BRĂTESCU SUNTEM NOI

Udrea a intrat în Parlament pe burtă, iar candidatul liberal respectabil, profesorul Brătescu, a rămas acasă.

Brătescu suntem noi, cam asta e situaţia alegătorilor USL.

Apare favorita lui Băsescu şi se pupă cu el în public, declară că e relaxată în opoziţie, fiindcă are timp liber, se dă pe pârtie şi în general, sfidează: chiar se pronunţă contra „imunităţii” parlamentare.

Aşa s-o ajute Dumnezeu! 🙂

Numai că Ponta trebuie să fi vrut ca Udrea să intre în Parlament şi Băsescu să revină la Cotroceni. După cum se comportă, aşa rezultă.

Ţigănia mediatică menită să discrediteze Parlamentul sub nivelul mării n-ar fi fost posibilă fără Zgonea, care se mai şi laudă cu prostia lui. Mai şi invocă „MCV”-ul, pentru că în vară a fost şi a făcut sluj la maimuţa Reding. Zgonea mărturiseşte că a avut acordul lui Ponta.

PSD joacă sub centură, toate băselile au drept scop distrugerea USL, după care să se facă o nouă majoritate.

Tonta îşi face iluzii dacă crede că nu va fi aruncat imediat ce a fost utilizat. Ca pe un prezervativ, cum face de regulă Băsescu. La fel şi Zgonea, pe-ăsta nu l-ar păstra nici să pună preşul la Cotroceni. Soarta slugilor stupide.

Şi se întâmplă din nou: în loc ca energia să fie concentrată asupra marilor proiecte pentru România puternică – suprema promisiune electorală-, ea se iroseşte pentru autoapărare. Mai precis, PNL trebuie să lupte pentru o alianţă în care partenerul îl subminează.

Pentru ca USL să reuşească acea guvernare promisă trebuie să se schimbe radical situaţia. Aşa nu merge. Nu merge, adică nu merge nimic, nu se leagă.

P.S. Felicitări, Tudor Chiuariu! Pentru amendamentul adoptat privind respectarea separaţiei puterilor în stat, respectiv, neintroducerea anomaliei propuse de Zgonea ca puterea judecătorească să anuleze votul popular printr-o decizie administrativă contra unui reprezentant al puterii legislative.

UPDATE. Antena 3 o ţine langa cu propaganda stupidă privind „privilegiile” parlamentarilor. Nivel de baltă. E o prăpastie între jurnale şi talk-show-urile de seară. Sau e un blătuţ micuţ?

Reclame

16 răspunsuri to “BRĂTESCU SUNTEM NOI”

 1. olimpiu65 Says:

  cand s-a mai scris pe aici despre duplicitatea Ponta&tzutzerii am fost taxati ca avand discurs basist!! toate actiunile politice incepand cu pactul de coabitare, continuand cu sabotarea ministrilor liberali si cireasa de pe tort slugarnicia imbecilului de Zgonea la ce concluzie pot duce???
  nici nu vreau sa ma gandesc ca PNL e parte la o guvernare care a dat drumul al robinetul cu taxe si impozite , iar vocea lui Tariceanu pe domeniul economic nu e ascultata…cat despre FMI numai ,,de bine”!
  in loc sa scadem impozitarea fortzei de munca marim salarul minim(masura inflationista) si asta tam nesam, Ponta pishandu-se in capul partenerilor sociali!!!
  asteptam liota de fsnisti cu Plano in frunte si cu vuvuzela Gabi Mihalcea-mgabim sa ne ,,lumineze”!

 2. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, tu nu citeşti răspunsurile mele. Din păcate, trebuie să repet. Nu-mi face nici o plăcere să-ţi reamintesc că amicul Călin s-a pronunţat pentru guvernarea cu PD-L, după alegerile prezidenţiale din 2009.

  În rest, fiecare are dreptul la opinie, condiţia fiind civilizaţia.

 3. Roxana Iordache Says:

  Încă o chestie: tu ai putea supravieţui cu 5 milioane net, dintre care 6-7, facturile?

 4. johnson1312 Says:

  Il iau pe FB ca e foarte tare ! 😉

 5. stejarul Says:

  Sunt convins ca au facut un adevarat talcioc din alegeri. Si-au luat fiecare procentele castigate si apoi in cadrul acelor procente si-au ales fiecare partid (exceptie PNL-PC care nu cred ca s-au bagat in mizerie) oamenii pe care i-au vrut.

  De ex UDMR la intelegere cu partidul lui tokes au primit de la tokes cateva sutimi necesare sa intre in parlament, PDL si-au ales „reprezentantii” si la fel au facut si PSDeii. Toate astea sub blanda acceptare a lui ponta care tipic unui minicnos patologic, daca nu „mestereste” ceva nu e sanatos. Important e ca che de la Gara de Nord a fost foarte fericit ca toata lumea e multumita!

  La Neamt, s-au bagat in urne multe voturi nule sa ii scada procentul lui Bratescu sub 50% si asa cu ingaduinta lui ponta , nutzy a intrat in parlament precum boc in primarie!

  ponta este iremediabil… cum spuneam nu are suflet rau, dar cand toata viata ta te-ai scaldat in cocina sutzilor este imposibil sa-ti lepezi metehnele. A crescut sub aripa lui militaru si asta spune multe.

 6. Radu Humor Says:

  Se pare că Zgonea vine de foarte departe :

  „Sa zicem ca ești un idiot. Și sa zicem ca ești membru al parlamentului, chiar preşedinte al Camerei Deputaţilor. Dar asta înseamna deja ca ma repet.”
  (Mark Twain)

 7. BRĂTESCU SUNTEM NOI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 8. Radu Humor Says:

  Un comentariu la care subscriu în totalitate :

  „Dar ce parere ai ca acum, daca nu exista cursa inarmarilor, in loc s-o ducem minunat, ne luptam cu o criza despre care nimeni nu stie nimic, in afara faptului ca ar trebui sa fie? Unde se duc lovelele natiunilor?

  Se intelege ca ele au fost retrase de pe pietele de capital pt ca sa nu se devalorizeze, asta cu pretul franarii dezvoltarii si cu cel al crizei! De asta spuneam ca aceasta criza este indusa prin retragerea artificiala a capitalurilor, cu scopul revalorizarii monedei dar cu pretul blocarii dezvoltarii! Deh, moneda intai de toate! Si mai departe, cine anume putea face aceste lucruri, aceste retrageri de capital la scara planetara? Pai cine detine acele capitaluri, adica actionarii lui Federal Reserve Bank! Se vede acum ce circ ieftin s-a jucat cu criza, cu bancile, cu Fanny Mae si celelalte? Baietii isi salvau bisnisul revalorizandu-si moneda cu pretul pauperizarii planetei, atata tot! Restul rahatului tine de ticalosia politicienilor care, desigur, au ajutat bancile sa-si revina facand imprumuturi la anumite banci, de fapt la fonduri sustinute de anumite banci, pt ca dadusera prea multe credite… ca si cum nu din asta traieste si castiga o banca… e ca si cum ti-ar veni rau de la sunca de Praga… ticalosii!

  Si mai departe: de ce se devaloriza moneda si a trebuit creat circul crizei planetare? Paai pt ca smecherii de pe Wall Street incepusera sa se descurce cu bani virtuali, adica electronici, care desigur ca nu au existat fizic decat la inceputul afacerilor… profiturile lor erau in calculatoare, nu in seifuri, fizic. Dar, la total, figurau ca fiind nominal pe piata si de aici, aparea ca masa monetara multa va genera inflatie, monedaa s-ar devaloriza si bisnisul cu bani s-ar duce dracului… asa ca s-au retras bani fizici, aia care speculau electronic au disparut, banul a devenit rar si deci scump, mai ales la imprumut, deci dobanzi mari, si… da-o dracu de dezvoltare, ce ne trebuie daca acele banci merg bine?

  Normal insa, scumpindu-se banul, se vinde mai putin petrol caci stagneaza economia, saracesc producaatorii si devin nemutumite masele, asa ca uite de ce trebuia atunci primavara araba… si acum balamuc… S-ar intelege ca daca noi nu ne dadeam petrolul, ne pastea sigur o a doua revolutie, in care democratii europenoizi globalisti luptau si invingeau ramasitele kaghebiste instalate in ’89… Si tot asa…

  Bai, stie careva vreo planeta libera si normala la cap? Care inca mai primeste…?

  Acum evident ca apare si alde Basescu in ecuatie, inclus in termenul romanesc al ecuatiei globale… dar despre asta la prima ocazie…
  Ar fi facut Nastase asta? Ia sa vedem, care ar face-o si care nu, din cei stiuti?”

 9. Matei Florin Says:

  Le zici bine, Roxana! Îţi dau dreptate (până la capăt, vorba lui Ponta din campanie). Presimt că PNL i se pregăteşte ceva urât. Urât de tot! În 2006, tentativa de distrugere a acestei formaţiuni politice a eşuat, deşi Băsescu şi-a pus atunci la bătaie toate forţele şi toate resursele. Băseala PSD e sfruntătoare, Ponta, Zgonea – şi chiar Dragnea – băsesc în văzul lumii, fără nicio reţinere. Cu un cinism care mie, votantului USL, îmi provoacă fiori. Pentru a-şi minimalia băsismul, Ponta recurge la o chestie oarecum inedită pe piaţa grosieră a politicii de la noi: ficţionalizează adevărul. E clar că, odată încheiat şi semnat pactul cu Băsescu, Ponta a primit asigurări – din ţară (de la partenerul de coabitare, de la servicii) şi din străinătate, recte UE, CE, marile puteri, licuricii de dincolo de Ocean – că poate acţiona în voie, făcând abstracţie de colegul de Uniune, PNL. Fără spate, Ponta n-ar face ce face, n-ar băsi – adicătelea – în halul ăsta. În concluzie, cinismul acesta puţin imberb, afişat de premier, mă pune pe gânduri. Sunt convins că atitudinea asta îl nelinişteşte şi pe Crin, un ins prea onest ca să poată fi parte a unor mârşăvii de anvergură (de aceea nici nu încearcă amatorii de gen să-l atragă în arealul lor). De aici şi povestea – care a fost – cu dorinţa unor liberali de aderare la PPE: oamenii simt că PNL e în pericol. Poate într-unul mai mare decât în 2006-2007, chit că în acest moment este beneficiarul celui mai bun scor din istorie.

 10. Radu Humor Says:

  Într-una din zile un negustor român de produse lactate primeşte o invitaţie de a se prezenta la judecătorie pe data de cutare şi cutare, fiindu-i intentat un proces de către brutarul din localitate, un evreu deosebit de chiţibuşar.
  Omul e foarte îngrijorat şi până la data procesului nu-şi mai găsea liniştea. Se tot întreba cu ce o fi învinuit.
  Evreul însă ştia. Şi încă cum. Îl tot bănuia pe român că îl înşeală la cântar atuncea când cumpăra de la el unt.
  Aşa că nu o dată, după ce lăptarul îi aducea kilul de unt şi pleca, imediat cântărea marfa, în prezenţa unor martori. Într-adevăr, bănuielile sale erau justificate. Ba primea 900 g, ba 800; au fost cazuri când a primit şi 750 g de unt în loc de 1 kg.
  În ziua judecăţii, judecătorul întreabă pe român, negustorul de lactate:
  – Spune, dumneata ai cântar cu care să cantareşti untul ce-l vinzi?
  – Nu, domnule judecător. Nu am.
  – Păi, atuncea cum pretinzi că vinzi untul cu kilogramul?
  – Păi, să vedeţi.
  Eu am o balanţă, pun pe o parte a balanţei kilu’ de pâine ce o cumpăr de la brutar, iar pe cealaltă parte pun unt până ce balanţa se echilibrează.

  Morala: În viaţă primeşti ceea ce dai.

 11. Cârcotaşu Says:

  @ Roxana,

  @Cârcotaşu. Regret că trebuie să-ţi atrag atenţia, dar mănânci necomestibil. Unu, că n-ai fost acolo să auzi ce a inventat presa fesenistă – niciodată Emil Constantinescu nu a spus că va restaura monarhia,…

  Îmi pare rău pentru tine, a spus-o cu subiect şi predicat! Nu era nevoie să fiu acolo, arhiva TV există şi, mai ales tu, o poţi consulta. Eu am numai memorie. Negând nu poţi prosti pe nimeni şi de fapt eu nu-ţi reproşez ţie nimic, în general te susţin în ce spui. Doar că sunt lucruri pe care nu le poţi afirma fără să te compromiţi.
  Da, a fost Regele în 97 la Cotroceni, dar problema cetăţeniei şi a stabilirii în România nu i-a fost rezolvată atunci. Da, a stat la Palatul Elisabeta la hotel, reşedinţa i-a fost redată de Iliescu. Sorry, asta e istorie pe care-am trăit-o, chiar dacă unii au uitat-o.

 12. Roxana Iordache Says:

  @Cârcotaşu. Continui să susţii neadevăruri. Asta e feseneala care vă leagă, pe voi, pesediştii, de băsişti.

 13. raduprajan Says:

  VARUJAN VOSGANIAN: “TREBUIE CA STATUL SA NU MAI JOACE NICI UN ROL ECONOMIC”: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/01/22/varujan-vosganian-trebuie-ca-statul-sa-nu-mai-joace-nici-un-rol-economic/.

 14. Donkeypapuas Says:

  Un student aflat în anul IV de zece ani ne întreabă: „Care-i culmea plagiatului?”

  Victorian Pontache are amabilitatea să ne răspundă: „Să plagiezi teza de doctorat, să copiezi programul de guvernare al lui Boc şi să te inspiri din băsismul lui MRU”.

 15. augustinradescu Says:

  Jane, m-am ratacit in cosul tau de gunoi?

 16. olimpiu65 Says:

  din ciclul sa coabitam bine: Crin, Ponta, Zgonea si Basescu la ceas de taina. acum Crin a facut pe gazda , deci sper ca nu se va dezice si de aceasta intalnire! in rest probleme majore pt societatea romaneasca: MCV, cuplarea alegerilor in 2014… despre buget nimic, de altfel majoritatea tot nu intelege si asta o pot vedea si ei citind pe bloguri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: