PSD SUGE LA „TĂTICUL PENALILOR” ŞI SFIDEAZĂ PNL, ÎN TIMP CE UNGARIA SFIDEAZĂ ROMÂNIA

Se întâmplă ceea ce era previzibil de când cu (im)pactul.

Din cauza unor codoi de toporişti băsiste, încep dispute la scenă deschisă între PNL şi PSD.

Zgonea zice că trebuie făcut cum cere Băsescu, fiindcă aşa cere Sovietul Suprem de la Bruxelles.

Puiu Haşotti răspunde că nu suntem paşalânc şi nu trebuie să ne comportăm ca un paşalâc.

E vorba de draga de ANI, târfă hoaţă ce e ea! :mrgreen: Şi scumpă foc, că o plăteşte Ponta triplu.

Bref,  Zgonea ori e bou rău, ori e şi el cu scheleţi, vorba Doctorului. Apropo, pe urmă şi el a zis că nu vrea sânge pe pereţi. Ăştia sunt băieţii din PSD. Se scoală în opoziţie şi se moaie la guvernare.

Despre flama cu ungurii, eu zic să-i scoată UE din priză pe dezaxaţi. Să le dăm autonomie teritorială până se îneacă. Dacă avem ministru de Externe. Dacă nu, vor merge cu tupeul pe culmi (im)previzibile – de altfel, au anticipat impotenţa de la Bucureşti şi au plusat, au făcut ei primul pas, Ungaria reclamă România pentru că îşi bate joc de România. Iar România, în loc să acţioneze calm şi elegant, adică să-i pună la punct cu mâna Bruxelles-ului – ca să înţelegem şi noi de ce facem parte din Uniunea Europeană- noi batem pasul pe loc. Şi în loc de busuioc, răsare ceardaş. Un dans frumos, de altfel. Numai bun de etalat ca tradiţie minoritară. 🙂

Serios, în loc să fim calmi şi pragmatici, suntem lenţi şi ineficienţi.

Cum ministrul de Externe al Ungariei a declarat că susţine „autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc”, scandalul diplomatic n-are cum să se soldeze decât cu o demisie: ori a ministrului lor de Externe, ori a ministrului nostru.

8 răspunsuri to “PSD SUGE LA „TĂTICUL PENALILOR” ŞI SFIDEAZĂ PNL, ÎN TIMP CE UNGARIA SFIDEAZĂ ROMÂNIA”

 1. Roxana Iordache Says:

  Laba de Tonta nu ratează nici o zi ca să declare că e prim-ministru.

 2. virgilvirgil Says:

  Hiiiiiiiiiiiiiiiii ! A zis el asta ?!…

 3. Radu Humor Says:

  Păi aşa ne trebuie !
  Când am zis eu că mag(hu)arii ăştia trebuie puşi la punct şi băgaţi în mămicuţele lor cu şorţuleţe verzulii, nu în Parlamenutul unei Românii, care de bună ce e, se dovedeşte proastă de dă-n gropi, în loc să dea-n ţinutul secuiesc cu Legile ţării, mai ales cu punctul 1 din Constituţie, până le iese pe nas autonomia.
  Acuma, dacă n-au vrut să se implice slugile astea iudeo-masonice, ca să facă regulă-n ţară trebuie să ne implicăm noi, norodul, că de la nărozii de la putere slabă speranţă !
  Cand un parlamentar maghiar a dat foc steagului evreiesc a fost luat pe sus de poliţia maghiară, dar când un imbecil de-al lor a spânzurat emblematic simbolul românismului din Ardeal, Avram Iancu, ai noştri s-au făcut că plouă, contribuind astfel la creşterea obrăzniciei ungureşti pnă la cote de acum alarmante !
  Aşa cum n-au ştiut să-şi impună, cu dreptatea-n mână punctul de vedere la referendumul din vară, tot aşa istoricii noştri, cei mai mulţi urmaşi de-ai lui roller nu se sinchisesc să combată aberaţiile criminale ale unor istorici maghiari care în diferite lucrări de-a lor ne desfiinţează pur şi simplu ca stat, şi încă din vremuri anterioare.
  O anume Eva S. Balogh scoate şi difuzează minciuni în serie despre istoria neamurilor/populaţiilor de pe teritoriile de astăzi ale României şi Ungariei, din care reiese că ei sunt stăpâni aici din totdeauna.
  De reacţii din partea noastră n-am auzit !
  Şi dacă autorităţile alea de la Bruxelles, după cât sunt de „inteligente” şi „binevoitoare” cu noi românii au în faţă doar intoxicările lor, aleşii noştri ( că parcă-s alese doar cozile de topor )
  ne obosindu-se să le combată aiurerile pretinse a fi „adevăr istoric”, să nu ne mirăm când ne vom trezi cu curul gol în propria ţară !
  Cât pământ au cumpărat străinii, în special evreii ( că ei sunt de mai multe feluri : francezi, germani, elveţieni, americani, ruşi, unguri, etc. dar pînă la urmă toţi cu aceleaşi lipsuri 😉 ), până acum şi cu Ardealul cedat la masa verde ( specialitate băsistă 🙂 ), să nu ne mirăm că ne vom trezi din nou slugi în ţara noastră.
  Că Dumnezeu îţi dă, dar dacă nu ştii să păstrezi, chiar cu preţul vieţii, cum au făcut generaţiile anterioare ieşi din jocul marilor puteri şi-o dai într-un ceardaş de mai mare mila :mrgreen:

 4. PSD SUGE LA “TĂTICUL PENALILOR” ŞI SFIDEAZĂ PNL, ÎN TIMP CE UNGARIA SFIDEAZĂ ROMÂNIA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 5. olimpiu65 Says:

  Zgonea o fi avand ,,scheleti” prin dulap pt ca e greu sa scrii cu creta pe vagoane si sa nu le si ,,operezi”, dar in primul rand e prost cu flacari!!!
  despre fatalaul plangacios de la externe numai de bine si multa, multa ..sanatate vb unui banc din epoca studentiei mele!
  ce prosti sunt secuii astia! de fapt au contribuit cu sarg de-alungul istoriei la distrugerea regatului maghiar iar apoi la inscaunare unui ortodox la Alba Iulia. zau ca merita autonomia pt ca oricum, in fapt, o cam au!
  ce blestem! rade psihopatul de imbecilii astia si merge cu alte magarii la portile noului URSS!!!

 6. olimpiu65 Says:

  Zgonea, lui Hașotti: Mi-ar face plăcere să semăn cu Roberta Anastase, e o distinsă doamnă!
  o mica mostra din prostia scriitorului de vagoane!!!

 7. Roxana Iordache Says:

  New post! 👿

 8. virgilvirgil Says:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: