GIGI BECALI RIDICULIZEAZĂ RTV :) APROPO, DRAGĂ DE ANI, SEBI NU-I UN PIC INCOMPATIBIL? ;)

Cocina băsecuristului Sebi Ghiţă e într-o isterie frenetică, faţă de care Miţele lui nenea Iancu sunt fetiţe nevinovate. 😛 Modelul oficinei e şatra – să mă ierte chivuţele!

Bieţii de ei sunt disperaţi contra lui Crin şi aruncă tot felul de imbecilităţi, care mai de care mai aberante, pentru debili mintal – să mă ierte cei în cauză!

Pe Crin îl atacă atât de idioţeşte încât – după fonfleul cu sondajul-fantomă „de care se sperie Crin” 😛 – au ajuns să vehiculeze spumele lui VC Tudor, anume că l-a adus pe Johannis fiindcă sunt parteneri de poker. 😆 Şi că de fapt „proiectul Johannis” ar fi fost susţinut de Vântu, motiv pentru care un om al lui Crin se pregăteşte să-l scoată din închisoare. 😆 Şi tot felul de alte sminteli, de care poţi da oricând butonezi din greşeală.

Partea proastă e că noul OTV trage în jos toate celelalte televiziunile „de ştiri”, inclusiv Antena 3, care, de dragul concurenţei senzaţionaliste derizorii, face din jurnale şi unele emisiuni, terci  cu ceapă prăjită. Despre asta, separat – că e interesant. :mrgreen:

Revenind, în goniţa lor după bălăcărirea preşedintelui PNL, prestatorii de la RTV au anunţat gâfâind că Gigi Becali a lansat „primul atac, unul fără precedent, la adresa lui Crin”. Şi două foste jurnaliste serioase, devenite ţaţe în piaţă, se pregăteau să clămpănească despre „eveniment”.

La care, Gigi se cere telefonic şi le pune la punct cu o duritate într-adevăr fără precedent din partea lui, în sensul că a călcat în picioare oficina exprimându-se exclusiv politicos. A zis omul: „Nu l-am atacat şi nu-l voi ataca niciodată pe Crin Antonescu, e un om de onoare, care şi-a respectat cuvântul, eu am avut o convenţie cu el, nu mă interesează PNL”.

Şi în timp ce Gigi făcea declaraţia clară, pe burtieră apărea din nou ştirea senzaţională cu atacul fără precedent la adresa lui Crin.

La care Gigi repetă la fel de ferm declaraţia anterioară, cerându-le să scoată prostia de pe ecran. Greu, greu de tot pentru RTV să scoată prostia. S-ar desfiinţa.

Aşa, deci Becali a declarat în continuare că îl respectă şi pe Klaus Johannis, că e un om capabil, moment în care ţaţele sar că de ce l-a lăudat Crin atât de tare, declarând că e bun şi de premier, şi de preşedinte.

Sigur că a fost prea mult pentru Gigi şi a răbufnit, că adică Johannis e capabil, dar faţă de el, Becali, primarul de la Sibiu e zero, în sensul că n-a făcut nimic comparativ cu el.

Mulţumite că măcar au scos ceva-ceva de la Gigi Becali, duduile se pregăteau să încheie discuţia telefonică, dar, ghinion: Gigi a reluat în final elogiul la adresa lui Crin Antonescu şi le-a pus în vedere să nu-i mai atribuie declaraţii. În plus, a repetat că îl susţine la preşedinţia României, pentru că o merită.

Fătucile au închis, spăşite. După care un băiat s-a agitat repetând, repede-repede, că primarul Sibiului a avut cauze penale.

Ce contează că le-a câştigat? Asta nu se pune. 😛

P.S. Sebi avea vocaţie de băiat de pe Calea Victoriei. Tuns regulamentar. 😉

Şi draga de ANI în faţa băieţilor închide ochii. Că Ghiţă nici nu e incompatibil: parlamentar şi matron mass-media. :mrgreen:

Realitatea e că genul de cocină pe care o practică RTV în loc de jurnalism îmi aminteşte de zvonurile la adresa lui Paul Goma, că de fapt şi-a omorât mama, de-aia se dă opozant. 👿

Apropo, cei 25 35 de ani de la Carta 77 au trecut fără nici o menţiune. Mi se pare normal, din moment ce sistemul s-a perpetuat şi tot Securitatea e la putere. După 23 de ani.

9 răspunsuri to “GIGI BECALI RIDICULIZEAZĂ RTV :) APROPO, DRAGĂ DE ANI, SEBI NU-I UN PIC INCOMPATIBIL? ;)”

 1. Bordelezu Says:

  Iar sunt de acord cu tine, numai că mai pune 10 ani la cei 25 😀
  Paul Goma e Paul Goma şi el va rămâne în literatură, dar şi în istorie, chiar dacă şi acum numele lui e ţinut sub oboroc.

 2. GIGI BECALI RIDICULIZEAZĂ RTV :) APROPO, DRAGĂ DE ANI, SEBI NU-I UN PIC INCOMPATIBIL? ;) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. mariusnyc Says:

  Daca tot e caterinca la Ghita TV.. Credeam ca numai Paula Rusu e blonda, constat cu oarecare surprindere ca si Tariceanu s-a blonzit

 4. Roxana Iordache Says:

  @Bordelezu. 😳 😆

  @mariusnyc. Nu ştiu ce-o mai fi zis, ieri a fost OK. Fair-play. Crin e băiat deştept, ştie că pentru PNL Tăriceanu e un reper, a şi spus-o ieri. De-aia l-a şi invitat să candideze. 😉

 5. Roxana Iordache Says:

  @Bordelezu. Coane, păi pe Goma îl invitaseră în comisia de studiu pentru condamnarea comunismului şi l-a dat afară Tismăneanu. :mrgreen:

  Nu ştiu dacă Tismăneanu e însurat cu o evreică, dar Goma e sigur. Şi îl iubesc pentru că a contestat Raportul Wiesel, nu doar fiindcă acolo şi eu sunt acuzată de antisemitism. În modul cel mai infam. 👿

 6. mariusnyc Says:

  N-a facut mare lucru, a marsat pe sondajul lui Raitaru care il dadea # 1 in PNL… , baiat bun, pacat de neveste 😉

 7. Bordelezu Says:

  @Roxana Iordache
  Un adevărat creştin nu are cum să fie antisemit, e un nonsens. Nici nu merită dezvoltat subiectul. Că doar Fecioara Maria, mama Pruncului, nu era soră cu Mihaela Rădulescu… 🙂

 8. Roxana Iordache Says:

  @mariusnyc. Păi şi de ce n-a candidat? Sau dacă n-a candidat că n-a vrut, de ce congresul n-a aprobat propunerile lui? 😛

  @Bordelezu. Nu ăsta-i argumentul.

 9. stejarul Says:

  „Raportul Wiesel, nu doar fiindcă acolo şi eu sunt acuzată de antisemitism. În modul cel mai infam”

  O idee mareata se compromite cel mai usor generalizand. Cand pe lista antisemitilor sunt persoane ca tine, Roxana, toata lupta evreilor impotriva antisemitismului e bagata in derizoriu. Lupta lor a ajuns o reglare de conturi barbara.

  Se cheltuiesc sume imense anual de catre comunitatea evreiasca impotriva antisemitismului , sume care nu fac altceva decat sa finanteze in ricoseu ura antisemita.

  In inconstienta lor, conducatorii evreilor fac natiei lor un mare deserviciu. Poate ca fiecare isi merita soarta.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: