PARANGHELIA LUI OBAMA, VOMITIV PLANETAR

Fast de neam prost la ceremonia de inaugurare a celui de-al doilea mandat al lui Obama, prin realegerea căruia majoritatea poporului american şi-a bătut joc de el însuşi.

Mi-a venit să vărs de atâta „affirmative action” şi de atâta aroganţă parvenită care face America detestabilă, prin guvernările ei „democrate”.

Măreţia Americii n-au dat-o vreodată maimuţele-astea, ci preşedinţi magnifici ca Reagan.

Cât a costat paranghelia de complexaţi ajunşi? Câte vieţi s-ar fi putut salva cu un pic de decenţă?

Oricum, pe ei îi înţeleg, dar când văd nişte blonde în extaz,  chiar vomit. Pe neamul lor. Că şi-au luat şi loazele 🙂

Obama a avut cel mai agresiv, arogant şi nesimţit discurs. În realitate, „dimocrăsi” nu-i decât pentru ei, în rest, trimit infecţi ca Gordon ca să calce în picioare voinţa celorlalţi „We the people”. Şi impun ce le dictează interesele lor comerciale.

O jigodie de ambasador ca Gitenstein nu cred că a mai avut America vreodată, niciunde.

Sunt alături de America profundă, care suferă. Şi sper să se revolte.

Obama e atât de ostentativ încât l-a pus secretar de stat pe un trădător de ţară ca Kerry, care are statuie în Muzeul Eroilor Comunismului din Vietnam.

Oricum, cine vrea să mă acuze de rasism e prost cu spume.

Aş fi salutat cu entuziasm alegerea lui Condi Rice ca preşedinte al SUA. Şi sper să am ocazia.

UPDATE. Vă întreb, mi s-a părut mie sau e rost de conflict diplomatic cu Marea Britanie? O femelă a cântat versuri triumfaliste americane pe muzica imnului de stat al Regatului Unit.

15 răspunsuri to “PARANGHELIA LUI OBAMA, VOMITIV PLANETAR”

 1. johnson1312 Says:

  da.Gitanestein e cea mai scarboasa vietuitoare de pe acel continent

 2. PARANGHELIA LUI OBAMA, VOMITIV PLANETAR » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. olimpiu65 Says:

  Nu-s de vina democratii ca republicanii atat au putut in materie de resurse umane: Romney un imbecil cu spume!
  da Condi Rice ar fi un licurais adevarat, una care stie limba rusa si ce pot celovecii!!!!!!

 4. mariusnyc Says:

  si coana Condi e tot din acelasi club(Bilderberg ) , isi merita soarta , mai dureaza putin si le pune piciorul pe cap defintitiv .Un pasaj din emsiunea prietenului libertarian John Stossel

 5. mariusnyc Says:

  Si Condi e tot Bilderberg, Tot o scula nenorocita …
  Despre Q’…., libertarienii mei 😉

 6. raduprajan Says:

  CITITI REPEDE, INAINTE SA SE STEARGA: http://ro.wikipedia.org/wiki/Cristian_Tudor_Popescu. Autorul sunt eu. 😆

 7. Dan Mircea Says:

  My country, ‘tis of thee,
  Sweet land of liberty,
  Of thee I sing;
  Land where my fathers died,
  Land of the pilgrims’ pride,
  From ev’ry mountainside
  Let freedom ring!

 8. Dan Mircea Says:

  „My Country, ‘Tis of Thee”, also known as „America”, is an American patriotic song, whose lyrics were written by Samuel Francis Smith. The melody used is that of the national anthem of the UK, „God Save the Queen”, arranged by Thomas Arne and used by many Commonwealth realms and some other monarchies. The song served as one of the de facto national anthems of the United States (along with songs like „Hail, Columbia”) before the adoption of „The Star-Spangled Banner” as the official anthem in 1931.[2]

 9. raduprajan Says:

  CRISTIAN TUDOR POPESCU – WIKIPEDIA: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/01/21/cristian-tudor-popescu-wikipedia/.

 10. Stiri Despre Beius Says:

  Si basescu a fost ales de doua ori. Iar rezultatul il simtim pe pielea noastra. Lasa sa vada si americanii cum e… De altfel, oricine ar fi fost ales, jocurile erau la fel.

 11. argusdre Says:

  Intrutotul de acord, numai ca propozitia „O jigodie de ambasador ca Gitenstein nu cred că a mai avut America vreodată, niciunde.”te-a pacalit. In toate tarile mai mici, neimportante si de mana a III-a, dupa ei, sunt trimisi numai asemenea „ambasadori” care vin de fapt ca sa gineasca ce se mai poate fura din tarisoara respectiva . Astia, nefiind diplomati, constienti de puterea Americii, se poarta ca niste stapani si…atat.

 12. Ghita Bizonu' Says:

  UK? UK si-a invata locu. Locu pudelului e la picioarele stapanului!!Si nu mai are che sa auda his master’s voice :Anthony! Ati inebunit?! Inceteazai IMEDIAT! Retrageti-va-ti! Ai inteles?!” YES SIR!!! a lipit copita Eden … care tocmai dorea sa ceara sprijin lu Ike ca Moscova zisese ceva de niste nucleare. Asa ca s-a retras din Egipt sub biroul de la Biroul Oval si nu iese de acolo decat ca sa latre la coamanda. Mai ales dupa ce Soros i-a redus din ciolan ….acu problema ce se pune e ca sa nu apara o tara cu scaietele pe blazon.Nu de alta da petrolu din Marea Nordului o fi el al UK da este al Scotiei nu al Angliei…
  Yes SIr! Cum doriti dvoastra domnule Binecuvantat (Osama) cel cu Bafta (Baraca). Bafta fiind , ca desi face spume de stanga in spatele sau sta FINANTA si daca va fi ordin cu placere mme Veta 2 va depune cerere sa devina al nu stiu catelea stat (state) ale Uniunii caci banii vorbesc!!!

 13. Sandi Says:

  Este cel mai slab presedinte american dupa ultimul razboi mondial.
  Husseinul asta a repetat de nu stiu cate ori ” We the people…”

 14. Roxana Iordache Says:

  @Cârcotaşu. Ţi-am răspuns la postarea despre Oprescu.

  @Bizoane, se vede că n-ai dimensiunea monarhiei. Nu există ceva mai glorios, sănătos şi durabil decât Commonwealth-ul. Toate vor dispărea – dolar, euro, etc., poate şi SUA – dar Imperiul Britanic al Prosperităţii Comune va dăinui cât va fi lumea.

 15. Nic Anghel Says:

  Da’ vad ca e o lupta de clasa in capu’ tau de te ia cu ameteala. Mareata guvernare a lui Reagan a consumat resursele SUA in planul economiei largite, concentrandu-se pe alimentarea industriilor de armament (numite eufemistic „de aparare”). Apoi a trebuit sa isi bage coada in orice galceava ca sa o faca razboi in care sa isi vanda ei armele vechi.
  Noroc aca au venit democratii si lumea a mai putut sa respire. Apoi a venit juniorul tufa (Bush) cu prostia si ingalarea lui endemica (Basescu straluceste de inteligenta pe langa Bush jr.) si America a incepiut sa si-o ia pe coaja de la oricine a avut chef sa-si bata joc de ea si nemaiavand forta armatei au explodat si finantele ei aruncand planeta in haos.
  Asttimp Europa s-a straduit sa scape din stransoare dar lasandu-se condusa de o securista iesita din comunism si convertita peste noapte (ca Basescu) la dreapta, Angelika Merkel, a ajuns intr-o fundatura. Si astfel, maretia SUA s-a aratat in adevarata ei lumina, batrana Europa a devenit decrepita, toate sub drapelul „dreptei”.
  Bun sau rau pana acum Obama a oprit in SUA decaderea catastrofala in care i-a aruncat Bush. Dar asta nu ne bucura decat in masura in care nu mai trag in jos economia mondiala, altfel ma doare fix in dos de „Maretia SUA”. Eu as fi bucuros de putina maretie romaneasca. Maretie care nu v-a veni automat din monarhie dupa cum nu a venit din republica. Va veni din oameni inteligenti, hotarati si suficient de convingatori ca sa ne uneasca in jurul lor. Doar ca noi, dupa ce ca avem extrem de putini din specia asta prin sferele conducatoare, ne straduim din toate puterile sa pupam poala Americii si a Germaniei si sa le dam peste glezne la fiecare miscare. Eventual ii bagam nitel si pe la inchisoare.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: