IMPOSTORUL DE LA COTROCENI A ÎNCĂLCAT CONSTITUŢIA ŞI A PĂGUBIT GRAV ROMÂNIA

Băieţii noştri zic că l-ar suspenda pe Băsescu dar n-au motive, deci, ca să nu le observe, îşi pun ochelari de cal,  când de fapt impostorul striveşte sistematic Constituţia.

Astea de la Consiliul European sunt flagrante, doar dacă îţi scoţi ochii ca Oedip nu le vezi. Tăticu-castrator. :mrgreen:

Unu, a angajat România în Mali – indiferent că doar tehnic – FĂRĂ ACORDUL PARLAMENTULUI ŢĂRII. Sau nu se pune?

Doi şi sinistru de batjocoritor pentru poporul român, a cedat 9 MILIARDE DE EURO din banii europeni cuveniţi ţării noastre, fapt inacceptabil, fiindcă el n-are atribuţii executive în acest sens şi şi-a încălcat angajamentul cu Guvernul, că va negocia pentru minimum 43 de miliarde, din 48 şi nu a obţinut decât 39.

Dar chiar mai gravă e lejeritatea criminală, de impostor vândut finanţei mondiale, slugărnicie cu care a acceptat aservirea continuă a României, prin primirea unui bacşiş contra menţinerii „sub asistenţă FMI şi UE”.

Totodată, mizeria criminală de a fi acceptat – fără nici un drept constituţional – TVA MARE pentru co-finanţare europeană mai mare – sanchi, oricum! Taxele şi impozitele mari sunt moartea dezvoltării, fiindcă inhibă consumul, adică, omoară omul, sufocându-l cu fiscalitate.

Ce face Băsescu în formă continuată e cauză de DEMITERE DIRECTĂ. Dacă ar exista bărbaţi. De stat, fireşte.

P.S. Băsescu l-a invocat partenerial pe Gherghina, acest Columbeanu-tatăl al Ministerului Finanţelor. Până când îl mai ţinem pe trulică-frânaru? Chiar şi după ce a tratat bolnavii de cancer ca pe un număr financiar, tot rămâne la mare cinste. Cine e ăsta, de fapt? 🙄

UPDATE: Când am terminat de scris, conferinţa de presă a impostorului continua. Ca de obicei, după ce că s-a comportat ca o slugă nevolnică la Bruxelles, se mai şi fuduleşte. Iar proştii suportă.

22 răspunsuri to “IMPOSTORUL DE LA COTROCENI A ÎNCĂLCAT CONSTITUŢIA ŞI A PĂGUBIT GRAV ROMÂNIA”

 1. IMPOSTORUL DE LA COTROCENI A ÎNCĂLCAT CONSTITUŢIA ŞI A PĂGUBIT GRAV ROMÂNIA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. mariusnyc Says:

  Las’ ca-i mareste Dragnea leafa si il potoleste ;-))0

 3. mariusnyc Says:

  Si sa judecam drept, angajamentul in Mali l-a facut Corlatean , in prima faza, oral dar angajament

 4. Roxana Iordache Says:

  Bre, l-am troznit pe Corlăţean la ora respectivă, dar asta n-are importanţă. Băsescu NU avea dreptul să angajeze ţara fără vot în Parlament. Aminteşte-ţi că preşedintele Constantinescu nu a permis survolul american decât cu acord parlamentar.

 5. Roxana Iordache Says:

  Stejar de la Cluj, mulţumesc pentru apreciere. Citesc printre rândurile tale o mare suferinţă. 😐

 6. Simion Suciu Says:

  @mariusnyc – amice, verba volant, scripta manent. Deci?

 7. virgilvirgil Says:

  Sunt de acord …
  Acuam intreb si io ca prostul … Impostorul de la Victoria , domnul Tonta ce isprava a facut cind a fost acolo ?
  I s-au muiat picerele si a cazut exact cu nasul in curul lui Barosso precum Basescu .
  Toti o apa si un pamint mai da-i dracului de vinduti ordinari !…

 8. stejarul Says:

  Roxana sunt de acord cu tine. In plus:

  faptul ca basescu nu considera necesar/oportun sa intervina si sa ia atitudine impotriva ambasadorului Ungariei la Bucuresti inseamna ca refuza sa indeplineasca atributiile de presedinte. Acest refuz nu e motiv destul de demitere?

  Daca un simplu angajat la primaria din Cocarlatii din Vale nu refuza sa isi faca atributiile de servici si este reclamat, legea spune sa fie demis de ce in cazul lui basescu nu se aplica legea? Pentru ca nu e nime’ sa reclame!

  Jaful de sutz de la Gara de Nord a pus mana pe buget si il imparte sutzilor gastii de la Cluj, mai rau ca boc sau mru! Asta e ponta. Un hot, un lacom care pur si simplu este imbatat de putere. Nu mai vede nimic, a uitat cum a ajuns acolo sus, nici nu mai simte nevoia sa mimeze demnitatea atata timp cat poate baga mainile pana la coate in buget.

  Un sarantoc lacom fara demnitate.

 9. stejarul Says:

  „Stejar de la Cluj, mulţumesc pentru apreciere. Citesc printre rândurile tale o mare suferinţă. ”

  Roxi scumpa, ce am zis? … remind me again.. ca nu imi mai amintesc … Eu te apreciez foarte mult…stii tu, nu dau pupikuri gratis ( din elea cu K) … dar care is randurile alea in care mi-ai citit tu suferinta? (nu ca n-ar exista… dar am crezut ca am ascuns-o bine! 🙂 )

 10. Roxana Iordache Says:

  @Stejare. Spuneai ceva despre tatăl tău. 😦

  @Virgile, la vremea respectivă Ponta a anunţat că România îţi exercită dreptul de veto, dacă-ţi aminteşti.

  Din păcate, astă-seară a lăbărit-o nr.1 în direct telefonic la Răzvan Dumitrescu, când a lătrat ca un pudel pseudo-revoltat în absenţa stăpânului, adică a zis că n-are ce-i face lui Băsescu, în sensul că ia-l de pe mine că-l omor. :mrgreen:

 11. stejarul Says:

  De mult am zis… cred ca la ce am zis atunci te referi. Da 😦

 12. Roxana Iordache Says:

  Stejare, se simte asta în toate mesajele tale. De fapt, nici eu n-am să mă las până nu-i văd la puşcărie pe cei care au contribuit la moartea mamei. E o cauză dreaptă, despre dreptate e vorba. Tu ştii prea bine. Nu sunt jidancă să vreau răzbunare. Vreau doar dreptate. Şi adevăr. O evreică mă înţelege.

 13. Radu Humor Says:

  Eu sincer mai cred că până şi Ponta nu va avea ce face şi va achiesa la acţiunea de suspendare a lui Băsescu, cu toate criticile pe care le va primi de la Bruxelles !
  E încă un politician tânăr şi e păcat să-şi rişte cariera politică devenind un yesman împuţit care execută fără crâcnire ordine ce se dovedesc criminale pentru statul român !
  Titlul moţiunii de suspendare ar trebui să fie inspirat din paragraful de mai jos, discursul lui Nixon la părăsirea, pe uşa din faţă totuşi, a fotoliului de la Casa Albă :

  “Nu am fost niciodată un om care renunţă. Să plec înainte de terminarea mandatului este un lucru împotriva oricărui instinct al fiinţei mele. Dar ca Preşedinte, trebuie să pun pe primul plan interesul Americii. America are nevoie de un Preşedinte cu normă întreagă şi de un Congres cu normă întreagă, mai ales acum, într-o perioadă în care ne confruntăm cu probleme atât în ţară, cât şi peste hotare.”

  Parcă niciodată nu s-au repetat atât de evident evenimentele.
  Pentru că cine nu învaţă din greşelile altora, cu siguramţă va fi pus în situaţia de a le repeta !
  Până la urmă Băsescu este la mâna lui Baroso şi Merkel iar o situaţie explicativă deosebit de clară a ceea ce se întâmplă cu adevărat în România ultimilor ani, nu poate fi tratată mai departe cu nepăsare sau siktir.
  Există o limită a diplomaţiei peste care nu se poate trece fără a dăuna grav propriiei credibilităţi, şi în lumea mare nimeni nu riscă să şi-o piardă definitiv, oricâte interese personale sau de stat ar fi în joc.
  Puşi în faţa unor asemenea probe nici Merkel, nici Barosso n-ar putea rămâne pe aceste poziţii de partizanat politic, susţinând până la ridicol un protejat de mult expirat şi pentru ei !
  Dar atâta timp cât nu există decât datele unei singure părţi, nu pot fi acuzaţi de partizanat politic .

 14. Radu Humor Says:

  Numai că Ponta trebuie dacă nu susţinut, măcar împins fără voia lui să treacă la acţiune.
  Ca să poată avea şi el un pretext. 😉
  Dacă stăm toţi şi ne mirăm de ordinăriile lui băsescu se pare că n-am făcut nimic.
  Nici noi , şi nici guvernul şi nici Parlamentul !
  Ba mai prind iar curaj şi cei de la CCR şi CSM 🙄

 15. stejarul Says:

  Roxana,

  Dreptate pentru tata e pe locul doi in ierarhia agendei mele . Pe locul unu e sa dau in vileag si (cat pot) sa opresc genocidul chimic. GENOCIDUL, exista, se intampla dar de vorbit despre el pot in anumite limite.

  Orice peste, I become the fool… asa l-au cladit securistii (lui ceasca care l-au inventat) si cei ai lui iliescu (care l-au preluat) incat daca incerci sa spui ceva esti caz tipic din manualul de psihiatrie.

  Da, vreau dreptate pentru tata, aici suntem frati de cruce, dar stiu ca dreptatea va veni numai cand genocidul se opreste. In Romania inca se moare prea mult, prea devreme, de prea mult cancer.

  Statisticile sunt masluite mizerabil. Nu e departe de adevar daca spun ca cifrele declarate sint doar a 10 parte din cele reale. Au masluit PIBul …. statisticile sunt doar un mizilic.

  Sta pontacu cu fesele pe listele electorale alcatuite din registrele cimitirelor si nu poate sa le actualizeze pentru ca ar da in vileag dezastrul! Nici cifrele recensamantului nu le cred prea mult.

  Atata timp cat ponta e de partea criminalilor si cu tupeu se lauda cat de lobotomizati sunt romanii („nu mi-e frica de proteste” -pentru ca nu vor fi proteste, au ei grija) deci atata timp, ponta este inamicul meu numarul unu. Nu il iert.

  Criminalii sunt ei, gasca de la Cluj (cu boc care tot de al lor e, ca si bakonsky etc) ce l-au „saltat” pe marinar la Cotroceni si l-au lasat sa fure atat de mult incat ei acum pot face ce vor si lumea ii accepta. Pai daca Ciuvica (ma infurie cand il aud) a ajuns sa spuna :”astia numai sa fure mai putin si sunt buni” fara sa realizeze ca asta a fost scopul aducerii la putere a lui basescu sa ii albeasca pe PSDistii hoti , nu ma mai mir ca majoritatea romanilor nu isi dau seama ca radacina raului in Romania nu e basescu ci cei care l-au inventat!

 16. Matei Florin Says:

  @Radu Humor,

  Ar fi de ajuns ca Parlamentul să-şi reconsidere atitudinea faţă de demersul eminamente legal şi absolutamente logic al lui Ioan Ghişe. Băsescu e în continuare în stare de suspendare, CCR neavând căderea de a instala pe cineva, indiferent de numele lui, în fotoliul de preşedinte de ţară.

 17. virgilvirgil Says:

  Roxi , domnul Ponta asta anunta multe pe la tevereuri cind e in tara , e viteay nevoie mare …
  Cind e insa vorba sa treaca la fapte , PROCEDEAZA EXACT , BA CHIAR CU MAI MULT ZEL DECIT BOC , MRU SI BASESCU LA UN LOC , DOVEDINDU-SE SLUGA PREA PLECATA INTERESELOR STRAINE .

 18. Cu ajutorul “primului negociator” al tarii, Romania a obtinut minimul fondurilor europene pentru 2014-2020 « Hai ca se poate! Says:

  […] IMPOSTORUL DE LA COTROCENI A ÎNCĂLCAT CONSTITUŢIA ŞI A PĂGUBIT GRAV ROMÂNIA – Roxania […]

 19. tibi2009 Says:

  Inteleg ca Tariceanu asuma incercarea de revenire la monarhie dar Antonescu i se impotriveste.

 20. Roxana Iordache Says:

  @tibi2009. Hai siktir, lighioană! Marş şi linge la Băşescu! 🙂

 21. Roxana Iordache Says:

  Stejare, ai fost un pic neglijent în formulare, se poate uşor deduce că alţii n-au decât motive personale. Sau că a căuta dreptate în memoria părintelui tău ar fi ceva minor.

  Poate nu ştii câţi oameni au murit din cauza afacerilor famigliei Udrea-Cocoş în unităţi sanitare. 👿

 22. stejarul Says:

  Neglijent, de acord total cu tine. Tu ai inteles ce am vrut sa spun sunt sigur. E greu sa fiu exct in cateva randuri scrise printre multitudinea de ganduri care le am…

  Roxana, imi esti tare draga.. din foarte multe motive. Multe motive tin de ceea ce se vede, felul tau de a fi..etc… si altele din ceea ce nu se vede. Sa le numim „coincidente” pentru ca daca as indrazni sa le exprim altfel, dau in ceva similar paradoxului religiei („e normal sa vorbesti lui Dumnezeu, sa te rogi, dar daca Dumnezeu iti vorbeste esti nebun”-asta am tradus-o eu, in engleza suna mai bine).

  Spuneam „coincidente” pentru ca exact in momentul in care tu il mentionai pe tata (tu scotand, out of the blue, o discutie a mea cu tine de mai demult) eu vorbeam cu un prieten despre el. Despre toata mizeria…. cum a fost „injunghiat” pe la spate de niste putori umanoide fara un motiv. Despre tata vorbesc extrem de rar. Poate o data pe an… Ce „coincidenta” ca tu sa il mentionezi exact in acel moment! Le numim „coincidente” desi nu sunt , doar pentru ca mintea umana este incapabila sa le explice.

  Eu le-as numi conexii care vin din lumea adevarului absolut. Multe as spune .. teama mi-e ca m-oi trezi cu un alt netot sa ma faca pagan asa de dragul artei… sau a culturii lui vaste …

  Nu am timp sa imi plang mortii .. nu e momentul. O voi face atunci cand se poate. Acum daca as face-o ar fi doar o slabiciune inutila… de asta spuneam ca dreptate pentru el e pe locul doi. In sufletul meu e pe locul unu dar ca si cronologie e pe locul doi.

  Roxana, stiu sufletul tau prin ce a trecut cu suferinta mamei tale … pentru ca am mers amandoi pe acelasi drum. De aia spuneam ca suntem frati de cruce in Dreptate pana la capat pentru cei dragi.

  Cat despre udrea-cocos… nu vreau sa fiu cainele ce latra si nu musca, dar am un un colt foarte sanatos pentru ei.

  Roxi, stiu foarte bine cruzimea scursorii umane din Plescoi. Fara sa o cunosc personal. Am cunoscut-o pe cea care pretinde ca e vara ei din Bucuresti (unde a stat scursura plescoiana cand a venit in capitala) … am informatii destule sa concluzionez ca e intradevar verisoara ei. Sunt copii la indigo (fel de a fi, VOCEA ABSOLUT IDENTICA, aspect fizic si multe altele care nu are sens sa le detaliez acum) Stiind-o foarte bine pe vara-sa usor mi-am putut imagina de ce e in stare Gaura Nationala.

  plescoiana va plati cu varf si indesat tot ce a facut. Nu m-am prea inselat in previziuni si ar fi culmea sa se intample acuma. Ii vom plange de mila, Roxi, vei vedea.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: