CROAŢIA, PĂZEA! MACOVEI CERE MONITORIZAREA

Pula

Croaţia face greşeala să vrea UE, populaţia a aprobat aderarea prin referendum cu aproape 68%, Consiliul European i-a deschis calea, în iulie se comite intrarea frumoasei ţări prospere în lagărul neosovietic – când îşi vor da seama, va fi prea târziu. Noroc că mai au o şansă la trezire, îi ajută o porcuroare comunistă de pe la noi. 😛

Ieri, Isterica Macovei a băgat la Strasbourg propunerea de monitorizare post-aderare a Croaţiei, un fel de MCV. Evident, pe motiv de corupţie. Şi a zis că altfel „lucrurile vor merge prost şi cineva va trebui să răspundă”.

Nu cumva mai întâi ar trebui să răspundă ea, pentru toată isteria antinaţională?

N-are timp, că arată cu degetul şi Croaţia, propunând să se introducă mecanismul „Follow the money”. 😆

Nu mai bine urmăreşte ea banii „infractorilor potenţiali” din România? Până  la „Tăticul penalilor”. :mrgreen:

Poate că totuşi Croaţia îi dă o aspirină, cum i-a recomandat Doctorul. Oprescu. 😳

11 răspunsuri to “CROAŢIA, PĂZEA! MACOVEI CERE MONITORIZAREA”

 1. CROAŢIA, PĂZEA! MACOVEI CERE MONITORIZAREA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. plano Says:

  Pula(oras) nu este bine pus pe harta Croatiei, publicată aci.
  Este situat in varful peninSULEI Istria.
  Ar vrea ea, Monica, sa monitorizeze cu MCV-ul doar varful Istriei…. 🙂

 3. johnson1312 Says:

  E clar ce a atras-o la Croatia !

 4. virgilvirgil Says:

  Iote ca si pe astia ii maninca in cur !!!

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Iata ce scrie pe 22 si contributors Dragos Paul A lu’ Gica (cerceteaza si preda sisteme economice comparate si analiza institutionala la George Mason University)

  Nu e in regula ca multinationalele occidentale, dupa ce ca suntem si asa amarati, sa vina la noi in tara si sa sponsorizeze organizatii anti-occidentale, anti-europene, anti-reformiste si xenofobe. Cat si ce le mai trebuie ca sa intelega cui dau bani si pe cine intretin economic?!
  Cu chestiile astea nu e de gluma. O campanie publica de manipulare si incitare perversa la ura etnica, fara precedent intr-o tara UE: Deja asta nu mai este o problema interna, este o problema europeana.
  E suficienta o mana de imbecili si iresponsabili de ambele parti ca sa ne pomenim cu cine stie ce noua Bosnie in Transilvania. Si iata ca imbecili se gasesc oricand. Pana sa-si rezolve maghiarii problema pe partea lor de imbecili, e cazul ca romanii sa se miste repede.
  Daca sucursalele multinationalelor prezente in Romania considera ca pot continua sa sustina financiar entitati politic-mediatice, care folosesc sovinismul si nationalismul ca arma politica, problema nu mai e una ce tine de ele ci de sediul corporat din tara de provenineta.
  Daca in 24 de ore nu apar reactii ferme de delimitare, problema trebuie sa devina o problema intre sediului corporat din tara mama si guvernul lor, organizatiile internationale si societatea civila de acolo.
  februarie 7, 2013
  http://www.contributors.ro/fara-categorie/nu-e-in-regula-nu-e-de-gluma/
  http://www.revista22.ro/nu-e-in-regula-nu-e-de-gluma-22340.html

  Textul sau imi aduce aminte de niste lcetii invatate la liceu. 1970 la istorie. Caut pe net si gasesc astea :

  În decembrie 1923, la Berlin (după unele surse la Viena, iar după altele la Moscova) a avut loc cea de-a VI-a Conferinţă a Federaţiei Comuniste Balcanice, unde au fost adoptate unele Rezoluţii care vizau direct România, intitulate: Despre problema agrară; Situaţia generală din România şi Problema naţională din România. În ultima Rezoluţie se aprecia fals că, România a ocupat „mari părţi ale altor popoare, aflate, din punct de vedere politic, economic şi cultural, la un grad mai înalt de dezvoltare”; erau înşiruite aşa-zisele suferinţe de tot felul, precum şi exemple de asuprire îndurată de populaţia din regiunile ocupate – Basarabia, Transilvania, Dobrogea şi Bucovina. Se afirmă că, „naţionalităţile din Transilvania, Dobrogea şi Bucovina duc de aceea, o luptă neîncetată şi nu săracă în jertfe, pentru a obţine posibilitatea unei libere şi nesilite determinări a soartei, ca şi cele din Basarabia”. În documentele adoptate la această Conferinţă se menţiona că, politica naţională promovată de către guvernele burgheze în statele balcanice după Primul Război Mondial, a suferit un eşec, iar pentru rezolvarea problemelor existente se propunea susţinerea dreptului la autodeterminare.
  România era inclusă în rândul statelor unde aceste probleme erau nerezolvate, iar misiunea de a realiza în practică instrucţiunile Komintern-ului revenea Partidului Comunist din România,

  http://www.morarup.narod.ru/ss/sss/Komintern_.htm

  Sau de (mai) doriti :

  Conform directivelor Komintern-ului, „Partidul
  Comunist din Romania” (P.C.d.R.) milita, in perioada interbelica, pentru dezmembrarea statului
  roman, reintregirea Romaniei fiind considerata in documentele Komintern, elaborate la
  Moscova, drept o anexiune teritoriala de tip imperialist, sustinandu-se teza leninista
  autodeterminarii pana la separare a diferitelor etnii (calificate drept popoare) si regiuni
  romanesti

  http://bataiosu.files.wordpress.com/2008/05/vladimir-alexe-ion-iliescu-biografia-secreta.pdf

  Daca inca nu este clar paralelismu de gandire atunci

  CONGRESUL III (Viena, 1924.
  Rezoluţia în „problema naţională” : „România capitalistă, prin rezultatele războiului imperialist, mondial, prin «unirea tuturor românilor» şi-a supus însemnate părţi din naţiuni dezvoltate politiceşte, economiceşte şi culturaliceşte, şi, in felul acesta, din stat naţional a devenit stat de naţionalităţi. Constituirea României Mari datorită tratatelor de pace de la Versailles, Trianon şi Neuilly a fost cumpărată cu preţul renunţării din partea clicii stăpînitoare şi la ultimul rest de independenţă naţională a ţării. România a devenit unul din vasali; cei mai supuşi ai imperialismului vest-european în Europa Centrală şi în Balcani”.)

  Si

  CONGRESUL IV (Harcov, 1928.)
  „6. Burghezia română duce o politică de deznaţionalizare şi sărăcire a maselor muncitoreşti şi ţărăneşti din Transilvania şi Banat. Masele muncitoare ungare din Transilvania, cele sîrbeşti şi germane din Banat duc în spinare jugul naţional al boierilor şi capitaliştilor români. Autodeterminarea pînă la despărţire şi deplina neatîrnare de statul român, este lozinca pe care Partidul Comunist o ridica în aceste ţinuturi.

  http://www.procesulcomunismului.com/marturii/fonduri/cdandara/art90/docs/ist_comunism_opus90.htm

  Ptr astea a fost data legea Marzescu care desfiinta PCdin R

  Acum io intreb ale cui directive le urmeaza universitaru amerlocan A lu’ Gică ?!

 6. Sandi Says:

  Poate croatii o invita in Pula si satisfacuta , sa renunte !

 7. Bibliotecaru Says:

  Cu puţin noroc poate o detaşează pe doamna Macovei doi ani în misiune de monitorizare şi scăpăm de ea… Poate e de bine ştirea.

 8. Radu Humor Says:

  Dacă s-au săturat toţi de ea, Croaţia e ultimul refugiu al procuroarei comuniste, staţiunea cu pricina şi moneda botswaneză fiind singurele speranţe ce i-au mai rămas să-i amintească de vremurile bune !
  Parcă văd că dintr-un anumit sentiment de proprietate, după numirea ei ca observator MCV (mare curvă vicleană), se va adresa suav Ebei, şi Codruţei :
  – Hai dragelor cu mine în Pula mea , că mi-e tare dor de ea !
  Şi cu adevărat Croaţia e o ţară minunată, la fel ca şi Serbia, Muntenegru, Bosnia, în general fosta Jugoslavie, că doar nu degeaba au făcut-o bucăţele criminalii iudeo-masonici, bombardând-o simbolic în Sfânta Sărbătoare a Paştelui Ortodox ( că doar atunci e mulţumit Satan al lor când ucid de Paşte şi de Crăciun, şi nu întâmplător, doar creştin-ortodocşi :mrgreen:

  P.S.
  Roxana te-am rugat ceva….

 9. plano Says:

  Cum o saluta primarul din orasul Pula pe Macovei?

  Bine ati venit in Pula noastra d-na Monica!!! 🙄

 10. Ileana Andersson Says:

  Cu asa experti ce nevoie mai avem de dusmani?

  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ungurul-are-dreptate-romania-este-un-stat-multinational-89933.html

 11. johnson1312 Says:

  @Plano …In cazul asta nu mai pleaca de-acolo 😉 Scapam si noi de ea

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: