GURA PĂCĂTOSULUI: CUM A RECUNOSCUT BĂSESCU FRAUDAREA PREZIDENŢIALELOR 2009

Video de razvanvoicu1978

E prima dată când salut faptul că Antena 3 face publicitate oficinei băsiste a fratelui Păunescu, mogulul cel bun. It’s show time!

Băsescu a făcut la B1 aseară o mărturisire fulminantă. Petrică şi lupul, se falsifică alegerile – de câte ori aţi auzit placa-asta? Numai că acum o comite involuntar.

Disperat s-o împingă pe Udrea la şefia oficială a stabilimentului pedelist, a zis că actuala conducere, adică Blaga, fraudează alegerile din PD-L.

Am şi eu o întrebare, cine era ministru de Interne în 6 decembrie 2009? 😆

P.S. Restul ţigăniei nu mă interesează. Mascaradă stupidă. Şantaje  îmbârligate între penali şi penalul penalilor. Din partea mea, stabilimentul să facă implozie.

10 răspunsuri to “GURA PĂCĂTOSULUI: CUM A RECUNOSCUT BĂSESCU FRAUDAREA PREZIDENŢIALELOR 2009”

 1. ada1957 Says:

  A sosit si vremea lor.
  JAVRELE … nu mai au BANI de impartit deci ADIO intelegere.
  Si Ali Baba (tatal hotilor ) o vrea neaparat pe Udrea la butoane.
  Undeva pe la primele plimbari ale „escortei” pe plaiuri SUA isi cumpara carti despre cum sa ajungi presedinte de tara….
  Are experienta la vorbit engleza de prin anii de stewardesa la Intercontinental.
  Betivu este la culmea etilismului si dementei… chiar o vede pe blonda.. PRESEDINTE.
  Sa nu te mire ca a facut blatul si cu Ponta, Socru si Dragnea…
  Blestem pe capul nostru romanii

 2. Sandi Says:

  Confuzii mari la ” Ghita-SRI Tv ” : Funerariu confundat cu Dan Voiculescu ! Iar analfabetul Onaca , dr. in drept, confundat cu Dragnea !

  http://www.cotidianul.ro/rotv-nu-cunoaste-ministrii-romaniei-206770/

 3. GURA PĂCĂTOSULUI: CUM A RECUNOSCUT BĂSESCU FRAUDAREA PREZIDENŢIALELOR 2009 » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. johnson1312 Says:

  Blat-riarhul Daniel l-a denuntat pe Medelin la CNA ca l-a facut derbedeu adica i-a minimalizat cu intentie adevarata „valoare”… 🙂

 5. Radu Humor Says:

  Cred că niciodată chestia cu „dacă tăcea, filosof rămânea! „n-a fost mai bine ilustrată ca atunci când Pleşu vorbeşte !
  Banalităţi caraghioase gen, criticarea unei expresii până la urmă ridicolă prin ea însăşi, care nu mai avea nevoie de zeflemeaua pleşuvă :
  „trebuie să ne iubim ţara pentru că are multe forme de relief şi patru anotimpuri“.
  Mă mir că n-a continuat că „trebuie să ne iubim ţara pentru că are un Traian Băsescu şi chiar un Andrei Pleşu” ( dar poate că cea care i-a luat interviul a considerat că trebuie tăiat 😉 )
  În rest o ură viscerală, parcă, asupra lui Crin Antonescu, pe care-l percepe fiindu-i superior din toate pdv, o venire a lui la Cotroceni i-ar spulbera definitiv gândurile de revenire pe acolo sau de mărire prin ceva funcţii, deoarece Crin Antonescu are alergie atât la trădători cât şi la linguşitori, ca să nu le spun direct pupincurişti, termen ce le-ar veni unora ca o mănuşă.
  Nu aruncată, ci luată de jos, scuturată şi păstrată pentru când cred ei că ar putea lovi mai parşiv, cum o face acum AP.

 6. stejarul Says:

  Disperarea se tranforma in delir.

  plescoiana capabila sa salveze PDLul.

  bok cel leninist devine eroul stahanovist al lui basecu. A reusit piscodenia sa castige alegerile la primaria Cluj
  bok e singurul greu din din PDL care a mai castigat vreo alegere de la prezidentialele din 2009. Cu ajutorul jvinei de ioan rus , e drept, dar….. piscodenia s-a agitat bine in noaptea alegerilor si buletinele de vot din cimitirul Hajongard umpleau la refuz urnele electorale clujene in timp ce reprezentatii USL durmeau pe „victorie” .

  Atat de multe sperante isi pune matrozul in taranoiul din Rachitele incat umerii minusculitatii incep sa paraie sub greutate iar gurita i-o ia inaintea creierasului , simtul penibilului ,minuscul si el, i-a disparut cu desavarsire si de pe dealurile Feleacului a inceput sa ploua cu indemnuri leninste catre tovarasii de partid !

  Virgile, ipoteza ta e buna doar ca nu ai luat in calcul panica si disperarea. Varianta ta e buna pentru cineva mult mai inteligent si mai lucid decat basescu si acolitii…

  Prea multe gafe sa avem de-a face cu „sahisti” care calculeaza trei mutari inainte. Nu! Astia-s disperati. Si nu orice fel de disperare. O disperare ca transpiratia rece a unuia care si-a vazurt moartea cu ochii.

  Banii inseamna putere. Dar ce te faci cand inoti in bani si nu mai gasesti aproape nimic „de vanzare”? La cati bani au, de ce NICI UN PDList nu a putut cumpara electoratul din colegiul lui sa intre si el pe usa din fata in Parlament? Banii lor sunt ca un pistol care se blocheaza la momentul critic. Il ai dar nu valoreaza nimic!

 7. Radu Humor Says:

  Iar afirmaţia că dacă ajunge Crin Antonescu preşedinte al României, el Andrei Pleşu „va trebui să plece unde-o vedea cu ochii”, de un tragism ucigător de ridicol 🙄 , demonstrează o futilitate ideologică inacceptabilă la un asemenea nivel :mrgreen:
  E drept doar pretins, dar niciodată demonstrat de rotunjorul şi alunecosul urmaş al Scolii Filosofice de la Păltiniş, de care pomeneşte mai des decât despre fosta Securitate, fără să-şi dea seama că şi atunci când nu-i la vedere, fantoma respectivă continuă să-l urmărească, probabil nu numai la figurat 🙄
  De altfel nişte imagini cu dilematicul, în spielhosen sau nu, luând-o la fugă, aşa nitam-nisam, doar la auzul aflării rezultatului alegerilor prezidenţiale, cu un câştigător în persoana lui Crin Antonescu, ar putea face deliciul unora de la mic la mare (fără avion prezidenţial la dispoziţie ).
  Cineva îmi spunea că Liiceanu atunci când şi-a ales titlul cu lichelele, îl avea nu numai în minte, dar şi în preajmă şi pe colegul
  de tranziţie filosofică …..

 8. Matei Florin Says:

  @Radu Humor,
  Abia aştept să ,,plece unde-o vedea cu ochii” acest repulsiv promotor al futilităţilor 🙂 . Ar fi o imagine cu care m-aş delecta până când orizontul l-ar înghiţi pe bărbuncul mătăhălos.

 9. Ghita Bizonu' Says:

  Sa ne mai radem nitel …
  http://peromaneste.blogspot.ro/
  Moshe & Mordechai blog: Calul, măgarul şi şenghenarul – Studiu despreefectul parizerului asupra gravitaţiei
  ” marele maestru cu patru dani în artele frapiere ”

  SI sa ne intrtistam:

  Si la Timisoara tot eunuci avem?

  Economistul Radu Golban, timişoreanul care a ajuns celebru după ce a descoperit că Germania are datorii de 19 miliarde de euro către România, a fost eliminat de la Universitatea de Vest din Timişoara • Golban era profesor asociat de peste 11 ani la UVT • Consiliul Departamentului de Ştiinţe Politice și-a motivat decizia excluderii lui Golban invocând „articolele critice la adresa Germaniei” • Profesorii universitari au afirmat, în şedinţe interne, că acţionează la intervenţia consulului Germaniei la Timişoara

 10. Radu Humor Says:

  Nu numai trist, ci şi revoltător de-a dreptul !
  :mrgreen:
  Se pare că, pe lângă altele, amorul ghebos dintre merkăloaie şi guvernator are la bază şi punerea batistei pe ţambal în cazul dovezilor aduse de eminentul profesor 😉
  Şi noi ce facem ?!!
  Asistăm pasivi la toate, ba ne mai şi radem în cap, ca să ni se poată pişa şi căca ăştia, în speranţa că se vor stropi pe bombeuri ?!
  Uluitor ce ni se întâmplă, aparent cu voia noastră, de fapt, indolenţa, nepăsarea şi lipsa noastră de reacţie !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: