAROANA

emma nicholson A3

Foto: Antena 3

A venit Emma Ovary şi l-a vizitat pe Adrian Năstase la închisoare. Spre extazul fraierilor. De fapt, a venit doar ca să-i transmită că soluţia pentru problemele penale e să-l pupe-n cur pe Băsescu. Ca Tonta cu pactul.

N-am avut deloc timp azi şi îmi propusesem să scriu despre evenimentul esenţial al ultimilor ani, anume, greva magistraţilor.

Când mă pregăteam,  baroana, la Gâdea. Pe care îl felicit, pentru că a dat o probă de profesionism impecabil. Un interviu elegant, cu întrebări pe rană.

De unde am putut vedea realitatea în toată nuditatea ei. Emma Nicholson ori e o idioată furajată, ori o coruptă infectă. Ca Reding, care întruneşte ambele.

A fost tot timpul cu băseala-n gură, a zis că suspendarea lui Băsescu a fost împotriva Constituţiei şi alte imbecilităţi cu tupeu maximal, de exemplu, că cine l-a suspendat pe Băsescu n-a respectat directivele de la Bruxelles şi că aşteaptă ca România să devină membru cu drepturi egale, după ce scapă de corupţie. Aroganţe scandaloase, pentru care ar merita o replică să-i cadă proteza şi operaţiile estetice.

Infecţii ăştia cred că se duc cu averea pe lumea-aialaltă.

Îl felicit pe Mihai Gâdea pentru acest interviu, cred că a fost cel mai performant din cariera lui.

Reclame

20 răspunsuri to “AŞ JIGNI SCROAFA ÎN RAPORT CU BAROANA”

 1. AŞ JIGNI SCROAFA ÎN RAPORT CU BAROANA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. mariusnyc Says:

  gand la ganduri ;-))

 3. mariusnyc Says:

  Baroneasa ne recomanda sa stam cat mai aproape si sa respectam directivele Bruxelles ului.# Lasa-ne mam’mare , cu Bruxelles ul lu’ matale …

 4. Radu Humor Says:

  E tunată rău baroana, dar şi dă la tunuri….. 😉
  Până la urmă se dovedeşte că noii membrii ai UE sunt doar un fel de cobai ai ocultei mondiale. Ceva de genul reţelelor mafiote care garantează accederea unora la putere cu condiţia de a fura şi distruge cât mai mult propriile poopoare pentru a fi mai uşor încovoiate şi băgate cu de-a sila în ţarcul comunitar.
  O Uniune Sovietică de o răutate distrugătoare greu de imaginat !
  Vă veţi întreba cum pot nişte cetăţeni să-şi distrugă cu atâta inconştienţă propria ţară şi mai ales cum de nu-i opreşte din acţiunea lor mârşavă şi criminală, nici măcar frica de consecinţe.?!
  Li se dă voie să fure şi pentru ei, dar mai ales li se promite şi până la un anumit punct li se şi oferă protecţie internaţională !
  Când mulţimile se trezesc , planurile li se fâsâiesc li până la urmă scapă cine şi cum poate !
  Respect pentru cetăţenii bulgari. !
  În ciuda unor false clişee Bulgaria a trecut înaintea noastră din multe pdv !
  Salariu mediu net la ei este 415 euro, în timp ce la noi este de 385 !
  Dar mai ales în aceste zile ne dau o lecţie de patriotism şi demnitate naţională, cum puţini se aşteptau să le vadă !
  Doamne Ajută !

 5. mariusnyc Says:

  Pai ce dracu’ sunt ?

 6. Leiba Bronstain (@Ghighienisvili) Says:

  Fa, toanto, datorita acestei femei, orfanii romani nu mai sunt victime ale traficantilor de organe prin asa-zise adoptii in Uniunea Sovietica Ailalta (USA). Esti amorezata lulea de cacarau, il urasti isteric pe Basescu – unde sa mai incapa ratiunea in cocteilul asta de sentimente?

 7. Jan Pantelimon Says:

  Acum regret ca mi-am dat jos antena de bulgari de pe casa .Adevarul e ca am uitat si limba si riscam sa ma uit doar la poze . Acum sa vedem de unde o sa bata vantul zaverei PREVESTITA de rusi .

 8. stejarul Says:

  Este imposibil de urmarit interviul!
  De ce nu titreaza (captioning, scris textul in romana pe ecran) si nu traducerea cu voce live. E infect sa se auda „Cuuuuuummmăăăăăăăăăă lll-aaaati gasit peăăăăăăăăăă Adrian Nastase azi?” „Nuuuuuuăăăăăăăăăă poooot ăăăăăăăăăă saaaa vaaa spuuuuunăăăăăăăăăă ce am vorbit cuuuuăăăăăăăăăă el…”

  Nasol! Cuvintele de la inceputul frazei sunt greu de tinut minte pana la final . Sa le stea in gat interviul la aia ce traduc ca spectatorii attention span scurt ca mine , nu pot intelege nimic.

 9. mariusnyc Says:

  @ Laba Broastein – Sa-ti luam ratiunea -n baston , tie, baronesei si idolului chior de la Cotroceanca

 10. Mihai Hristea Says:

  Baronesa pulii!

 11. Gabi Mihalcea Says:

  Nu sint de acord cu ce spune. Dar privind din afara si implicat politic are dreptate. CCr-ul romanesc nu are nici in clin nici in mineca cu ce cred si ce inteleg cei din occident. Desi habar nu au, ei totusi il trateaza ca pe un bun!
  Baroneasa s-a straduit sa fie political-corect, si sa prezinte ce se vede dinafara. adica politica si PR-ul PD + Basescu este mai puternic decit ori ce fac PSD si PNL

  @Rox, si in afara politicii : am sa fiu BUNCA!!!!!!!!!!!!!i

 12. olimpiu65 Says:

  ce bine ca nu m-am uitat la Gadea! referitor la ce ai scris: e si idioata si ,,manjita” tipic pt multi din functionarii occidentali din structurile europene
  de mult nu imi mai fac iluzii nici cu privire la clasa noastra politica si nici cu privire la ,,partenerii europeni”, de unchiul Sam si alde administratia Obama ce sa mai zic???

 13. ciuhuhu Says:

  Cum poate cetateanul britanic G. Watson sa fie atit de intelept, destept, si cetateanca britanica Emma N. atit de proasta?
  EXISTA VREO EXPLICATIE?

 14. Sandi Says:

  @ Roxana
  Cred ca era de ajuns daca-i spunea-i numai alea trei cuvinte pe care le-ai adresat lui Aramis la subiectul de mai inainte ! 🙂

 15. ALM Says:

  Într-adevăr, baroana a fost pe lângă Constituţia României. Dar, replicile ei m-au făcut să mă întreb: aceasta este democraţia occidentală? Dacă ei ar avea un preşedinte corupt, intrigant şi conflictual pe plan intern şi extern, ar sta cuminţi până-şi termină mandatul (cum ne sfătuieşte pe noi)? Dacă declanşează căteva conflicte armate cu vecinii stau şi-l servesc în loc să serveacă ţările lor? E ceva ce nu înţeleg. Asta înseamnă UE?

 16. ada1957 Says:

  Pai a luat de la noi toti aprox 60 mil euroi…deci a sosit sa ne dea lectii de democratie.
  Adica aici la Romanica este dictatura minoritatii … putem vota pina ne cad miinile ca aicila colonie tot ce vrea Bruxelul o sa fie…
  Chira bine zis Roxi..jignesti scroafa saocopari pe decreptita asta cu scroafa… asta si sex facea la ordin …

 17. Article: AŞ JIGNI SCROAFA ÎN RAPORT CU BAROANA | Welcome to Roxania | Blogul lui Danutz Says:

  […] https://roxanaiordache.wordpress.com/2013/02/24/as-jigni-scroafa-in-raport-cu-baroana/#comment-122712 […]

 18. Ghita Bizonu' Says:

  ciuhuhu

  normal. Ea e baroana!! V Arghezi : baroane!

 19. Ghita Bizonu' Says:

  Laba Broastei … copii adoptati inclus prin firma lu Stoica care azi unde e? In PDL unde altundeva?!

 20. Roxana Iordache Says:

  Gabi, asta voiam să aud de la tine, FELICITĂRI! 😀

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: