SINTEZA ZILEI: UN FILM SIMPATIC

Richard Gere Jay Lo Sarandon Dance

Foto via www.moviepostersdirect.co.uk

N-am avut chef să urmăresc „Sinteza zilei” festivistă cu liderii USL, perspectiva m-a plictisit încă de ieri dimineaţă.

Cum ştiţi din postarea anterioară, nu mi-am pierdut timpul nici cu reprezentaţia privind proiectul de revizuire a Constituţiei, despre care înţelesesem deja din anunţul lui Ponta că nu-i decât o mascaradă care vizează perpetuarea sistemului, prin (auto)castrarea preşedintelui Antonescu şi a PNL în ansamblu.  Apropo, Crin decât să se castreze, mai bine se taie-mprejur. :mrgreen:

Carevasăzică, am văzut în program că urma un film cu Richard Gere, o făptură adorabilă. Şi un artist de vis. Filmul – „Shall we dance?” – a fost foarte simpatic, o delectare savuroasă. Partenere – Jay Lo şi Susan Sarandon, super-dulci (sau atunci când femeile sunt deştepte, bărbaţii rămân fideli – sigur, cu condiţia să şi aibă rafinamentul sufletesc necesar fidelităţii).

Mare parte a filmului a fost cu dans, superb – ceva mai frumos şi mai perfect în materie de dans n-am mai văzut de la „Dirty dancing încoace”, doar că aici a fost mult mai subtil, dată fiind şi vârsta superioară a personajelor, şi intriga aferentă. Pe Jay Lo am început s-o iubesc de când am văzut „Ochi de înger”, cu Jim Caviezel (cel care a jucat rolul lui Iisus în „Patimile” lui Mel).

Susan Sarandon îmi place ca actriţă, e pe cât de mare artistic, pe atât de idioată politic, în opinia mea (dar în artă fac abstracţie de ea). Sigur, concurează la sânge cu Barbra Streisand şi Woopy Goldberg în competiţia privind imbecilitatea politică, şi cred că ele o întrec. 😛 Oricum, oricât de mare actriţă ar fi, probabil că Susan Sarandon avea şanse infime să ia Oscarul, dacă nu propaga sminteala leftistă extremă – ca dovadă că Maia noastră nici măcar n-a fost nominalizată, deşi rolul Maicii Domnului a fost una din cele mai perfect de magnifice interpretări – sau întruchipări – ale unui rol, din toate locurile şi din toate timpurile. Şi a relatat că pentru el au bruscat-o ai ei, chiar la sinagogă, pentru că a performat rolul, şi pentru că l-a apărat pe Mel Gibson în faţa acuzei idiotissime – dacă nu era şi infamă – de antisemitism.

OK, am divagat. Voiam să vă spun că a fost un film delectabil, iar Richard Gere şi Jay Lo au dansat de parcă pluteau. Uneori, chiar păreau că prind aripi. Oricum, de plutit, pluteau la propriu, de multe ori dansul l-au purtat – sau i-a purtat – la câţiva centimetri de sol, pe lungi suprafeţe. Încântător(i)!

După care am dat pe Antena 3, era vreo 11 noaptea. Şi am dat, dragilor, peste o hăhăială generală, se distrau băieţii din capul la guvernare, cât curprinde! Daniel Constantin (su)râdea mai cu jenă, Ponta necheza (să mă ierte caii!), iar Crin se hlizea sincer, roşu de plăcere şi protejându-se cu palma. Nu mai lipsea decât impostorul, să hăhăie o băseală.

Veselie, dragilor, nevoie mare! Şi mari succesuri, să tot ai ce sărbători.

Mă uitam la Crin cu câtă lejeritate vorbea de 5 februarie 2015. Nici lui nu-i pasă.

Mie de ce mi-ar păsa?

P.S.  Nu rataţi „Dr.House”!

18 răspunsuri to “SINTEZA ZILEI: UN FILM SIMPATIC”

 1. Radu Humor Says:

  Asta-i !
  Dacă prinzi numai finalul, n-ai decât să presupui cum a fost înainte 😉
  Dar dacă o mai faci precum puştiul ăla care o surprinde pe soră-sa în orgasm, convins că ăla vroia s-o omoare, n-ar mai fi multe de discutat 😳

  P.S. Un prieten îmi povestea că nu a mai recunoscut fata timidă şi cuminte, care se lăsa cu greu lămurită să-i cedeze, după ce aceasta vizionase înainte de a veni la întâlnire ” Dirty dancing”.
  După ce a văzut şi el filmul a înţeles şi de ce 😉
  Şi l-a declarat cel mai bun film 🙄
  For ever !

 2. Roxana Iordache Says:

  @Humoare, nu m-ai citit, bre! Dacă nu citeşti totul, de sus până jos, în detaliu şi chiar cu toate semnele de punctuaţie, pierzi. 😛

  Deloc nu mă interesează cum a fost înainte trăncăneala care pe voi v-a dus de nas, că asta este, o supapă. Hai să le spunem proştilor ce vor să audă, iar de făcut, băsim în continuare! :mrgreen:

  Absolut deloc nu mă interesează ce-o fi spus Crin aşa de tare, din moment ce faptele sunt fleaşcă.

  P.S. Monşer, înseamnă că amicul tău era idiot! 🙂

 3. olimpiu65 Says:

  l-am vazut .imi place mult Richard Gere iar aici arata stilul unui gentleman iar melodia ,,The book of love” a lui Peter Gabriel este superba

 4. olimpiu65 Says:

 5. Roxana Iordache Says:

  @Olimpiu, mă bucur. 🙂

 6. SINTEZA ZILEI: UN FILM SIMPATIC » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 7. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, ţi-am răspuns la postarea despre Constituţie. 🙂

 8. plano Says:

  De cand cu Ciomu mai uso cu taiatu-mprejur la drept credinciosi.
  Votam în 2014 un rabin?

 9. Roxana Iordache Says:

  @plano. Nu, un ţuţer. :mrgreen:

 10. virgilvirgil Says:

  Crinuletz al ‘nost ie deja taiat imprejur !…

 11. olimpiu65 Says:

  s-a facut Crin musulman sau sionist daca e taiat imprejur????
  Crin a vorbit bine aseara si nici Ponta rau, iar eu mai ales in cazul lui Ponta nu sunt unul care ii ridica osanale si nici fan Crin nu sunt!

 12. Sandi Says:

  Te uiti la filme ? Fii vigilenta ! Nu lasa garda jos !

  Caci iata ce se aude : ” Stima noastra si mandria, Securitatea si chinezaria „,

  „Gen. Iulian Vlad: Premiul pentru contribuţii la relaţiile de prietenie dintre România şi China”

  http://www.cotidianul.ro/gen-iulian-vlad-premiul-pentru-contributii-la-relatiile-de-prietenie-dintre-romania-si-china-206059/

 13. Roxana Iordache Says:

  Virgile, de când? Nu de alta, dar ca să ştim când să sărbătorim. :mrgreen:

  Olimpiu şi dacă a vorbit bine, ce? Te face din vorbe? :mrgreen:

  Sandi, da, aşa e normal, să te mai uiţi şi la filme. Ideal e să nici nu-ţi pese ce se întâmplă în politică, dar de bine, nu de rău. :mrgreen:

 14. Matei Florin Says:

  Nu mă impresionează pixelul albastru al Susanei Sarandon. La mine, dacă Catherine Zeta-Jones nu e, nimic nu e 🙂 Şi, oricât mi-ai dezavua preferinţele, să ştii că nu dau nici o reprezentaţie a lui Crin pe una a lui Gere 🙂

 15. stejarul Says:

  Ce serbare mare la colhozul electoral USL!

  Mie mi-o placut testul ala greu de perspicacitate a lui Gadea cu „ce vor romanii?” M-am ras si m-am ras si aplaudam si io ca Badea cand palmele nu se intalnesc … ca nime n-o aflat pana azi ca romanii vor Jos Basescu! Si ce m-am mai ras io cand lu’ pontacu nu-i vinea a crede ce zicea Gadea de o ajuns Gadea sa-i promita ca-i da un „egzemplar” cu intrebarile amarastenilor sa vaza si el (ponta) ca el (gadea) nu minteste! Ha ha ha… ai de capu meu!

  Si cand il auzeam pa pontacu povestind gafaind cum se chinuieste el sa „repare” ce o strâcat fratii PDL, ma umplem de nervi.
  Da’ dice sa „repari”, ma?
  Pai, ma! Dupa udrea macar or ramas piscine fara apa, parcuri in paduri, telegondole in neant si terenuri de panta in fotbal (ceva de genul asta) dar dupa ponta ce-a ramane? 50 de milioane de lei bagati in „cercetarea” lu’ ioan rus care stie jmekeru ca de la Aristotel incoace n-o mai fo’ cercetare… numa’ plagiat! Voi va dati seama ce o face rus cu 50 de milioane? Rafturi si rafturi si iar rafturi de xeroxuri! Asta a ramane dupa ponta! N-am crezut ca se poate mai rau decat udrea! .. n-am crezut ca o sa pot ajunge vreodata sa spun lasa bah, nu mai repara ca mai mult o strâci!

  Fratilor, care din voi mai sunteti alive, luati-va soarta in propriile maini si declansati un referendum pentru Monarhie ca colhozu’ e paralel cu voi! La doi ani de la infiintare ei inca nu „stie” ce vrea romanu’!!!!

 16. Roxana Iordache Says:

  @Matei Florin. Uau, e dulcică foc, din categoria Jay Lo. 🙂 În rest, treaba ta dacă nu faci şi câte o cură de dezintoxicare. De politicianism, vreau să zic. Când Crin face politică – de om de stat – mă are aliat. Când se prosteşte politicianist mărunt carierist dătător din gură pentru prostirea fraierilor, folosesc telecomanda. N-aş rata cu film cu Richard Gere pentru o bavardeală a lui Crin. 😛

  @Stejare, nu ştiu ce spui, că n-am văzut emisiunea. Dar referitor la referendumul pentru monarhie, dacă vrei s-o-ngropi 4 ever, pledează pentru referendum.

 17. stejarul Says:

  Roxana, merita sa vezi alea 3 minute unde „tenorii” USL raspund ce cred ei ca vor romanii. Este o imagine ce nu poate fi descrisa … macar de isi aminteau de ce au infiintat USL!

  Daca il intrebi pe ponta de ce a cazut guvernul boc raspunsul va fi:
  Niste nenea cu niste tanti s-au apucat de tipat in strada ca era foarte frig si dupa asta basescu a mai tras de doua ori la tinta .Prima data cu mru nu a nimerit dar a doua oara, cu noi useleu, a nimerit foarte bine. Asa de bine ca desi se facea el ca a treia oara nu mai nimereste cu noi, tot cu mine a nimerit. 🙂

  PS Crin nu a apucat sa mai raspunda ca si-a pierdut Gadea rabdarea si a dat in vileag „misterul”. .. asta nu il face cu nimic mai putin vinovat…

 18. Sandi Says:

  Robert Turcescu, aflu din presă, concurează la faza naţională a concursului Eurovision de anul acesta. Dimpreună cu nu ştiu care fată cu puţă, tot felul de alţi ciudaţi şi manelişti. (…)

  http://www.cotidianul.ro/eurovision-bre-206003/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: