NU S-A SCHIMBAT NIMIC ESENŢIAL. GUVERNUL PONTA E DOAR UN ALTFEL DE GUVERN BOC, CU FAŢA (NICI MĂCAR) UMANĂ. ORI TERMINĂM CU FMI, ORI NE TERMINĂ FMI. ŞI O DOVADĂ IREFUTABILĂ CĂ PONTA E PARTE DIN SISTEMUL BĂSECURIST ŞI ANTINAŢIONAL MONDIALIST

Faptul că nu s-a schimbat nimic esenţial e demonstrat simplu şi clar, prin atitudinea de sluj continuat faţă de FMI. Prin continuarea angajamentelor antinaţionale şi mai mult, prin zelul dorinţei unui nou acord standby (sau de stare patrupedă în faţa agresorului).

Un guvern diferit, un guvern devotat intereselor naţionale şi care ar ţine seama de mandatul pentru care a fost votat ar avea o atitudine verticală faţă de finanţa mondială, adică i-ar comunica, în termeni diplomatici, un hai siktir spumant.

Adică, le-ar spune jigodiilor de la FMI următoarele: treaba e aşa, băsiştii v-au felaţionat din interese personale şi antinaţionale, motiv pentru care au angajat ţara noastră într-o datorie a cărei finalitate e distrugerea statului român. Cu noi nu vă merge! Vă plătim blestemata de datorie şi e treaba noastră cum, deci, caramba, că nu sunteţi decât nişte funcţionăraşi gras plătiţi ca să acoperiţi o crimă a stăpânilor voştri distrugători de ţări şi popoare pentru propriile interese financiare! Deci, marş  şi le raportaţi că nu mai acceptăm să ne dictaţi ce să facem în ţara noastră, măsuri care vizează distrugerea statului român şi uciderea în chinuri a poporului!

În loc de asta, pontănacii stau în patru labe şi acceptă înstrăinarea ultimelor şi celor mai preţioase resurse naţionale. Plus false privatizări, de fapt, haraciuri către puterea mondială transnaţională – ca dovadă declaraţia lui Ponta că se va găsi o metodă de ştergere a datoriilor – adică, să le plătim tot noi, poporul, noi, proştii care i-am votat pe impostori.

Ce să mai zic de meschinăria privind „coplata”, respectiv „suma modică la externare”, pe motiv că în acest fel s-ar verifica situaţia financiară a spitalelor, mai precis, s-ar aplica poliţia asupra medicilor care încearcă şi ei să ajute cum pot pacienţii. Despre ce înseamnă „sumă modică” pentru un amărât am să detaliez într-o postare viitoare.

Deocamdată, revin. Dată fiind mizeria cu coplata, nu putem susţine nici măcar că guvernul Ponta e un guvern Boc-MRU-ist cu faţă umană. Că faţa umană o dau acei miniştri care chiar se preocupă de schimbări fundamentale şi care sunt folosiţi cosmetic. Până la un punct. Doar dacă se limitează la atitudine umanitară. Că dacă ating interese transpartinice, trebuie să piară.

De exemplu, Radu Stroe. Anticipam într-un dialog pe forumul unei postări că băsecuritatea va forţa scoaterea lui din guvern. Prima mişcare au făcut-o chiar azi, printr-o codiţă de topor din PNL pe care Crin trebuie s-o dea afară. Despre asta, tot într-o altă postare.

Acum am să spun de ce am zis în titlu despre dovada irefutabilă că Ponta e parte din sistemul băsecurist antinaţional mondialist (la care Năstase n-a pus botul decât până la un punct, motiv pentru care e în închisoare şi vindicaţia e atât de meschină încât i se refuză şi drepturi indenegabile pentru orice borfaş convertit la pârnaie).

Dovada e execuţia de tip mafiot la adresa lui Ion Stan, autor al unor dezvăluiri radicale în apărarea intereselor naţionale. Cine a urmărit aseară „Punctul de întâlnire” cu patriotul Radu Tudor ştie despre ce vorbesc. Alexandru Athanasiu şi Doru Viorel Ursu au pus degetul pe rană, dezvăluind înscenările odioase – şi eşuate – prin care un om e(ra) hăituit până la anihilare, pentru vina de a-şi apăra ţara şi poporul, în faţa agresiunilor mondialiste instrumentate cu complicitate – înaltă – din interior.

Nu doar Coldea, ci însuşi Maior târâşte SRI într-o mocirlă criminală, menită să sufoce plămânii naţiunii. Gaşca de la Cluj e o metastază băsistă care trebuie extirpată de urgenţă. Cu tot cu Ponta.

42 răspunsuri to “NU S-A SCHIMBAT NIMIC ESENŢIAL. GUVERNUL PONTA E DOAR UN ALTFEL DE GUVERN BOC, CU FAŢA (NICI MĂCAR) UMANĂ. ORI TERMINĂM CU FMI, ORI NE TERMINĂ FMI. ŞI O DOVADĂ IREFUTABILĂ CĂ PONTA E PARTE DIN SISTEMUL BĂSECURIST ŞI ANTINAŢIONAL MONDIALIST”

 1. mihai444 Says:

  ”DREPTATEA A FOST INLOCUITA DE COABITARE” – Alexandru Athanasiu

 2. bmarinescu41 Says:

  EXCELENT !!! SUBSCRIU 100% !!!
  PLEAC-AI NOŞTRI,VIN AI NOŞTRI / NOI RĂMÂNEM TOT CA PROŞTII !!! ĂIA HOŢI,ĂŞTIA HOŢI / MAMA LOR LA TOŢI !!!

 3. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „ORI TERMINĂM CU FMI, ORI NE TERMINĂ FMI.”
  ________________________________________
  Nu poti termina cu FMI pana nu platesti si ultimul leut datorat ! Mai mult ,au avut mereu grija sa faca in asa fel incat sa te sileasca practic sa ai nevoie de banii lor prin acordurile tampite semnate care te-au condus la dezastru .

  Vedeti de la „un colac de salvare” la ce s-a ajuns ? Uitam cine ne-a adus aici ?…

 4. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, citeşte, naibii, ce scriu!

 5. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, ţi-am răspuns şi la „Ora Regelui”. Ori te grăbeşti, ori …

 6. NU S-A SCHIMBAT NIMIC ESENŢIAL. GUVERNUL PONTA E DOAR UN ALTFEL DE GUVERN BOC, CU FAŢA (NICI MĂCAR) UMANĂ. ORI TERMINĂM CU FMI, ORI NE TERMINĂ FMI. ŞI O DOVADĂ IREFUTABILĂ CĂ PONTA E PARTE DIN SISTEMUL BĂSECURIST ŞI ANTINAŢIONAL MONDIALIST &r Says:

  […] Original Blog » […]

 7. stejarul Says:

  🙂 M-ai uns pe suflet! Pupik!

 8. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Simpaticule, citeşte, naibii, ce scriu!”
  _______________________________
  Si dupa ce citesc trebuie sa spun exact ce vrei tu, sau pot sa spun si ce cred eu ?…

 9. Un simpatizant poate neautentic Says:

  M-ai uns pe suflet! Pupik!
  ________________________
  @Stejarule

  De ce „pupik” cu „k” ?… 🙂

 10. stejarul Says:

  @Un simpatizant poate neautentic

  Ca-i speşăl !

  Nu te umfla in pene ca nu era pentru tine era pentru Roxana! 🙂

 11. mariusnyc Says:

  Bun, bre.., unt pe paine 😉
  las’ ca-i rezolv a Tariceanu

 12. johnson1312 Says:

  Basescu cand a batut palma cu FMI-ul a facut-o ca sa ne subjuge definitiv ! Noi n-avem bani nici de dobanzi in acest moment ce sa mai discutam de datoria in sine ? Suntem aranjati pe vecie.Ponta e un pion ca si viitorii premieri ori presedinti.Zarurile au fost aruncate.

 13. stejarul Says:

  @ johnson1312

  Cum sunt zarurile aruncate? Udrea pute in bani. O intoarcem cu capul in jos si o scuturam. Cu desagele umplute, platim si datoria si dobanda. Am fi o natie bogata daca am confisca toate averile ilicite.

 14. Stiri Despre Beius Says:

  Dl.Rusanu a fost la inaltime la intalnirea cu FMI. Pacat ca doar domnia sa.

 15. Jan Pantelimon Says:

  Suntem in situatia similara de anestezie nationala casi atunci cand bozgorii l-au luat cu japca pe Mihai Viteazul din mijlocul ostenilor sai . Aia de atunci au fost naimiti sau lasi ? Astia de acum stim cum sunt . Noi romanii cu simtul istoriei cum suntem ?

 16. virgilvirgil Says:

  Eeeeei Roxi , iata ca asa mai venim acasa … De cind tot spun io acelasi lucrusor si-mi tot iau injuraturi de peste tot … Astia noii nu-s altceva deit slugi ale intereselor straine si nu alta au vrut decit sa ia locul baseilor spre a putea si ei sa se infrupte de la firimiturile care scapa printre dhestele jidovimii momdialiste . Din pacate asta este si unul din motivele pentru care un partid precum cel al taranistilor nu este lasat sa existe , Maria Sa Mihai I Regele nostru nu poate sa steie pe Tronul Tarii , si iata pina si tu nu-ti poti gasi locul , cuvenit si meritat de altfel , in presa romaneasca .

 17. Radu Humor Says:

  Eu încă mai sper !
  Motivul este Crin Antonescu, cu condiţia să-şi asume un eventual martiraj !
  Pentru că Ponta se pare că nu mai poate fi readus la condiţia de bun român !
  Se pare că n-a fost niciodată !
  De acum soarta e în mâinile noastre şi dacă vom avea pe cine urma, nu le va fii uşor !
  Primul lucru ar fi plata impozitelor cât mai târziu şi proteste la adresa FMI şi a ambasadelor în cauză !

 18. Radu Humor Says:

  Hai să ne mai descreţim puţin frunţile, nu degeaba prea îngândurate !
  Mă întreb cum pot fii unii atât de iresponsabili, când ştiu că prin acţiunile lor fac atâta rău ţării în care trăiesc ( şi încă cum 😉 ) 🙄 ?!

  Bancul zilei:
  Ziarul arabesc vs. ziarul evreiesc

  In cafenea, Itic citeste un ziar arabesc.
  Apare Strul si il vede.
  „Mai Itic, nu ti-e rusine?! Tu, evreu, citesti ziar arabesc?! Nu-ti mai ajung ziarele evreiesti?!”

  Zice Itic: „Am citit ziare evreiesti, dar erau deprimante: evreii sunt discriminati, evreii sunt amenintati, evreii sunt saraci, evreii sunt nedreptatiti etc.
  Apoi am citit la arabi: evreii sunt bogati, evreii guverneaza bancile, evreii sunt prea puternici… Vezi, arabii au stiri mult mai bune ca noi!”

 19. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Ca-i speşăl !
  Nu te umfla in pene ca nu era pentru tine era pentru Roxana! ”
  ______________________________________________
  @Stejarule ,

  🙂 🙂 🙂 ….Daca strig de trei ori „jos Ponta” cu argumentatie si tonalitate potrivita ,imediat il iau eu de la Roxana :mrgreen: 😉 .

 20. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Ca exercitiu de imaginatie …

  Daca in locul lui Ponta era premier dupa dezastrul basist ,nu stiu…cine va place voua mai mult : Crin Antonescu,Tariceanu ,Rusanu care „s-a luat dur de ei” (huh!) 🙂 ,sau chiar Stejarul,Olimpiu ,Roxana sau Virgil Ilie ,etc. ,ce credeti ca s-ar fi schimbat in raporturile cu FMI ?….

  Ai primit o economie facuta zob de basisti&FMI ,banii imprumutati pana acum s-au dus numai in tampenii si deloc in ceva util care se se poate numi cu adevarat dezvoltare sau investitie ,nu iti ajung banii de pensii si salarii daca nu mai te imprumuti de la ei ,ai de platit banii din datoriile precedente si dobanda aferenta ….Ce-ar face oare Roxana ca premier ? Ponta ca blogger probabil ar injura ,nu el trebuie sa asigure banii de pensii si salarii sau sa plateasca datorii 🙂 .

  Un om normal la cap ,evita sa intre intr-o groapa cu rahat (ca asta este FMI-ul ) .Daca insa esti deja acolo sau te-a impins cineva (cazul lui Ponta impins de Basescu ),iesitul de acolo este mult mai complicat …

  PS:Am vazut propunerea Stejarului cu confiscarea averilor ilicite .Problema este insa ca acest lucru se poate face doar dupa cativa ani de procese si doar admitand ca au fost asa de tampiti incat nu s-au acoperit foarte bine .Niste hoti ca Udrea si gasca ,stiu insa sa fure si nu fac greseli de incepatori si oricum, averile lor este greu de crezut ca pot tine locul banilor de la FMI .

 21. olimpiu65 Says:

  societatea civila(atata cat este) sprijinita de primari USL de europaralamenatri ca Daciana Sarbu condamnau nu demult efectele asupra mediului rezultate din exploatarea gazelor de sist, care este acum pozitia lui Ponta?????
  in programul USL se enunta clar principiile fiscalitatii pt urmatorii ani, se regasesc ele in programul de guvernare si proiectul legii bugetului???
  cand era in opozitie Ponta nu stia de acordul cu FMI, de conditiile puse si nu avea o viziune cu privire la relatia cu FMI pt urmatorii ani, basca o strategie de negociere????
  vuvuzele spalate pe creier vor sa convinga publicul ca ce spune gazda si inca cativa sunt ,,rautacisme” ale unor opozanti de meserie
  eu am mai prognozat ca nu vor trece 6 luni si guvernul Ponta va fi puternic contestat. imi voi permite la vara sa scriu daca m-am inselat sau nu…eu personal mi-as dori sa ma insel, dar mi-e teama ca cei care afirma ca Ponta este doar un slugoi basist si mondialist, au dreptate!!!

 22. adrianvede Says:

  Io’s mai radical putin: Atunci cand, intr-un contract, vointa este viciata de manevre de inselare a unuia dintre semnatari, el este nul de drept. Iar acest lucru este valabil si in cazul in care contractul este international. Asadar, atata timp cat mare parte din banii imprumutati de jigodia de la Cotroceni ca si „colac de salvare” s-au dus „in no time”, catre bancile cu capital strain din Romania – a se vedea diminuarea de catre Itzaresku a rezervelor minime obligatorii, survenita la vreo saptamana dupa intrarea banilor de la FMI – cei ce ar trebui sa plateasca acest credit sunt cei ce au beneficiat de el, solidar cu cei ce l-au semnat. A propos, conventia de credit a fost ratificata de Parlament?

 23. Radu Humor Says:

  Hai că le vezi Adriane 😉
  Şi încă bine !

 24. balbeck Says:

  Asta e puterea politicienilor nostri….mai mult nu ii duce capul.La lucruri bune nu ii duce,la tampenii sunt campioni.

 25. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Atunci cand, intr-un contract, vointa este viciata de manevre de inselare a unuia dintre semnatari, el este nul de drept. Iar acest lucru este valabil si in cazul in care contractul este international. ”
  _________________________________________
  @Adrianvede

  Probabil ai auzit si tu de intamplari neplacute cu diversi oameni care s-au imprumutat pe la camatari autohtoni . Crezi ca a mers chestia asta cu contractul nul ? 🙂

  Ei,tine cont ca ,orice camatar tigan sau roman,este chiar un baiat bun comparativ cu aia de la FMI si ca ,daca poate se mai gaseste un judecator roman onest care sa dea dreptate unei victime inselate de niste camatari mititei mioritici,nu vei gasi niciodata un judecator international care sa iti dea dreptate in cazul FMI .Cred ca este limpede din ce cauza…

  Cu dracu nu trebuia sa semnezi acte,odata ce le-ai semnat,se scapa greu si cu suferinta de acel contract…

 26. virgilvirgil Says:

  Simpaticule , iote ce as fi facut io daca eram premieru Romaniei …

  Putina lume stie, sau multi au uitat, in special pentru ca nu s-a comentat prea mult in presa, de faptul ca prima tara lovita de criza a fost Islanda. Ca peste tot de altfel, politicieni cretini si corupti si bancheri lacomi si avari au indatorat tara si au semnat tot felul de acorduri si legi fara sa le pese, si fara sa intrebe poporul desigur.

  La un moment dat datoria Islandei ajunsese parca la vreo 900% din PIB, majoritatea facuta de banci private si garantata de stat. Inceputul crizei mondiale din 2008-2009 a pus capac la toate astea, si Islanda era in faliment practic. Anglia si Olanda, sau ma rog, bancile de acolo, care detineau majoritatea datoriei islandeze, mana in mana cu FMI, au propus tot felul de solutii, austeritate, taieri la sange etc.

  Pana cand islandezi (stat UE dealtfel) au hotarat sa le dea ceva ce incepe cu „m” si se termina cu „uie” si finantelor internationale si bancherilor si politicienilor lor corupti si nesatui. Cu toate ca FMI, Anglia si Olanda s-au dat cu capu de pereti, au zbierat, au tipat, au amenintat, au facut spume, islandezii au facut un referendum, de unde a reiesit desigur ca poporul nu trebuie sa plateasca pentru tampeniile unor bancheri privati sau politicieni corupti, si le-a mai dat odata celor de la FMI ceva ce incepe cu „m” si se termina cu „uie”, iar pe cei vinovati de la ei din tara i-au arestat, iar pe cei ce au apucat sa fuga (ma rog, bancherii aia mari au tot timpul relatii si reusesc sa scape uneori) i-au dat in urmarire internationala prin Interpol.

  A, si au creat o noua Constitutie, un nou mod de a alege Parlamentul, si au nationalizat ce era de nationalizat, inclusiv bancile, in ciuda FMI-ului care tipa sus si tare ca totul trebuie privatizat pentru a se plati datoria (de care poporul islandez nu avea nici o vina).

  Astazi nimeni numai zice nimic de Islanda, iar islandezii sunt bine mersi, nu am auzit nici sa-i dea afara din UE, nici din NATO (daca sunt pe acolo), nici sa moara de grija zilei de maine. Acum cel mai mult ii deranjeaza vulcanii aia cred .

 27. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Virgile ,

  Nu am auzit niciodata ca Islanda a dat teapa FMI-ului ! Din cate stiu eu cam mereu au avut acorduri cu FMIul si daca nu ma insel,au si acum …

  Mai curand a dat teapa unor investitori britanici si olandezi(unele persoane particulare incurajate de dobanzile mari,fonduri private de pensii,banci,etc) care aveau banii depusi la Icesave. Adica vorba ta ,o fi dat ea muie,dar a dat unora mai maruntei,nu FMI-ului .I-a dat muie unui alde Sile Camataru britanic sau unui Butoane olandez …Este de laudat atitudinea POPORULUI islandez,insa se face si multa legenda pe marginea ei !

  Gandeste-te doar Virgile ca si Ceasca,cat era el de iubitor de „endependenta” si „neamestec in treburili interne” ,tot si-a platit imprumutul din 1972 la FMI pana la ultimul banut …Prin 1988 a dat chiar o lege prin care INTERZICEA imprumuturile de la FMI si Banca Mondiala 🙂 .Si-a platit insa banii pe 12 Aprilie 1989 ,a anuntat oficial acest lucru, iar de Craciun … a murit 🙂 .Cred insa ca a murit fericit,a reusit sa-si plateasca banii imprumutati pana la ultimul sfant ! 😎 .Macar a avut avantajul ca el s-a imprumutat,el a platit banii .Nu toata lumea este asa de norocoasa ,unii doar platesc banii imprumutati si cheltuiti de altii 😉 🙂 .

  Sunt rai mai Virgile,astia sunt rai de tot ! Poate ai face tu ca premier pe nebunul cu ei ,insa nu ai avea zile multe la conducere si te-ar inlocui repede o lichea care i-ar chema inapoi si care ar continua exact ce ai vrut tu se eviti .

  Asa stau lucrurile si cu Ponta .Printr-un absurd daca ar incerca sa nu isi plateasca datoriile catre FMI ,le-ar plati un alde Boc sau MRU ,se gasesc destui .De platit insa se vor plati datoriile, iar acest lucru eu nu vad posibil sa fie evitat !

  PS:Tariceanu a trimis acasa Fondul cu tot cu jucarii !Care a fost rezultatul ?Tariceanu nu a mai fost premier, iar un derbedeu i-a chemat repede inapoi pe cei de la Fond si a facut cea mai mare datorie a Romaniei in doar cativa ani (cu o graba vecina cu nebunia ,vorba cuiva ,”daca nu mai ai ce fura in tara,te imprumuti in afara „!) si fara a se vedea absolut nimic facut din acei bani ….

 28. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Astazi nimeni numai zice nimic de Islanda, iar islandezii sunt bine mersi, nu am auzit nici sa-i dea afara din UE, nici din NATO (daca sunt pe acolo)”
  ___________________________________
  Virgil

  Nu,nu sunt in UE ,asa ca ii doare undeva de orice presiuni din directia UE .Vor insa sa adere,asa ca sa ii vezi ce vor renunta islandezii la pescuitul belenelor care este interzis de UE, dar este practicat de Islanda fara greturi 🙂 .

  In NATO sunt doar formal,in sensul ca sunt singura tara care nu are armata proprie si au mai si semnat la intrare ca ei nu vor merge niciodata la razboi .Adica sunt in NATO ca sa fie o tara in plus pe lista …

  Mai au si o populatie de 300 000 de locuitori,adica doua-trei sectoare ale Bucurestiului .Nu cred ca le este greu sa fie uniti atunci cand vor ceva …

 29. virgilvirgil Says:

  Pai si atunci ce facem Simpaticule ?!…
  Eu asta as face . As iesi intr-o seara la ceas de maxima audienta cu un comunicat in care as spune poporului adevarul . In timp ce comunicatul s-ar derula pe sticla , baietii ar fi pusi la adapost , in siguranta ca sa nu poata face pe nebunii . Citiva comandanti de unitati militare tineri pregatiti din timp imi pot asgura spatele . Operatiunea de adunare si punere la pastrare a clicilor iudomasonice se face rapid , din toate sferele de activitate , cu precadere din cele de forta ala statului .
  Sigur chestiunea e al dracului de riscanta , dar altminteri nu se poate .
  Tu ii cauti justificari lui Ponta .
  Foarte bine , nu vrea sa riste ?… Sa se dea la o parte .
  Dar el nu , vrea sa mulga si el din ce mai pica de la masa astora care-si impart cadavrul Tarii si le executa oridinele fara cricnire dovedindu-se a fi tot un Boc sau un Unguent .
  Partea proasta e ca factura o platim noi prostimea .

 30. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Pai si atunci ce facem Simpaticule ?!…
  Eu asta as face .”
  _____________________________________
  @Virgile

  Eu as face singurul lucru pe care il vad posibil si realist ,as termina acordurile cu FMI si n-as incepe altele noi !

  Asta evident daca iti permiti acest lucru ,deoarece daca primesti o economie facuta zob si nu mai ai bani de pensii sau salarii ,tot la FMI te vei duce ,deoarece pe popor il doare pe buna dreptate undeva de „greaua mostenire” si te-a votat ca sa ii dai banii cuveniti ,fara a accepta scuze .Nu cred ca exista pensionari care s-ar lipsi de pensie sau bugetari care s-ar lipsi de salarii , doar ca sa plece FMI-ul acasa,deci n-ai avea practic de ales !

  Sigur ,nimic nu iti da garantii ca urmatorul premier nu va face degeaba un imprumut si nu va chema FMI-ul la loc dupa ce i-ai trimis tu acasa ,lucru care chiar nu vad cum s-ar putea controla, deoarece banii nu se imprumuta prin referendumuri sau prin vot popular(si nici asta probabil n-ar schimba nimic ) ,ci este negociat acordul de un grup restrans si apoi din cate stiu eu,ratificat de parlament .Cum un guvern ca sa poate functiona are de partea sa o majoritate parlamentara ,orice acord cu FMI-ul va fi ratificat fara probleme …

  Se pot incerca „ghidusii”,insa nu se pot face minuni ! Poate mai poti fenta cate putin pe la cate o privatizare ,mai poti renegocia cate putin ,mai poti face lucrurile ceva mai bune pentru Romania, poti folosi intr-un mod destept banii luati de la FMI ,poti trage in timp la raspundere pe unii care au cheltuit aiurea acei bani ,etc.

  POATE CEL MAI IMPORTANT LUCRU,este sa te asiguri ca banii luati de la FMI si platiti de romani cu sacrificii,sunt folositi INTELIGENT si CORECT ! (pe principiul ca daca tot te-ai imprumutat,mai bine incepi o afacere, decat sa bei banii ! 🙂 ) Din pacate insa ,chiar si FMI-ul are interesul ca acesti bani sa se duca in neant,deoarece doar asa vei avea nevoie din nou si din nou de banii lor si vei ajunge dependent de ei .

  De datul banilor datorati FMI-ului si cheltuiti de Basescu ,nu se poate scapa din punctul meu de vedere iar Ponta chiar nu vad ce minuni ar putea face in sensul asta .Te inseli cand crezi ca ii caut justificari, chiar nu vad ce altceva ar putea sa faca …

  Este ca in lupta impotriva avalanselor .Se face prin prevenirea lor ,prin evitarea zonelor de risc .Odata inceputa insa, nu mai are nimeni cum sa o opreasca .Singurul succes pe care il poti avea cu FMI-ul,se poate obtine doar neavand de-a face cu ei !Ponta insa are de-a face cu FMI-ul prin mana lui Basescu, si nu are cum sa scape de ei pana nu da toti banii .

 31. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Operatiunea de adunare si punere la pastrare a clicilor iudomasonice se face rapid , din toate sferele de activitate , cu precadere din cele de forta ala statului .”
  ____________________________________
  Virgile,

  Ai auzit tu pana acum in istorie de revolutii antimasonice ?Eu unul n-am auzit .Iti dai seama ca acum ceva ani, daca se intampla ce ai propus tu , l-ar fi saltat militarii pe Bratianu ? 🙂 …

  Pe langa asta, am oroare de metode care implica miltari si arestari bazate pe intutie ,deoarece dupa mine, nu duc niciodata la ceva bun.Militarii trebuiesc tinuti doar ca sa apere tara Virgile ,altfel vei ajunge cand se vad astia cu puterea in mana , sa regreti toti politicienii romani pe care i-ai dispretuit candva 🙂 .

 32. virgilvirgil Says:

  Pai Simpaticule , dai singur raspunsul … E un cerc vicios din care nu putem iesi decit dind FMI afara .
  INDIFERENT DE URMARI .
  SI TRECEM IN CONSTITUTIE CA NU NE MAI IMPRUMUTAM LA FMI .
  Si tot in constitutie trecem ca
  BANICIE CARE DAU PARALE UNUI GUVERN SI NU LE RECUPEREAZA PE DURATA MANDATULUI ACESTUIA , FIE SI CA MADATUL A INCETAT INAINTE DE PATRU ANI , SE SPALA PE BOT DE PARALE SAU SI LE RECUPEREAZA DE LA MEMBRII GUVERNULUI CARE LE-A FACUT . MINISTRI CARE SEMNEAZA DE IMPRUMUTURI SA LE GARANTEZE CU CASILE LOR .
  Chestiunea poate fi extinsa inclusiv la primari si alti demnitari .

  Situatiile extreme , impun masuri extreme .

  Ia sa vezi atunci cum la guvernare se baga oameni cu simtul raspunderii si cintaresc banul public de 100 de ori inainte de a se pune pe facut tobogane si stadioane pentru oameni de peste 70 de ani .

 33. virgilvirgil Says:

  Nu intelege gresit , nu am spus ca militarii sa se vire in alte treburi decit cele pentru care sunt destinati , ci doar sa asigure securitatea , siguranta unui demnitar de rangul premierului care este dispus sa ia masuri asa cum s-au luat in Islanda bunaoara .

 34. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „SI TRECEM IN CONSTITUTIE CA NU NE MAI IMPRUMUTAM LA FMI” .
  _____________________________________________
  @Virgile ,

  De acord ,insa ce te faci daca chiar ai nevoie sa te imprumuti ?!

  Hai ca un tsunami nu ne loveste pe noi ,insa un cutremur sau calamitatea noastra cea mai raspandita ,furtul si incapacitatea 🙂 ,ne pot lovi oricand si ne pot aduce in situatia de a avea nevoie de bani imprumutati …

  Da,este un cerc al dracului de vicios din care nu se poate iesi decat dand FMIul afara ! Asta insa implica sa iti mearga si tara bine ,altfel tot vei avea nevoie de ei si de banii lor…

 35. virgilvirgil Says:

  Daca e musai nevoi e, te poti imprumuta la orice banca, NUMAI LA FMI ; Banca Mondiaa si alte dracovenii jidovesti NU ! Si pui Parlamentu sa aprobe imprumutul , iar parlamentarii sa-l gireze cu casile lor . Atunci vor face comitzie care sa steie cu ochii pe gobern sa vaza cum cheltuie si ultimul banutz .
  Sau daca nu , sa faca REFERENDUM NATIONAL , dar musai referendum cu cvorum .

 36. virgilvirgil Says:

  Pai ca sa-ti mearga bine tre sa dai FMI afara . Cit e FMI nu-ti merge bine . Cum spuneam, e un cerc vicios care nu se rezolva decit prin izgonirea neispravitilor de aici . Argentina …

  Pe de alta parte , NU AM NEVOIE DE BANII LOR .
  Un guvern corect si cinstit are la buget mai mult decit dublu acuma . Dar daca ministru fura , sigur ca sub el e un lant inmiit care fura si ei .
  PEDEPSE CIT CASA , MOARTEA PENTRU FURT SAU DELAPIDAREA BANULUI PUBLIC .
  Moartea in teapa , pe roata , fiert in ulei pe stadion , cu public . Ars pe rug .
  Executiile in China se fac pe stadion si pe cuvintul meu ca nu sunt prea multi de executat tocmai pentru ca se fac cu public .
  La un milion chinezii executa public cam 3 neispraviti pe an .
  Crezi ca ar fi mare dandana sa punem si noi la spectacol fro 50 de neispraviti pe an ca sa ne isbavim de cancerul care ne maninca ?!
  Si nu glumesc deloc sa stii .
  Situatiile extreme , impun masuri extreme !
  Peste 5-6 ani ne desfiintam ca natie daca continuam practica ultimilor 22 de ani .

 37. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Adevarul este Virgile ca este pur si simplu inspaimantatoare directia in care mergem … 😦 .Pare ca mergem spre dezastru .

  Practic suntem siliti sa vindem tot ce avem .Partea si mai proasta, este ca nici macar nu le vom vinde PE UN PRET BUN ,deoarece in ultimii ani basistii le-au falimentat ,cum este cazul Postei Romane care MEREU (in toata istoria ei,de la infiintare , a dat bani la stat,nu a luat!) a fost pe profit, pana cand a venit guvernul Boc sub care s-au facut atatea furturi si smecherii incat a ajuns in stare de faliment !Se va vinde pe nimica toata si fara conditii !…

  Cineva trebuie sa raspund pentru asta ,si nu ma refer doar la directori, ci la politicienii care au stat in spatele lor !

  Urmeaza deci anul acesta sa se puna in aplicare acordul cu FMI ul :

  – Oltchim (privatizare sau lichidare; administratorul judiciar va prezenta la jumătatea lunii aprilie un raport privind situaţia companiei),
  -Complexul energetic Oltenia (finalizare octombrie 2013),
  -CFR Marfă (mijlocul lunii mai – precondiţie),
  -Electrica (noiembrie 2013),
  -Complexul energetic Hunedoara (mai – iunie, după fuziunea cu minele viabile din CNH),
  -Poşta Română (mijlocul anului 2013)
  – Romgaz (după listarea din octombrie, final de an).

  Stiam ca 2013 o sa simtim cel mai rau urmarile guvernarii basiste,insa cred deja ca o sa fie mult mai rau decat ma asteptam eu …

 38. Roxana Iordache Says:

  Vă mulţumesc tuturor pentru comentarii, sunteţi cei mai buni! 🙂

  Simpaticule, ai dreptate, nu eşti obligat să citeşti ce scriu. 😛

 39. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Simpaticule, ai dreptate, nu eşti obligat să citeşti ce scriu.”
  _______________________________________________
  @Roxana

  Stiu foarte bine ca nu sunt obligat sa citesc ,insa cu toate astea ,o fac mereu cu placere …

 40. johnson1312 Says:

  28-29 ianuarie 1990 !!! Sula-n coaste ! Doar cine n-a fost acolo „la bataie” a uitat !!! 🙂 Daca ne iesea aia altfel arata Romania azi

 41. virgilvirgil Says:

  Nu am uitat , am fost … Pe 28 si am stiut ce va urma pe 29 … I-am spus-o si domnului Coposu … E drept ca nu la mineri m-am gindit , dar represiunea de a doua zi am intuit-o … Ma asteptam inca din 28 seara ca a doua zi istoricele sa fie scoase in afara legii … Aproape au fost …

 42. Leica Florin Says:

  …carcotiti cat mai puteti – dl procuror are de facut liniste si disciplina bunelul raposatul Ceasca si tatutul Iliciescu asa i/au spus de mic.Nu stiu aici daca nu cumva bona din Asia si condusul e hobbyuri prea capitaliste pentru gusturile inaintasilor da treaca – mearga acuma(…)
  Felicitari Roxana imi place ce scrii.Tine/o tot asa pana cand(….)da astia numai au Volgi negre e democrati,au in curti heliodrom si fraerii se tin de maini si se roaga la un cutremur sa nu aterizeze cu blocu”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: