ULTIMA GREŞEALĂ A LUI BĂSESCU :)

Să-l aresteze pe Dan Voiculescu.

Ar fi super! 😛

Bravo Antena 3, nu vă opriţi! Nimeni, niciodată nu câştigă un război cu presa. Cu presa adevărată. Şi sper din toată inima să primţi un (nou) premiu de elită mondială – Carmenele l-ar merita din plin, Moise şi Avram 😛

L-ar merita şi de-alde bărbaţii din trust şi nu nominalizez ca să nu fac discriminări – totuşi, nu pot să nu remarc ediţiile excepţionale ale emisiunilor lui Adrian Ursu şi Radu Tudor, de azi. Se anunţă la fel şi emisiunea lui Mihai Gâdea (n-are decât să nu-i fi trecut supărarea că l-am criticat atât de dur când a deraiat de la propriu-i standard 🙂 ).

Felicitări reprezentanţilor de cinste ai României şi poporului român, Renate Weber – care a avut iniţiativa -, Cătălin Ivan, Norica Nicolai, Victor Boştinaru, Corina Creţu şi tuturor colegilor lor care îi susţin în demersul de a organiza o sesiune europarlamentară puternică în apărarea ţării noastre şi în general, a demnităţii de cetăţean european, al cărui statut este grav compromis de prostituţia în favoarea totalitarismului neosovietic prestată de unele personaje din PPE care îşi bat joc de înseşi ideile de stat de drept, democraţie şi drepturile omului.

UPDATE. Cum de-am uitat? Expertul Gheorghe Burlacu a declarat că reparaţiile celor 16 nave din cauza penală Petroklav ar fi costat 300 de mii de dolari şi s-au împrumutat 50 de milioane de dolari în acest sens. 😯 :mrgreen: Unde s-au dus? După care s-au dus şi navele.

Supertare şi evocarea despre hoţia lui Băsescu de la Anvers, decontată de Securitate. Foarte tare ofiţerul care a avut bărbăţia să facă dezvăluirea. Îmi pare rău că nu i-am reţinut numele, cine îl ştie să îl spună. Cinste lui! Şi pentru atunci, şi pentru acum.

Reclame

23 răspunsuri to “ULTIMA GREŞEALĂ A LUI BĂSESCU :)”

 1. Roxana Iordache Says:

  Te pup, Renate, ai rămas aceeaşi dulce tare şi tare dulce din anii 90. Te iubesc pentru asta!

 2. stejarul Says:

  Mie imi pare rau de ce ii fac astia lui Voiculescu.
  Nu isi mai batea joc ponta de romanii din Covasna daca Voiculescu nu era asa de haituit. In plus, Crin pierde un aliat fidel in lupta antibasescu. Nu l-as fi vazut pe Voiculescu sa faca coabitari cu matrozu’.

  Dar, altceva am vrut sa zic: „Liderul PNL, Crin Antonescu, a comentat duminică seara, la România TV, declaraţia preşedintelui Traian Băsescu referitoare la demisia miniştrilor cu probleme în justiţie ”

  Roxana, eu as fi mai circumspect in ceea ce il priveste pe fenechiu.
  De ce pe Mircea Diaconu l-au decimat si pus la zid iar pe fenechiu doar asa l-au bazait ici colo cu un dosarel? Sa il picteze drept victima iar Crin sa aiba incredere in el?

  Ciripit de pasarele ce se aduna pe la stresini la primaria din Cluj… un fost functionar al primariei Cluj,vrabioi de bastina din Tulcea, fost membru PNL cu proptele de la fenechiu, este implicat in retrocedari veroase cot la cot cu ioan rus. Dupa cum se vede, vrabioiu e cam „fost” la toate capitolele… de cinstit ce a fost ….mai ales in afaceri cu pesti….

 3. ULTIMA GREŞEALĂ A LUI BĂSESCU :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. Roxana Iordache Says:

  Update.

 5. Roxana Iordache Says:

  Stejare, mă tem că n-ai înţeles. Am zis că ar fi super să-l aresteze pe Felix pentru că în acest fel l-ar victimiza la maximum iar cota Antenei 3 ar sparge piaţa. 😛

 6. Sandi Says:

  @ Roxana
  Cel care a aparut azi cu Ursu, este comandantul de cursa lunga Stan Valentin care a avut curajul atunci sa-l dea in gat pe Belzebut pentru matrapazlacurile facute cu costul reparatiilor navei „Zimnicea” la Anvers. A pus povestea in cartea sa „Marinarul” care a aparut acum cativa ani in urma,chiar in timpul presedintiei Nosferatului.
  Dupa scandalul ala, Basea a fost retras de la Anvers, trimis la scoala securistilor de la Baneasa, unde a facut un curs de vreo 3 luni, dupa care a fost cocotat( cu aprobarea scorpiei de Ceauseasca , care aproba numirile in astfel de posturi ) in scaunul de Inspector Sef al Inspectoratului Navigatiei Civile. In postul asta l-a prins revolutia, stand cuminte acasa la televizor.

 7. stejarul Says:

  Roxana, te-am inteles foarte bine dar cu Voiculescu arestat, Crin ramane singur cu FSNul.
  Cotele Antenei 3 nu stiu cat de mult o sa il ajute pe Crin iar pontacu il sapa din greu… Au mai ramas in jurul lui Crin in Parlament oameni pentru care am putea spune 100% ca nu tradeaza? Mai are Crin oameni de incredere precum Mircea Diaconu si Voiculescu ?

  Roxana, astia curata Parlamentul si sa vezi atunci Constitutie! Scad cvorumul dar listele electorale nu le actualizeaza … pentru ca au nevoie de cei trecuti la cele vesnice sa voteze. Asa e FSNul, cu ei si-au facut pana acum toate matrapazlacurile.

  Daca cvorumul la referendumul pentru Constitutie este de 30% inseamna ca e nevoie de 15%+1 sa treaca orice amendament.
  Un amendament de genul ca Romania nu mai e stat national si un altul ca presedintii Romaniei au imunitate pe viata vor trece cu voturile celor 7% din maghiarime si cele 8% cat e sustinerea actuala a lui basescu.
  Cu o populatie demotivata sa participe la vot, un procent de 14,99% de NUuri, garanteaza victoria ticalosilor.

  Toate astea au nevoie ca Parlamentul sa se transforme intr-o plantatie de cozi de topor care sa propuna si sa voteze amendamentele respective.
  Si uite asa imposibilul devine posibil pe meleagurile mioritice!

 8. Sandi Says:

  Ce-am spus mai sus, chiar acum zice si Gadea. Numai ca s-a lasat si el pacalit de minciuna din CV lui Basea. Functia/titul nu era Director General ci de Inspector Sef al Inspectoratului Navigatiei Civile. Deh titlul de director general da mai bine la CV !

 9. Roxana Iordache Says:

  @Sandi.Mulţam!

  @Stejare. Forget it! Un somn bun ne prinde bine tuturor. 🙂

 10. Radu Humor Says:

  Am înţeles, zic eu foarte bine, ceva care demonstrează fără dubii de ce a fost impus traian băsescu de oculta iudeo-masonică, prin fraude strigătoare la cer în diferite înalte funcţii culminând cu cea de preşedinte ! 🙄
  Pentru că individul este de o lipsă de caracter înspăimântătoare, dar şi de o viclenie diabolică, cei de afară au înţeles că unul căruia „gura nu-i mai tace” şi dezvăluie fără frică toate matrapazlâcurile prin care se jefuia România de către americani, germani, francezi, israelieni, ş.a. felul în care făcea el cunoscute diferite practici ( unul venea să-şi ia tainul, altul încheia un contract de două milioane la nici un milion şi restul era împărţit frăţeste, între hoţii din ţară şi între cei de-afară şi multe altele mrgreen: ) s-au gândit că un asemenea individ, extrem de şantajabil prin trecutul său este o adevărată mină de aur pentru ei !
  Şi atunci şi l-au făcut complice !
  Ce a făcut băsescu odată instalat în fruntea bucatelor întrece orice imaginaţie, oricât de sănătoasă sau bolnavă ar fi ea ! 🙄
  Numai că asta se cheamă vânzare de ţară, înaltă trădare, ca să ne oprim doar la cele mai grave dintre acţiunile lui !
  Crede cineva că un alt preşedinte ar fi acceptat s-o „comită” în halul ăsta, dacă n-ar avea spatele asigurat ?!
  Acum când nemernicii străini încep să se demaşte, instinctul lor de conservare fiind complet anihilat de puterea pe care simt că au obţinut-o plantând peste tot oameni de paie, care execută orbeşte ordinele lor criminale ( cel puţin pentru economia şi nivelul de trai al popoarelor respective :mrgreen: ), toate aceste, de-acum evidenţe, devin cât se poate de clare !
  Crin Antonescu este cel care ar putea rezista acelor cântece de sirenă cu condiţia să se „lege” de popor, adevăratul „catarg” care l-ar putea ţine departe de practici asemănătoare !
  De aici şi ura cu care este atacat de nemernicii ăştia şi dacă marea masă a nemulţumiţilor vor înţelege să-l apere prin prezenţă şi voturi când va fi cazul, va fi spre binele şi al nostru, nu numai al lui !

 11. Radu Humor Says:

  Oprirea emisiunilor de la Antena 3 ar fi cu siguranţă sfârşitul lui băsescu şi ai lui !!

 12. Radu Humor Says:

  „Nu-si pune intrebarea cand ataca mass-media care nu este leala sceleratului de ce televiziunile atacate nu au datorii si au castigurile curate,fata de cele care-l lauda pe băsescu si care au surse banesti dubioase? Ziarul lor si TV-urile, nu ar putea rezista din surse cinstite cu asemenea ratiguri si ziare vindute.”

  Un interesant punct de vedere, de care Antena 3 ar trebui să ţină cont, arătând cu date şi cifre acest aspect celor de la UE !
  Că vorba aia, când e vorba de bani, ăia ciulesc imediat urechile 😉

 13. johnson1312 Says:

  Eu zic s-o lase deschisa intre 19 si 24 ! In rest s-o inchida adica si mai bine ar fi sa lase sa curga mesaje de la telespectatori ! Eventual in engleza sa inteleaga si aia de la Bruxelles 😎

 14. Gabi Mihalcea Says:

  Miine (luni este decisiv). Ce va face Barosso, ce „indicatii” ii va da lui Ponta, dar ce este mai important, ce atitudine va avea Ponta este decisiv. Nu stiu daca va putea sa-i traga niste suturi in dorsala, dar sa spuna NU este in carti. Va face aste va fi my hero, nu va face asta, va fi cea mai mare dezamagire. Dar nu am pariat pe cai morti nici o data! UPSSSSS MINT, am pariat pe Geoana!

 15. virgilvirgil Says:

  He-he-he ! He-heeee ! Pai spilul nu e sa arestuiasca pe Voiculescu , spilul e sa il scape de arestuire pe Voiculescu … Lucrusorul asta , daca Doamne fereste ii si reuseste mascarciului , atunci scena politichiei romanesti face „BUUUUUUUUUMMM !” si o sa se incinga o leapsa pe ouatele ceva de nu se poate …

 16. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „He-he-he ! He-heeee ! Pai spilul nu e sa arestuiasca pe Voiculescu , spilul e sa il scape de arestuire pe Voiculescu …Lucrusorul asta , daca Doamne fereste ii si reuseste mascarciului , atunci scena politichiei romanesti face “BUUUUUUUUUMMM !” si o sa se incinga o leapsa pe ouatele ceva de nu se poate …”
  ________________________________________________
  @Virgil

  Poate da,poate ba !

  Este foarte posibil si ce spui tu,insa nu este obligatoriu . Si daca este arestat Voiculescu, mai exista ulterior posibilitati de a il aduce pe calea basista. Reducerea pedepsei spre exemplu….

  Daca nu este arestat, poate sa fie si din cauza ca Basescu nu are chiar toata justitia in mana, sau poate Doamne fereste, sa fie si din cauza a ce spui tu .Variantele insa sunt multe si nici arestarea nici faptul ca nu il aresteaza, nu ofera garantii asupra orientarii viitoare a lui Voiculescu . 🙂 .Se va vedea insa cu ochiul liber si fara efort 🙂 .

 17. Radu Humor Says:

  Eu merg pe varianta că n-au cum îl agăţa pe Voiculescu , nu prea sunt probe, mai ales pentru ceva cu executare, dar hărţuiala continuă pentru a-l speria ( până la urmă ajunge, speră ei, să-l plimbe în cătuşe prin faţa propriei televiziuni, ca la vârsta lui, bătrânul securist să dea ordinul de întoarcere a armelor, sau măcar de oprire a ostilităţilor) poate să aibă ceva urmări nefaste asupra sănătăţii lui.
  În cazul lui Voiculescu, ca şi în al lui Adrian Năstase se merge pe principiul celui care-şi bate femeie fără un anumit motiv, dar e convins că ea ştie cu siguranţă ce-a făcut, mai bine decât el, care o pedepseşte preventiv.

 18. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Eu merg pe varianta că n-au cum îl agăţa pe Voiculescu , nu prea sunt probe, mai ales pentru ceva cu executare, dar hărţuiala continuă pentru a-l speria.”
  _______________________________________
  @Radu Humor,

  Nici la Nastase nu stiu ce probe au avut ,insa a fost saltat …

  Probabil ca asa stau lucrurile cum spui tu ,incerca sa-l sperie pe Voiculescu si sa-l convinga sa faca din Antena 3, un fel de Adevarul ,iar din PC un partid de opozitie interna ,un fel de „adevaratii liberali” ai lui Stolojan .

  Eu unul nu cred ca ii va reusi figura asta lui Basescu ,deoarece este deja in cadere si nu mai are puterea de altadata , ci doar a inceput sa piarda incet si sigur ce avea .Acum cativa ani avea mai multe sanse sa reuseasca asa ceva,acum sansele dupa mine sunt destul de mici .

  Ramane de vazut cat de draga ii este linistea lui Voiculescu si cata incredere mai are el in forta lui Basescu …

 19. virgilvirgil Says:

  IMI ESTE SCIRBAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

  Dulaul viteaz nevoie mare in tara , se dovedeste a fi un prapadit catelush care se gudura si da din coada ceva de nu se poate la picioarele domnului Barosso . Bravo dmnule Tonta !

 20. virgilvirgil Says:

  Ce dracu o fi cautat cretinul nostru la Barosso ala , numai bunul Dumnezeu poa sa stie …
  Se vede treaba ca il minca rau de tot in cur si se vroia scarpinat …
  Ei bine l-a scarpinat Barosso de i-au mers fulgii .
  Halal conducatori avem !

 21. Roxana Iordache Says:

  Postare nouă!

 22. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, Băsescu e zero, dar are o putere infernală prin sistemul care îl susţine. Pe plan intern(aţional).

 23. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Băsescu e zero, dar are o putere infernală prin sistemul care îl susţine. Pe plan intern(aţional).”
  __________________________________
  @Roxana,

  Mereu si in spatele oricarei figuri politice cat de cat importante ,a existat si un sistem gen masonerii,Inalta Poarta,URSS,CE ,etc .Sistemele de acest gen insa nu se ataseaza de o persoana,nu dau doi bani pe persoane in sine ,ci doar pe interesele lor .De aici va veni sfarsitul lui Basescu si al basismului .

  Daca tu doresti sfarsitul unor astfel de sisteme de genul celui care international l-a sustinut pe Basescu ,atunci iti doresc mult succes ! Lumea politica insa functioneaza doar in cadrul unor astfel de sisteme .Eu ma multumesc cu sfarsitul basismului si nu amestec planurile .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: