PACTUL IMPOSTORULUI CU LACHEUL MERGE ÎNTOCMAI ŞI LA TIMP. CÂT DE TICĂLOS MAI POATE FI PONTA? FORŢEAZĂ AGRESIV RUPEREA USL

Un secretar de stat a fost umflat de DNA de pe stradă. N-are importanţă cine este şi dacă ar fi vinovatul vinovaţilor. Aşa ceva nu face decât un stat poliţienesc, respectiv, băsecuritatea. Premierul s-a executat şi l-a demis imediat.

Îl cheamă Valentin Preda, de la Transporturi şi aş fi zis că l-au săltat fiindcă a deranjat famiglia din portul Constanţa. Dar mai ştii, poate că e şi vacanţa africană cu Anca Boagiu, care are un băieţel care seamănă cu el. Cu Băsescu. 😳

Oricum, criterii solide, porcuratură cu şoric bun pentru export. La UE.

Tototdată, treaba cu pensiile militarilor şi fluturarea incriminării generalului Izmană. Ca să fie un peşte mare, un ministru din guvernul Boc, ceea ce trebuie să le demonstreze sfertoneuronalilor independenţa sistemului judiciar. 🙂 Mai ales că acum e viceprim-ministru în guvernul USL. 😛

Deci, pactul impostorului cu licheaua lachee merge uns. Cine naiba l-ar regreta pe Oprea?

Doar că bietul Tonta a tras două bâlbe, cică nu se mai recalculează pensiile militarilor, şi a mai zis, preventiv, şi că nu ministrul face calculele: asta, în caz că şeful lui de la Cotroceni îl re-reevaluează.

Iar Mona mea nu-şi dă demisia. Dacă e atât de impotentă. Despre asta, cu proxima ocazie.

Deocamdată, să observăm până unde poate merge ticăloşia lui Ponta.

A ieşit pe un hol şi a declarat în numele lui Crin că SRS zboară din PNL dacă se mai ia de amicul Răitaru. Cât mai poate fi de ticălos?

Ponta e doar o loază parvenită care îşi permite să patroneze personalităţi, cărora nici să le numere scamele n-ar fi ajuns dacă Adrian Năstase nu făcea greşeala să-l promoveze. Una dintre multele greşeli – că a avut o mână la promovări! Pepinieră pentru clientelă băsecuristă.

Deci, în locul lui Crin i-aş lua neamul. Că USL e opera lui, nu a lui Tonta, care iniţial s-a opus la scenă deschisă. Chiar l-a dat afară pe Geoană pentru că susţinea ideea alianţei PSD cu PNL.

Tonta e vremea să afle că nimeni nu câştigă războiul cu presa. Am zis presa, nu prestatorii de servicii.

Fără aportul unor formatori de opinie ca SRS, nu mai ajungea Ponta premier cât îi veacul.

Până când să-i mai tolereze Crin infamiile?

Coabitacul forţează la maximum ruperea USL. Vizează una din două: ori să-l discrediteze pe Crin Antonescu punându-l în situaţii imposibile – adică, obligându-l să se lase umilit, ca preţ al menţinerii USL -, ori să-i atribuie ruperea USL, în cazul unei binemeritate riposte din partea preşedintelui PNL.

P.S. Acum e indubitabil că Ponta a sabotat debarcarea lui Băsescu în vară pentru a-l ţine departe pe Antonescu de butoanele puterii. Ceea ce urmăreşte şi acum, prin castrarea constituţională a instituţiei prezidenţiale. Iar Crin parcă e abulic.

Anunțuri

21 răspunsuri to “PACTUL IMPOSTORULUI CU LACHEUL MERGE ÎNTOCMAI ŞI LA TIMP. CÂT DE TICĂLOS MAI POATE FI PONTA? FORŢEAZĂ AGRESIV RUPEREA USL”

 1. ada1957 Says:

  Un nemernic… un jeg uman.
  AMINALUL TONTnu realizeaza ca fara CRIN eterminat.
  Sigur ca ell-a ajutat in vara pe Matol sa se salveze… cand l-a accepta pe Rus,,cand s-a facut sluga lui Barosso si cand a stat precum Ghiocelul.
  Sigur animalul se viseaza PRESEDINTE… Tot el ii da la temelie si lui Dragnea.
  Deci Geoana , Crin , Nastase si Dragnea… sunt aproape terminati..
  Si la CSM cred ca tot el trage sforile… el este manu militari PTR betiv.
  Blestemat popor suntem

 2. PACTUL IMPOSTORULUI CU LACHEUL MERGE ÎNTOCMAI ŞI LA TIMP. CÂT DE TICĂLOS MAI POATE FI PONTA? FORŢEAZĂ AGRESIV RUPEREA USL » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Dan Ghenea Says:

  E timpul sa ne trezim; in acest moment Crin Antonescu mai poate sa preia decisiv initiativa intr-un singur fel: sustinand deschis monarhia constitutionala. Acum. La prima mana a discutarii proiectului constitutional. Presedintia in 2014 e un pod prea indepartat si chiar in caz de victorie s-ar putea trezi cu un rol de presedinte italian fara nici o putere.
  Oricum, nu are la dispozitie decat 3 scenarii mari: 1) mentinerea USL cu pretul unui vagon de dezonoare doar pentru a obtine o presedintie fara valoare; 2)ruperea USL pe motive care pot fi importante, dar tin de lupta politica, deci nu sunt sanse apropiate de refacere a capacitatii de lupta cu basismul; 3) trecerea Rubiconului pe tema fundamentala formei de guvernamant, cu sansa, chiar in cazul ruperii USL, de a spori masa activa de cetateni care sa sprijine un om curajos care isi asuma o asemenea miscare

 4. virgilvirgil Says:

  He-he-he !
  Cind io spuneam asta vara ca Antonescu si-a virit singur capul in latzul suspendarii fara folos , cind spuneam ca toata tarasenia nu este altceva decit o operatiune menita sa-l scoata din joc , imi luam injuraturi ceva de nu se poate si eram catalogat drept agent basist .
  Domnul Tonta era la mare pretz si ridicat in slavi de dimineata pina seara …
  Apropozito de Tonta … Ca io l-am botezat … Cu mult avreme in urma …
  Sa va traiasca !

 5. Aramis Says:

  @Roxana

  Roxana, tu esti o doamna, nu-ti pot raspunde la ceea ce mi-ai spus.
  Si eu care credeam ca vrei sa fii salvata. De aceea chemasem HMS Marlborough si te invitam la Odessa’n port. Plus ca din profil aduci cu Marea Ducesa Xenia.

  Hai, nu te-nfuria 🙂 stiu, stiu Crin rules! Ponta bleah! Na Ponta, na,na!!
  Las’ca vine el congresul si le-aratati voi!

 6. Radu Humor Says:

  Iată alt scandal !
  Noaptea minţii, nu altceva !
  Papa Benedict a demisionat pentru a nu fi arestat: este acuzat de crime împotriva umanităţii!

  Asa cum spuneam in articolele anterioare, traim vremuri de mari schimbari si de revelare a adevarului. Uneori ma gandesc la cei care inca nu s-au trezit, cum vor suporta acest adevar? Pe langa existenta extraterestrilor, a bazelor subterane secrete si a proiectelor negre ale Cabalei, un alt adevar zguduitor iese la iveala, iar oamenii Noii Ere incep sa faca dreptate. Ma refer la faptul ca anul trecut George W. Bush, Tony Blair, Donald Rumsfeld, regina Elisabeth a Marii Britanii si Papa Benedict si inca cativa din „staff-ul” Cabalei au fost judecati de catre un Tribunal International din Kuala Lumpur (Malaezia) si condamnati pentru complicitate si trafic de copii, genocid si crime impotriva umanitatii. Video aici: http://www.youtube.com/watch?v=t8WV5Bo3lBw
  Acum a venit randul unui Tribunal dintr-o tara europeana sa faca acelasi lucru cu Papa Benedict. Iata de ce papa a demisionat asa, in mod neasteptat, dupa ce a primit instiintarea la Vatican. Cititi documentul mai jos: Global Media lanseaza Declaratia Tribunalului International al Crimelor Bisericii si Statului (ITCCS) de la Bruxelles:

  Demisia istorica, fara precedent, a lui Joseph Ratzinger ca Papă în această saptamana, a fost facuta ca urmare a unei actiuni a unui guvern european pentru arestarea lui Ratzinger si instituirii unui drept de gaj pe Proprietatea si activele Vaticanului de Pasti. ITCCS, Oficiul Central de la Bruxelles este obligat ca urmare a abdicarii Papei Benedict sa dezvaluie urmatoarele detalii: 1. La data de 1 februarie 2013, pe baza dovezilor furnizate de catre Curtea noastra afiliata Common Law Court of Justice (itccs.org), Oficiul nostru a incheiat un acord cu reprezentanti ai unei natiuni europene si instantele sale de a asigura un mandat de arestare impotriva lui Joseph Ratzinger, alias Papa Benedict, pentru crime impotriva umanitatii si comanda unei conspiratii criminale. 2. Acest mandat de arestare va fi livrat biroului „Sfantului Scaun” de la Roma, vineri 15 februarie 2013. Acesta permite natiunii in cauza sa-l retina pe Ratzinger ca suspect de crima, daca el intra pe peritoriul sau suveran. 3. O nota diplomatica a fost emisa de catre guvernul natiunii in cauza secretarului de stat al Vaticanului, cardinalul Torcisio Bertone, luni 4 febr. 2013, informandu-l pe acesta despre mandatul de arestare iminenta si invitand, ca biroul sau sa se conformeze. Nici un raspuns la aceasta nota nu a fost primit de la cardinalul Bertone de la biroul sau, dar sase zile mai tarziu, Papa Benedict demisioneaza. 4. Acordul intre Tribunalul nostru si natiune a inclus sa emita o dispozitie secundara de drept de gaj comercial prin intermediul instantelor nationale impotriva proprietatii si bogatiei romano-catolice de Pasti, duminica 31 martie 2013. Acest gaj sa fie insotit de o publica si globala „Campania Recuperarii Pastelui”, prin care proprietatea bisericii catolice urmeaza sa fie ocupata si solicitata de catre cetateni ca active publice executata in conformitate cu dreptul international si Statutul de la Roma al Curtii Penale Internationale.

  5. Este decizia Tribunalului si guvernului nostru de a proceda la arestarea lui Joseph Ratzinger dupa parasirea biroului Pontifului Roman, sub invinuirea de crime impotriva umanitatii si conspiratie criminala. 6. Aceasta este decizia noastra de a continua mai departe cu punerea sub acuzare si arestarea succesorului lui Joseph Ratzinger ca Papa cu privire la aceleasi acuzatii, si sa puna in aplicare masura comerciala si „Campania Recuperarii Pastelui” impotriva bisericii romano-catolice, cum a fost planificat. In incheiere, Tribunalul nostru recunoaste ca complicitatea Papei Benedict in activitatile criminale ale Bancii Vaticanului (IOR) a fost convingatoare in eventuala sa demisie dintre inaltii oficiali de la Vatican. Dar, conform surselor noastre, secretarul de stat Tarcisio Bertone a fortat demisia lui Joseph Ratzinger imediat si ca raspuns la nota diplomatica privind mandatul de arestare care a fost emis catre el, de catre guvern in 4 februarie 2013. Facem apel la toti cetatenii si guvernele sa sprijine eforturile noastre de a aboli si destabiliza direct Vaticanul, si arestarea ofiterilor sai sefi si clericilor care sunt complici la crime impotriva umanitatii si conspiratie criminala in curs de desfasurare la protejarea torturii si traficului de copii. Buletine suplimentare privind evenimentele din „Campania Recuperarii Pastelui” vor fi eliberate de biroul nostru din această săptămână. Issued 13 February, 2013 12:00 am GMT by the Brussels Central Office, The International Tribunal into Crimes of Church and State In lunile care vor urma vom trai si vom vedea desfasurarea evenimentelor… Drum Drept spre Lumina!

 7. Donkeypapuas Says:

  @Radu Humor

  Ceea ce ni se vâră în ochi cu privire la „demisia” Papei este dezinformare pură. O să revin detaliat cu o postare.

  Vă spun doar atât: profeţia Sfântului (catolic) Malachie

 8. Savescu Maria Says:

  Virgil
  Sa ne … !
  Nu mai stiu de unde a pornit disputa in vara, era parca vorba de o interpretare sau de un sens al unor afirmatii in discutie, nu neaparat tontonel, ca personaj pitoresc.
  Acum asta nu are importanta.
  Nimeni nu l-a aparat pe tonta-contra (felicitari pentru nasit, nu de alta da’ nasu ramane totdeauna in sufletul finutului) prea tare, pentru ca toti eram in asteptare si pentru ca nici nu merita.
  Cand l-au facut stalp de partid, am fost atat de dezamagita, incat luni de zile nu l-am inghitit si nici acum nu ma prapadesc de dragul lui.
  Altceva vreau sa spun, ma intorc la referendum, totusi oameni buni prea usor au lasat-o cu referendumul ca sa nu fie acolo o marsavie ca sa nu spun „monstruoasa coalitie”.
  Au devenit toti brusc niste catelusi plouati, desi referendumul nu fusese finalizat, incat a fost clar ca un dedesubt a h-existat.
  Treptat, treptat se ajunge la o vorba de-a mea mai veche:
  „cine vrea sa-si rupa gatul in Romania, sa se faca prim-ministru”.
  Mizeriile si tribulatiile statului securist-mafiot ma infurie ingrozitor si tergiversarile de orisice natura impuse de increngatura mafiota erodeaza USL si Romania.
  Acum, daca USL s-ar sparge n-ar fi o treaba rea, pentru ca disparitia gastii mafiote si impartirea USL-ului in doua tabere, din care una sa fie la puterea si cealalta sa reprezinte opozitia ar fi ceva normal. Posibilitatea ca lucrurile sa se prezinte asa, a fost semnalata si in masmedia in ultimul timp.
  Si in felul acesta, ce se intampla negativ in administrarea tarii ar cadea in sarcina celor de la putere, in timp ce opozitia si-ar face datoria de a scutura de maneca puterea si opozitia ar fi o alternativa in cazul unei schimbari de putere.
  Stiu ca lucrul acesta nu este deocamdata posibil pentru ca e chestiune de procente, dar in timp la asta se va ajunge, fara pericolul ca UDMR sa ne pasca iara prin guvern.
  Asa sper.
  Eliminarea racilelor trecutului apropiat si indepartat si perpetuarea puterii mafiote a uzurpatorului pare a fi lucrul cel mai daunator, acum.
  De un comic irezistibil, dar exasperanta este si propaganda pupincurist oranj. si primejdios de insidioasa, cu rezultate imprevizibile si nocive.

  Hai sa mai fim totusi rabdatori cu tonta contra, fara a lasa garda jos.
  Fiind atat de puternice inca, uneltele securisto-mafiote ale uzurpatorului si nu doar ele, mai sunt si alte forte malefica pe plaiul mioritic si in afara lui, tre’ sa fie si tonta-contra mai cap plecat, si prudent, si conciliant etc.
  Asta nu inseamna sa nu fie altoit cand greseste.

  Am pus o intrebare si o reiterez, la ce servesc CNA ANI ANAF CCR DNA CSM etc.
  La ce, nu la cine, ca asta sare in ochi !

  Si apoi e limpede la cate necazuri are tara, o constanta ramane, ca sa o dumirim cel putin pe aia:
  republica saU MONARHIE.

  M O N A R H I E

  Imi doresc mult de tot o emisiune numai cu Marius Oprea, numai cu Mugur Ciuvica, numai cu Mihai Petre Bacanu, numai … puneti voi niste nume mari.
  Ar putea fi si doi, trei si cati or fi, in emisiune, dar sa vorbeasca cel putin jumatate de ora in emisiunea respectiva. Dispersat, dar sa zica ceva, nu sa vorbeasca un minut si basta.
  Si as vrea si o emsiune cu Crin Antonescu, dar nu una liniara si cuminte, una incendiara ar fi de preferat.
  Mai degraba un discurs stralucitor si stralucit. sa asteptam congresul partidului, unde tre’ sa puna cu botul pe labe, pe „dizidenti”, nu-i numesc pentru ca e pierdere de vreme.
  Asadar, trei ore cu oameni de mare calibru.
  Si „subiect” fierbinte.
  Atunci sa te tii emisiune.
  Din nou Oana Stancu, Radu Tudor si Oana Stanciulescu, dar si ceilalti se intrec pe sine.
  Da Doamne evenimente ca jurnalisti pregatiti avem.
  Sa ne tinem bine, revine Carmen Avram.
  Uite acum mi-a venit in cap. Dar Anca florea intr-o emisiune impreuna cu ceilalti, cat de formadabil ar fi, la cum gandeaste, la umorul pe care il are si la cum ar putea puncta.

  Gata ma opresc, altfel scriu un roman.

 9. virgilvirgil Says:

  Maria , nu cred si am obosit sa sper .
  Am fost in ’90 al dracului de optimist si am devenit pe zi ce trece al dracului de sceptic .
  He-he-heeee !… Scepticul e un optimist bine informat , nu ?…
  Nu ma astept decit la rele . Rele din ce in ce mai … rele .
  Ponta e clar ca o tine pe urmele lui Boc si MRU .
  Tara va fi si mai aservita intereselor straine .
  Suntem colonie mai rau decit coloniile …
  Antonescu sa vrea si nu poate face nimic .
  Dar nu vrea … Vrea doar scaunul de la Cotroceni .
  Liberalii nu sunt nici ei ce tot vrem noi sa speram ca sunt .
  Al treilea FSN , nimic mai mult .
  Sigur unii dintre noi isi vor alimenta speranta ca Antonescu ajuns in scaunul de la Cotroceni , dobindind putere va face … Va face si va drege …
  Nu va face nimic altceva decit predecesorii sai .
  Dumnezeu sa ajute Romania si pe romani !
  Daca mai poate si El …
  Ca tere-mi e teama ca nici El nu mai poate …

 10. olimpiu65 Says:

  Daca am fi numai noi cu pareri urate despre Ponta nu ar fi o mare tristete , dar…. http://www.cotidianul.ro/scrisoare-deschisa-catre-victor-ponta-207088/
  Crin din pacate merge la brat cu tzutzerii pe un drum gresit, face greseli inexplicabile si da apa la moara opozantilor din PNL cu gesturi tampite si inutile ca cele de ieri. un lider PNL avea dreptate spunand ca are mainile legate in relatia cu PSD.noi putem astepta un an sa-si vada visul implinit dupa care alearga si sacrifica principiile liberale , apoi va trebui schimbat radical PNL. cu asemenea ministrii si tzutzeri implantati la varf nu merge

 11. stejarul Says:

  „Încălcarea Constituţiei poate declanşa a treia suspendare
  Băsescu se cere singur demis din funcţia pe care o ocupă încă la Palatul Cotroceni” Intervine cu cizma in viata PDL.

  Tot ce ne mai trebuie e sa scapam de pactul de la ceas de noapte, adica sa il demitem pe pontacu din functia de premier si avem calea celei de a treia suspendari. (nu zicea pontacu ca el a semnat pactul ca premier nu ca sef USL). Avem PNL la interne de data asta deci putem face o suspendare ca la carte!
  ponta, demisia ticalosule! La gunoi cu tine la pachet cu basecu.

 12. Ghita Bizonu' Says:

  Glumiti, stiti cine sunteti? Nu sunteti cetateni europeni si NU aveti drepturi!!!

  Glumiti, stiti cine sunteti? Nu sunteti cetateni europeni si NU aveti drepturi!!!

  \
  “EDrepturile noastre de europeni” sunt, in limbaj elegant , “cotu, labele si botu’ “. Noi nu avem nici un drept in UE.
  Si nici in Romania.

  Nu mai avem dreptu’ sa luam decizii politice in ce ne priveste politica interna a tarii, votu nost e vax albina, nu avem dreptu sa protestam , avem doar dreptul de a plati!!! Si de a renunta la economia noastra – agricultura, industrie, banci , pamanat.
  Daca ai nenorocu de a fi de origine etnica romana nici un pasaport strain nu iti da vre-un drept de “european” asa cum a constat Radu Golban atunci cand a fost “epurat” de la Facultatea de Ştiinte Politice, Filosofie şi Ştiinte ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara pe motiv ca departamentul de ştiinţe politice “[i]nu doreşte colaborarea cu această persoană, pentru articolele scrise în presă împotriva Germaniei[/i]”. Exact asa- cum acum 60 de ani erau unii inciminati de atitudine antisovietica. Ca e mai dragutz este faptul ca decizia ar fi fost luata la recomandarea consulului Germaniei din Timisoara. De unde imi vine sa crez ca Timisoara se viseaza Gau in Reichul lu’ Adolf.
  A da. Radu Golban este cetatean german.

  Dar acesta este doar un episod marunt.

  Fiindca nu chia atat de nou ni se contesta si dreptul la identitate. “Noua identitate”ce ni se propune este cea tiganeasca.
  O sa dau o selectie cam ampla de ce se poate citi pe diverse siteuri franceze:
  [………………]
  Bun. Sau PROST ASA. O sa imi ziceti ca ce am citata sunt parerile unor indivizi lipsiti de importanta, nu cu mult mai brezi decat mine (Mirel Branc, ala cu korkorezhau.blogspot.ro , samd) seau chiar pusti tampiti.
  INSA ce este importanta este atnosfera. Ca la o adica la Bruxelles …Escu din orice functie va fi apucat de nasturele de la sacou si I se va zice cu tristete: Dragul meu domn, poate ai dereptate INSA totata Europa stie ca romanii sunt tigani. Ca voi ne furati zeci de miliarde si va tinem in carca. Ca mancati pateu din minoritari. Poate nu este asa insa noi suntem o democratie si trebuie sa ascultam box populi asa ca faceti bine si …MANCATI CACATU!!
  Ca la fel in anii 30 altii destepti (elita intelectuala occidentalizata!) s-au dat rotunzi si destepti si apoi in 40 le-a intrat sfecla de zahar in anus .. ca apoi sa intre care la Sighet, care la Poarta Alba si sa moara cu zambetu pe buze ”Nu ne lasa ei anglo-americanii”. NUAnglomaericanii care stiau ei foarte bine ca romanii e de porc asa ca nu i-ua lasat .. i=au dat pe mana rusilor!!!!

  Asa ca va zic : Nu suntem cetateni europeni si NU avem drepturi . Si se pare nici ala la identitate.

  Prea lung ptr cei mai multi :

  http://vremea.forumgratuit.ro/t449-glumiti-stiti-cine-sunteti-nu-sunteti-cetateni-europeni-si-nu-aveti-drepturi#963

 13. Savescu Maria Says:

  Virgil, fiecare cuvant pe care il spui e adevarat.
  Mie insa nu mi-e teama, nu avem de ce ne teme, atunci cand totul pare pierdut.
  Este atat de greu, si pentru ca, din pacate, politicienii par a fi si unii chiar sunt marionete, iar papusarii sunt invizibili si primejdiosi.
  Tehnocratii, mai ales economistii si finantistii, vor pune tara pe picioare.
  Singurul argument pe care l-au avut jecuitorii norodului roman a fost: nu sunt bani, pentru iesire din criza pentru repornirea industriei etc.
  Si bani sunt.
  Atat de multi incat nu ne putem imagina.
  Acum trebuie repornite motoarele, prin descoperirea si anularea contractelor oneroase, prin incetarea privatizarilor pe comision, prin inchetarea privatizarilor in zonele strategice (mai sunt, exemplu CFR marfa, posta, „sarea”, aurul petrolul energia, minereurile etc.)prin administrarea corecta a bogatiilor tarii, prin confiscarea bunurilor jacmanitorilor, bunuri obtinute prin mijloace frauduloase, prin reducerea procentului sumelor uriase care intrau in economia neagra de la aproape 50 % la 25 %s.a., s.a.
  Doamne cate sunt.
  A venit vremea, creditelor ieftine pentru repornirea IMM, pentru buna functionare a serviciilor, pentru creerea unei bunastari in tara si crearea clasei de mijloc.
  Dar cand va dudui din nou industria.
  Nu gigantii industriali, catre au fost dusi in mod deliberat in ruina sau dati pe gratis cu nechibzuinta si ticalosie capuselor.
  Cand vor fi strivite capusele, li se vor lua privilegiile bunurile jacmanite si vor aparea banii din Europa, care bine administrati vor crea infrasgtructura lipsa.
  si asta o poate face si tonta-contra cu garnitura lui.
  Cat timp avem economisti, finantisti patrioti si interesati (daca sunt bine platiti si rasplatiti) va aparea si o super-civilizatie pe plaiurile noastre de vis.
  Prin metoda „dati un leu” pentru refacerea Romaniei, leu convertiti in actiuni, Romania va renaste..
  Nu vreau sa cred altceva.
  Cu detinuti politici, cu o Romanie transformata intr-un imens teritoriu concentrationar, distrusa jefuita, cu datorii impuse si platite in aur, grau peterol, etc., in 20 ani, Romania era din nou o putere economica, in 1964.
  Nu vom renaste din nou in libertate ?
  Ba da, nu ma tem de nimic, pentru ca stiu ca voi trai intr-un timp destul de scurt in Monarhie chiar daca aceasta ar insemna divizarea USL, care intr-o zi tot se va sparge.
  Dumnezeu cu noi ! si
  Nimic fara Dumnezeu !
  Si Romania uber alles (inaintea tuturor), pentru ca am mai fost vioara I in Europa si vom mai fi fruntasi in lume.
  Si nu sunt vorbe in vant.
  Doar sa se fure mai putin si sa se investeasca mai mult.
  Nimeni nu ne poate opri din drum, doar ca administratorii tari ar cam trebui sa fie onesti, priceputi si din nou si inainte de toate patrioti.
  Sa vorbim si despre regionalizare, e timpul, se pregatesc noi structuri birocratice. sa vedem vor fi birocratice sau inlesnitoare a tranzitarii cifrelor uriase pregatite sa intre in tara.
  Daca sumele acestea vor ajunge la populatie si in economia fiscalizata, avand un circuit benefic,scapam de jug.
  E una din cheile iesirii din asa zisa criza si din recesiune.
  Gata cu bla bla bla.
  Fighting now !
  And work !
  La munca (indemn tovarasesc, rosu stalinist), deoarece tara e colonie.
  Sa o scoatem de acolo !

 14. Ghita Bizonu' Says:

  Gili

  te contrazic, Care ca io am zis Tomta inaintea ta… Cu ceva ani in urma cand am avut asa imoprsia – din ce in ce mai putin imprsie – ca micul Titulescu este doar micul mongolid caruia i-a facut nastase cuib.

  Si secretaru de stat umflat de DNA de pe stradă nu ste uin semnal ptr Antonescu.. ci ptr micul mongoloid. A carui guvern poarta de acu pecetea coruptiei (vinovatia aluia sau existenta probatoriuluio fiind absolut irelevante) si micu’ Tont ar fi cazul sa inceapa terapie pisica in vedera acomoddarii cu incarcerarea …

 15. Ghita Bizonu' Says:

  Radu Humor

  ai dreptate. Nopate mintii. De unde ai luat „stirea” asta? De la Frosa? (Euftosin unu care combina creativ incultura, bigotismul si imbecilitatea) .
  Care „The International Tribunal into Crimes of Church and State”?
  Cine l-a abilitat? Cine il recinoaste? Si mai este cerva din ce citezi :reprezentanti ai unei natiuni europene si instantele sale de a asigura un mandat de arestare impotriva lui Joseph Ratzinger Care natiune ? Care guvern? Ca dupa cate stiu ptr o astfel de propinere rapsosatu Brejnev (comunist 10000% , sovietoc, necatolic) ar fi zis ceva de tratament psihiatric urgent.

  A ca de ce si-o fi dat demisia.. 85 de ani. Si poa ceva Alzheier. Ca un papa e functional; cat timp sa pe scaunu cu rotile si poa sa ridice mana sa binecuvanteze daca e in stare sa blamajeasca corect slulba zilei. Insa cu Alz … risca sa inceapa un „catelus cu paru cret” in loc de evanghelia zilei.Inaceptabil.
  Este trist da se inatmpla ceva mai des (na alt exemplu :Ronald Reagan .la sfarsitul vietii… se tinea bine da insa intreba nevasta : „da dumneavoastra cine sunteti?” Trist, dureros da benign ptr un pensionar. Insa daca ar fi fost presedinte … si sa intrebe pe secretaru apararii : da tu cine esti?! A da. In Franta in a 3a Republica au avut un mare necaz: un presedinte a inebunit… Pana la ruma au reusit sa il pacaleaseca sa semeneze. Demisia. Dificultatea suplimentara ca ala nu isi mai tinea minte numele…. Da cateva zile presedintele era nebun de legat!!)

 16. Roxana Iordache Says:

  Aramis like shit! 🙂 Ăştia sunteţi, nesimţiţi infantili. Clientela băsistă.

 17. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Imediat după ce a fost ales, jigodiile l-au acuzat de nazism în tinereţe. Ca şi cum dacă făceai armata pe vremea lui Ceauşescu erai comunist! Asta-i problema, că e german. Şi a cam mârâit la jidani. :mrgreen:

  Pt cine nu ştie: admir evreii, detest jidanii. 😉

 18. virgilvirgil Says:

  Nope , i-am zis Tonta inca de cind functiona Ziua . Stie si Roxana … E brand inregistrat Ghita . Ha-ha-ha !

 19. mihai444 Says:

  http://www.gandul.info/politica/vosganian-enervat-de-imparteala-lui-ponta-chitoiu-e-ministru-peste-un-vraf-de-hartii-fenechiu-doar-peste-caile-ferate-lider-psd-vosganian-e-pe-lista-remaniabililor-exclusiv-10578622

 20. mihai444 Says:

 21. mihai444 Says:

  http://soviani.com/2013/02/20/bulgaria-a-depasit-romania-inca-din-2011-ca-pibcap-de-locuitor/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: