NĂSTASE ÎL UMILEŞTE PE BĂSESCU. CUTIA MILEI :) UPDATE: INSTANŢA A DECIS ELIBERAREA, PORCURATURA A ŞI BĂGAT RECURS PROSTEŞTE :)

Adrian Năstase a deschis un cont pentru executare voluntară. O nouă umilire a lui Băsescu şi compania de jigodii, care n-au avut şi nu vor avea vreodată satisfacţia de a-l vedea în cătuşe, la televizor. Nu-l vor vedea nici umilit prin executare silită.

Că asta era intenţia băşiştilor se vede şi din refuzul hilar al ISC de a primi banii. Cu alte cuvinte, chiar dacă îi dă voluntar, să fie executat silit. Noroc că Adrian Năstase are umor. Chiar negru, uneori.

Serios dacă omul ăsta nu merită să fie prim-ministru al Majestăţii Sale! 😛

Probabil că de aceea le-a şi dat peste bot hilarilor de la DNA care au contestat „calitatea ştiinţifică a lucrărilor”, porcurorul cauzei motivând în asemenea mod imbecilissim insistenţa ca instanţa să nu respecte legea, adică să nu-l elibereze pe Adrian Năstase. La care condamnatul politic a răspuns că nu candidează la preşedinţie. 😆

Imbecilul de porcuror, cică: „Nu are o atitudine de îndreptare”. 😆 😆 😆 Adică, nu e reeducat. E mai ironic decât oricând. Şi mai respectat. Motiv pentru care porcurorul cere ca procesul să fie strămutat de la Judecătoria sectorului 4, la Cornetu. 😆 Şi e atât de imbecil încât a motivat că legea nu se pune pentru Adrian Năstase ca pentru „deţinuţii obişnuiţi” textual, „altfel de deţinuţi”, a dezvăluit avocatul Cazacu. Mă mir că boul porcurorul nu l-a numit de-a dreptul politic. 😆

Dar nu-i de râs. E sinistru că totul se petrece ca în stalinism şi urmează un episod din Memorialul Durerii, despre „lotul Năstase”, pe care dacă ar fi oameni cu demnitate şi onoare, parlamentarii l-ar graţia amnistia. Fiindcă au acest drept, privind „loturile”.

Realitatea e următoarea: Adrian Năstase rămâne mare, de fapt, abia acum devine cu adevărat mare. Pe când Băsescu a fost mereu şi rămâne mic. Mic de tot. Tot mai mic. Mai mic decât un limbric. 😆

Dacă Adrian Năstase va fi eliberat, să vezi cum vor lua hărţuiala de ca capăt! Cu celelalte mascarade judiciare.

Oricum, dacă instanţa decide eliberarea, porcuratura continuă tevatura, adică, bagă recurs.

Porcurorii sunt oamenii de ştiinţă ai ţării, doctori în toate ştiinţele, de la medicină la relaţii internaţionale. 😆

La mulţi ani, Andrei Năstase!

Merită felicitări pentru tonus. Era prăbuşit şi tatăl lui l-a ajutat să fie tare. Atâta doar, să-i atragă atenţia bodyguardului să nu mai rumege ciungă în spatele lui când îl aşteaptă să termine declaraţiile de presă. 😀

P.S. Mai propun ceva, Andrei să iniţieze o cutie a milei – la propriu, se poate folosi un tomberon, ca să fie suficient loc – pentru colectă în vederea ajutorării săracelor loaze ale lui Băsilă – pentru ca intelectuala EBA să-şi publice genitalele cuvântări din Parlamentul European, iar vânzătoarea anterioară să-şi numere sfertul de neuron.

Ce ziceţi, donăm? Inclusiv pentru tăticu-penalelor, să nu-i fie rece când o fi să fie. 😆

UPDATE. Deţinuţii de drept comun îl respectă pe Adrian Năstase de aşa natură încât a putut să le ţină cursuri de Drept. Ia să ne gândim cum îl vor trata pe Băsescu! 😆 😆 😆

UPDATE 2. Udrea şi-a anunţat taman acum catindatura contra pudelului Vasile pentru şefia de stabiliment băsist. Prostia nu-i destulă fără fudulie şi disperarea trebuie să-şi ridice poalele. Adică prin asemenea diversiunică de bord(el) se chinuie Băsescu să eclipseze evenimentul care îl are în centru pe Năstase. Secătura spumegă de complexat jenant. 😆

UPDATE 3. Băsescu a promulgat legea pensiilor. 😆

UPDATE 4. Liviu Dragnea dispune anchetă la ISC.

UPDATE 5. Acum e clar pentru ce au amânat termenul de judecare a cererii de eliberare, pe lângă meschinăria de a-l face să piardă zilele în plus câştigate legal. Pentru ca să se judece în aceeaşi zi cu Marius Petcu, condamnat la 7 ani cu executare şi ucigaşul de la Perla, Vlădean, condamnat pe viaţă.

UPDATE 6. Andrei Năstase a primit darul dorit de ziua lui: instanţa a decis eliberarea. Parchetul a făcut recurs imediat după pronunţare. Băsescu moare. 😆

Reclame

53 răspunsuri to “NĂSTASE ÎL UMILEŞTE PE BĂSESCU. CUTIA MILEI :) UPDATE: INSTANŢA A DECIS ELIBERAREA, PORCURATURA A ŞI BĂGAT RECURS PROSTEŞTE :)”

 1. ada1957 Says:

  JIGODIA BETIVA… are forta .
  Procurorul TONTA ( unii au indoieli asupra meseriei stiute..) Nu poate sa faca ordine nici macar in sistemul pe care se presupune ca-l cunoaste.
  este de toata jena … un limbric devertebrat…
  O sluga a lui Basescu…
  Nu se vor ridica nici daca se mai nasc o data la nivelul intelectual , de bun simt a lui Nastase.
  Tuturora le e frica de el.
  Mai ales incultului si betivului cu „sustinatori 7,4 milioane””

 2. Roxana Iordache Says:

  Vedeţi UPDATE. 😆

  Ada, are pe naiba, că e un căcăcios! Fără sistem era de mult o zdreanţă.

 3. ada1957 Says:

  Singura metoda de tratament adecvata ptr guvernator este cea sexuala…FARA VASELINA.
  Cat mai mult sex in toate pozitiile de kamasutra..vorba nevestei lui Lis .. Cine are carte are parte.

 4. olimpiu65 Says:

  Gata!!! episodul AN trece in planul doi, chivutza Nutzi si-a anuntat candidatura la presedentia PD-L!!!!

 5. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, vedeţi UPDATE 2! 😆 Am scris în acelaşi timp. Doar că s-o crezi tu. Udrea nici dacă-şi dă chiloţii jos în faţa camerei nu poate eclipsa ştirea cu Năstase.

 6. Roxana Iordache Says:

  Ponta se gândeşte înainte să deschidă gura? Şi-a autotras o tontă maximă, cică, „Udrea e Băsescu în fustă”.

  Nivel de ţigănie al „dezbaterii”. Derizoriu.

  Ponta, ce-ai făcut, mă? 😯 Cică să nu se mai organizeze alegeri în caz de vacanţă a postului de parlamentar! Juristul lui peşte!

 7. NĂSTASE ÎL UMILEŞTE PE BĂSESCU. CUTIA MILEI :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 8. Roxana Iordache Says:

  Tonta: „Udrea e vedeta zilei”.

 9. virgilvirgil Says:

  La cite miliarde a „adunat” poa sa deie indarat ca are de unde .

 10. olimpiu65 Says:

  Chiar asa! e tot mai prost Ponta asta, nu stiu ce Dumnezeu are?!
  chivutza s-a bazat pe ,,pohta” mediei dupa tziganie si iata ca si A3 cu morsa competenta in prim plan dezbate starea stabilimentului portocaliu, dar asta e media din Romanai!

 11. Roxana Iordache Says:

  Ponta chiar crede că şandramaua lui Ghiţă se poate pune cu trustul lui Voiculescu? 😛

  Tonta îl calcă pe coadă pe Felix. 😆

 12. olimpiu65 Says:

  daca intra si el in caruselul serviciilor ca Base o incurca rau, psihopatul era parte din sistem, asta e avion cu reactie in materie!!!! oricum, ii sta bine carlanului alaturi de Videanca in emisiune!

 13. mariusnyc Says:

  Labarul Sebi Ghita : „Presa ataca serviciile secrete”

 14. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, 😆

  Marius, 😆

 15. Roxana Iordache Says:

  Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când apare târâtura, schimb canalul. 🙂

  Să ştiţi că atunci când apare pe sticlă sau sub orice formă publicitară, plăteşte din gros. Indiferent unde. Şi plăteşte şi contra.

  Bogdan Chirieac, la A3: „Vasile Blaga e terminat”. 😆

  N-o să-l auziţi vreodată pe Chirieac despre ea altceva decât de ridicat în slăvi. :mrgreen:

  Îl laudă şi pe Tonta, la pachet – anii trecuţi îl elogia tot aşa pe Geoană, în timp ce-l turna de dulce pe la amicul Macovei de la ANI. Iar treaba cu guvernatorul e o gentileţe bine găsită. 😛 Sigur, dacă impostorul pica, profesionistul Bogdan Chirieac se scotea, că joacă mereu elegant, la cel puţin două capete. 😀

  Voi vă închipuiţi că dacă morsulică îl deranja pe deraiat, chiar nu păţea nici un deranj până acum?

  SRS doar ce-a zis de Ghiţă-SRI via gen. Zamfir, că s-a şi pomenit cu ANI să-l caute la avere. 😆

  Sincer nu-i de râs. 👿

 16. mariusnyc Says:

  Ponta despre Nastase: Imi doresc ca decizia instantei sa fie favorabila. – Favorabila cui ? 😉

 17. Roxana Iordache Says:

  Marius, ei, nu! A zis şi a repetat că vrea să-l vadă cât mai repede acasă. Nu-i chiar aşa de tont. Ştie prea bine că popularitatea AN-ului în PSD îl lasă în urmă. 😉

  Apropo, mai ţii minte accidentul ăla de vânătoare, când Năstase i-a numărat ouăle lui tata-socru? 😆

 18. Roxana Iordache Says:

  ISC e sub Dragnea, care ţine acolo băsişti. :mrgreen:

 19. olimpiu65 Says:

  Pai e clar: Ponta, tata socru, Dragnea au batut ,,pactul” sub obladuirea nasului Maior si slujitorul Ghita( nume de prost)si acum coabiti se numesc!!
  ramane ca AN cand va fi liber sa spuna ca ..Negrutzi via Lapusneanu personajul: cand ma voi scula….

 20. Sandi Says:

  Roxana Iordache spune:
  marți 12 februarie 2013 la 2:22:06 pm
  Bogdan Chirieac, la A3: “Vasile Blaga e terminat”.
  ****
  Stie ca madama ot Pleskoi primeste o cunnilinguiala cu placere de la el !

 21. lucica53 Says:

  Cred ca procurorii din sentinta lui Nastase sunt colegi cu Acad.Dr.Ing. Elena Ceausescu!!!! Si mai cred ca sigur, sigur au urmat aceleasi cursuri de propaganda (pe vechi la Jdanov, mai pe nou la St.Gheorghiu, in prezent la SNSPA)!!!!

 22. olimpiu65 Says:

  ,,Daca omul de casa al co-presedintelui USL preia tezele oligofrene si diversioniste ale serviciilor basiste in legatura cu asa zise legaturi cu Rusia ale adversarilor Cotrocenilor, mi-e clar ca uniunea va fi distrusa cit de curind de coabitare. Din interior, la ordin”
  Radu Tudor pe blogul lui

  PS: aviz psdistilor exaltati…

 23. Radu Humor Says:

  Adrian Nastase poate fi eliberat dupa ce magistratii Judecatoriei Sector 4 au admis, marti, cererea depusa de avocatii fostului lider PSD.

  Sentinta nu este insa definitiva si poate fi atacata cu recurs, lucru ce procurorii DNA au si facut la doar cateva minute de la aflarea verdictului. Recursul va fi judecat de Tribunalul Bucuresti.

  Pe 4 ianuarie Adrian Nastase a primit de la Penitenciarul Jilava aviz favorabil pentru a fi eliberat conditionat. Practic, comisia din penitenciar a concluzionat ca Nastase poate sa se reabiliteze in libertate.

  Nastase, detinut model la Jilava – putea sa fie liber de Sarbatori

  Membrii acesteia au stabilit ca indeplineste toate conditiile pentru a fi eliberat inainte de termen, argumente fiind si cartile scrise de acesta in spatele gratiilor si conferintele si dezbaterile la care a participat.

  Avizul primit de la comisia care i-a analizat cererea de eliberare conditionata arata ca fostul premier Adrian Nastase s-a implicat „in actiuni de instruire si influentare pozitiva a celorlalte persoane private de libertate”.

  In fisa de caracterizare a detinutului Adrian Nastase, comisia de la Jilava a mentionat si activitatile prestate de fostul premier, pentru care a fost recompensat cu 45 de zile reducere a pedepsei: noua dezbateri si o conferinta de presa.

 24. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc pentru comentarii, am şi alte actualizări.

 25. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, Dragnea e jupân, i-a ţinut pe băsişti ca să-şi dea-n petic şi să enerveze lumea. 😉 Ăia au crezut că el va fi ca Tonta şi n-o să le-o tragă, ca să nu se zică că o face pentru Năstase. Uite că i s-a rupt! Mai mult, îi execută pe servitorii băsişti ca să dea satisfacţie alegătorilor. Măcar atât.

  Nici Băsescu, nici Ponta nu reuşesc să-l facă pe Dragnea. Deşi le-ar conveni. 😛

 26. NĂSTASE ÎL UMILEŞTE PE BĂSESCU. CUTIA MILEI :) UPDATE: INSTANŢA A DECIS ELIBERAREA, PORCURATURA A ŞI BĂGAT RECURS PROSTEŞTE :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 27. Sandi Says:

  Belzebut a facut o criza de fiere si roade scaunul -tron din cazemata lui !

 28. ALM Says:

  Tovarăşe Ministru Stelian Niţulescu,
  Subsemnatul procuror Xsulică, raportez că astăzi mi-am facut datoria faţă de popor, înfierând cu mânie proletară încercările de eludare a braţului Justiţiei, făcute de banditul Năstase. Toate eforturile, în lumina învăţăturilor tovarăşului Stalin, au fost sabotate de completul de judecată, format din judecători retrograzi, lipsiţi de dragoste faţă de Partid şi de Conducătorul lui.
  Trăiască lupta pentru pace!

  Fără alte cuvinte …

 29. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. Îl supraestimezi. 🙂

  @ALM. Super!

 30. Sandi Says:

  Demisionarul Papa s-a indurat si-l primeste totusi pe Basea in audienta vineri.

 31. Sandi Says:

  Basea a ramas singurul care se mai opune aderarii Romaniei la Schengen , legand Raportul MCV de aderare.

  pentru ca ,

  Olanda a comunicat ca că țara sa nu mai condiționează aderearea României la Schenghen de raportul MCV

  http://www.dcnews.ro/2013/02/olanda-nu-mai-leaga-aderarea-romaniei-la-schengen-de-mcv/

 32. Gabi Mihalcea Says:

  Javrele cu „nasul in suflet” se pare ca trebuie ocrotite nu conteaza cum! Romania libera a inceput campania (parca miine se discuta in CSM revocarea lui Ghica & Danilet): Direcţia de Legislţie din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a constatat grave nelegalităţi privind modul în care au fost convocate, s-au desfăşarat şi s-au motivat ( adică NU s-au motivat) hotărîrile adunărilor generale de revocare din CSM a judecătorilor Alina Ghica şi Cristi Dănileţ. Aceste nelegalităţi atrag nulitatea hotărilor de revocare.”
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/grave-nelegalitati-in-procedurile-de-revocare-din-csm-a-judecatorilor-alina-ghica-si-cristi-danilet-vezi-care-sunt-si-cine-le-a-descoperit-293193.html

 33. Radu Humor Says:

  Păi da !
  Că ăştia pentru a salva două ciurucuri sunt în stare să compromită toată Justiţia :mrgreen:

 34. stejarul Says:

  „Premierul Victor Ponta a declarat, marți, că nu ar trebui să mai fie organizate alegeri în Colegiul din care și-a dat demisia Dan Voiculescu, afirmând că oricum este prea mare numărul de parlamentari”

  Si uite asa carlanul reduce procentele USL..unul cate unul spre victoria finala: PSD, UDMR si PDL fac 67% in Parlament. Gratie ANI, DNA si completului „Nastase” , fratii coabitanti la miez de noapte canibalizeaza USLul. Nu degeaba pontacu a tot tras de timp sa formeze USL de a ajuns Voiculescu sa inceapa formarea lui cu Antonescu.

  Eu inca vreau sa stiu de ce l-a invitat pontacu pe Johannis la Palatul Victoria in lunea de dupa referendum? Lunea aia in care sutzul CAPist ioan rus „nu a vrut sa faca puscarie” si si-a dat demisia de la MAI. Sa fi fost cifra de 7,4 milioane de la referendum ceea ce i-a speriat pe cei doi sutzi ai gastii de la Cluj? Au vrut amandoi sa o tuleasca?

  Cifra a ramas aceiasi doar ca pontacu sa fii invatat ca poate intinde ata mai mult? Oricum , dragnea sta la panda… cand aude POOOC! e pregatit sa ia in mana hamul. Asta daca Nastase nu face el ceva intretimp… ma mir ca il lasa liber!

 35. virgilvirgil Says:

  Hai sa fim o leaca seriosi ! Nastase s-a grabit sa deconteze plata ca sa nu ii bage aia averea la evaluare .

 36. virgilvirgil Says:

  He-he-heeee ! Dovada ca am dreptate ? …
  Musiu Dragnea sare pina in tavan si se pune pe amenintari cu demiterea la adresa conducerii ISC care a refuzat executarea voluntara a lui Nastase .
  Executarea silita ceruta de ISC impunea EVALUAREA AVERII …
  Ori , evaluarea averii ar fi deschis usa ANI spre camarile burdusite cu furturile din perioada puterii .

 37. Ghita Bizonu' Says:

  virgilvirgil

  se p[are ca nu prea s-a8u probat furturile. Insa intersu bagatului nasului ar fi fost mahalagesc .. olus fixatia asta ca orice proproetate este furt…

 38. virgilvirgil Says:

  Si ai vreun dubiu cumva ca nu s-au probat ?!…

 39. Sandi Says:

  virgilvirgil spune:
  miercuri 13 februarie 2013 la 5:57:38 am
  He-he-heeee ! Dovada ca am dreptate ? …
  Musiu Dragnea sare pina in tavan si se pune pe amenintari cu demiterea la adresa conducerii ISC care a refuzat executarea voluntara a lui Nastase .
  Executarea silita ceruta de ISC impunea EVALUAREA AVERII …
  Ori , evaluarea averii ar fi deschis usa ANI spre camarile burdusite cu furturile din perioada puterii
  ****
  Vorbesti prostii !!! Diferiti avocati au comentat pe ecrane ca exista procedura ” executarii voluntare ” !
  Nenorocitii de la ISC sunt dezorientati de aceasta miscare si nu stiu ce sa faca pentru ca in contabilitatea lor nu exista inregistrata o asemenea paguba !

 40. virgilvirgil Says:

  Nenorocitii de la ISC ar fi trebuit sa inrgistreze suma cu pricina inca de cind au colectat-o .
  Pentru restul , pune mina pe carte …

 41. Sandi Says:

  Fac o corectie : ” Vorbesti prostii sau bagi soparle basiste ” !

  Acum o dai la intors cum ca ” nenorocitii… AR FI TREBUIT sa inregistreze…. „

 42. virgilvirgil Says:

  Esti prea prost ca sa stau cu tine de vorba …

 43. Roxana Iordache Says:

  Virgile, nu pot crede că ultimul mesaj e al tău. N-aveai obiceiul.

  Oricum, nu-s de acord cu tine de data asta, pentru că e o mentalitate securistică – adică, avem un scop: demascarea cuiva, deci folosim orice mijloace, începând cu încălcarea legii, uneori, a tuturor legilor.

  Pe de altă parte, la capul lui Năstase, dacă ar fi aşa cum spui, chiar crezi că îşi lăsa ceva la vedere? 😛

 44. Sandi Says:

  virgilvirgil spune:
  miercuri 13 februarie 2013 la 11:58:51 am
  Esti prea prost ca sa stau cu tine de vorba …

  ****
  Pe un podeț îngust se întâlnesc un înțelept și un neica-nimeni.
  Primul:
  – Eu nu mă dau la o parte din calea unui prost!
  Cel de al doilea:
  – Eu mă dau.

 45. virgilvirgil Says:

  Roxana , il tot rog pe acest „sandi” sa ispraveasca cu catalogarile de tot felul . De cite ori mi se adreseaza nu uita sa-mi tot spuna ca vorbesc prostii , adica-s un prost , si asta fara argument .
  Vad ca asta nu vezi …
  Sunt satul pina peste cap sa-mi tot frece ridichea si sa ma balacareasca tot felul de chiori habarnisti care-s plini de convingerea ca stiu totul .
  Pe de alta parte , in ceea ce-l priveste pe Nastase …
  E cumva musai sa fii fan Nastase , un maaaaare neispravit , daca esti impotriva mascariciului de Basescu , alt maaaaare neispravit ?!…
  Dupa cite stiu eu despre ei si dupa capul meu , locul unor astfel de indivizi este la puscarie . Si unul si altul … Si pot sa fie si unul cu altul , in aceeasi celula … Nu ma deranjeaza .
  Ma deranjeaza doar sa vad astfel de indivizi liberi si hotarindu-mi soarta .

 46. virgilvirgil Says:

  Dupa cum ai vazut Sandi , eu m-am dat la o parte din calea ta …

 47. stejarul Says:

  Catalogarile sunt nasoale (nu zic infecte desi..).
  Cand cel cu o opinie diferita de a ta e „prost”, tu esti arogant. Aroganta distruge orice dialog. Ce mai cautam pe un forum daca nu acceptam dialogul?

 48. Sandi Says:

  Nene , fa analiza studiului de caz luand-o in ordinea postarilor ! Period .( cum ar zice un ingliz 🙂 )

 49. Sandi Says:

  mesajul de mai sus nu-i pt tine @Stejarule 🙂

 50. Sandi Says:

  Disperatul partid muribund primeste alt sut in fund !

  CCR – Legea Bugetului de stat pe 2013 este CONSTITUŢIONALĂ. Sesizarea PDL a fost respinsă

 51. Roxana Iordache Says:

  @Virgile, n-ai răspuns argumentelor mele. Ce spui tu e paralel cu ce te-am invitat să ai în vedere.

  @Sandi, nu-i nevoie să faci atâtea eforturi. Oricum, nimeni nu te crede antipatic. 🙂

  @Stejare, sunt de acord cu tine, să insulţi, pe lângă faptul că e pierdere de vreme pe care omul o poate folosi în scopuri benigne, denotă şi deficienţe. Îmi pare rău, dar asta e situaţia. Şi evident că nu mă refer la siktirul scurt pe care îl merită lighioanele, al căror unic scop e să împroaşte cu noroi. Mă refer la persoanele civilizate, mai ales la cele care nu îşi ascund identitatea şi care chiar nu merită sictirite în loc de dialog, doar fiindcă nu ne convin opiniile lor. Sau unele opinii.

 52. Roxana Iordache Says:

  @Sandi, nu-ţi face iluzii! Era previzibil că CCR va respinge contestaţia PD-L. Doar există „pactul”. Nu? :mrgreen:

 53. virgilvirgil Says:

  Roxana , ce m-ai invitat tu sa am in vedere e una si ce spun eu e alta .
  Sigur ca si-a protejat „afacerile” si „veniturile” din ele conform principiului care spune ca mortii se acopera cu pamint si vii su hirtii .
  Totusi o vizita a ANI in camarile lui Nastase ar atrage precum musca la borcanul cu rahat toata presa , in special tevereurile .
  Expunerea „agoniselilor transpiratiei” domnului Nastase pe sticla o saptamina doua ar aduce prejudicii grave de imagine acestuia si ar face sa se vorbeasca mult prea mult despre „sacacimea” din virful PSD si modul cum si-au dobindit averile liderii acestor vajnici luptatori de stinga , lucrusor nu tocmai favorabil actualei puteri , n’asa ?
  In plus se pot sescoperi lesne inadvertente majore intre declaratia de avere si realul din teren , adica ne putem intoarce la cremenal …
  Ei bine iata suficiente motive care sa-l faca pe Nastase sa deconteze ultrarapid si fara cricnire suma in cauza , sa-l aduca in sitatia de a ameninta public pe Dragnea conducerea ISC cu demiterea si asa mai departe …
  Sper ca acuma am fost mai bine inteles …

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: