CÂT DE ADÂNC POATE PLONJA BLAGA ÎN HAZNA?

blaga basescu ziarecom

Blaga îşi merită soarta, pentru că nu e decât o cârpă. Un muţunache din şantajabilitate.

Băsescu l-a călcat în picioare, l-a flegmat, l-a urinat, l-a defecat, iar Blaga tot a prestat sau a prestat tot(ul), direct proporţional cu intensitatea bătăii de joc.

Printre altele, e autorul zicerii că dacă referendumul se invalidează, „Băsescu se poate întoarce cu fruntea sus la Cotroceni”, iar acum nu face decât să-l îngâne prosteşte.

Până unde mai poate coborî?

8 răspunsuri to “CÂT DE ADÂNC POATE PLONJA BLAGA ÎN HAZNA?”

 1. Last Says:

  Blaga e o flegma el insusi. Hotz sef in vamile Ro. Numa’ bun pentru a face jocurile clicii basiste.

 2. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Blaga îşi merită soarta, pentru că nu e decât o cârpă. Un muţunache din şantajabilitate.

  Băsescu l-a călcat în picioare, l-a flegmat, l-a urinat, l-a defecat, iar Blaga tot a prestat sau a prestat tot(ul), direct proporţional cu intensitatea bătăii de joc.”
  ________________________________________________
  Daca era altfel, nu il lasa Basescu sa fie seful gastii sale de sclavi si nu ajungea nici reprezentant de frunte al basismului .

  Boc,MRU,Udrea,Blaga,Videanu,Berceanu,Cotoi,Macovei,Preda, Baconski, Olteanu,Paleologu Jr ,Cezar Preda,Neamtu (ca sa vorbim si de cei „noi”) ,Papahagi, sunt toti o apa si-un pamant ,neexistand deosebiri intre ei in privinta jigodismului . Doar carpele sau jigodiile au putut sa faca parte dintr-o gasca de lichele ca PDL&satelitii, doar ei puteau trai in curata sclavie doar pentru a-l sluji pe masculul alfa si doar ei au putut sa isi bata joc de romani si de Romania,la 23 de ani dupa 1990 , intr-un stil profund ceausist-securist !

 3. CÂT DE ADÂNC POATE PLONJA BLAGA ÎN HAZNA? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. mariusnyc Says:

  Asa-i trebuie daca se ia dupa Tariceanu 😉

 5. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Asa-i trebuie daca se ia dupa Tariceanu ”
  ____________________________________

  🙂 Care la randul lui cica s-a luat dupa Obama 🙂 😉 :mrgreen:

 6. argusdre Says:

  Problema e foarte simpla : Blaga nu-i deloc buldogul cu care era mereu comparat pentru deruta de catre Basescu…Blaga a fost totdeauna PORCUL.
  Pune cine va la indoiala faptul ca Blaga n-a bagat mana pana la umar in bistari, in perioada cat era mare scula la Vama ? Si atunci crede cineva ca Bese nu are destul material de santaj pentru-l transforma intr-un porc veritabil ?

 7. Radu Humor Says:

  Până la urmă nu mă interesează absolut deloc ce face şi cum arată cei ca Blaga. Că sunt fără număr, fără număr în PD 🙄
  Dar nu pot să nu mă revolt şi să disper când văd ce face dezaxatul ăsta de guvernator mai ales atunci când iese peste poarta coloniei !
  Aşa ceva nu cred că se poate imagina.
  Să umbli de colo colo cu rânjetul ăla tâmp intipărit ca o mască pe faţa aia hidoasă şi diformă, să te bagi ca musca sub coada Angelei ,sau ca porcu-n troaca lui Barosso , stîrnind reprosuri şi priviri dispreţuitoare din partea celor prezenţi şi greaţă, ruşine sau vomă celor ce privesc neputincioşi cum sunt reprezentaţi la cel mai înalt nivel depăşeşte orice imaginaţie.
  Oricât de bolnavă sau dementă ar fi persoana în cauză, la reîntoarcere ar trebui obligată să vizioneze filmul acţiunilor sale imbecile, eventual în prezenţa unor cadre de specialitate, medici şi lucrători ai serviciilor secrete, din ştaful personal, dar şi reprezentanţi ai Parlamentului , ai Guvernului şi ai societăţii civile şi destituit degrabă până ce nu apucă să facă vreo boacănă ireparabilă cu privire la viitorul României.
  Individul ăsta îşi urăşte visceral ţara, îşi detestă supuşii şi e de o slugărnicie fără margini în faţa celor care , cu preţul căderii în dizgraţie, nu numai a lor, dar şi a popoarelor pe care le reprezintă,
  continuă să-l sprijine fără ruşine, dar cu interese din cele mai meschine, toate în defavoarea noastră a românilor !
  Dacă cineva se amuza la celebra fază cu „licuriciul cel mare”, sau se îndoia de transpunerea ei „în lucru” , acum nu mai are nici un motiv s-o facă.
  Individul ăsta e foarte capabil !
  De orice 😳
  Numai de a sluji interesele celor care l-au ales ( vorba vine, că ne-a furat în draci :mrgreen: ) – NU !!!!

 8. Radu Humor Says:

  Pe de altă parte, văd că nimeni nu vrea să observe, decât poate când va fii prea târziu, ce ni se pregăteşte, de acum pe faţă, de către oculta iudeo-masonică.
  Sub pretextul pueril şi obraznic că dacă nu facem regionalizarea, nu putem accesa banii europeni ( de fapt tot ai noştri, dar ceva mai puţini 😉 ), hienele europene , în frunte cu Barosoo şi Merkel grăbesc dezmembrarea statului naţional unitar român, deoarece vor putea înfuleca mai uşor hălcile ciopârţite din trupul ţării !
  Mai întâi Ardealul, apoi Bucovina, Banatul şi Dobrogea vor fi alipite, cedate prin alte referendumuri criminale vecinilor noştri :mrgreen:
  Cu alte cuvinte, nemernicii ăştia ne spun clar :
  – Nu vă dăm fonduri europene, de fapt tot banii voştri ( în cinci ani am cotizat peste 10 miliarde şi am atras vreun milion şi ceva, care s-au dus şi ăia pe apa Sâmbetei care ajunge, cum e „normal” tot la ei, mai bine zis la cei care-o ţin 🙄 ) până ce nu vă automutilaţi sub atenta noastră supraveghere ! :mrgreen:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: