SRS: SEBASTIAN GHIŢĂ, OFIŢER ACOPERIT

Ponta Ghita realit

Foto: realitatea.net

Senatorul Sorin Roşca Stănescu a anunţat la emisiunea „Q&A” de la Antena 3 că patronul RTV, deputatul – USL – Sebastian Ghiţă e ofiţer acoperit al SRI, care comandă politica editorială de intoxicare.

Sandra Stoicescu s-a speriat şi a cerut probe. Bogdan Chirieac l-a apărat pe „Sebi” – cum îi zic amicii, inclusiv băsiştii. De altfel, în prima emisiune „de demascare” a doamnei Câmpeanu de la oficina băsistă a lui „Sebi”, domnul Chiriac a înfierat-o telefonic, împreună cu Gregoar.

Deci, somat de către Sandra Stoicescu să prezinte dovezi că amicul lui Ponta, deputat USL, e ofiţer acoperit al naşului din grupusculul de la Cluj, SRS a răspuns că toţi ofiţerii acoperiţi infiltraţi vor fi devoalaţi foarte repede, prin noua lege a siguranţei naţionale, aflată în lucru.

Aşa să ne ajute Dumnezeu! Că va fi deparazitarea  instituţională a României şi decesul băsecurităţii antinaţionale.

Numai că până atunci va urma o demenţă de contraatac din partea celor care ştiu că dacă nu păstrează starea de fapt cu ghearele şi cu dinţii, ajung unde l-au trimis pe Adrian Năstase.

P.S. Excepţional de oportune pauzele publicitare! 🙂 Urmăream un film superbissim – la care am revenit după pauză – şi exact la debutul pauzei cu pricina, când am dat pe Antena 3, SRS făcea declaraţia despre Sebastian Ghiţă, la întrebarea Sandrei cu privire la motivul pentru care a fost aleasă doamna Câmpeanu în campania de intoxicare denigratoare la adresa PNL.

Apropo, capodopera în cauză este „The white countess”, coproducţie magistrală regizată de James Ivory, cu artiştii magnifici Ralph Fiennes, Natasha Richardson şi Vanessa Redgrave.

Reclame

29 răspunsuri to “SRS: SEBASTIAN GHIŢĂ, OFIŢER ACOPERIT”

 1. SRS: SEBASTIAN GHIŢĂ, OFIŢER ACOPERIT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. plano Says:

  E clar! Ghita e acoperitul lui Ponta si dezveleste PNL-ul
  O descoperire pe care n-o aflam daca nu bagau pauza de publicitate la Contesa….blonda. :mrgreen:

 3. Sandi Says:

  Bogdan „Morsa” Chireac a luat-o bine in bot de la Rosca Stanescu !

  Sunt mute semne ca „Morsa” e necurata si ea !

  Si Ciuvica o plezneste de cate ori o prinde si bine face !

 4. Radu Humor Says:

  Mprsa e cel mai parşiv şi periculos dintre cei ce-şi expun osânza seară de seară pe toate posturile.
  După Băsescu, n-am observat un caracter mai mizerabil şi o viclenie soră cu inteligenţa, dar şii o lipsă de caracter pe măsură !

 5. johnson1312 Says:

  Sa ne obisnuim cu faptul ca RTV este noul post TV al Serviciilor.S-au saturat sa lucreze prin intermediari si daca tot il au pe Ghita la locul potrivit,in locul lui Stan,de ce nu ? Doamne cum se mai leaga.

  (postat Sambata la ora 14:30 pe FB asadar am dat-o inaintea lui SRS)

 6. stejarul Says:

  ghita e tarfa comunala.

  L-a scofalcit flatulentu sa scape de Vantu… acum il ia la reciclat lacomul de la Gara de Nord sa scape de Stan (patitu).
  Astia nu impart numai coabitarea, isi impart si curvele. De parca e recesiune la tarfe! Zambeste plescoiana cu subintelesuri. (apropo: Va mai amintit ce ofuscata era cand a ajuns Crin la Cotroceni? Ce mai sughita absorbanta ca au ajuns saltele alea moi la Crin…)

  Am o intrebare: De ce basecu nu l-a bagat la parnaie pe Nastase in primul sau mandat la Cotroceni?

  Pai, nu? A prins un mandat la mustata… pe al doilea devenise destul de clar ca nu il mai apuca luni bune inainte de alegeri… avea pasarea in mana. De ce a dat-o pe aia de pe gard? S-a riscat basescu sa ajunga pe mana lui Nastase daca pierdea alegerile de la Paris?

  Sau poate tocmai faptul ca Nastase nu a fost incarcerat la momentul alegerilor , l-a ajutat pe basescu sa castige al doilea mandat…. basecu, ca ultimul nebun capabil sa il bage la puscarie pe „EL INSUSI” sa-i fi santajat pe stapanii pontacului ? „vi-l inchid dar in al doilea mandat al meu” ?

  Nimic nu e foarte clar decat faptul ca coabitantii de la miezul noptii impart „civilizati” aceleasi curve.

 7. Gabi Mihalcea Says:

  Romania Tv este mai mult decit dubioasa. Ce au facut in ultilele zile este descustator! marele ziarist Chiriac mi-a fost antipatic de cind scria la adevarul. Astazi la Q&A Linga Doamna Campeanu o facea „incompetenta”… Sa fiu iertata dar chiriac este o jigodie basista sub acoperire.
  Doamna Cimpeanu este o adevarata DOAMNA! Jigodia de chiriac se scuza ca a participat la mirlania ROTV, cum ca el o poate acuza de inconpetenta dar nu de coruptie! Ma facut sa VOMIT!

 8. virgilvirgil Says:

  NU BASESCU L-A VIRIT LA BECI PE NASTASE !
  Procurorii lui Basescu ii instrumentasera un caz perfect de ceea ce se cheama „DOSAR CU PORTITA” chemind in instanta nu mai putin de 900 de martori . Nastase se plingea ca e oropsit si dadea ca exemplu tocmai acest lucru, dar de fapt asta era si portita prin care Nastase scapa basama curata … CARE E INSTANTA AIA CARE AR FI PUTUT AUDIA ACESTI 900 DE MARTORI ?!…
  Era un proces interminabil care nu se putea sfirsi decit in prescirere .

  KAHALUL … Kahalul este acela care a ordonat acest lucru .
  L-a ordonat ca represalii la faptul ca Nastase a vaduvit citiva membri importanti ai acesstuia de afaceri grase cum ar fi bunaoara afacera free-shop-urilor , taxiurilor de la aeroport si nescaiva farmacii …
  Bomboana pe coliva a pus-o cind nu a vrut sa se supuna deciziei Kahalului prin care Basescu a devenit presedinte .
  De altfel in ultima vreme , daca i-ati urmarit declaratiile , Nastase incepe si el sa devoaleze adevaratul vinovat al condamnarii sale .

 9. R.Daniel Says:

  Ceea ce am aflat e foarte interesant, dar si trist in acelasi timp. Prin urmare nici nu ma mai mir ca am ajuns cu gandul inapoi, cu multi ani in urma la melodia zilei, parerea mea: http://www.youtube.com/watch?v=LGt7BFwhzJE.

 10. Sandi Says:

  virgilvirgil spune:
  duminică 10 februarie 2013 la 10:15:40 am

  KAHALUL … Kahalul este acela care a ordonat acest lucru .
  L-a ordonat ca represalii la faptul ca Nastase a vaduvit citiva membri importanti ai acesstuia de afaceri grase cum ar fi bunaoara afacera free-shop-urilor , taxiurilor de la aeroport si nescaiva farmacii …
  Bomboana pe coliva a pus-o cind nu a vrut sa se supuna deciziei Kahalului prin care Basescu a devenit presedinte .
  De altfel in ultima vreme , daca i-ati urmarit declaratiile , Nastase incepe si el sa devoaleze adevaratul vinovat al condamnarii sale

  ****
  Tetio,
  Nu-l mai spala atata pe Basea !
  Si las-o mai usor cu ideile unor autori precum Roger Garaudy !!!

 11. virgilvirgil Says:

  Ce are a face in ce spun eu cu „spalatul lui Base” ?!
  Dimpotriva , afirmatiile mele de mai sus il incrimineaza pe mascarici ca si preferat al Kahalului , deci om al strainilor , vindut …
  Citeste mai cu atentie si incearca sa si intelegi dincolo de cuvinte …

 12. Florea Martin Says:

  Incepe sa nu ma mai socheze atat delirul comunistoid al sectei R.I.& Co, cat totala lipsa de gust si de cultura in domeniul filmului, manifestata cu fudulie de aceeasi R.I. Cu recomandari ca „Hercule Poirot” ori siroposul „The white countess”, e clar ca animatoarea blogului e total depasita de situatie. Probabil, daca ar fi intrebata despre Fellini, ar raspunde ca-i plac mult pisicile; despre Kazan, ca prefera tigaia drai cucar; despre Tarkovski, ca nu stie pe ce strada sta, dar c-a auzit ca e un compozitor bun.

 13. Leiba Bronstain (@Ghighienisvili) Says:

  Incepe sa nu ma mai socheze atat delirul comunistoid al sectei R.I.& Co, cat totala lipsa de gust si de cultura in domeniul filmului, manifestata cu fudulie de aceeasi R.I. Cu recomandari ca „Hercule Poirot” ori siroposul „The white countess”, e clar ca animatoarea blogului e total depasita de situatie. Probabil, daca ar fi intrebata despre Fellini, ar raspunde ca-i plac mult pisicile; despre Kazan, ca prefera tigaia drai cucar; despre Tarkovski, ca nu stie pe ce strada sta, dar c-a auzit de celebrele sale cristale. Sper ca macar pe Maresal sa nu-l confunde cu baiatul ala cu ochi de stiuca fiarta care-i populeaza fantasmele ero(t)ico-politice.

 14. Roxana Iordache Says:

  Băsişti, atât de disperaţi sunteţi? 😆

 15. Sandi Says:

  virgilvirgil spune:
  duminică 10 februarie 2013 la 1:13:43 pm
  Ce are a face in ce spun eu cu “spalatul lui Base” ?!
  Dimpotriva , afirmatiile mele de mai sus il incrimineaza pe mascarici ca si preferat al Kahalului , deci om al strainilor , vindut …
  Citeste mai cu atentie si incearca sa si intelegi dincolo de cuvinte …

  *****

  @ Bre cucoane Vergilca

  Ai uitat sa bagi acolo si masoneria !
  Iti place sa citesti chestii, din astea, ai ? 😆

  ” Problemele lui Adrian Nastase provin din indisciplina aratata fata de Kahal cand nu a executat ordinul de a ceda conducerea in 2004 lui Basescu pentru a mentine pentru Popor iluzia existentei unui mecanism de schimbare a conducatorilor.

  Ca mason, a jurat supunere neconditionata kahalului evreiesc dupa care a fost propulsat in structurile de conducere ca sa implementeze proiectul de preluare a averii Poporului Roman de catre straini. La 2004 i s-a spus ca rolul sau s-a terminat. Arogantul a crezut ca se poate pune cu Kahalul pe plan intern avand o oarecare retea locala aparent loiala lui, credea el. A vrut inca o tura la ciolan caci simtea ca nu va mai avea o sansa si a fortat mana Kahalului.

  Pentru Kahal insemana tradare care se pedepseste cu moartea. Dar nu imediat. Kahalul a manipulat alegerile si l-a pus pe Basescu. Cazul Nastase a fost dezvoltat intr-un exemplu pentru ceilalti masoni ca sa vada ce se poate intampla daca incalci juramantul masonic.”

  Ce zici ? Khomeini poate face ordine ? 😆

 16. Roxana Iordache Says:

  @plano. Nimic nu-ţi scapă! 🙂 Ai dreptate, totul e perfect. Referitor la informaţii, dar dacă ştiam deja? Drept pentru care puteam savura un film bun. 😛 Sau dacă am mai multe cutiuţe? Ori din cele cu ecran mic în dreapta sus? 😆

  @Virgile, păi tot aia e. Că stăpânul prin slugă execută. :mrgreen:

  @Stejare. Nu l-a băgat la pârnaie pentru că justiţia era pe atunci încă verticală, nu-şi băgase jigodiile la înalta curte şi nici nu avea suficienţi porcurori dispuşi să execute.

  @Gabi. Cum spuneam, Ponta e băiat bun, dar îl strică anturajul. :mrgreen:

  @johnson1312. Îţi dai seama la ce nivel au coborât băsiştii serviciile? 😯 👿

  @Sandi, @Radu Humor. Să fim serioşi, e un profesionist, face şi el ce poate, joacă multiplu. El e ca rumânu’, imparţial. :mrgreen:

  Şi lăsaţi morsa în pace! 😡

 17. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. Minimalizezi degeaba. Virgil exagerează, uneori, pentru că şi situaţia e exagerată. Adică păpuşarii finanţei mondiale au întins coarda prea mult. Începe să le plesnească-n faţă. Pericolul e, însă, anarhia, care le-ar face jocul. Asta şi urmăresc prin întinsul corzii. Nu există antidot la otrava mondialistă, în afara credinţei. Cine crede are curaj să mărturisească adevărul şi să acţioneze în consecinţă.

 18. Sandi Says:

  Roxana Iordache spune:
  duminică 10 februarie 2013 la 2:40:03 pm

  @Sandi, @Radu Humor. Să fim serioşi, e un profesionist, face şi el ce poate, joacă multiplu. El e ca rumânu’, imparţial.

  Şi lăsaţi morsa în pace!

  ****

  Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului : Basea l-a botezat cu numele animalului ala ! 🙂

  Fara a ma referi la volumul lui, , tipul e alunecos ca o morsa ! Pentru ca-i uns cu toate alifiile, ca sa zic asa.
  Si dosarele alea ale lui de la CNSAS nu-s prea clare ! Ca doar nu-s prostii astia de la SIE sa dea tot ce are cu activitatea lui de „translator ” cu starinii la ONT pe timpul comunistilor !

 19. Sandi Says:

  Deci dosarele alea pitite la SRI il face oarecum manipulabil !
  Aseara, lui SRS ii statea pe limba sa nu-i zica ceva cu privirea la astea.! Dar i-a zis , accentuat, de cateva ori …. prietenul tau „Sebi ” Ghita …. „ofiterul acoperit „

 20. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. Nu Băsescu l-a botezat aşa, l-a informat securitatea că aşa îi spuneau colegii de şcoală. :mrgreen:

 21. Sandi Says:

  @Roxana
  Daca spui tu asa o fi. Esti o doamna cu „morsa” care in anii ’90 facea parte din redactia ” Adevarului”, ziar in care apareau atacuri nenumarate la adresa „Romaniei Libere” a lui P.M.Bacanu ( din care faceai si tu parte ) .Nu-mi mai aduc aminte dar s-ar putea ca si B.C. sa fi tras si el niste „obuze” contra voastra ?! .

 22. virgilvirgil Says:

  Sandi , poti citi ce doresti si ce poftesti . Rugamintea mea e sa te adresezi respectuos asa cum o fac si eu si sa ispravesti cu tot felul de catalogari si luatul peste picior .
  Daca ai ceva de spus la subiect spune , daca nu …, nu spune .
  In caz contrar ma obligi sa-ti raspund cu aceeasi moneda si pe cuvintul meu ca nu o sa-ti ramin dator .
  Te-am mai rugat chestia asta si vad ca nu vrei sa pricepi …
  M-am saturat pina peste cap de tot felul de tratamente anapoda , mai ales ca pina acum tot ce am spus aici s-a adevarit prin fapte mai devreme sau mai tirziu .
  Sigur ca asa nu inseamna ca eu iti impun punctul meu de vedere , pastreaza-l pe al tau , exprima-l daca ai altul , nu ma supara deloc , dimpotriva , dar fa-o incercind sa eviti ce te-am rugat .

 23. virgilvirgil Says:

  Roxana , Virgil din pacate nu exagereaza absolut deloc …

 24. Sandi Says:

  @ nene Virgilica

  Da’ sa te contrazic am voie ?!?

 25. Roxana Iordache Says:

  Virgile, lasă, bre şi tu un pic de la tine! 🙂

 26. stejarul Says:

  „Nu l-a băgat la pârnaie pentru că justiţia era pe atunci încă verticală”

  Roxana, tot ce avea nevoie erau cei trei judecatori din infamul complet. Nu ii avea basecu pe atunci?
  Ca si acum vad ca tot numai pe ei ii are de a incercat sa ii recicleze si la Voiculescu la proces.

 27. stejarul Says:

  „NU BASESCU L-A VIRIT LA BECI PE NASTASE !”

  Incep sa cred si io tot mai mult asta! De aia au ales Trofeul Calitatii to frame up basecu (o inscenare) . Din toate procesele lui Nastase doar TC avea „conotatii” la basecu.

 28. virgilvirgil Says:

  Poti sa fii convins .
  Slugile nu au dreptul sa se bage la beci intre ele , chiar daca slujesc acelasi Stapin .
  Le este interzis chiar de catre Stapin …
  Altminteri se duce dracului pe copca toata mimarea asta a demacratiei de peste doua decenii si exista pericolul ca tot teatrul asta de marionete sa faca explozie .
  Dar Stapinul are dreptul sa pedepseasca exemplar pe cite una care nu ii asculta ordinele .
  Celelalte se vor dovedi si mai zeloase in a-l ajuta sa ne jupoaie .
  Dovada ? Basescu …
  De curind a intrat in scena marioneta Ponta .
  Dupa cum vezi se comporta exact ca Basescu la inceputuri .
  Mai vorbim peste zece ani daca se va dovedi mai zelos decit Basescu sau nu .
  Daca mai apucam …

 29. Despre perpetuarea Securității de-a pururea! | Says:

  […] că, îl pune …DUMNEZEU cred, să scrie ceva despre imperiul lui SEBASTIAN GHIȚĂ și să atace acea structură SECURISTICĂ MASONICĂ care deține România cu tot cu organele interne ale cetățenilor […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: