STEAUA ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ!!!!!!!!!!!!!!

Video de BestFootball13

Asta este Steaua! Un moral senzaţional, prin care a întors rezultatul de la Amsterdam şi a câştigat la 11 m. Ca atunci, cu Valencia.

Bravo, băieţi! Bravo, Reghe!

De-acum încolo, Gigi e condamnat să împartă bilete parlamentarilor. 😛

Piaţa Universităţii e din nou a noastră!

P.S. I-aş fi felicitat şi dacă nu s-ar fi calificat. Pentru luptă. Pentru credinţa lor în victorie. Pentru moral.

Reclame

11 răspunsuri to “STEAUA ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ!!!!!!!!!!!!!!”

 1. STEAUA ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ!!!!!!!!!!!!!! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. johnson1312 Says:

  Din titlu s-ar putea intelege ca acum s-a calificat in primavara europeana…..Dubla cu Ajax era deja in primavara europeana !

  OK,rivalele sa taca macar 48 de ore din respect pentru Steaua 🙂

  Beehecali delireaza la TV !

 3. Savescu Maria Says:

  Bravo pentru Steaua.
  Vrem o finala de cupa.
  Romanii merita asta.
  Si voi meritati.
  Fighting !

 4. Sandi Says:

  Video ala nu se deschide ! Cica sunt protejate drepturile UEFA !

 5. Radu Humor Says:

  Popescu Tăriceanu prin tot ceea ce face ( şi o să mai facă 😉 ) seamănă grozav cu eroul de mai jos:

  ” Numai cine nu munceşte, nu greşeşte ! ” 🙄 ,
  zise cocoşul dându-se jos, ca vai de el, de pe un arici… 😳

 6. Radu Humor Says:

  Becalizarea şi Regecampizarea Stelei par a fi de bun augur !
  Sincer să fiu nu mă aşteptam să câştige la penaltiuri, mai ales că portarul lor venea după nişte parade spectaculoase, dar…
  Dacă Dumnezeu te iubeşte …
  Au fost câteva cadre cu o mamă şi un copil din tribună care se rugau şi făceau cu atâta evlavie semnul Crucii , încât era imposibil să nu-i fii văzut şi auzit Doamne- Doamne ! 🙄

 7. Radu Humor Says:

  Vorba cuiva :
  Na, poftim ! , cu ce se ocupă Ambasada SUA în Româmia :

  Ambasada SUA la Bucuresti despre incidentul de la Muzeul Taranului Roman:
  Suntem ingrijorati mai ales de faptul ca protestul parea sa fi fost organizat sau cel putin tolerat de catre directorul adjunct al Muzeului

  Ambasada Statelor Unite la Bucuresti si-a exprimat dezamagirea fata de protestul care a avut loc pe 20 februarie la Muzeul Taranului Roman, cand proiectia filmului „The kids are all right”, din cadrul evenimentului Luna LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender), a fost intrerupta de cativa zeci de activisti nationalisti care au intrat in sala unde se difuza filmul, au cantat imnul national si apoi cantece bisericesti, insotite de remarci homofobe.

  Ambasada precizeaza ca filmul a fost proiectat in baza unui acord intre Muzeu si ONG-ul Accept si afirma ca fortele de ordine nu au reusit sa aiba „un rol mai activ”, pentru a putea sa se continue proiectia.

  Comunicatul Ambasadei SUA:

  Ambasada SUA la Bucuresti este foarte dezamagita de protestul care a avut loc in seara de 20 februarie la Muzeul Taranului Roman si a impiedicat proiectia unui film furnizat de Ambasada pentru sarbatorirea lunii istoriei comunitatii lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si transsexualilor (LGBT).

  ONG-ul Accept si Muzeul Taranului Roman au avut un acord pentru proiectia acestui film castigator a numeroase premii internationale in cadrul cinematografului muzeului.

  Suntem ingrijorati mai ales de faptul ca protestul parea sa fi fost organizat sau cel putin tolerat de catre un angajat al muzeului, directorul adjunct Mihai Gheorghiu, intrucat acesta i-a insotit pe protestatari si nu le-a descurajat actiunile.

  Protestatarii au creat o atmosfera foarte intimidanta pentru persoanele care venisera sa vada filmul iar discursul lor intolerant a creat o atmosfera care ar fi putut duce la confruntari violente. Desi prezenta fortelor de ordine ne-a linistit, din nefericire, acestia nu au reusit sa aiba un rol mai activ, ceea ce ar fi facut posibila continuarea vizionarii filmului conform programului.

  Intoleranta si ura sunt inacceptabile si nu ar trebui trecute cu vederea, mai ales intr-o institutie publica, deschisa tuturor cetatenilor.

  Asa cum a spus presedintele Obama, „intelegem ca drepturile lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si transsexualilor sunt echivalente cu drepturile omului”. Raportul anual al Departamentului de Stat cu privire la respectarea drepturilor omului include o sectiune referitoare la modul in care sunt tratati membrii comunitatii LGBT in fiecare tara, iar Ambasada sustine membrii comunitatii LGBT din SUA si de peste hotare.

  Amintim ca proiectia filmului „The kids are all right”, din cadrul evenimentului Luna LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender), de la Muzeul Taranului Roman (MTR) a fost intrerupta miercuri seara de un grup de activisti nationalisti care au intrat in sala unde se difuza filmul, in jurul orei 19:00. Grupul de cateva zeci de persoane a cantat imnul national si apoi cantece bisericesti, insotite de remarci homofobe.
  VIDEO de la incident si mai multe despre acest subiect aici: Un grup de persoane cantand imnul si cantece bisericesti a intrerupt o proiectie de film la Muzeul Taranului Roman
  Vineri a avut loc si un flash-mob la Muzeul Taranului Roman, organizat de un grup de persoane care au sprijinit manifestarile comunitatii LGBT.

  Fi-v-ar de cap ambasadorii şi nefericiţii ăştia degeneraţi :mrgreen:
  Spurcaţii naibii ce sunteţi !

 8. Radu Humor Says:

  La ăştia ar trebui să li se arate zilnic curul, dacă le place aşa mult 😉
  Nişte mizerabili ce cred că-şi pot permite orice în ţara asta !
  Iar statul român, ce-a mai rămas din el stă cu gura căscată, doar-doar i-or pica ceva mehlemuri în urma dezmăţului satanic !

 9. Donkeypapuas Says:

 10. Mihai Hristea Says:

  Pus je video:

 11. Mihai Hristea Says:

  Inca un clip fain:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: