JEGURI ÎMPĂIATE: FMI ŞI UE

FMI de Vrijer jeg

Foto via cursdeguvernare.ro

UE Gray jurnalul.ro

Foto: jurnalul.ro

Detalii, în postări ulterioare. Dacă mai e nevoie să exempific titlul. Dacă nu, spuneţi voi. Că oricum am să scriu şi eu. Poate sunteţi prea concesivi. 🙂

27 răspunsuri to “JEGURI ÎMPĂIATE: FMI ŞI UE”

 1. balbeck Says:

  Ce fatza avea Franks,dar ce fatza are asta.

 2. olimpiu65 Says:

  mutre de abuzati sexuali in copilarie!ma rog, treaba mea e sugaciul din fruntea guvernului care sta agatat de fermoarele pantalonilor acestor retardati si care presteaza la greu pe banii mei!!!!

 3. mariusnyc Says:

  S-a creat precedentul, comedia continua .
  Acordul de coabitare Ponta-Basescu si acceptul rusinos al celor 11 puncte impuse de Barroso , au umflat muschii guvernatorilor de ocazie . Dupa ce ne-au umilit ca la targul de fete , ne-au anulat un referendum perfect legal si valabil, Comisia Europeana avanseaza noi recomandări punctuale, guvernului roman :

  1.Consiliul Superior al Magistraturii ar trebui să fie invitat să emită un aviz privind dispozițiile relevante
  2.Revizuirea standardelor existente pentru a se garanta existența unor mijloace de informare în masă libere și pluraliste, asigurându-se, totodată, măsuri reparatorii eficiente împotriva încălcării drepturilor fundamentale ale omului și împotriva exercitării de presiuni nejustificate și a recurgerii la acte de intimidare de către mijloacele de informare în masă asupra sistemului judiciar și a instituțiilor implicate în combaterea corupției.
  3. Ar trebui să se dea asigurări Consiliului Național al Audiovizualului cu privire la independența sa efectivă, iar acesta ar trebui să își îndeplinească pe deplin rolul prin instituirea și aplicarea unui cod de conduită în această privință;
  4.Asigurarea faptului că persoanele care urmează să fie numite la conducerea Ministerului Public și a DNA-ului sunt alese dintr-un număr suficient de mare de candidați de înaltă calitate profesională, în urma unui proces deschis și transparent, că îndeplinesc criteriile stabilite în Acordul de colaborare instituțională, în special în ceea ce privește competența profesională, integritatea și rezultatele înregistrate în acțiunea anticorupție. Un aviz favorabil din partea Consiliului Superior al Magistraturii va fi un pas important în obținerea încrederii publicului;
  5. Necesitatea ca noul Avocat al Poporului să dea dovadă de o autoritate necontestată, de integritate și independență, precum și de o abordare imparțială; Luarea măsurilor necesare pentru asigurarea faptului că miniștrii care fac obiectul unor hotărâri în materie de integritate demisionează și asigurarea aplicării rapide a normelor constituționale privind suspendarea miniștrilor în cazul trimiterii lor în judecată;
  6. Utilizarea de către Parlament a noilor norme pentru a adopta proceduri clare și obiective în cazul suspendării parlamentarilor care fac obiectul unor hotărâri negative în materie de integritate sau al unor condamnări pentru acte de corupție și stabilirea de termene reduse pentru prelucrarea cererilor din partea organelor de urmărire penală de ridicare a imunității parlamentarilor.
  7. Ar trebui să se furnizeze o justificare completă dacă Parlamentul nu permite ca activitatea de asigurare a respectării legii să se desfășoare normal.

 4. JEGURI ÎMPĂIATE: FMI ŞI UE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 5. stejarul Says:

  de am avea niste proteste anti-UE ce bine ar prinde! ceva cu MuuuuuuUE UE :mrgreen:

 6. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Cred ca astia de la Comisia Europeana ,sunt dusi cu pluta .Nu doar putin, ci rau de tot ! Auzi la ei afirmatie :

  „…este necesar ca toţi membrii clasei politice să ajungă la un consens privind abţinerea de la criticarea hotărârilor judecătoreşti, de la subminarea credibilităţii magistraţilor sau de la exercitarea de presiuni asupra acestora.”

  Dom’le,pot intelege ca nu trebuiesc exercitate presiuni din partea politicienilor asupra justitiei ,sunt de acord cu asta .Ar trebui poate sa-i spuna si lui Basescu ,dar ma rog,nu asta este problema principala ….

  Problema principala este ca nu inteleg deloc cum adica sa se abtina cineva ,un politician roman oarecare, de la criticarea oricarui aspect pe care are chef ,sau pe care considera necesar sa il critice ?! Cum pana mea ,nu mai ai voie nici SA CRITICI niste hotarari judecatoresti, care pot sa fie tampite ,gresite sau partizane politic ?! Nici macar SA CRITICI nu ai voie ?!Este ca pe vremea lui Ceasca ,cand cine critica „regimu” comitea un delict ?

  Sa nu ridicam cumva vocea si sa criticam deoarece suspina si da ochii peste cap domnisoara Justitia ,acea domnisoara pe care cretinii de la CE se prefac ca o cred fecioara, iar ea este de fapt tarfa penala scoasa la produs de pestele Basescu !

  Chiar asa , primesc ordine politicienii romani ce au voie sa critice si ce nu au ? De ce legislativul spre exemplu, n-ar avea voie sa critice puterea judecatoreasca sau pe cea executiva,daca tot sunt separate ? Care ar fi problema ? Doar Basescu are voie sa critice tot ce vrea,restul trebuie sa taca ?!…

  Astia sau sunt tampiti,sau ne cred pe noi toti tampiti !…

  PS:Bun,sa o criticam pe alde Aspazia Cojocaru inteleg ca nu este voie, ca cica hoasca dracului este „justitie” . Sa-i dam insa muie ,avem voie dragi tovarasi de la CE ,sau vreti pe langa simtul critic, sa ne reprimam si dragostea sincera fata de gura doamnei Aspazia ?!…
  😎 .

 7. argusdre Says:

  Astea sunt mufe rezultate numai atunci când sunt căsătorii între neamuri….Ca să nu se piardă cumva averile colosale procurate inclusiv din crizele economice mondiale pe care le provoacă….

 8. stejarul Says:

  Atat UE cat SUA sunt sub un atac de dezinformare turbat din partea basecuristilor. (oranjgutanii lui ponta si grupul de la Cluj)

  barroso este un jnapan care (indirect) face afaceri cu statul roman deci jigodia asta e corupta. Restul celor din UE,parerea mea sunt total dezinformati.

  1.Comunicarea guvernului ponta este deliberat deficitara. ponta nu doreste ca basescu sa cada pana grupul de la Cluj nu acapareaza ca o caracatita puterea. Adica pana aliatii lor , Voiculescu si Crin nu sunt trasi pe linie moarta.

  2. ATENTIE! marga la ICR este bomba care intoxica Germania (Merkel).

  La suspendarea din 2012, marga nu a facut absolut nimic sa ajute USL sa il demita pe basescu. marga este in relatie foarte buna cu Merkel. Merkel la invitatia lui marga a vizitat UBB Cluj. Eu nu pot crede ca Merkel nu a ascultat opinia lui marga in vara lui 2012. A ascultat-o si a actionat in directia in care marga a dirijat-o, adica antiUSL.

  marga nu este ceea ce pare. Eu m-am convins. Am vazut un document ce continea minciuni si falsuri, semnat de marga in care se mentiona ca UBB nu are nici o informatie in arhiva despre un animit fost cadru didactic al UBB.

  Cand i-a fost pus sub nas lui marga un alt document eliberat de UBB si semnat de el, anterior, document care cica era din arhiva UBB si in care era istoricul vietii acelui cadru didactic (documentul a fost depus la un dosar de revendicare cu cantec) brusc lui marga i-a revenit memoria si a facut un copy-paste de pe istoric pe care l-a semnat si parafat.

  marga s-a comportat ca un escroc de la piata de vechituri. Ca un coate goale pus pe furat tot ce misca. Asta este adevaratul marga.
  Face jocul tarfelor de la Cluj.

  In ce priveste SUA, intoxicarea merge pe filiera Larry Watts.
  Un naiv imbatat de faptul ca maiorii si talpes i-au deschis cuferele Arhivei Nationale crede tot ce i se baga in gura.

  Ii stie atat pe talpes cat si pe maior de zeci de ani, dinainte de revolutie si are incredere in ei. Ce zic ei asta raporteaza Watts la administratia Americana.

  Deci, eu nu as blama prea mult UE si SUA pana intoxicarea asta nu se opreste.

  M-as bucura daca Antonescu si Voiculescu ar lua in calcul si ipoteza ca UE si SUA sunt impotriva lor (USL) doar din cauza unor intoxicari marsave.

  Eu consider ca NU e de bun augur faptul ca marga, lasul care a fugit de MAE de frica celor 7,4 milioane de anti-basisti s-a cuibarit la ICR.
  (ICR care culmea coincidentei este „creatia” securistului buzura , tata socru a lui gica de SRI, ajunge acum la omul de incredere marga.)

  marga ar trebui dat afara de la ICR ca USL sa aiba o sansa ca UE sa le auda vocea. Parerea mea….

  Chiar nu avem oameni in Romania ?Numai ciori vopsite?

 9. stejarul Says:

  erata: (oranjgutanii lui ponta si grupul de la Cluj) a se citi
  (oranjgutanii lui basescu si grupul de la Cluj)

 10. olimpiu65 Says:

  pt porcaria salariilor ANI Pivniceru si Ponta trebuie sa plece. e inadmisibil sa-ti bati joc de banul public marind cu 300% salariile unor functionari. sa le dea din leafa lor nu din impozitele mele!!!

 11. bmarinescu41 Says:

  „JEGURI ÎMPĂIATE: FMI ŞI UE” – O întrebare din mulţimea pulimii:
  CINE ÎI HRĂNEŞTE ŞI LE DĂ APĂ LA MOARĂ ???????
  Trăiască coabitarea şi colaborarea perfectă băsea-tonta-usl-fmi-ue!
  Preşedintele Rămâniei,Rom în Puii Mei a lucrat perfect scenariul !!!
  Pulimea are pe grumaz cisma grea de bruxell.escu,apăsată cu forţă şi de băs.escu,tont.escu şi usel.escu !!!Să trăiascăăăăăă!!!!!

 12. Radu Humor Says:

  4.Asigurarea faptului că persoanele care urmează să fie numite la conducerea Ministerului Public și a DNA-ului sunt alese dintr-un număr suficient de mare de candidați de înaltă calitate profesională, în urma unui proces deschis și transparent, că îndeplinesc criteriile stabilite în Acordul de colaborare instituțională, în special în ceea ce privește competența profesională, integritatea și rezultatele înregistrate în acțiunea anticorupție. Un aviz favorabil din partea Consiliului Superior al Magistraturii va fi un pas important în obținerea încrederii publicului;

  Cât de cretin să fii ca ajunşi la acest punct să nu scoţi în evidenţă şi o altă condiţie esenţială pentru numirea în asemenea funcţii :
  Să nu aibă rateuri de genul celor avute de Morar, Hăineală şi ceilalţi avuţi în vedere la numiri, în urma cărora oameni nevinovaţi să fii făcut măcar şi-o zi de puşcărie !!!
  Feţele handicapaţilor ăştia vorbesc de la sine, de cât ăi duce mintea. mai bine zis că-i lasă la prima încercare de rezolvare a unor situaţii, nu neaparat atât de complicate.
  Dar urâţii ăştia vin cu temele gata făcute de alţii care s-au asigurat că au cumpărat cam tot ce au nevoie la nivel înalt şi că-şi pot pune în aplicare planurile criminale :mrgreen:
  În afară de Crin Antonescu , Becali, aşa cum e el, dar e un român cu suflet mare , Adrian Năstase, Ioan DStan, Dan Voiculescu şi cu oamenii de la Antene ( şi ăia nu toţi) , pe ceilalţi îi joacă iudeo-masoneria pe degete !
  Iar dacă vor vedea şi ei că-i lăsăm singuri, vor încerca să se salveze şi ei individual şi putem pune cruce României, 🙄
  Mai bine zis o vor înlocui cu steaua lui david !

 13. Roxana Iordache Says:

  Stejare, pentru că nu eşti naiv, faci pe naivul, ceea ce înseamnă că ne consideri ca atare. 😛

 14. Radu Humor Says:

  Am asistat la discuţia foarte înteresantă între doi simpatici (unul Virgil) în care se încercau variante de ieşire din clenciul jidovesc, care se strânge ca un laţ de gâtul României, încercând s-o sufoce cu totul. Pertinente soluţiile lor, dar eu zic că ajunge doar să le facem puţin cu ochiul celor din BRIC şi trecem fluierând pe lângă cămătarii ăştia împuţiţi !
  Dar nu are nimeni curajul (încă !) să o facă !

  Vâzîndu-le moacele ăstora, mi-am adus aminte de un banc :
  Ce deosebire este între massmedia din România şi cea din Israel 🙄 ?
  Cică acolo mai lucrează şi câţiva români :mrgreen:

 15. mariusnyc Says:

  Dobitocul de serviciu, Daniel Chitoiu a declarat, miercuri, că atribuţiile ANI au fost extinse şi la stabilirea conflictului de interese în privinţa absorbţiei de fonduri europene, inspectorii ANI fiind salarizaţi, în consecinţă, pe model european, la nivelul inspectorilor de concurenţă, potrivit Mediafax.

  Solicitat să comenteze creşterea salariilor inspectorilor ANI cu sume cuprinse între 2.000 şi 4.000 de lei, Chiţoiu a precizat: „Atribuţiile ANI, în baza unui memorandum prezentat azi în Guvern de către preşedintele ANRMAP, au fost extinse şi vor prelua şi atribuţiile de prevenire şi de stabilire a conflictului de interese în ceea ce priveşte absorbţia de fonduri europene”.

  „De asemenea, nivelul de salarizare a inspectorilor ANI s-a făcut pe model european la nivelul inspectorilor de concurenţă”, a adăugat Chiţoiu.

 16. Sandi Says:

  Asta are fata de asexuat(a) ca si madama Macovei !
  Unde naiba i-o gasi FMI asta ?!

 17. Bibliotecaru Says:

  Pe acest blog comentează şi oameni care sunt trecuţi de prima şi a doua tinereţe. Chiar nimeni nu recunoaşte în ceea ce cred cei din UE despre noi mecanismul de propagandă de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu?

  Europa este intoxicată, în mod sistematic, cu ştiri ce consolidează, într-un mod anume (sau printr-un mecanism anume), câteva manipulări de tipul „atacul asupra Justiţiei” sau „atacul asupra instituţiilor statului de drept”.

  Această manipulare nu este o minciună, ea se bazează pe faptul că cei din străinătate nu cunosc legile, nu cunosc ceea ce se întâmplă efectiv în România, şi atunci manipularea se face contorsionând realitatea, luând o imagine şi mişcând-o până devine altceva.

  În timp ce românul făcea foamea în România, Guvernele de pe vremea lui Ceauşescu raportau producţia de mâncare la numărul de locuitor şi dădeau nişte cifre colosale pe cap de locuitor… Părea că tot românul era îmbuibat dincolo de saţietate… uitând că cea mai mare parte a porcului mergea la export şi la români rămâneau copitele.

  Eu cred că aici trebuie să muncească presa (chiar această presă care a devenit un risc pentru statul de drept şi în cuvintele europene, nu numai în gura preşedintelui Băsescu), să cerceteze fluxul de informaţii dinspre Bucureşti spre Bruxelles.

 18. Radu Humor Says:

  Nu ştiu de ce nu pot posta !
  Am asistat la discuţia foarte înteresantă între doi simpatici (unul Virgil) în care se încercau variante de ieşire din clenciul jidovesc, care se strânge ca un laţ de gâtul României, încercând s-o sufoce cu totul. Pertinente soluţiile lor, dar eu zic că ajunge doar să le facem puţin cu ochiul celor din BRIC şi trecem fluierând pe lângă cămătarii ăştia împuţiţi !
  Dar nu are nimeni curajul (încă !) să o facă !

  Vâzîndu-le moacele ăstora, mi-am adus aminte de un banc :
  Ce deosebire este între massmedia din România şi cea din Israel 🙄 ?
  Cică acolo mai lucrează şi câţiva români :mrgreen:

 19. stejarul Says:

  „Stejare, pentru că nu eşti naiv, faci pe naivul, ceea ce înseamnă că ne consideri ca atare. ”

  Roxana,

  -daca tu imi poti explica cum se ajunge ca un marinar incult, un primitiv cu 7% sustinere in populatia Romaniei sa aiba asa sustinere masiva din partea UE
  -daca tu imi poti explica cum poate tot Bruxelles sa fie atat de corupt si sa vrea deliberat raul Romaniei si implicit raul Europei pentru ca o Romanie adusa de ei in pragul razboiului civil va avea un impact asupra UE mai mare decat razboiul din fosta Yugoslavie
  -Daca tu imi poti explica de ce americanii sustin primitivul cu riscul creari haosului intr-o tara in care investesc miliarde de dolari pentru scut

  atunci eu voi recunoaste ca sunt un naiv.

  Ca de facut pe naivul nu o fac.
  Doar adun toate evenimentele si trag linia si adunarea nu imi iese. Nu pot crede ca basescu, himself, reprezinta asa o valoare de mare pentru UE si SUA incat marile puteri sa se lupte cu 7,4 milioane de locuitori sa il mentina la putere.

  Cred ca SUA si UE au fost dezinformati ca populatia este brainwashed de televiziunile lui Voiculescu si de aia voteaza ca „prostii” coruptii care vor sa puna mana pe justitia „fantastica” a lui basescu, justitie care a reusit sa il condamne pe coruptul numarul unu, Adrian Nastase .

  Dezinformarea doar din partea PDL nu e suficienta, dar daca vine si din coalitie (PSD) toata lumea ii crede.
  Eu cred ca PSD sapa la greu USL.

 20. Roxana Iordache Says:

  Stejare şi Bibliotecarule, dragilor, voi chiar aveţi o candoare adorabilă. 🙂 Infecţii transnaţionali cunosc prea bine realitatea şi o acoperă din complicitate, pentru că băsecuritatea e folosită ca rotiţă în angrenajul distrugerii mondialiste, distrugere patronată şi efectuată într-o cârdăşie satanică, pentru că e axată pe obsesia pentru acumulări materiale, în dispreţul valorilor umane, mai ales ale celor creştine.

  Naivitatea că sunt dezinformaţi e pentru vanitatea stupidă a unor delatori ca Macovei, Cristian Preda sau Stolojan, care chiar îşi închipuie că dezinformarea lor antinaţională determină jocurile, când în realitate sunt folosiţi tocmai ca să credem noi că dezinformarea e cauza atitudinii neosovietice a păpuşarilor terorii internaţionaliste.

  Ei sunt, de fapt, teroriştii.

 21. Radu Humor Says:

  Poate că nu ar trebui să uităm atât de uşor cine ne sunt moraliştii principali. Cei care ne dau lecţii ( cu ce drept ? )

  SUA: Intemeiata pe genocidul indurat de indienii americani carora europenii
  le-au ocupat pamintul pe care locuiau de mii de ani. Populatii intregi
  exterminate, infometate, alungate in rezervatii ca niste animale salbatice
  ca sa faca loc foamei de inavutire a colonistilor europeni. Cea mai mare
  tara cu oranduire sclavagista dupa caderea Imperiului Roman ce inca a
  practicat segregarea rasiala pana prin anii 60. Exemplu al democratiei si
  iubirii crestine? Poate o ora Dumineca la biserica. Aventurile militare
  germane din cele doua razboaie mondiale i-au accelerat industrializarea si
  inarmarea si i-au transformat in jandarmul planetar. Fortati si de
  expansionismul Rusiei si Chinei comuniste SUA, dupa Al Doilea Razboi
  Mondial, a purtat mai mult de 10 razboaie importante – Vietnam , Iugoslavia,
  Irak, Afganistan s. a., alaturi de diverse alte interventii militare in
  toate colturile planetei mai mult sau mai putin legitime. A rasturnat
  regimuri instalate democratic si de frica comunismului a sustinut
  dictatori corupti si sangerosi atat pe continentul american( Chile , Argentina etc) cat
  si Africa(Mobutu in Congo ) sau Asia . Au finantat in America Centrala grupari
  armate teroriste vinovate de crime pe banda rulanta. Nu le-a pasat ca poate
  oamenii saraci din acele tari aspira la acelasi nivel de prosperitate si
  democratie ca in SUA. Sub masca apararii drepturilor omului si cu ajutorul
  institutiilor financiar bancare multinationale au pus mana pe resursele
  naturale ale mai multor tari. Este emblematica pentru politica SUA
  declaratia publica facuta de un partizan al acestor razboaie, Donald Trump:
  “Sa le luam petrolul libienilor!”. In Afganistan mai important decat Bin
  Laden erau minereurile strategice de care complexul militaro-industrial
  american are nevoie ca de aer sau ca de petrol pentru a-si mentine
  suprematia. Desigur ca se pune si intrebarea ce se intampla cu planeta daca
  nu contrabalansau amenintarea expansionismului altor mari puteri. Ar fi fost
  o lume mai buna? Putin probabil daca ne uitam ce a insemnat gulagul Sovietic
  si revolutia culturala din China unde se taiau degetele pianistilor.
  GERMANIA : izvor al culturii si tehnicii europene a provocat doua razboaie
  mondiale cu consecinte catastrofale – zeci de tari ruinate, genocid planetar
  zeci de milioane de morti si alte sute de milioane cu vietile distruse!!! Au
  infaptuit holocaustul prin care milioane de oameni au fost facuti sclavi
  epuizati prin munca silnica, au fost gazati, si arsi in cuptoare precum
  gunoaiele. Este un fapt ce nu se va sterge din memoria colectiva a lumii
  pana la sfarsitul istoriei universului. L-au ajutat pe Lenin sa revina in
  Rusia ca sa il submineze pe tar si stim ce a urmat. Au impartit Polonia si
  Romania cu Rusia si Ungaria. Atacandu-l l-au fortat pe Stalin sa transforme
  URSS in superputere mai repede decat isi imaginase el.
  La incetarea ostilitatilor tragedia in spatele cortinei de fier a continuat pentru tarile ocupate de armata rosie in timp ce Germania ajutata de fostul dusman SUA s-a recladit si a prosperat.
  Noi am platit 10 ani datorii de razboi URSS-ului ca tara invinsă !!!!

 22. Jan Pantelimon Says:

  Americanii ne considera indiano-europeni si ne-au bagat in rezervatia naturala Romania .

 23. Jan Pantelimon Says:

  Experimentele pe animale nu se pun in rezervatii chiar daca acestea duc la extinctia totala ,doar au vasta experienta cu indienii americani .

 24. stejarul Says:

  „băsecuritatea e folosită ca rotiţă în angrenajul distrugerii mondialiste, distrugere patronată şi efectuată într-o cârdăşie satanică, pentru că e axată pe obsesia pentru acumulări materiale, în dispreţul valorilor umane, mai ales ale celor creştine.”

  Roxana,

  si cu ce e mai prejos ponta decat basescu in ce priveste tradarea intereselor poporului roman?
  Ce castiga „distrugerea mondialista” de la basescu poate castiga mult mai bine de la ponta. basescu e o carpa mai batzoasa … ponta e carpa, carpa.
  Sincer, daca asa avea nevoie de o „carpa” , intre basescu si ponta, l-as alege intotdeauna pe ponta. E mai previzibil, e mai fricos (nu spun ca basescu nu e previzibil si fricos dar ponta e mai rau la capitolele astea decat basescu)

  Dupa mojicia asta : http://www.cotidianul.ro/prefectul-codrin-munteanu-a-fost-eliberat-din-functie-205615/
  nu mai poate spune nimeni ca ponta nu face jocul maghiarimii in detrimentul romanilor.

  I-a dat la cainii bozgori pe romanii din Covasna.
  Ne putem astepta la altceva de la urmasul lui militaru?

 25. Bibliotecaru Says:

  @ Roxana Iordache

  Omuleţii ăia de la lucrează la MCV nu au nici o treabă cu noua ordine mondiale, sunt mult mai mici ca valoare şi funcţie pentru a intra într-un astfel de mecanism. Alde Macovei şi Danileţ şi Aspazia Cojocaru sunt şi ei rotiţe infime în logica mondială, oricâtă importanţă ar putea avea la noi (nici la noi nu sunt prea importanţi). Chiar şi la nivel de Traian Băsescu nu se poate vorbi despre intrarea între cei ce decid sau chiar execută. Ei sunt pioni neînsufleţit cerebrali, marionete ale întregului. Putem vorbi despre Mugur Isărescu că ar fi unul din pionii cerebrali, motiv pentru care domnia sa este şi nemuritor în postul de guvernator al BNR.

  Jocul ăsta de-a MCV-ul, şi în general jocul de-a imaginea României la UE, nu depăşeşte îngâmfarea penibilă a politicianismului din România şi nu am de ce să nu-l tratez ca atare.

 26. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Omuleţii ăia de la lucrează la MCV nu au nici o treabă cu noua ordine mondiale, sunt mult mai mici ca valoare şi funcţie pentru a intra într-un astfel de mecanism. Alde Macovei şi Danileţ şi Aspazia Cojocaru sunt şi ei rotiţe infime în logica mondială, oricâtă importanţă ar putea avea la noi (nici la noi nu sunt prea importanţi). Chiar şi la nivel de Traian Băsescu nu se poate vorbi despre intrarea între cei ce decid sau chiar execută. ”
  __________________________________________
  @Bibliotecaru

  Corect,dar un mecanism (un ceas spre exemplu) ca sa functioneze are nevoie ca toate rotitele,indiferent cat de mici,sa functioneze conform rolului lor in cadrul acestui mecanism.Nu rotita intoarce ceasul,drept este,nu rotita a proiectat mecanismul , insa fara una din aceste rotite n-ar mai merge mecanismul, pana n-ar fi inlocuita . Este destul de clar ca rotitele se invart fara a avea imaginea de ansamblu a functionarii mecanismului ,insa sunt folosite cu dibacie de cei care au inventat mecanismul .

  Dupa mine ai dreptate si tu si Roxana ,in sensul ca „omuletii” aia care lucreaza la MCV sunt ca un fel de calculatoare : analizeaza ce primesc si functioneaza in functie de datele de intrare si de algoritmul pe care il au de urmat .Nu sunt ei nici programatorii si nici proiectantii computerelor ,nici macar nu au facut ei algoritmul,nu ei au strans datele de intrare,ci doar aplica mecanic si disciplinat ,ca niste functionari orbi,un algoritm .Ei doar se invart pe axul lor ,asa cum si alde Macovei sau Preda sunt lasati sa se invarta pe axele lor, cat timp asta face mecanismul sa functioneze in directia dorita si conform scopului pentru care a fost proiectat.

  Altfel spus ,ca tot ai adus vorba de mecanismul de propaganda al lui Ceausescu ,alde Preda sau Macovei spun ce stiu ca isi doresc unii sa auda ,iar aceia analizeaza ce spun Monica Macovei sau Preda,ca si cum ar fi adevaruri ,nu doar ce doreau ei sa auda … 🙂 .Probabil este avantajos pentru ambele tabere sa procedeze asa .

  Ca sunt astia gen MM cau CP sau nu constienti ca sunt parte a unui mecanism ,ca interesele lor le cer se invarta pe axul lor in sensul dorit sau ca se invart din inertie ,ca o fac de jigodii si/sau de prosti,este pentru mine destul de neimportant …Cert este insa ca SI EI fac mecanismul sa mearga.

  Nu cred deci ca „jocul ăsta de-a MCV-ul, şi în general jocul de-a imaginea României la UE, nu depăşeşte îngâmfarea penibilă a politicianismului din România „.O depaseste ,cred ca este vorba de mai mult decat atat….

 27. Bibliotecaru Says:

  @ Un simpatizant poate neautentic

  Păi eu tocmai asta spun, că nu vorbim despre mecanismul în sine ci de zorzoanele de pe ceas care fac din produs un chici-chicios, cum se spunea odinioară.

  O rotiţă poate fi Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu… nu ceilalţi „micuţi” (vorba lui Teo Trandafir).

  Cei care fac rapoartele acestea ar trebui să se deranjeze pentru ele, să vină prin România, să cerceteze… să întrebe pe unul şi pe altul. Este un ministru „penal”? Foarte bine, vine şi cercetează în ce stadiu e procesul, dacă e condamnat, cine spune că este „penal”… Se plânge judecătorul X de ameninţare? Nu stă să caute pe internet cine l-a ameninţat… vine şi cercetează. Înţelegeţi? Or aici este evident că cine a făcut acel raport a conspectat din acuzaţiile celor ca Monica Macovei fără să facă nici cea mai mică cercetare, pentru că altfel ar fi imposibil să ajungă la astfel de concluzii. De aceea doamna Macovei se şi bucură… că a ieşit exact cum dorea domnia sa.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: