CEA MAI INFECTĂ MIZERIE A LUI BĂSESCU

Impostorul de la Cotroceni a fost la înmormântarea priveghiul unui arhimandrit de la o mânăstire, despre care stareţul spune că i-a prezis că are să ocupe funcţii importante. Ca şi până atunci. Că doar a fost în nomenclatură – mai puţin de 2000 de privilegiaţi din 22 de milioane de reprimaţi de pe vremea lui Ceauşescu.

Şi ce face PR-ul impostorului? Lansează intoxicarea că arhimandritul i-a prezis preşedinţia ţării şi că stareţul ar fi confirmat aberaţia satanistă.

Un preot, un călugăr, un diacon, un creştin nu face niciodată – niciodată-niciodată – aşa ceva. Şi dacă vreunul o face, e caterisit. Pentru că preoţia şi călugăria nu înseamnă vrăjitorie. E o blasfemie doar să prezumi aşa ceva.

Şi trebuia ca mânăstirea să fie chiar Rohia, reper de sfinţenie, unde a fost şi părintele Nicolae! Fost Steinhardt. Trebuia ca reperul să fie cât mai înalt, pentru ca blasfemia să opereze cât mai temeinic.

Mai mult, slugărnicia mizerabilă a clientelei din patronatul de presă moguliadă a mers până acolo încât o agenţie – a lui Adrian Sârbu, Mediafax – să lanseze blasfemia blasfemiilor, anume că adormitul arhimandrit i-ar fi fost duhovnic diavolului! 😯 👿

Ce urmăreşte băsecuritatea prin toată mizeria-asta fără precedent?

Unu, să încerce să înşele partea vulnerabilă din rândurile creştinilor practicanţi, chiar dintre cei care au votat pentru demiterea diavolului chior la referendum, prin inducerea îndoielii că poate s-au înşelat, din moment ce Băsescu a avut duhovnic şi înaltul călugăr i-a prezis mărirea lumească. :mrgreen:

Şi doi, dar mai ales, să compromită Biserica, să alimenteze ostilitatea ignoranţilor, printre care nu puţini botezaţi nepracticanţi. Ca să nu mai vorbim de muniţia pentru adversari.

Şi din păcate manevra are potenţial de reuşită, fiind previzibilă lipsa de reacţie a Patriarhiei faţă de această – jegoasă – blasfemie.  👿

P.S. Mi-aş dori să mă înşel, mi-aş dori ca BOR să aibă atitudinea cuvenită şi să fiu pusă în situaţia să mă căiesc. Mai am până la 70X câte 7. 😳

23 răspunsuri to “CEA MAI INFECTĂ MIZERIE A LUI BĂSESCU”

  1. mihai444 Says:

    http://www.rtv.net/andrei-plesu-de-crin-as-fugi-cat-vad-cu-ochii-sper-sa-nu-ajunga-presedinte_66331.html

  2. Roxana Iordache Says:

    Mihăiţă, chiar nu citesc aşa ceva, dar e clar că bietul de el fuge de tămâie. 🙂

  3. olimpiu65 Says:

    ba eu cred ca un preot orthodox prezice politicienilor ca mama Omida, face campanie electorala si uneori ciripeste la manastirea Secu!!!
    si imi amintesc o faza recenta cu un inalt prelat la Iasi cand Ponta-carlanul il intreaba: ,,ce faceti??” si raspunsul vine rapid: ,,muncim sa se aleaga dom primar” … un nenorocit pe nume Nechita care aresteaza cu opozanti cu civili!!!
    apropos: psihopatul merge la Vatican acolo und ediati urmasul lui sf Petru se retrage, dar el ca presedinte nu are cum, ,,presedintii nu abdica”!

  4. CEA MAI INFECTĂ MIZERIE A LUI BĂSESCU » Bloogle Says:

    […] Original Blog » […]

  5. stejarul Says:

    Domnul sa il odihneasca pe Parintele Serafim! Un inger drag mie.

    Roxana, am citit stirea si m-a marcat „plecarea” Parintelui Serafim atat de mult incat nu am sesizat deplin penibilul si mizeria „apendicelui” cu basecu. Am tratat „apendicele” ca pe o ciudatenie lipita artificial pe stirea importanta. Nici macar nu m-a revoltat . Acum citind articolul tau am realizat ca sunt in masura (daca nu cumva am o obligatie) sa ii iau apararea Parintelui.

    Eu sunt de parere ca incalceala asta a lui basecu cu Manastirea Rohia e o mare minciuna.

    1. Parintele Serafim, din cat l-am cunoscut eu nu era genul de om sa faca pe ghicitorul!!!!!

    2. Drumul pana la Rohia e destul de dificil. Impracticabil in anumite zile ale anului , un drum care pe anumite portiuni abia e loc de o masina. Va imaginati coloana prezidentiala pe drumul ala ingust cu serpentine prin padure si nimeni nu afla o vorba pana acum ca basecu mergea regulat la Rohia?

    Cum l-am cunoscut pe Parintele Serafim:

    Cu multi ani in urma, copil fiind , m-am imbolnavit. Mi s-a umflat un genunchi urat de tot. De la banuiala initiala ca m-am lovit am trecut timp de un an de zile prin o multime de spitale si analize si diagnostice care mai de care mai elucubrante .Dupa un an, in care piciorul meu nu dadea semne ca se va vindeca vreodata iar medicii devenisera adevarati ghicitori intr’ale diagnosticului si se stabilisera fermi pe unul elucubrant (leucemie acuta blah blah blah) si urma sa trec prin tratamentul de rigoare… mama a luat o hotarare sa mergem la Rohia la un preot sa spuna o rugaciune de vindecare.

    Ajunsi acolo, totul parea un loc impresionant dar pustiu. Manastirea e construita pe stanca iar langa ea o cladire mare, un fel de hotel, unde erau cazati cei ce o vizitau.

    La un moment dat, in curte apare un preot: Parintele Serafim
    Din acel moment el a devenit Parintele nostru. A facut o rugaciune pentru mine si apoi ne-a invitat la o mica plimbare in jur sa vedem lacasul. Nu doream sa il refuz desi stiam ca dupa vreo 20 de metri mers pe jos piciorul meu v-a deveni cat o bute…. mi-a fost rusine sa spun ca nu pot merge si am acceptat. Imi amintesc ca Parintele mi-a aratat un copac „minune”, format prin ingemanarea trunchiului a doi copaci… nu-mi mai amintesc ce conotatie filozofica a dat el … imi povestea tot timpul drumului si nu mi-am dat seama decat cand ne-am intors inapoi la masina ca piciorul meu nu se umflase mai tare decat era. Rugaciunea Parintelui isi facea deja „efectul”?

    Doua zile mai tarziu, printr-o intamplare am ajuns sa cunosc un medic care cu un tratament banal a rezolvat „leucemia”. Nu era un medic obisnuit, era un om ce poseda genialitatea pe care doar legatura stransa cu Dumnezeu o poate da.

    Parintele Serafim si Rohia, au ramas omul si locul unde veneam pentru a obtine curatenia si linistea sufleteasca in anii negri ai ceausismului furibund. Vorbea foarte incet, foarte evlavios si imi e imposibil sa cred ca acest sfant a facut vreodata vreo afirmatie politica.
    El facea DOAR rugaciuni pe care Domnul le asculta.

    Sa iti fie tarana usoara, inger drag. Acum a venit timpul sa spun eu o rugaciune pentru tine.

    De unde esti, vegheaza asupra noastra! Stiu ca o faci!
    Iar pe cei care isi fac pacate mari terfelind amintirea ta, iarta-i ca nu stiu ce fac. Amin!

  6. Sandi Says:

    IPF-ul tace chitic cu privire la acesta mizerie . Da’ la guvern stie sa bata cu pumnul in masa pentru ca om de-al lui sa fie pus sef la Departamentul Cultelor !

  7. Sandi Says:

    Din ciclul : ” Cascadorul rasului ” ,

    http://www.pesurse.ro/2013/02/14/mru-discuiile-despre-ofieri-sub-acoperire-sunt-pen/#news

  8. Jan Pantelimon Says:

    Daca Gelu era chinuit metafizic de dodoasca , Traian arde mocnit la focul violet inchipuindu-se la portile seraiului , unde-l asteapta jdemii de mantale .Beeshi maaaa -n kazan !

  9. Sandi Says:

    Sa ne mai relaxam un pic :

    „Ziua pacii” in engleza printre studentii din Iasi

  10. Jan Pantelimon Says:

    Relax .relash dar riscam sa ne intre puii -n kur !

  11. Sandi Says:

    O stire zguduie lumea. Lumea pedelasca . Basea va avea un puradel la usa peste cateva luni !

    http://www.pesurse.ro/2013/02/14/bunicul-traian-bsescu-nu-vrea-s-vorbeasc-despre-sa/

  12. stejarul Says:

    Manastirea Rohia, cum o stiam eu:

    In partea stanga a imaginii e bisericuta in care Parintele Serafim s-a rugat pentru mine. Se pare ca aceasta cladire nu mai exista. Au construit una mai mare pe locul ei.

    Asta e „hotelul” de care va spuneam.

    Parintele Serafim (in stanga imaginii) cam asa arata atunci cand l-am cunoscut eu.

    (Roxana, te rog posteaza tu imaginile de mai sus. Eu nu stiu cum.)

  13. Radu Humor Says:

    Eu aş spune că „cea mai infectă mizerie” de data asta îl are ca autor pe individul ălin nu numai de el, în sensul că bagă în el ( cât el, cât alţii :mrgreen: ) toate mizeriile ca-ntr-un spital de nebuni şi dă pe ambele orificii doar rahat prelucrat filosofic, zice el !
    Dizgraţios fizic, dar şi mai mult moral, caricatura asta diformă ilustrează cel mai bine infecţia care a cuprins acest neam, chiar de la cap, de acolo de unde se împut nu numai peştii dar şi intelectualii :
    Un libidinos care a coabitat cu tot ce i-a venit în preajmă, de la vechii securişti ( cu care făcea grătare şi câte alte nebunii 😉 ) trecând pe la Iliescu, Constantinescu şi apoi Băsescu, cărora le-a ciugulit mieros din pal şi nemilos din funcţii care de care mai bănoase unsurosul cărturar se vede pus dintr-odată în situaţia de a observa în Crin Antonescu pericolul nr.1 pentru cei ca el !
    Inteligent, „cu cuvintele (dar şi cu ideile 🙄 ) la el „, imposibil de cumpărat sau de şantajat de cloaca din care a reuşit să iasă fără a se murdări, acolo unde grohăitori ca Pleşu se simt cel mai bine, şoricul gros permiţându-le să reziste la toate schimbările, un politician care niciodată se impune de la o zi la alta ( dovadă şi criticile tot mai împrăştiate asupra lui)
    Ultima, cea venită dinspre butoiul cu osânză de toate culorile politice, veritabilă expresie a unei diaree cu bulbuci , nu doar filosofici, ci şi urât mirositori, revărsată în speranţa deşartă că un alt preşedinte, scos din cipilica iudeo- masonică, eventual cu un premier de aceaşi extracţie, ar putea prelungi starea de bine a tuturor burtoşilor ideologici, pretinşi intelectuali !
    Pentru că un asemenea personaj nu şi-ar putea găsi niciodată locul în preajma unui preşedinte ca Antonescu !
    Pentru că acesta nu admite în preajma lui nici trădători, nici lingăi, categorie ultimă în care libidinosul personaj se simte cel mai bine !

  14. Radu Humor Says:

    „plin de el” ” care se impune”

  15. Gabi Mihalcea Says:

    JIGODIA a scos pe gura cum el i-a cerut Monei Pivniceru sa-l faca „vataf” pe Morar la procuratura. In umila mea opinie asta inseamna CLAR incalcarea constitutiei! Si mai mult, ne-a explicat cum „raspunde” si nu „raspunde”a telefoane; cum Blaga e „batran” cum Udrea e „viguroasa”, cum are de gand sa fie piua I la PDL! Constitutia zice ca…. (cred ca stiti si voi ce zice!). Asa ca USL PACT SAU NE_PACT CE FACEM CU BIVOLUL? Zice ca daca il suspendam va intra in lupta, va scoate oamenii la vot, pai hai sa-i dam OCAZIA!

  16. Radu Humor Says:

    După ce a distrus nu numai partidul (PD-L ), dar şi ţara ( e drept că partidul el l-a făcut, dar cu ţara ce-a avut ?!) acum se bagă ca porcu-n troacă spre a-şi susţine favorita ( singurul membru de partid pe care l-a iubit şi-l mai iubeşte încă).
    Pe Boc îl susţine până-n pânzele albe, că doar prăpăditul ăla a făcut tot timpul doar ce-a spus el, şi la o adică poate da din el toată tărăşenia !).
    Ăsta şi-n faţa plutonului de execuţie, ca ultimă dorinţă cere s-o vadă pe Udrea !

  17. Bordelezu Says:

    Întrutotul de acord cu tine, pentru ultimele tale postări.

    I-auzi: „Şi-acum să beau,/ să beau pentru curva/ care mi-a fript inima/”… 😀

    Beţivul. Tradus. :))

  18. Sandi Says:

    Apropos de ultimile randuri din materialul Roxanei de mai sus :

    Încrederea în Biserică a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii patru ani

    http://www.dcnews.ro/2013/02/increderea-in-biserica-a-ajuns-la-la-cel-mai-scazut-nivel-din-ultimii-patru-ani/

  19. olimpiu65 Says:

    Madalin Voicu deputat PSD:,, toti preotii sunt niste derbedei!”

  20. R.Daniel Says:

    Banuiesc ca Domnul a gandit astfel despre romani:
    -Ati vrut ‘tara antemergatoare, misiune spirituala, noul ye-rus-halim’ si altele asemenea…; atunci, pentru ca mandria si trufia se platesc, luati-l si pe seful-mondial al baietilor rai, de prins a face totul mereu ca la an-vers, acum ca o-sama a murit iar o-bama a primit premiul no bel pentru pace.
    Sau, ca sa n-o mai a buresc, ca destul a plouat marunt ieri, chiar de ziua lui sveti val., si destul(sau poate ca nu!) au cazut azi pietre din cer, probabil ca nici Salvatore nu ne mai salveaza si, dupa ultimele si …adevaratele! profetii, se pare ca la …sfarsit ultimul ne …papa…

  21. virgilvirgil Says:

    CACIALMAUA !

    SAU DE CE ZICE BASESCU CA O SUSTINE PE UDREA CIND DE FAPT II SUFLA VINT IN PINZE LUI BLAGA .

    Foarte interesanta balacareala lanivel inalt di PDL . Sa vezi si sa nu crezi , cateii musca mina Stapinului .
    Hai sa fim seriosi ! Cacialma de zile mari …
    Singurul avantaj pe care Basescu l-ar ava promovind pe Lenuta lui Cocos la sefie este ca dupa pierderea fotelului de la Cotroceni , aceasta se va ridica si ii va pune Basescului sub cur scaunul de prezident .
    Partea proasta e ca daca Lenuta va fi sefa , la viitoarele prezidentiale PDL va aduna cel mult 3-4 procente .
    Pai cum ii va proteja curul de care vorbeam scauneul asta de sef la PDL ?
    Pai … cam deloc , dimpotriva .
    Cu Blaga presedinte si saritor nevoie mare la gitul lui Baselu , PDL isi sporeste insa sansele viitorului candidat prezidentiabil .
    Asta penTru ca ; cu Baga in frunte PDL devine frecventabil … Atit pentru corpul elecoral , dar si pentru unii din USL .
    Un Blaga furtunos impotriva Baselului stirneste vint si in USL .
    Daca la asta adaugam efectele crizei care se va mentine , fie si prin grija pretenilor de la FMI Si UE , mai punem si betele pe care Baselu le poate viri in roata guvernarii actuale , pastrarea in mina lui a servicilor si institutiilor de forta ale statului , atunci soarta unui candidat prezidentiabil de peste doi ani nu este nici pe departe jucata .
    Iata de ce , parerea mea e ca traznaia cu Udrea presedinte este o cacialma de zile mari , pe care Basescu si baseii vor sa ne-o traga la toti .
    Ma rog , parerea mea …

  22. olimpiu65 Says:

    Valeriu Zgonea (președintele Camerei Deputaților): “De fiecare dată cînd facem un text care să fie pe o procedură normală, să ne permită și nouă să nu fim puși la colț – de ce ai pălărie, de ce nu ai pălărie, de ce ai țigară, de ce nu ai –, venim la microfon și devenim un corp opac.”

  23. Roxana Iordache Says:

    Olimpiu, nu te-ai putut abţine. Eu nu m-am luat de catolici. Şi ar fi fost irefutabil. :mrgreen:

Lasă un comentariu