PONTA, PATRUPED LA BRUXELLES

Cine mai avea dubii că nu-i decât o licheluţă carieristă – şi probabil, şantajabilă – a avut azi ocazia să-l vadă pe Ponta comportându-se ca un lacheu în faţa maoistului Barroso, care n-a făcut decât să reitereze băsismele macovite în vară, mângâindu-l pe creştet pe premierul de la Bucureşti pentru că s-a pocăit, iar „situaţia din România e mult mai stabilă”.

La care Ponta s-a prosternat şi l-a gratulat pe Barroso cu mulţumiri fără număr pentru „rolul echilibrat” pe care l-a avut în vară – în sensul readucerii cu forţa a lui Băsescu la Cotroceni şi al atitudinii denigratoare la adresa preşedintelui interimar al României. Şi mai ales, pentru umilirea României.

Ponta l-a gratulat pe nealesul de către nimeni Barroso pentru că şi-a bătut joc de votul a 7.4 milioane de alegători. Ponta l-a lăudat pe Barroso pentru condiţiile inacceptabile pe care i le-a impus, iar el le-a acceptat în vară, pentru ca azi să facă exces de zel, cerând chiar ca pe viitor să se formuleze alte ordine, pe care el se angajează să le execute.

După ce alegătorii au oferit USL 70%, ca să poată avea reprezentativitatea confortabilă şi confortul responsabil de a respecta votul pentru „România puternică” şi „Dreptate până la capăt”.

În plus, Ponta a tăcut în faţa explicaţiilor lui Barroso, degradante pentru România, în dispreţ total faţă de adevăr, dreptate, drepturile omului – chiar cele fundamentale şi însuşi statul de drept, invocat fariseic. Ponta a tăcut şi când Barroso a zis că trebuie reglementări privind „libertatea sacrosanctă a presei” – ce mai contează logica?!

Singura firavă pledoarie a lui Ponta fusese, de altfel, pentru libertatea presei, cu amendamentul că „în echilibru cu independenţa justiţiei” – asta-i cum a procedat avocatul lui Ceauşescu, care îl apăra pledând pentru vinovăţie. :mrgreen:

Şi ca să fie totul clar, Ponta a formulat ca declaraţie de presă în faţa Comisiei Europene, angajamentul privind „pactul cu preşedintele Băsescu”, salutându-l.

Sigur că ar trebui să plece de la Palatul Victoria, tot aşa cum Băsescu ar trebui să plece de la Palatul Cotroceni, dar la fel ca impostorul, Ponta aniciodată nu şi-ar da demisia, după ce – datorită susţinerii oneste, solidare şi puternice din partea PNL şi PC – a obţinut poziţia pe care ştie că şi-o poate perpetua prin obedienţă antinaţională.

Afundă România în mocirlă, pentru interesele lui personale, de carierist fără scrupule.

Era previzibil că are să-l pună pe Crin Antonescu într-o situaţie ingrată, delimitându-se flagrant de el. N-ar fi de mirare ca în particular să fi dat vina pe el, aşa cum a făcut şi în vară, în faţa lui Barroso, angajându-se să facă totul pentru ca preşedintele interimar al României să aplice comandamentele Comisiei Neosovietice de la Bruxelles.

Ponta a fost cu atât mai infam cu cât ştia că Antonescu n-avea cum să nu promulge o lege gata idioată din pricina pragului votat de PSD şi că n-avea cum să-l graţieze pe Adrian Năstase, pentru că ar fi generat un prejudiciu electoral major – motiv pentru care preşedintele fondator al PSD a şi avut, de altfel, bunul simţ şi responsabilitatea de a nu face cerere de graţiere. Ca să susţină votul nostru, călcat în picioare de Ponta, la picioarele stăpânilor lui, de la Cotroceni şi Bruxelles.

Ponta a fost atât de umil încât n-a reuşit nici măcar să obţină o declaraţie de presă bilaterală, fără maimuţoiul de Gray. Mai degrabă, nici nu s-a gândit.

UPDATE. Păcat de oamenii de caracter din PSD! Ponta şi-a bătut joc dintr-un foc de toate eforturile unor luptători pentru România precum Cătălin Ivan şi Victor Boştinaru. De fapt, Ponta şi-a bătut joc de PSD, de PNL şi PC, de USL în ansamblu şi mai ales, de cetăţenii României. Până la urmă, şi-a bătut joc de el însuşi, dar asta-i secundar chiar şi pentru el, fiindcă a dovedit că e dispus să plătească orice preţ pentru funcţie. Că putere n-are.

Anunțuri

79 răspunsuri to “PONTA, PATRUPED LA BRUXELLES”

 1. PONTA, PATRUPED LA BRUXELLES » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Last Says:

  Cum merge oare coordonarea in alianta asta numita USL ? Crin zice ale lui in public, Ponta la fel. Ponta acum 2 zile parea suparat si el, azi in schimb l-a laudat pe dobitocu portughez din toate pozitiile. Ceva scartaie in USL. E doar o aparenta de coalitie.

 3. Dan Ghenea Says:

  Mai vrea cineva aceasta republica a minciunii?
  Nihil sine Deo!

 4. olimpiu65 Says:

  N-am mai comentat pt ca oricum eram sigur de ceea ce se va intampla. e trist sa ai certitudini !!!
  nu e o catstrofa ca ,din nefericire, avem inca un om de stat patruped!!! vom supravietui si vom merge inainte, oricum mi-e greu a crede ca noua cetatenilor si varful de lance presa ne tremura ceva in fata retardatilor de noi comisari sovietici !
  mi-as fi dorit sa ma insel cu privire la ,,pisicul” basist Ponta, chiar am sperat in adancul sufletului, dar nu a fost sa fie. pacat ca acest ipochimen nu priveste la ce pateste in ziua de azi PD-L in alegeri…un exemplu la Slatina: PPDD 20% PD-L 7%!!!!

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Te rog in sitatii de genu asta patrupedu incearca sa figam sa muste, sa dea cu copita sa zgarie sa faca ceva .. Bietu iepure de caree rade lumea cand este atact de o rapitaore cu pene se pune pe spate si da in labe . si daca rpaitoru nu e prea mareee scapa. Asta se dapa el el …

 6. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Jur ca m-as aduaga si eu indignarii colective, insa nu prea am inteles ce nu va place iar,dificililor ! … 🙂 . Sa-mi spuneti exact ce v-a deranjat, deoarece cu greu pot rezista sa nu huidui cand sunt intr-un grup in care toata lumea huiduie hotarata . 🙂

  Din cate stiu eu intalnirea a avut ca tema principala activarea programelor europene ,Ponta dorind sa fie sigur ca se deblocheaza,iar ca teme secundare MCVul si Schengenul .

  Roxana am vazut ca este nemultumita de faptul ca le-a multumit Ponta lui Barroso si lui Schultz pentru atitudinea lor de anul trecut ,NU IN MOD SPECIAL SAU EXCLUSIV ,PENTRU CEA DIN VARA .Daca le multumea pentru atitudinea din vara ,m-ar fi deranjat si pe mine acest lucru si l-as fi considerat un gest cretin .Anul insa a fost lung …

  In toamna anului trecut Ponta stiu ca mai intentiona sa-i multumeasca lui Barroso deoarece a pentru sprijinul politic acordat Romaniei in recuperarea fondurilor comunitare alocate in perioada 2010-2011( http://www.ziare.com/victor-ponta/premier/de-ce-ii-multumeste-ponta-lui-barroso-1193968 ), deoarece i-a dat cu flit lui Basescu cand l-a silit sa „inghita porcul „,etc. Gasesc ca este normal intr-o intalnire intre doi oameni politici limbajul sa nu fie unul de mahala ,asa cum ne-a obisnuit in plan intern Basescu.Oamenii isi multumesc unii altora in public pentru ce au facut bun,iar aspectele penibile le discuta in privat .Stiu ca ne-a obisnuit Basescu pe toti cu un alt stil dar,nu asa se procedeaza de fapt .Poalele in cap nu sunt ceva normal, decat poate pentru fanii OTV !

  In rest Barosso l-a felicitat pe Ponta ca a fost reales premier ,ca guvernul are mari realizari ,ca sustine aderarea Romaniei la Schengen .Despre MCV parca se scuza ,ca cica n-avea cum sa nu treaca acolo si chestia cu justitia ca s-au plans unii ,insa pentru el presa este sfanta ,libera si o sa o apere pana la moarte !Cica nici n-a propus masuri omu’ ,doar a zis si el asa … 🙂

  Ponta la randul sau a spus ca le multumeste lui Barroso si Schultz pentru ce au facut anul trecut in vederea functionarii institutiilor tarii in mod corect ,lucru care, daca ne gandum la faptul ca Basescu a inghitit fara comentarii porcul,mie chiar imi pare corect .A mai spus si ca isi doreste ca justitia sa mearga MAI BINE SI SA FIE MAI INDEPENDENTA DECAT INAINTE ,lucru pe care si eu il doresc si cred ca si voi 🙂 .A mai spus si ca va respecta si el independenta presei si ca va trimite o scrisoare tuturor sefilor de state pentru adevararea la Schengen .

  Care este deci problema ? Lipsa injuraturilor pe tema tampeniei de MCV , ar trebui confundata cu lipsa de demnitate in fata lui Barroso?

  PS:Europarlamentarii USL isi vor continua actiunea lor ,actiune care DE FAPT DE LA EI TREBUIE SA PORNEASCA in primul rand .

 7. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Acum recunosc,eu nu ma asteptam la minuni pe tema MCVului si am si explicat din ce cauza .Pe cei care insa se asteptau, ii inteleg ca ca pot sa fie dezamagiti … 🙂 .Nu este insa vina nimanui ca visele sunt luate drept realitate, iar neindeplinirea viselor ,afecteaza caracterele sensibile . 🙂

 8. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Mai vrea cineva aceasta republica a minciunii?
  Nihil sine Deo!”
  ___________________________________
  @Dan Ghenea ,

  Pe acest blog din cate stiu eu ,nu prea … 🙂 .De popor insa,habar nu am ! 🙂 .Glumind,as spune ca am eu banuiala ca mai exista in popor CATIVA care mai vor acesta republica a minciunii ,dar nu stiu cat sunt sub sau peste 50% … 🙂 .

  Spun asta apropo de visele luate drept realitate … Cand ne spune Bibliotecaru ce nu vrem sa auzim ,putem sa ne prefacem ca nu este adevarat si sa contestam sondajele date de el .Este o solutie facila ,insa sper sa nu duca la suferinta ulterioara …

 9. olimpiu65 Says:

  Dupa ce Dragnea a proclamat fericirea romanilor pt pactul Base -Ponta, acum Barosso proclama pactul tripartit Base- Barosso-Ponta. nu-i asa ca suntem fericiti si extaziati mai putin cei care fac pe prostii si risca sa ramana asa????

 10. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „nu-i asa ca suntem fericiti si extaziati mai putin cei care fac pe prostii si risca sa ramana asa????”
  _______________________________________
  @Olimpiule,

  Ei Olimpiule,tu fericit si extaziat nu vei fi decat daca se distruge USLul si daca revine Basescu in locul „raului” si „patrupedului” Ponta . Recunosc insa cinstit ca tu,chiar nu faci deloc pe prostul … 🙂 .

 11. olimpiu65 Says:

  simti nevoia sa manci kakat mereu simpatizantule. asta e! ce sa faci daca te simti??? esti doar un propagandist imbecil oricat razi ca proasta in p..a pe aici!!!

 12. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „simti nevoia sa manci kakat mereu simpatizantule. asta e! ce sa faci daca te simti??? esti doar un propagandist imbecil oricat razi ca proasta in p..a pe aici!!!”
  _______________________________________
  Olimpiule ,

  Sa stii ca prostioarele astea nu au alt efect asupra mea ,in afara de faptul ca ma amuza teribil reactia ta .Este semn de slabiciune intelectuala omule si de lipsa de autocontrol cand, desi nu ti-a vorbit nimeni in acest mod , tu te apuci sa o faci 🙂 .Jenant,bleah ,impotenta intelectuala … 🙂 .

 13. olimpiu65 Says:

  baiete! eu te evit dar tu intri ca musca in koorul calului. ma doare la basca de slabiciuni sau tarii intelectuale.ma mir ca nu realizezi cat de penibil esti comentand mereu ce spun altii si avand mai putin o parere proprie .dar ma rog , pt asta sunt mancatorii de kakat platiti!

 14. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „baiete! eu te evit dar tu intri ca musca in koorul calului. ma doare la basca de slabiciuni sau tarii intelectuale.ma mir ca nu realizezi cat de penibil esti comentand mereu ce spun altii si avand mai putin o parere proprie .dar ma rog , pt asta sunt mancatorii de kakat platiti!”
  ___________________________________________
  @Olimpiule ,

  Se vede clar ca esti cinstit cand spui ca te „doare la basca de slabiciuni sau tarii intelectuale” . 🙂 .

  Cred ca este putin cam absurd Olimpiule sa ma acuzi ca nu am pareri proprii ci doar le comentez pe ale altora ,insa afirmatia asta aiurita a ta ,o pun pe seama nervilor tai si a unor frustrari acumulate in timp indelungat ,TOCMAI DEOARECE NU TI-AU PLACUT PARERILE exprimate de mine . 🙂 .In sfarsit poti si tu sa ma injuri si nene,mare bucurie se pare ca te-a cuprins 🙂 .Poate m-ai si bate daca ai putea ca deh, cand te doare in basca de slabiciuni si tarii intelectuale,asa ajungi sa procedezi 🙂 Huh… 🙂

  In ce priveste „mancatorii de kakat platiti” si rolul lor,habar nu am,ca nu ma pricep .Probabil ca tu te pricepi mai bine decat mine la ce fac astia … 🙂

 15. olimpiu65 Says:

  saracul de tine!!! esti disperat rau daca te strofoci sa imi tii lectii!parca ai fi Basecu care a cititi doar ,,Levantul” , asa si tu cu aceeasi obsesie…saracul de tine !!!

 16. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, cine suntem noi să te trezim din extaz? Încep să-l înţeleg pe @Stejar de ce ţi-a băgat răutăcismul ăla. Şi de ce tu ai răspuns că e singurul care-ţi produce bucurii. Dai toate semnele că eşti pasiv. 😛

  În plus, ai o bază de documentare prima-ntâi, rating pentru clientelă băsistă. Ăştia îţi spun tot timpul că realitatea nu e cum este, ci cum îţi spun ei că e.

  Dar dacă vrei să-ţi dai un pic ceaţa dorinţei de autoiluzionare de pe ochi, ai să vezi că i-a mulţumit maoistului în mod repetat „pentru modul echilibrat din vară”. Dar ca nu cumva să te nemulţumească, preferi să te iluzionezi că a zis pentru tot anul – ca şi cum ar fi vreo diferenţă. 🙂 Dimpotrivă, e agravantă, că totul n-a fost decât o continuă băseală. 👿

  Sincer, chiar te satisface până la dependenţă obiceiul tău de a lansa sofisme? Şi băsiştii fac asta. E extrem de comod şi ţi se pare că eşti foarte deştept, fiindcă le atribui celorlalţi prezumţia de ignoranţă (în materie de comunicare, logică şi cele aferente) mai precis, crezi că-i poţi păcăli pe toţi folosind tehnica iluzionării, prin pseudo-argumentaţie, adică o însăilare de paralelisme cu premisele/datele realităţii. Expui tipic gândirii doritoare exclusiviste şi vrei să impui autoiluzionarea ta ca adevăr. Mai mult: unul absolut. 😀

  Şi ca să preîntâmpin o nouă sofistică, repet: fiecare e liber să-şi exprime opinia – care poate fi un punct de vedere argumentat sau doar o părere. Însă oricum, fiecare are dreptul la opinie. cu sau fără argumente. Dreptul e necondiţionat – deşi e preferabil ca el să nu fie exercitat ca aroganţă de a impune părerea ta, etalând dispreţ faţă de părerile altora. Mai cred şi că nu totul se ia la mişto – deşi în România cam asta se face.

  Şi ceea ce nu înţeleg e cum de nu-ţi e milă de timpul tău, că viaţa e frumoasă şi scurtă – chiar şi când e lungă. 😐

  Şi e stupid să ne pierdem timpul polemizând între noi, în timp ce mafia băsecuristă îşi bate joc de ţară şi de noi toţi. Tu prin polemica ta care mie mi se pare inadecvată rişti să le faci jocul jigodiilor, prin obstinaţia ta de a justifica sistematic ceea ce în mod evident nu se justifică. Şi zic evident pentru că e vorba de stări de fapt şi de fapte vizibile, pe care tu le denaturezi sau uneori chiar le negi doar ca să minimalizezi realitatea, s-o iei în uşurătate, probabil din gândul fatalist că tot nu poţi s-o schimbi. De aceea, nici nu încerci şi preferi să te gâdili la tălpi ca să te râzi de neputinţa, mai precis, de lipsa ta de voinţă de a revendica schimbarea unei stări de fapt vicioase. Chiar satanice.

  Există suficienţi demnitari europeni care îşi merită numele. Că demnitar ar trebui să vină de la demnitate. Când David Cameron anunţă referendum privind ieşirea UK din Uniunea Europeană – că în UE, britanicii n-au fost şi nu vor fi vreodată -, tu, premierul României te pui preş în faţa absurdităţii agresive.

  Tonta joacă un rol minor în teatrul absurdului pseudo-european. Mondialist anti-naţional şi anti-uman.

  Dacă vrei să visezi că e o fatalitate şi dacă-ţi place să validezi sentinţa băsistă că „nimeni nu se mai poate opune globalizării”, eşti liber să te complaci. Dar nu mi se pare corect să încerci să le impui şi altora fatalismul tău contemplativ, pasivitatea de victimă autoasumată cu un fel de voluptate masochistă. Dar, repet, e treaba ta, plăcerea ta, nimeni n-are dreptul să te priveze de ea. Numai că nu le cere altora să te şi aplaude pentru asta.

  Am scris prea mult şi n-o să se repete. Bref: când se vede cu ochiul liber o stare de fapt proastă, ce rost are să o justifici? E o tendinţă obsesivă la tine. Adică, micţionează unul pe votul tău şi tu aplauzi. Repet: e dreptul tău! Dar nu le cere şi altora să te imite.

  P.S. Evident că îmi eşti foarte simpatic. Argumentul irefutabil e că n-aş fi scris 10 minute. 😛

 17. olimpiu65 Says:


  doar parere germana!!!

 18. Roxana Iordache Says:

  Vă răspund fiecăruia în cele ce urmează şi vă mulţumesc pentru comentarii. Până când comit răspunsurile. rog MOTRAUCŞII să trimită un mesaj cu mail-ul lor autentic, pentru a le putea răspunde, fiindcă vechea mea adresă nu mai e valabilă. Cine vrea să-i trimit noua adresă e invitat ca atunci când se loghează ca să posteze aici, să-şi precizeze o adresă de mail autentică.

 19. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Încep să-l înţeleg pe @Stejar de ce ţi-a băgat răutăcismul ăla. Şi de ce tu ai răspuns că e singurul care-ţi produce bucurii.”
  ____________________________________________
  @Roxana ,

  Stejarul vorbea nu cu mine ci cu o doamna, intrebandu-se daca are barbat acasa din moment ce hartuieste barbati pe internet … Mi-a parut nedrept, iar cavalerul din mine 😉 s-a revoltat ,de aici a provenit reactia mea …

  Ma mir sincer ca ii dai dreptate in asa ceva,fie doar si din solidaritate feminina, daca nu din alte motive …Puteai fi tu in locul doamnei respective . Cred ca este bine sa recitesti si sa vezi cum au stat de fapt lucrurile si doar apoi sa incepi sa intelegi .

  Despre Ponta si intalnirea cu Barroso nu am ce mai comenta .Tin doar sa iti spun ca acuza ca eu „prin polemica mea care tie iti pare inadecvată risc să le faci jocul jigodiilor” este la fel de adevarata si in cazul tau …

 20. mariusnyc Says:

  Pentru a evita caderile de tensiune si imagine , ii recomand lui Victor Ponta sa mearga la Bruxelles doar insotit de mama domniei sale . Barroso il timoreaza .

 21. Roxana Iordache Says:

  @Last. Eu am impresia că „o aparenţă de coaliţie” n-ar putea obţine în realitate scoruri electorale astronomice. 🙂

  @Dan Ghenea. Abordările pompieristice şi modul de a gândi doritor nu ne ajută la nimic. NIHIL SINE DEO, dar în obor nu-ţi bagă. 🙂

  @olimpiu65. Sunt de acord integral cu primul tău mesaj. În rest, faci cum consideri, dar cred că stilul insultător e adecvat doar pentru lighioane, în sensul că nici nu mai e insultător, ci constatativ. 😛 Sigur, te înţeleg, tu îi aplici Simpaticului prezumţia de impostură. Eu nu l-am prezumat aşa, dar s-a întâmplat să fac o constatare în acest sens, atunci când a scris cu majuscule că România nu va mai fi niciodată monarhie şi cu minuscule – ceea ce mi s-a părut pervers – faptul că el se întreabă dacă se va obişnui vreodată cu asta. 😐 Sigur, exagerez eu cu „sensibilitatea”, cum ar zice el. Sau cu lipsa de nesimţire, cum aş zice eu. 😛

  @Bizoane, iarăşi eşti insensibil faţă de bietele animăluţe. Şi nedrept cu ele. :mrgreen:

  @Virgile, tu te-ai grăbit să scrii la postarea anterioară. Într-adevăr, mai bine stătea acasă. Ceea ce e insuportabil e excesul de zel. Măcar să nu comită ceea ce poate să evite.

  @mariusnyc. Eşti rău, dar să ştii că şi eu m-am gândit. :mrgreen: S-a chinuit degeaba să-l crească. 😐

 22. Scrie opinia ta Says:

  Ponta aplica exact ceea ce au aplicat toate guvernarile anterioare in relatia cu Europa sau USA: ascunde rahatu’ sub pres, face frumos in exterior, (desi in tara discursul e nitel schimbat, as zice mai sincer)

  Pana la urma asa am intrat si in NATO si in UE, facand frumos la tot ce zic strainii, in unele cazuri mai contribuind cu o privatizare, cu un contract mai banos la bunastarea lor financiara si desigur la recunoasterea de catre ei a valorilor democratice si ale statului de drept la care a ajuns Romania.

  Totul e doar o minciuna uriasa, iar chestia cu MCV e bomboana de pe coliva, si unii si altii stiu foarte bine ce este cu justitia din Romania, cat este de aservita si corupta. In loc de a recunoaste situatia reala si a cauta sincer cai de indreptare, toti fac frumos, ascund kktul sub pres si’si rezolva interesele.

 23. Scrie opinia ta Says:

  In concluzie am senzatia ca Ponta nu trebuie judecat mai aspru decat inaintasii sai. Dsigur, ramane o mare dezamagire fata de asteptari, insa daca stam nitel stramb si incercam sa judecam drept el aplica politica dintotdeauna aplicata de romani: da’le si spune’le strainilor ce vor, iar ei sa ne recunoasca progresele (care nu exista)

  O mana spala pe alta.

 24. Roxana Iordache Says:

  @Scrie opinia ta. Nu-i chiar aşa. Tăriceanu a avut demnitate şi România era respectată. El, de altfel, a şi scos FMI din ţară.

  @Simpaticule, am anunţat că altădată nu-mi mai pierd timpul. Te-ai atacat, ştiu că e greu. Băsescu nici n-a avut de altfel vreodată nici artilerie grea şi nici soft pentru mine. 😛 Să te ajut, adică nu-ţi face complexe. 😀

 25. Sandi Says:

  @ Roxana
  Acum , doar nu crezi ca Ponta ar fi putut sa-i spuna lui Barosso
  ” Domn’e tinem conferinta de presa comuna dar fara Gray alaturi ” ?!?

 26. Scrie opinia ta Says:

  Asa este, Tariceanu a avut mai multa demnitate, de asta nici nu a fost vazut asa de bine de catre Bruxelles sau USA (comparativ cu Sugaciu’ National)

  Ponta face concurs cu Sugaciu, care face mai frumos la straini.

 27. mariusnyc Says:

  Ponta a salutat echilibrul de care Dl Barroso a dat dovada vara trecuta cand 7.4 milioane de romani au fiert in suc propriu si l-au demis pe infractor. Sa mai zica lumea ca n-are fiecare, nasul personal, in suflet …;-))

 28. Last Says:

  Pentru alegatori, da, INCA este o coalitie. Dar vorbitul chestiilor esentiale pe 2 voci diametral opuse nu suna deloc bine. La urma urmelor, noi, alegatorii le-am dat votul pentru a duce mai departe o pozitie transanta (cea exprimata cand erau Opozitie), nu patrupedizarea asta scarboasa. Pe urmele lui Ponta e si Dragnea. E molima deja.

  Sa fie cantarea asta pe 2 voci convenita intre ei ? De-i asa e oricum periculos (electoral) si mizerabil (fata de asteptarile noastre). Motivul ? Acelasi sluj fata de jegurile PPE.

 29. Roxana Iordache Says:

  @Scrie opinia ta. Bogdane, gradul de comparaţie nu-şi are locul. Tăriceanu chiar a avut demnitate. Ponta nu are. Crin are. Nu există superlative relative când e vorba de valori superlative ca demnitatea. Şi te contrazic din nou – Tăriceanu era excepţional de bine primit la Bruxelles şi cu elogii multiple, chiar din partea PPE – Merkel, Barroso, Berlusconi, etc. lăudau România la scenă deschisă. Pentru că mereu DEMNITATEA impune RESPECT.

 30. motraucs Says:

  @Roxana,uitati adresele dar daca intreaba @Motraux nu o aveti de la mine 😐 :rol:

  motanelul_motraucs@yahoo.com

  😳 😳

  motrauxmania@yahoo.com (e adresa lui de agatat pisici pe net 😆 )

 31. Scrie opinia ta Says:

  Normal, i’a spus ceea ce stia ca’i place sa auda. Iar Barosu, generos l’a felicitat pe Ponta (pentru nu stiu ce). Vrajeala de 3 lei: Ponta se intoarce in tara mandru ca a fost felicitat de insusi Barosu (se legitimeaza ca potential nou Sugaci), Basea o va arde in continuare cu „statul de drept” in urma caruia e tinut Guvernator. Deci si el inca o suge.

  Toata lumea fericita.

 32. Roxana Iordache Says:

  @Last. USL poate face istorie. Şi trebuie să o facă. Şi nu trebuie să-i lăsăm să nu facă istorie. De-asta i-am votat, pentru ROMÂNIA PUTERNICĂ şi ea nu se poate fără DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT.

  @mariusnyc. Marius Mina, măi dragă, mă provoci să spun o prostie, unii îl au pe naşul în altă parte. 😳

 33. Roxana Iordache Says:

  @motraucs. Nu trebuia să le faci publice! 😯

 34. Sandi Says:

  Madama ot Pleskoi l-a re-evaluat pe Tariceanu ! In detrimentul lui Crin binenteles !
  http://www.inpolitics.ro/udrea-antonescu-incepe-sa-nu-mai-conteze-nu-va-candida-in-2014-art67633.aspx

 35. Scrie opinia ta Says:

  @Roxana,

  asa este, insa totusi intre timp s’au batut noi recorduri de slugarnicie(vezi perioada referendumului). E greu sa comparam cu perioadele in care demnitatea era o optiune in discutiile cu Bruxelles. Acum demnitatea ar insemna o schimbare totala de abordare, dupa parerea mea echivalentul discursului lui Crin dinainte de a veni Ponta de la Bruxelles cu poruncile.

  Tre sa recunosti ca’i trebuie unui ceva balls sa revina la asa ceva.

 36. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. De ce, e impotent? 😳

 37. Radu Humor Says:

  Păi, da ! Dar dacă nu mai e loc şi pentru doamna Naum ( că iar sare băsescu cu critica 🙄 ) procedăm ca ţiganul care a reuşit să-şi bage-n Trabant, legal, toată familia, extrem de numeroasă !
  Întrebat cum a reuşit zice :
  – Păi, pe tata, pe mama şi pe fiul cel mare , pe bancheta din spate…
  – Bine mă ţigane dar mai ai un singur loc în faţă şi tu mai ai pe lângă Piranda încă opt puradei 🙄
  –––––
  Explicaţia aşazisei reuşite este destul de vulgară, aşa că n-o pot eu dezvălui aici, dar este des folosită, mai ales în dispute cu caracter politic, ca ultim argument … 😳

  P.S. Sper că Olimpiu şi Simpa să nu ajungă la el 😉

 38. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. Mă refeream la Ponta, evident. Sigur că putea să-i spună ceea ce unora li se spune din copilărie – faut pas parler devant les domestiques.

  Referitor la Tăriceanu, n-are cum să „reevalueze” o prostituată, un domn. Invers, da. 😛

 39. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Sigur, te înţeleg, tu îi aplici Simpaticului prezumţia de impostură. Eu nu l-am prezumat aşa, dar s-a întâmplat să fac o constatare în acest sens, atunci când a scris cu majuscule că România nu va mai fi niciodată monarhie şi cu minuscule – ceea ce mi s-a părut pervers – faptul că el se întreabă dacă se va obişnui vreodată cu asta. Sigur, exagerez eu cu “sensibilitatea”, cum ar zice el. Sau cu lipsa de nesimţire, cum aş zice eu. ”
  _____________________________________________
  Sigur ca intelegi, 🙂 mai ales ca prezumtia asta de impostura oricine o poate aplica oricui si oricand are chef …Nu-ti place ceva ?Pai simplu,asta o spune un impostor care are niste interese speciale .Si gata …s-a terminat ,suntem bucurosi,l-am demascat si avem dreptate in tot ce spunem . 🙄

  Despre chestia cu Monarhia si modul cum ai perceput tu afirmatia mea ,chiar n-am chef sa discut …Fa ce vrei,banuieste ce vrei .Daca as putea ,as striga ca ROMANIA NU VA FI NICIODATA MONARHIE ,deoarece poate asta ar trezi pe cineva .Nu va trezi insa pe nimeni ci doar ma va banui pe mine cineva de perversitate .

  PS:Stiu ca esti o persoana inteligenta Roxana,deci sunt sigur ca mereu vei deosebi sensilbilitatea de …dat ochii peste cap ,telenovele,drame .Despre falsa sensibilitate vorbeam !

 40. Radu Humor Says:

  Eu mai sper ca Ponta, una să sugă pe la Bruxelles şi alta să fumeze acasă….
  Cei care s-au lăsat, sau măcar au încercat să se lase de fumat ( folosind bomboane sau mai nou, ţigări electronice) , ştiu la ce mă refer 🙄

 41. Roxana Iordache Says:

  @Un simpatizant. Ce-am avut de spus am spus. Dacă tu ignori înseamnă că într-adevăr mi-am pierdut vremea. Dar a meritat. 🙂

 42. Radu Humor Says:

  Wow !
  În ce ritm aţi postat !
  Prima mea postare era pentru #mariusm, dar dacă nu mai apare sub postarea lui nu prea mai are rost…..

 43. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Eu m-am lăsat de fumat pentru că aşa am vrut şi nu am substituit fumatul cu nimic. Şi acum dacă vreau fumez – dar în nici un caz acasă ori printre nefumători – şi nu am nici o dependenţă. Sunt peste 7 ani de când nu mai fumez. Important e să te guvernezi. Asta face parte din demnitatea umană.

 44. Roxana Iordache Says:

  @Scrie opinia ta. Păi Crin cred că a păstrat linia, numai că a mai diluat-o, din solidaritate cu Tonta.

 45. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, dacă suferi, îmi pare bine. Aşa cum mă bucur că suferă Ponta, fiindcă insensibil nu e. Suferinţa duce la mântuire. 🙂

 46. Roxana Iordache Says:

  Simpa, nu există falsă sensibilitate. Oamenii simpli sunt baza. Fără ochii lor daţi peste cap la telenovele – de parcă ţărişoara n-ar fi un mare ecran telenovelistic cu personajul ultranegativ încă nedovedit fiindcă majoritatea nu gustă Poirot 🙂 – degeaba ne-am da noi mari cu inteligenţa noastră.

 47. johnson1312 Says:

  Bina mai acum ce vroiai sa spuna Ponta acolo in imparatia lui Barosso ? Sa stearga pe jocs cu el ? Nu,a dat-o exact cum cere protocolul intre supus si barosan.Cu dezlegare ca aici acasa sa-l stranga de bile pe Coabitac ! E un joc de sah,pe mine ma intereseaza aici ce-i face derbedeului

 48. Sandi Says:

  johnson1312 spune :
  E un joc de sah,pe mine ma intereseaza aici ce-i face derbedeului

  *****
  Si pe mine la fel.

 49. Sandi Says:

  cand faceti o pauza pentru cafea cititi asta :

  http://www.dailycotcodac.ro/2013/01/povesti-medievale-cu-moldoveni-cum-a-scapat-soacra-de-violul-ginerelui/

  A naibi soacra ! 🙂

 50. Sandi Says:

  Atentie !
  Zice Iosef Buble :

  SOLICITARE SURPRIZA ASTAZI IN PARLAMENTUL EUROPEAN DESPRE ROMANIA!
  Live de la Bruxelles.Ramai la pesurse.ro

  Ce sa fie, ce sa fie ?!?

 51. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Simpa, nu există falsă sensibilitate. Oamenii simpli sunt baza.”
  __________________________________________________
  Oh,ba da exista!

  Exista si la oamenii simpli si la ceilalti . Mai putin exista la cei simpli ,deoarece ei sunt ocupati cu chestii reale si cu dramele adevarate din viata lor. Exista insa la multi oameni care neavand drame reale, isi fabrica false drame din plictiseala si din nevoia -de inteles in fond -de TRAIRE sufleteasca ,pe care nu o pot gasi in dragoste, Dumnezeu, natura,arta, etc,.Mereu este trist ,fie ca este vorba de oameni simpli, fie ca nu .

  Nu am intentionat deloc sa desconsider oamenii simpli ,nu pot face ceva asa de urat si nedrept.

 52. Roxana Iordache Says:

  Johnsoane, păi ce să-i facă, altceva decât i-a mai făcut?! Le place, unuia să i se facă şi celuilalt, să presteze. 🙂

  Simpaticule, e posibil, dar eşti sigur că nu inventezi? 😛

 53. Roxana Iordache Says:

  @Sandi, Ioşka e foarte simpatic, dar mă jenez să spun ce fac pe sursele lui. Şi pe „realitatea” altora. 😛

 54. Roxana Iordache Says:

  Johnsoane, l-a fătat mă-sa în împărăţie? :mrgreen: Antipaticule! 😛

 55. ada1957 Says:

  Ponta ne ingroapa…devine din ce in ce mai lipsit de coloana verticala.
  Jocurile lui sunt fff periculoase.
  Crin este obligat sa se tina tare, dar f tare.. Vad ca iliau concertat din PNL si din PSD. Slugile lui Basescu..

 56. Roxana Iordache Says:

  @ada1957. Fiecare se ţine aşa cum este. Congresul PNL va fi o sărbătoare a democraţiei. 🙂 Deci, nu poţi compara prestaţia lui Ponta – penibil(ă) pentru PSD – cu focul de artificii din PNL. 😛

 57. Sandi Says:

  Gadea il are ca invitat pe Frunzaverde. Penelist acum. Nu-mi pot da seama unde bate masonul asta ! E alunecos tare !

 58. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. Păi dacă n-ai antiderapante chiar meriţi să cazi. 🙂 Îţi dai seama că m-am referit în general. 😛

 59. Casian Sarbu Says:

  Ponta exerseaza mersul de-a busilea inca din vara, acum se perfectioneaza !

 60. Sandi Says:

  Din ciclul : „Cascadorii rasului ” ,

  Daca nu-i merge Labe-UnuTv , „Colonelul” Tuciurescu incearca acum sa cante la Eurovision !

  http://www.paginaintai.net/?p=12615

 61. Scrie opinia ta Says:

  @Roxana,

  precum observi, fiecare blog trebuie sa aiba cel putin un basist(acoperit sau nu)
  pe_surse nu face exceptie, basistul nemaioperand sub acoperire

 62. Jan Pantelimon Says:

  Activitatea premierului Ponta – concurs de infractiuni favorabile mentorului din sufletul chinuit de arivism .

 63. Roxana Iordache Says:

  @Casian Sarbu. Eşti dur sau ai spirit de observaţie?

 64. Roxana Iordache Says:

  @Jan Pantelimon. Suflet chinuit de arivism – uau, ce definiţie!

 65. ada1957 Says:

  Gadea anunta ca maine la sinteza vin USL – Crin , Ponta si Daneil Ctin.
  Poate se molipseste Ponta de la Crin cu putina rectitudine….Cat despre PNL nu am nici o teama ca sunt peste PSD. Succes lui Crin
  Nu-mi dau seama ce jocuri face Calin ??

 66. Sandi Says:

  Gadea in interviurile astea unu la unu cate odata e plictisitor, mamaligos, anost ! Acum ma refer la seara asta cu Frunzaverde .
  Gadea parca ar concura cu Ciutacu !

 67. Sandi Says:

  O caracterizare perfecta :

  „Iulia Motoc, postează toată ziua pe Facebook videoclipuri şi fel de fel de citate, ca o piţipoancă de mall…..”

  http://www.cotidianul.ro/augustin-zegrean-si-iulia-motoc-doua-capre-negre-205867/

  Despre handicapat nu mai zic nimic .

 68. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Dar dacă vrei să-ţi dai un pic ceaţa dorinţei de autoiluzionare de pe ochi, ai să vezi că i-a mulţumit maoistului în mod repetat “pentru modul echilibrat din vară”. ”
  ______________________________________________
  @Roxana ,

  Da,m-ar bucura sa imi ridici ceata de pe ochi 🙂 ,deoarece desi am vazut si am auzit discursul lui Ponta ,n-am auzit nicaieri sa ii multumeasca Ponta lui Barroso pentru ce a facut IN VARA ,cum spui tu,Marius sau ….Evz. Ce spui tu citand cu ghilimele ,AM VAZUT DOAR PE EVENIMENTUL ZILEI !

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/prima-intalnire-ponta-barroso-dupa-publicarea-raportului-mcv-1022169.html

  „La rândul său, Victor Ponta i-a mulţumit lui Jose Manuel Barroso pentru rolul echilibrat pe care l-a jucat în situaţia din România din vara”.

  Asta ca tot imi spui mie ca sunt intoxicat de surse basiste ….

  Lucrurile insa nu au stat cum spune Evenimentul Zilei . 🙂 Pasajul cu multumirile, este in linkul de mai jos ,pe la minutul 4:30 .Am vazut si integral conferinta de presa in engleza ,insa nu am salvat linkul si nu am putut astazi sa il regasesc .In cel de mai jos insa, este si pasajul cu multumirile,exact cum a fost ,nu cum il prezentati voi ….

  http://ec.europa.eu/avservices/video/player.cfm?ref=92498

  Da-mi tu un link catre o inregistrare audio sau video in care Ponta ii multumeste maoistului cum spui tu citand ,”“pentru modul echilibrat din vară”. Nu vreau sa ii multumeasca „repetat” cum pretinzi tu,CI MACAR O SINGURA DATA ! 🙂 .Daca imi dai un astfel de link, admit linistit si eu ca Ponta este un patruped ,deoarece sa ii multumesti lui Barroso pentru ce a facut IN VARA,este chiar o tampenie ! Astept deci linkul tau …

 69. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „La care Ponta s-a prosternat şi l-a gratulat pe Barroso cu mulţumiri fără număr pentru “rolul echilibrat” pe care l-a avut în vară – în sensul readucerii cu forţa a lui Băsescu la Cotroceni şi al atitudinii denigratoare la adresa preşedintelui interimar al României. Şi mai ales, pentru umilirea României.”
  _______________________________________
  @Roxana,

  Nu lasa pe altii sa-ti povesteasca filmele ,cumpara mai bine un televizor de la Altex…

  Si sa nu ma intelegi gresit ,chiar tin mult la tine si nu spun asta deloc cu rautate !

 70. motraucs Says:

  😳 😳 N-am stiut unde sa le pun 🙄 😦 Trimiteti-mi mie noua dvs adresa de email 🙂 @Motraux e mai nou ocupat cu FB 😯 😳

 71. olimpiu65 Says:

  ,,Multumesc din nou pentru rolul foarte echilibrat pe care presedintele Barroso l-a jucat pe parcursul anului trecut si doresc sa-l asigur pe presedintele Comisiei ca Romania va respecta in continuare toate standardele europene”
  Aici voi avea ocazia doar atat sa-i spun presedintelui Barroso: ca-i multumesc pentru sprijinul politic pe care l-a dat Romaniei in acest efort de a recupera pierderile din perioada 2010-2011″
  mai exista si alte intalniri si alte multurmiri, unele spuse in intalniri directe, altele prin intermediul mass-media!
  am vazut si blogurile altor jurnalisti si acolo cel putin simpatizantii liberali sunt mult mai vehementi dar culmea si unii psdisti se uita chioras la Ponta…eu recomand doar o postare si comentariile de pe blogul lui Radu Tudor

 72. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Aici voi avea ocazia doar atat sa-i spun presedintelui Barroso: ca-i multumesc pentru sprijinul politic pe care l-a dat Romaniei in acest efort de a recupera pierderile din perioada 2010-2011″
  _____________________________________________
  @Olimpiu

  Acest citat este dintr-o conferinta de presa sustinuta de Ponta in data de 4oct. 2012 la Bratislava si se refera la intalnirea grupului „Prietenii Coeziunii” la care a participat si Barroso si care a avut loc pe 5oct 2010,a doua zi dupa aceasta conferinta de presa ….

 73. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Deci de multumit nu i-a multumit lui Barroso pe 5 feb 2012 PENTRU CE A FACUT IN VARA ,ci era vorba de deblocarea banilor europeni blocati din cauza unei alde Nuti Udrea … La fel au stat lucrurile si acum …

 74. Roxana Iordache Says:

  @ada1957. N-am să urmăresc ediţia de astă seară a „Sintezei”. Să nu ne facem iluzii, nu Ponta se întăreşte după Crin, ci Crin se blegeşte după Ponta – e moale în emisiunile în care apar împreună şi asta-i ceea ce urmăreşte Ponta, să-l blegească. Şi nu-ţi face iluzii, PSD va avea mereu câştig de cauză într-o ţară cu populaţie pasivă, inerţială. Pe asta şi mizează licheaua, că după ce s-a folosit de PNL şi PC, acum îi subminează în complicitate cu băsecuritatea. 👿

  @Sandi. Ciutacu are emisiuni de elită. Gâdea în emisiunile 1 la 1 când partenerul e lent, într-adevăr produce un cântec de leagăn. 🙂

  @Simpaticule, e dreptul tău să perseverezi. Un singur răspuns, totuşi: eu n-am nevoie de alte surse ca să reţin şi să înţeleg ceea ce urmăresc în direct. Nu vreau să-ţi răspund cu aceeaşi monedă a ironiuţelor fără sens, vreau să presupun că n-ai avut ocazia să urmăreşti conferinţa de presă şi atunci ai ţinut să te informezi din impresiile altora. Mulţumirile au fost textual cu referire la vară – ca să nu zic (homo)sexual. Să mă scuze homosexualii discreţi, dar la Ponta a fost exhibiţionism. Devine penibil yesmanismul ăsta pe care îl propagi. De fapt, e ceva de girlieman, scuză-mă.

  Să-i mulţumeşti unuia ca Barroso, după tot ce s-a întâmplat, înseamnă să micţionezi pe ţara ta. Iar să justifici asemenea act e ca şi cum i-ai mulţumi pentru jet.

  @motraucs. Bine, pisu. Mă temeam doar să nu vă viruseze vreo şobolănime băsistă. 😀 Succes unchiuleţului, că văd că e Don Juan. De Marco, normal. 😛

 75. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, am un răspuns la postarea anterioară. Îl repet aici, îţi faci iluzii, Băsescu e zero, dar are o putere infernală prin sistemul care îl susţine, inter(aţional) şi asta din pricină că liderii USL sunt slabi – Crin i-ar rupe capul, dar nu poate singur. Crin e principalul lor adversar, pentru că el ajuns la Cotroceni decapitează sistemul, băsecuritatea, o extermină din rădăcini. Dar ceea ce-i face Ponta nu înseamnă altceva decât subminare sistematică şi „coabitare” băsecuristică. Nu-i nici o coabitare, Tonta e o clonă a lui Băsescu. A spus Geoană o chestie pt care l-am blamat, anume că dacă ajunge la putere, Ponta va fi mai vicios decât Băsescu. Constat că din păcate, a avut dreptate.

 76. olimpiu65 Says:

  http://www.digi24.ro/stire/Barroso-Am-apreciat-eforturile-lui-Ponta-dar-sunt-necesari-noi-pasi_77628
  e din conferinta de presa de ieri! imi permit sa extrag asta din conferinta:
  ,,Președintele Barroso a avut un rol echilibrat în privința situației din România din ultimul an”

 77. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Mulţumirile au fost textual cu referire la vară”
  _____________________________________

  ….

  Mda,chiar nu vad ce sa iti mai spun legat de subiectul asta deoarece am impresia ca am fost clar mai sus cand ti-am spus ca doar Evz sustinea varianta cu multumirile pentru vara . Iti spun insa fara urma de ironie ca ,daca vrei tu sa ramana asa ,n-am nimic impotriva …Ok,a fost cum vrei tu !

 78. olimpiu65 Says:

  eu personal nu tin neaparat sa am dreptate, mi-as dori ca Ponta sa fie barbat de stat, sa nu devine pekinezul sistemului securist unde un bun slujitor este nasul lui. mi-e ciud aca oameni inteligenti il crediteaza cu ochii inchisi, pt ca daca ar fi tras de maneca, poate altfel ar sta lucrurile..inca e in faza in care mai asculta
  as da un mic exemplu: ce a realizat imbecilul de Zgonea chipurile cu buna lui credinta , cu dorinta de a face un alt mod de comunicare politica???? s-a umplut de ridicol iar psihopatul a intors oricum statutul parlamentarului la camera!!!!

 79. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Îl repet aici, îţi faci iluzii, Băsescu e zero, dar are o putere infernală prin sistemul care îl susţine, inter(aţional) şi asta din pricină că liderii USL sunt slabi – Crin i-ar rupe capul, dar nu poate singur. Crin e principalul lor adversar, pentru că el ajuns la Cotroceni decapitează sistemul, băsecuritatea, o extermină din rădăcini. Dar ceea ce-i face Ponta nu înseamnă altceva decât subminare sistematică şi “coabitare” băsecuristică. Nu-i nici o coabitare, Tonta e o clonă a lui Băsescu. A spus Geoană o chestie pt care l-am blamat, anume că dacă ajunge la putere, Ponta va fi mai vicios decât Băsescu. Constat că din păcate, a avut dreptate.”
  __________________________________________
  @Roxana ,

  Deci Crin nu poate singur, dar nu poate nici cu Ponta … 🙂 .

  Asa stau lucrurile ? Eu unul cred ca sistemul lui Basescu se va duce (o sa fie destul de greu, dar se va duce sigur ) , iar acest lucru il vor face cei din USL ,cu Crin si Ponta in frunte .Asta insa doar daca va rezista USLul ,daca nu va cadea victima numeroaselor atacuri securistice la care este supus intens din toate directiile .

  Precis Roxana ca daca ii injuram pe liderii USL, daca ne imaginam comploturi si tradari (unele asa de fortate incat chiar nu stiu cine ar putea crede astfel de teorii a caror origine este chiar clara !) si daca sadim dezbinare in USL si ura a poporului fata de USL ,VOR AJUNGE LIDERII MAI PUTERNICI 🙂 .

  Sa fim seriosi,cu mici exceptii, cei care procedeaza asa ,sunt sau basisti .sau pacaliti de basisti ,sau oameni plictisiti care simt nevoia de teoria conspiratiei si si-o fabrica si ei cum pot . Admit ca exista si oameni onesti ,disperati de basism si speriati ca ceva nu merge cum trebuie in USL in sensul dorit de ei .Asta insa nu-i face sa fie diferiti de cei pacaliti sau rau intentionati care ataca USLul ,ci doar le de in ochii mei ceva intelegere si mai multe circumstante atenuante …

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: