TOŢI DIN PD-L SUNT SLUGI BĂSISTE ŞANTAJABILE

Unii chiar iau în serios mascarada Băsescu-PD-L, în realitate, o ţigănie în famiglie, între bulibaşă şi prezervativele lui. Uzate toate. Şi toţi din stabiliment au prestat. Nu-i nici o diferenţă între ei. Poate doar între intensitatea scârbăvniciei rezultate din zelul prestaţiei.

Cel mai jegos s-a comportat chiar Blaga, după ce Băsescu l-a batjocorit din toate poziţiile. Şi-a şters pantofii pe el şi totuşi Blaga l-a slugărit greţos. De fapt, abia după ce şi-a bătut joc de el în mod public, Blaga s-a târât la picioarele batjocoritorului, pupând urmele paşilor care l-au tăvălit.

În vară, în campania pentru referendum, urla pe scenă ca istericul pentru Băsescu, urla toate mizeriile infame pe care Macovei, Cristian Preda şi alte jeguri antinaţionale le proferaseră la Bruxelles, asistaţi de băsecuritate – servicii, corp diplomatic, agenţi de presă, etc.

Acum  se laudă că nu Udrea, ci el i-a făcut campanie la referendum, că Udrea i-ar fi făcut deservicii dacă deschidea gura în public. De parcă Blaga i-ar fi făcut servicii! N-a contat absolut deloc campania băsiştilor, a fost egală cu zero, ba chiar dăunătoare, ca dovadă şi îndemnul final la neparticipare la referendum. PD-L nu-i putea face decât deservicii lui Băsescu, după guvernarea catastrofală, pe care, de altfel, Băsescu a comandat-o şi slugile au executat. Nimeni nu-l mai putea întoarce de la groapă pe impostor, în afara birocraţilor finanţei mondiale, care au tot interesul să distrugă România prin intermediul unor jigodii antinaţionale.

Azi a ieşit din baie şi Frizerică Preda, repetând placa cu Blaga pe scenă, nu Udrea. Ţigănia e că el i-a tras-o Udrei şi are tupeu cu Băsescu. Greţos, derizoriu peisaj! A ieşit şi Cristian Preda, să-şi dea cu presupusul despre Constituţie, pe care tot PD-L ar trebui s-o modifice. După ce că a intrat târâş în Parlament, iar fraierii de lideri USL au admis ca din comisia pentru revizuirea Constituţiei să facă parte şi doi pedelişti.

Blaga e la fel de prostituată a lui Băsescu ca şi Udrea. Ba chiar mai mult. Că el e doar un şantajabil – imediat îl declară DNA, „Regina vămilor”. Pe când Udrea a prestat şi a furat cot la cot cu Băsescu, se au reciporc la mână, iar pariul îl taie Codoş. :mrgreen:

Blaga dacă nu era şantajabil sau dacă, şantajabil fiind, avea curaj de bărbat, n-ar mai fi prestat la referendum – destul a cauţionat fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2009 ca să-l poată la rându-i şantaja pe Băsescu, numai că nu putea s-o declare, fiindcă s-ar fi incriminat şi pe el – aşa îl şi ţine, de altfel, Băsescu în şah. De prost ce e, că s-a pretat la nelegiuiri pentru el.

Blaga dacă avea o umbră de onoare şi un strop de bărbăţie, în vară în loc să urle isteric minciuni antinaţionale pentru Băsescu, se delimita, dezavua delaţiunea antinaţională a lui Macovei şi după ce Băsescu pica direct la puşcărie, PD chiar ar fi avut o şansă.

Acum Blaga, susţinut de de-alde Frizerică – că restul fac pe ei de frică – declară penibil că el „a salvat democraţia”. Frizerică a plusat, azi: „şi statul de drept”.

Deci, de ce-au „salvat” să aibă parte: băsecuritatea şi statul de drepţi.

Partea proastă e că şi-au bătut joc de 7,4 milioane de cetăţeni, şi se şi laudă cu asta.

Păi să nu-i calce Băsescu în picioare?

Din partea mea, să se sinucidă ritual.

Anunțuri

4 răspunsuri to “TOŢI DIN PD-L SUNT SLUGI BĂSISTE ŞANTAJABILE”

 1. TOŢI DIN PD-L SUNT SLUGI BĂSISTE ŞANTAJABILE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Radu Humor Says:

  Îmi aduc aminte că unii îl reşapaseră pe Blaga şi-l tot ţineau în geamul democraţiei de partid şi parlamentare.
  Un incult, un grobian bun doar de vătaf de moşie, care n-ar putea fi în stare să conducă nici o grădiniţă, fără să aibă loc acolo violuri sau furturi din poşetele „fetiţelor”.
  Ţigănia asta abjectă face de râs adevărata etnie care e în stare să facă şi lucruri minunate :

 3. Gabi Mihalcea Says:

  Ma doare in cot cum se lupta (vorba lui Paleologu) pe un blid gol javrele din PDL. Dar ce nu inteleg si mi se pare revoltator este tupeul basist! Si USL doarme in post!!! Sincer daca asta se intimpla pe vremea cind Iliescu era prsedinte „oamenii de bine”, ONG-urile erau ORIPILATE… Problema este ca basescu serveste si romanul inghite fara sa sughite.. si ne intrebam de ce este inca la cotroceni!!!!!!!!!!!!!

 4. ciuhuhu Says:

  Cei din PDL nu sunt doar slugi, sint si mari hoti.
  Blaga e un mare ticalos in sensul de escroc, viclean, extrem de lacom, lipsit de caracter, adica un adevarat vames, a fost seful vamii din Oradea.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: