MESAJ PENTRU NAŞU-SĂU MAIOR

Hai siktir!

A zis că sunt ameninţări pentru România.

Singura ameninţare sunteţi voi, băsecuritatea, lacheii intereselor antinaţionale.

Voi sunteţi teroriştii.

Regimul Băsescu, terorism de stat.

Reclame

6 răspunsuri to “MESAJ PENTRU NAŞU-SĂU MAIOR”

 1. Radu Humor Says:

  Senatorul Valer Marian:
  Scrisoare deschisă către Victor Ponta
  Acasă » Actualitate

  Domnule Președinte Victor Ponta,

  Cu respectul și loialitatea pe care vi le port încă, având în vedere că de o vreme nu-mi mai răspundeți la telefon și mă evitați la întrunirile de partid, vă transmit prin această scrisoare deschisă câteva constatări împărtășite de mai mulți camarazi de partid, pe care vă rog să le receptați și interpretați constructiv, acum când vă aflați pe culmile puterii și gloriei politice:

  Constituția României și Codul Electoral au ajuns pe mâna unor repetenți și a unor juriști fabricați la fără frecvență sau de la distanță în facultăți obscure de drept.

  Reforma administrativ-teritorială a țării a ajuns pe mâna unui căpitan de județ.

  Partidul este pe cale să ajungă pe mâna junilor turciți de la Rin Grand Hotel.

  Fostul președinte Ion Iliescu este marginalizat, ignorat și chiar persiflat, fostul președinte Adrian Năstase a fost abandonat, iar fostul președinte Mircea Geoană este ostracizat.

  Au fost lăsați deoparte și alți oameni de valoare care au servit partidul, precum Ecaterina Andronescu, Ioan Mircea Pașcu, Alexandru Athanasiu, Vasile Pușcaș, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, ș.a.

  Au fost uitați și neglijați oameni simbol ai rezistenței antibăsiste, precum jurnalistul Ovidiu Ohanesian, locotenentul MApN Gheorghe Alexandru, colonelul SIE Ionel Dragomir, angajatul TVR Adrian Sobaru, ș.a.

  Au fost însă repuse în drepturi slugi ale regimului Băsescu ca generalii Gabriel Oprea (vicepremier), Anghel Andreescu – Ologu (prim-adjunct al ministrului de interne) și Ilie Botoș (la Cancelaria Primului Ministru).

  Liderii UDMR au mai nou mai mare crezare la București decât reprezentanții românilor din Transilvania. În guvernul USL și în agențiile guvernamentale există mai mulți reprezentanți ai UDMR decât ai românilor din Transilvania, care nu sunt reprezentați corespunzător nici în principalele comisii parlamentare, inclusiv în Comisia pentru revizuirea Constituției și în Comisia pentru Codul Electoral.

  Am fost alături de dumneavoastră în bătăliile cu principalii lachei ai inamicului și pericolului social și național Traian Băsescu : fostul șef al Fiscului, Sorin Blejnar, fostul ministru al Administrației și Internelor, Traian Igaș, fostul ministru al Dezvoltării Regionale și al Turismului, Elena Udrea, ș.a.

  Personal și singular am continuat lupta împotriva pretorienilor lui Băsescu : șeful SPP, generalul Alexandru Burian, șeful STS, generalul Marcel Opriș, președinții ANI, Cătălin Macovei și Horia Georgescu, președintele Curții Constituționale, Augustin Zegrean, procurorul general al României, Laura Codruța Koveși, procurorul șef al DNA, Daniel Morar și primul adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea ( șeful de facto al principalului serviciu secret al țării, în fruntea căruia este numit nașul dumneavoastră George Maior).

  Regret că v-am supărat pentru devoalarea generalului Coldea (câinele cel mai rău și mai credincios al lui Băsescu), pentru care nașul Maior v-a cerut capul meu politic. ( Pretendentul și apoi pretendenta pe care i-ați preferat și i-ați încurajat la Satu Mare au mărturisit totul).

  Am decis să vă scriu pentru că nu mai am nimic de câștigat sau de pierdut în această lume, din care vreau să plec precum am intrat: cu capul sus !

  Cu mult respect și cu puțină amărăciune, încă al dumneavoastră loial

  Senator Valer Marian

  Președintele Organizației Județene Satu Mare a PSD

  Membru al Comitetului Executiv Național al PSD

  P.S. Ca fost procuror care am participat după Revoluție la anchetarea unor lachei sau pretorieni ai lui Ceaușescu, inclusiv la anchetarea fiului său Nicu (alintat Prințișorul), vă recomand din suflet să nu vă lăsați amăgit de vrăjile și mrejele puterii și gloriei efemere. Fără înțelepciune și bună credință, puterea nu valorează nimic. Aștept un răspuns urgent și înțelept din partea Dvs. În rest, sunt pregătit pentru orice luptă.

 2. ada1957 Says:

  O adunatura de javre penale…cu Tonta in frunte….

 3. MESAJ PENTRU NAŞU-SĂU MAIOR » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. ciuhuhu Says:

  Sa fie Ponta asa mare ticalos? Nu m-as mira, desi la televizor nu pare. Ticalosia si-o ascunde fiecare cu mare grija.
  Oare e adevarat ca mama lui e evreica?

 5. Jan Pantelimon Says:

  Ponta profesor in defenestrare. O face gratuit si cu umor chinuit .

 6. stejarul Says:

  Asta cand se „trezeste” ne explica printre sughituri cat suntem de amenintati! Mai apare vreo bombita descoperita in direct la teveu lui ghita… mai o rapire …de data asta in Dubai pe plaja. Vrea mai multi bani pentru SRI. N-au destui!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: